וסרמילה UltraSouth VS?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: וסרמילה UltraSouth VS?

שליחה על ידי dor69 »

וסרמיליה התחילו את התגובה יפה ומכובד וסיימו מכוער. מעניין באמת לראות תגובה של האולטרסאוט.
אגב, לגבי עלויות של תפאורות- הייתי בג׳וניור של הקאמלס לפני כמה שנים וזה לא דבר זול בכלל. אגב זה היה כשירון עוד היה בעניינים ככה שלא ברור לי ההתקפה בקטע הזה על האולטרא

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:וסרמיליה התחילו את התגובה יפה ומכובד וסיימו מכוער. מעניין באמת לראות תגובה של האולטרסאוט.
אגב, לגבי עלויות של תפאורות- הייתי בג׳וניור של הקאמלס לפני כמה שנים וזה לא דבר זול בכלל. אגב זה היה כשירון עוד היה בעניינים ככה שלא ברור לי ההתקפה בקטע הזה על האולטרא
ההתקפה היא נטו בגלל אגו (וסרמיליה חסמו הרבה מחברי הארגון מהדף שלהם) וכסף (נכנסו להם לקטע של ההסעות והחולצוות) הUS לא רצו לנקוב בזה, אבל בינינו, מה כבר מחרחר ריבים בקבוצה שהתאספה בוסרמיל לאותה מטרה? רק כסף, אגו ובחורות. ואני מניח שהדבר השלישי לא גרם (הפעם) לריב הזה.

US יצאו בפומבי בהתקפה דיי מכוערת, כשמתחת לפני השטח כבר כולם יודעים שיש ביניהם מתיחות, אז מן הסתם שוסרמיליה לא ישארו חייבים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עוד פעם מתחיל הקניבליזם?
לא מבין את הסיפור הזה. שבו ביחד תגדירו גבולות גזרה ברורים ותפסיקו להיות ילדים מפגרים.
לא מעניין אותי מי אמר למי, מי לקח למי ומי נתן למי. כשאני נותן כסף ביציע לא אכפת לי למי הוא מגיע ומה בדיוק הוא קונה. ברור לי שזה למען הקהל וגם אם מישהו מהעוסקים בדבר לוקח מזה את משכורתו, שיהיה לו לרווחה.

שגעתם את ראבי עם משחקי האגו ולמי יש יותר גדול.
אם לומר את האמת? עד היום הייתי בטוח שכולכם אותו ארגון. ביציע אתם קוראים לעצמכם us, בפייסבוק וסרמיליה ובטוויטר אדום מהצפון.
למי אכפת? אוהב אתכם ומעריך כל אחד ואחת שנותן מזמנו וכספו אבל לא מעניינות אותי האינטריגות ביניכם, יש לי מספיק בעבודה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

וסרמיליה לקחו את עצמם יותר מדי גבוה, זה התחיל בפרסומים ראשונים על כך שמליקסון חוזר בקיץ שלאחר קללות וגידופים בתגובות
הם מחקו את הפוסט וגרמו לעוד יותר כעס עליהם, זה המשיך בניסיונות להוציא חולצות ( לא מעניין בכלל אם מכרו אותם או לא )
זה ממשיך עם ניסיון להוציא הסעות בגמר הגביע השנה, זה ממשיך בניסיון להראות שהם הבעלי בית של האוהדים ומסתיים בכך שנותנים ל 2 ילדים
בני 18 תוכנית ברדיו דרום.
זה נגמר ברגע זה ואני לא מכיר בהם יותר, מקווה ששאר האנשים יעשו כמוני, יש דף פייסבוק שבא להטריף את האוהדים לפי משחק ויש ארגון אולטרס
שמטריף את האוהדים בזמן המשחק, וסרמיליה לקחו את זה צעד קדימה בלי סיבה.

אדום מהדרום היה הדף הכי נורמלי, ולצערי סגרו אותו, היו שם אנשים שבאו נקיים 100 אחוז בלי חולצות בלי שטויות ובלי דאויינים ( בזה'ת )
הגיע הזמן שאדום מהדרום יחזור, כי ברור לכולם שוסרמיליה יפסידו בקרב הזה נגד US, אלא אם כן ינסו לפתוח אירגון באצטדיון החדש, עם 3 אנשים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ממה שאני יודע דור שוקר היה באולטרסאוט ופרש בגלל ״ניגוד אינטרסים״ לטענתו. ואני שואל- איזה ניגוד אינטרסים יש לך אם שתי הגופים הם באים לטובת הקבוצה בלבד?
יש לציין שגם בתקופתי באדום מהדרום עליו השלום היו הרבה קטעים מסריחים ועקיצות מצידם על שטויות וזה אותו דבר ממה שאני שומע מחברים באולטרא

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

עכשיו משנים את השם ל " טרנריה " או שמשאירים וסרמיליה ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

maor20094 כתב:עכשיו משנים את השם ל " טרנריה " או שמשאירים וסרמיליה ?
הם כתבו בסוף ההודעה שהם משאירים וסרמיליה.

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

אורן אוזן (דובר ארגון US):

א. הסעות למשחקים במחירים הכי זולים בארץ - הארגון לא מרוויח לעולם יותר מ 1000 שקל לאוטובוס, שוב הכנסות נטו לטובת העידוד והתפאורה ביציע לא לכיסו של אף אחד.
אני לא יודע ולא אומר שאנשי וסרמיליה לקחו לכיסם, אני יודע ואומר שההסעה שהייתה דרך fanzone והחברי עמותה שהצטרפו והמכירת חולצות וכל הפעולות האלו שוסרמיליה עשו הם פעולות רווחיות גם ההסעות שעלו רק 20 או 15 שקל זה בגלל סבסוד של Fanzone לפעם הראשונה שהם עובדים עם הקהל של באר שבע המחירים ממש לא היו ממשיכים להיות כאלה.
(שיהיה להם לבריאות לא נכנס לכיס של אף אחד כל עוד זה לא פוגע בי)
שהכניסו כסף לקופת העמותה.

