מסכים, יחד עם זאת לא שולל להרכיב את גבאי במקום ברדה.Totti כתב:סלח לי שמעון, איבדת את הקסם, נקווה שלקראת הפלייאוף תחזור לעצמך.
יום ראשון בוסרמיל, נסיכת המגזר תגיע להבטיח עונה נוספת בליגת העל. מאז הנצחון המרשים בסיבוב הקודם על הקבוצה "הלוהטת" דאז, היא הספיקה להתבזות ולהפסיד לא מעט, אך גם להציג לראווה את החולשה הגדולה ביותר של ההגנה שלנו, התקפת מטוסים חדה ועוקצנית.
כליבאת, מוגרבי ובראש ובראשונה גאדיר.
הראשון בספק.
אצלנו, הובאן וארבייטמן בספק, כרגיל.
הרכב? בוסרמיל זה כנראה פחות משנה.
הייתי עולה עם ה-11 הללו:
אוסטין
מלול(בשמאל)
ביטון
סוארס
טאהה
הובאן
אוגו
נסאר(בשמאל)
בוזגלו (בימין)
מליקסון (מאחורי החלוץ)
ברדה
ראשון, 20:15- סכנין מגיעה העירה
Re: ראשון, 20:15- סכנין מגיעה העירה
בוזגלו הוא הבייבי של אלישע.dardasmiley כתב:לא מבין למה את מליקסון מענישים ולבוזגלו זה עובר בשקט.
אם מדובר על ענין רפואי אני לוקח את דבריי בחזרה. אבל לא יתכן שמליקסון יראה ספסל לפני בוזי בתקופה הזו. בוזי חושך. מליקסון עוד מנסה ורץ ועושה הגנה.
לגבי שני חלוצים זה כיוון נכון מאוד בעיניי, בכדורגל המודרני הבינו דאי אפשר להבקיע כשיש שחקן אחד מול שלושה של היריב. עוד חלוץ מושך תשומת לב מהבלמים ועוזר לחלוץ הראשון. מה גפ שפתאום יש למי למסור.
מצד שני עם אלישע אין לדעת, רוב הסיכויים שגם אם דובב ישחק הוא יעלה כקשר אגף ולא כחלוץ פרופר.
הבעיה הגדולה בלעלות עם שני חלוצים היא שבמידת הצורך אין כזה להעלות מהספסל. אם חס וחלילה נקלע לפיגור, אלישע יהיה ממש חסר אונים, כי הוא לא יוכל להכניס חלוץ וללכת על שיטת הבלאגן שהוא אוהב.
מבחינתי לא משנה כבר מי משחק אלא איך משחקים. מלחמה של 90 דקות תשאיר את הנקודות אצלנו בכל הרכב!
אג׳ידה
אופיר סוארס פאיוביץ׳ ביטון
אוגו הובאן
בוזי מליקסון ברדה
ארבייטמן
עכשיו זה התחבר. רק שאלישע יתן למליקסון לשחק באמצע והכל יהיה טוב ב"ה.
אוגו הובאן
בוזי מליקסון ברדה
ארבייטמן
שלומי לא כשירשמעון א כתב:אג׳ידה
אוגו הובאן
בוזי מליקסון ברדה
ארבייטמן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז גבאי.Totti כתב: שלומי לא כשיר
ואם הובאן לא כשיר אז גורדנה
אחרי שהעברתי את המסר שלי לגבי מה הדבר היחיד שרלוונטי אני מתכוון לכתוב רק באשכול הזה.
בשני משחקי החוץ האחרונים שני שחקנים מהירים שנמצאים בכושר אדיר תפרו אותנו תוך 10 דקות.
ביום ראשון נקבל שוב פעם שחקן חם שהוא במקרה שוב פעם סופר מהיר - מוחמד גאדיר. הפעם זה לא רק הוא אלא גם מוגרבי ןכליבאת (לא מאמין לשום סיפור 4 ימים לפני משחק). גם ריאן בתמונה.
מאוד מדאיג כי זה נראה שיש לנו בעיה עם צורת משחק כזו שמתבססת על שחקנים מהירים.
עד עכשיו אני לא מבין איך יצאנו רק עם שני שערים בסיבוב הקודם.
