מי אתה אלישע לוי?
Re: מי אתה אלישע לוי?
אני חושב שכולנו מגזימים בהתקפות על אלישע, אמנם גם אני בעד החלפתו אבל צריך גם לכבד.
אלישע בא עם כוונות טובות ונותן את כל כולו למועדון ולא הגיוני שנהפוך אותו לאויב שלנו מה גם שהמחאות לא יעזרו כי אלונה לא תפטר אותו אז עדיף שננשוך שפתיים (מודה שגם לי זה קשה לפעמים) ונחכה שהתקופה הזאת תגמר מאשר לעמוד על הגדרות ולהמטיר עליו קללות שרק פוגעות בתדמית של הקהל שלנו.
אלישע בא עם כוונות טובות ונותן את כל כולו למועדון ולא הגיוני שנהפוך אותו לאויב שלנו מה גם שהמחאות לא יעזרו כי אלונה לא תפטר אותו אז עדיף שננשוך שפתיים (מודה שגם לי זה קשה לפעמים) ונחכה שהתקופה הזאת תגמר מאשר לעמוד על הגדרות ולהמטיר עליו קללות שרק פוגעות בתדמית של הקהל שלנו.
זה מסביר הכל... יודע ללטש אבל לא עד הסוףLaRed כתב:מתוך ויקיפדיה: ״בשלהי פעילותו ככדורגלן התחיל לוי לעבוד בליטוש יהלומים, במקביל לפעילותו הספורטיבית.
החוויה בה התנסה במלטשת יהלומים, בשעה שבוצע בה שוד, הביאה לשינוי בתוכניותיו והוא זנח את העיסוק בליטוש יהלומים. בתום העונה פרש ממשחק פעיל והחל לאמן את הקבוצה.״
אלישע עדין בפוסט טראומה מהאירוע זה מסביר כמה דברים
- ForeverRed
אחרי החמצת הפנדל בחיפה הוא דווקא כן שיתף.maor20094 כתב: ומשהו שמעצבן אותי זה מאור בוזגלו,
מאור בוזגלו אוהב את הפייסבוק, אבל מעצבן אותי, מעצבן אותי שאחרי הפסדים הוא לא כותב התנצלות, כאילו פאקינג לא אכפת לו,
אחרי ניצחונות הוא מעלה תמונות וכותב סטטוסים מפגרים.
כנראה שהתקופה הרעה עושה את שלה וגם הוא מבין שעדיף לדבר פחות ולעבוד יותר.
אותי פחות מעניין הפייסבוק. יותר חשוב שיתחיל לרוץ על המגרש במקום להתנהג כמו בלרינה.
שיתחיל לפרגן, אחרי הבישולים יגיעו השעריםForeverRed כתב: אחרי החמצת הפנדל בחיפה הוא דווקא כן שיתף.
כנראה שהתקופה הרעה עושה את שלה וגם הוא מבין שעדיף לדבר פחות ולעבוד יותר.
אותי פחות מעניין הפייסבוק. יותר חשוב שיתחיל לרוץ על המגרש במקום להתנהג כמו בלרינה.
- ForeverRed
"הפועל באר שבע כנראה שלא תהיה אלופה העונה, אבל זו לא באמת הבעיה של אלישע לוי. העובדה שמאבק האליפות של הקבוצה לא מצליח להמריא במשך כל העונה, לא עומדת לגנותו של המאמן. אנשים נוטים לזלזל, אבל לחולל מהפך במועדון כזה לוזר, זה דבר שלוקח המון זמן. לעתים אפילו 10 שנים. כסף לא מקצר דרך, ושחקנים נוצצים לא יכולים לדלג על תהליך היסטורי. העונה הקודמת היתה נס, ונסים לא נוטים לחזור פעמיים ברציפות. אם בסופו של תהליך, בעוד שלוש או ארבע שנים, הפועל באר שבע באמת תעשה את הצעד הנדרש, היא אולי באמת תבין את גודל ההישג של אלישע לוי. כולל אפילו העונה, שבה באר שבע הפכה מהפתעה בצמרת לגורם יציב וקבוע בנוף.