העמותה לא מחזירה את הכסף לקהל בצורה של עידוד ותפאורה כמו הארגון, העמותה לא צובעת פריסה של 50*20 מטר במשך 4 ימים, לא רצה לתל אביב לקנות בדים, לא רצה לאולם ברעות באמצע הלילה כדי לשרטט, לא רצה בין תופרים כדי לתפור את כל הבד הזה, היא לא קונה ב 18,000 שח 6000 דגלונים לגמר גביע אחרי שהפסידה כבר 17,000 שח על פריסה בגלל פאדיחה של המשטרה.

העמותה לא עומדת במשך שבוע ימים יום יום בשפע הפקות בכדי למכור כרטיסים לרכבת.

העמותה לא נוסעת לסמי עופר מ 10 בבוקר ודואגת לבר לאוהדים בגלל שיתוף פעולה עם חיפה, לא מחלקת דגלון לכל כיסא ובלון לכל כיסא (13,000 מושבים) כמו נמלים שעובדים מכיסא לכיסא.

אם הארגון הוא כזה אלים ורץ אחרי אנשים כדי להרביץ להם מעניין שאנחנו הארגון היחידי שיש לו אחווה עם פירמה של קבוצה אחרת (אולטרה בויס של חיפה) מה שיש לציין קיבלנו על העניין הזה הרבה בראש מאוהדים שהתפיסה שלהם שונה (לגיטימי)

הארגון הוא ארגון של 70 חברים משלל הצבעים והמינים, מגיל 16 ועד גיל 50.

יש עורכי דין, סטודנטים, עובדי מפעלים, חיילים, ילדים בגיל תיכון ומה לא, לקרוא לכל האנשים האלה אלימים זה עוול.

אם עמותה כל שהיא רוצה לפעול לטובת ולרווחת הפועל באר שבע והקהל זה מבורך, אני אישית מעריך מאוד את מה שוסרמיליה עשו ועושים ומכבד אותם על כך.

יש בעיה כשהעמותה בוחרת להיכנס לנישות שלא שלה, אימון פתוח ? זה אנחנו עושים, בתיאום עם המועדון, עם המאמן, בצורה מכובדת וראויה ותמיד זה הלך טוב למה לשנות?

עידוד? צבע? שירים? תופים? הסעות? הכל אנחנו עושים ועל הצד הטוב ביותר.

השתן עלה לראש והמעמד נתן לכם עמדה של כח ובמקום לנצל אותם לטובת הקהל והאנשים אתם מעדיפים להעלות תמונה של תפאורה עם לוגו וסרמיליה, במקום לעשות כבוד ולשרת את האינטרס של כולם שזה לחזק את הארגון ולהגיד יאוו תראו איזה יופי כל הכבוד לאולטרסאות עשו תפאורה אש! תנו להם לייק.

האינטרס של העמותה אמור להיות שהארגון יהיה חזק וכך גם להיפך, פשוט אתם איבדתם את זה איפה שהוא באמצע ופה יש לנו בעיה, אני מכבד ומוקיר את האנשים שעובדים בעמותה אך חושב שאופן החשיבה, איבוד הדרך בגלל לייקים וכוח והדרך של לחסום את כולם ולמחוק את כולם ולהשתיק את כולם ולצנזר ולא לתת להגיב ולא לתת להביע דיעה זה שימוש מופרז בכוח שיש לכם ולא מקובל בעליל.

#אל_תתפלאו_אם_גם_התגובה_הזאת_תימחק_הנה_אמרתי.
ואין בה חצי מילה שהיא לא נכונה והכל נכתב בשפה ראויה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אורן תודה על כל מה שעשיתם השנה,
הזהרתי את דור ובן לבל להם לעשות את זה כלכלי אבל כנראה הכח שהם קיבלו גרם להם לעיוורון,
ושוב פעם תודה.

סמל אישי של משתמש
The red one

והדיוק בזמן הזה - US מעלים על סדר היום את אי-חידוש החוזה של אביתר. שזה מעניין, אבל זה בדיוק אחת מהטענות שהם מעלים כנגד וסרמיליה (שהם לא מתעסקים במחאות וכו׳).

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מיותר מאוד, גם התגובות מבלי לקרוא בטח יהיו מגעילות ולא מכבדות. אתמול אביה קיבל אחלה פרידה שבעולם, ומקצועית הוא לא באמת ברמה כבר.
שילך להפועל כפר סבא או קבוצת תחתית כזאת ויפיק את המקסימום מהקריירה שלו. (לדעתי הוא יכול לשחק במקום יותר טוב מהפועל אשקלון שלפי מה שהבנתי מאוד רוצים אותו).
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 31 מאי 2015, 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מאוד יכאב לי אם לא יסיים פה קריירה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אין לי פייסבוק ולא מובן כל הריבים האלו... וסרמיליה החשיכו את העמוד שלהם...

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

וסרמיליה הפסיקו את הפעילות שלהם לעת עתה

לא אופתע אם זה ניסיון שלהם לצאת המסכנים או להוכיח ש-US אלימים. חבל שזה הגיע למצב כזה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ילדים קטנים..קיבלו איומים..נו באמת
קצת צומי, קצת לשחק אותה קורבנות..יחזרו תוך יומיים

שלח תגובה