בקיצור סכנין מסוכנת מאוד עבורנו וצריך להיזהר מאוד מהמהירות שלהם במיוחד אם שוב נראה את פיוביץ בהרכב.
מקווה שסוף סוף נראה אגרסיביות מהדקה הראשונה ולא נשמע אחרי המשחק שלא היינו אגרסיביים.
בשני משחקי החוץ האחרונים שני שחקנים מהירים שנמצאים בכושר אדיר תפרו אותנו תוך 10 דקות.
ביום ראשון נקבל שוב פעם שחקן חם שהוא במקרה שוב פעם סופר מהיר - מוחמד גאדיר. הפעם זה לא רק הוא אלא גם מוגרבי ןכליבאת (לא מאמין לשום סיפור 4 ימים לפני משחק). גם ריאן בתמונה.
מאוד מדאיג כי זה נראה שיש לנו בעיה עם צורת משחק כזו שמתבססת על שחקנים מהירים.
עד עכשיו אני לא מבין איך יצאנו רק עם שני שערים בסיבוב הקודם.
בקיצור סכנין מסוכנת מאוד עבורנו וצריך להיזהר מאוד מהמהירות שלהם במיוחד אם שוב נראה את פיוביץ בהרכב.
מקווה שסוף סוף נראה אגרסיביות מהדקה הראשונה ולא נשמע אחרי המשחק שלא היינו אגרסיביים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
size=150]רק סכנין לכולם[/size]
אני לא אגיע כנראה -לא אספיק להגיע מנתב"ג.
מישהו ניקוב ?
אני לא אגיע כנראה -לא אספיק להגיע מנתב"ג.
מישהו ניקוב ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עכשיו אני רק שם לב לשעה שפירסמתם כאן, המשחק לא ב9?
אנחנו לא מרכזיRedHell כתב:עכשיו אני רק שם לב לשעה שפירסמתם כאן, המשחק לא ב9?
- The red one
הוגו, סוארז, פאיו והובאן עם 4 צהובים וזה מאוד בעייתי. אם נסיים מקום 2 ואחד מהם יקבל צהוב במשחק הזה הוא יחמיץ את משחק הבית מול מכבי ת"א ושוב נהיה עם חוליית הגנה חסרה.
אם נסיים מקום 3 ואחד מהם יקבל צהוב במשחק הבא, אז הוא יפספס את המשחק מול מכבי ת"א.
חרא.
אם נסיים מקום 3 ואחד מהם יקבל צהוב במשחק הבא, אז הוא יפספס את המשחק מול מכבי ת"א.
חרא.
נדמה לי שעברנו את השלב שחסרון של שחקן כזה או אחר משבש לנו את תוכנית המשחק, כי אין.אדום בלב בנשמהההה כתב:הוגו, סוארז, פאיו והובאן עם 4 צהובים וזה מאוד בעייתי. אם נסיים מקום 2 ואחד מהם יקבל צהוב במשחק הזה הוא יחמיץ את משחק הבית מול מכבי ת"א ושוב נהיה עם חוליית הגנה חסרה.
חרא.
מלבד סוארס, החשיבות הנקודתית של השחקנים קטנה עד לא קיימת.
ואם יותר מאחד יקבל צהוב?Totti כתב: נדמה לי שעברנו את השלב שחסרון של שחקן כזה או אחר משבש לנו את תוכנית המשחק, כי אין.
לא ברור למה סוארס לא הוציא צהוב נגד נתניה... זה לא שלא היו לו הזדמנויות...
הלוואי ונסיים שניים ופאיוביץ׳ יקבל צהוב מול סכנין. אידיאליTotti כתב: נדמה לי שעברנו את השלב שחסרון של שחקן כזה או אחר משבש לנו את תוכנית המשחק, כי אין.
אותו כנל.yedidel כתב:
ואם יותר מאחר יקבל צהוב?
לא ברור למה סוארס לא הוציא צהוב נגד נתניה... זה לא שלא היו לו הזדמנויות...
אף שחקן שלנו לא נמצא בפורמה כזו שחסרונו היא אבדה גדולה
טס עוד 5 שעות לאתונה - חושב רק על סכנין