הבעיה של אלישע לוי היא אחרת. הבעיה של אלישע לוי היא בדרך. היא בתחושה שאפשר לשחק הרבה יותר טוב, הרבה יותר שמח. שאפשר לקבל מהסגל הזה קבוצה הרבה יותר טובה. שהפועל באר שבע שלו איבדה מעט את החיוך, את הרעב, את החדווה. כאילו הכל מגיע לה. כאילו המטרה כבר הושגה. כאילו שנה אחת מספיקה לכל האנשים שם. אם הפועל באר שבע היתה משחקת כדורגל אחר, כדורגל שלם יותר, מגובש יותר, יפה יותר ופחות קפוץ, הביקורת נגד חוסר היכולת של אלישע לוי לאיים העונה על האליפות היו קטנות יותר ופחות רציניות."
https://sports.walla.co.il/item/2832616" onclick="window.open(this.href);return false;
הבעיה של אלישע לוי היא אחרת. הבעיה של אלישע לוי היא בדרך. היא בתחושה שאפשר לשחק הרבה יותר טוב, הרבה יותר שמח. שאפשר לקבל מהסגל הזה קבוצה הרבה יותר טובה. שהפועל באר שבע שלו איבדה מעט את החיוך, את הרעב, את החדווה. כאילו הכל מגיע לה. כאילו המטרה כבר הושגה. כאילו שנה אחת מספיקה לכל האנשים שם. אם הפועל באר שבע היתה משחקת כדורגל אחר, כדורגל שלם יותר, מגובש יותר, יפה יותר ופחות קפוץ, הביקורת נגד חוסר היכולת של אלישע לוי לאיים העונה על האליפות היו קטנות יותר ופחות רציניות."
https://sports.walla.co.il/item/2832616" onclick="window.open(this.href);return false;
כל מילה בסלע. האכזבה היא לא שלא ניקח אליפות העונה , היא היכולת הבינונית עד חלשה מסגל שחקנים כל כך מוכשר.ForeverRed כתב:"הפועל באר שבע כנראה שלא תהיה אלופה העונה, אבל זו לא באמת הבעיה של אלישע לוי. העובדה שמאבק האליפות של הקבוצה לא מצליח להמריא במשך כל העונה, לא עומדת לגנותו של המאמן. אנשים נוטים לזלזל, אבל לחולל מהפך במועדון כזה לוזר, זה דבר שלוקח המון זמן. לעתים אפילו 10 שנים. כסף לא מקצר דרך, ושחקנים נוצצים לא יכולים לדלג על תהליך היסטורי. העונה הקודמת היתה נס, ונסים לא נוטים לחזור פעמיים ברציפות. אם בסופו של תהליך, בעוד שלוש או ארבע שנים, הפועל באר שבע באמת תעשה את הצעד הנדרש, היא אולי באמת תבין את גודל ההישג של אלישע לוי. כולל אפילו העונה, שבה באר שבע הפכה מהפתעה בצמרת לגורם יציב וקבוע בנוף.
לגמרי.גיא חניה כתב: כל מילה בסלע. האכזבה היא לא שלא ניקח אליפות העונה , היא היכולת הבינונית עד חלשה מסגל שחקנים כל כך מוכשר.
באמת שלא על אליפות או חוסר אליפות אלישע צריך להישפט אלא על הדרך..
והדרך? אוי הדרך...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה רע במה שבוזגלו פירסם בפייסבוק?maor20094 כתב: ומשהו שמעצבן אותי זה מאור בוזגלו,
מאור בוזגלו אוהב את הפייסבוק, אבל מעצבן אותי, מעצבן אותי שאחרי הפסדים הוא לא כותב התנצלות, כאילו פאקינג לא אכפת לו,
אחרי ניצחונות הוא מעלה תמונות וכותב סטטוסים מפגרים.
זאת בדיוק הגישה שאני מצפה משחקנים שלי אחרי הפסד:
https://www.facebook.com/maorbuzaglo11/ ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
"לעולם אל תוותר
תישאר בפוקוס
תישאר חיובי
תישאר חזק"

- Sir Alex Ferguson
ורק כדי להראות את כל הצדדים של בוזגלו, זה מה שבוזגלו כתב אחרי ההפסד למכבי חיפה והחמצת הפנדל שלו:
https://www.facebook.com/maorbuzaglo11/ ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
"כדורגל המשחק שכולנו כל כך אוהבים מלווה בהרבה עליות וירידות, רגעים שמחים ורגעים עצובים. לא רק בזמן טוב ושהכל ורוד אשתף אתכם, חשוב לי לשתף אתכם גם ברגעים הפחות טובים.
הגבול בין הצלחה ללא הצלחה הוא דק מאד ממש כמו הפנדל של אתמול.. ברגע אחד אתה יכול להיות המנצח הגדול וברגע השני הגיבור הטראגי, היום אני בצד המאוכזב. אין ספק הרגשה חנוקה, אלפי אוהדים שמגיעים מרחוק וחוזרים עם הראש באדמה, דרך ארוכה חזרה מלווה בהרבה מאד מחשבה ורגשי אשם הלילה עובר ולא עוצם עין.. אכזרי אבל דווקא ברגע הזה אני מרגיש חזק כי אני יודע שלא משנה כמה פעמים אני יפול תמיד אני ינסה לקום ולנסות שוב! מה שיפה בכדורגל זה שתמיד יש לך אפשרות לתקן במשחק הבא שהוא עוד יומיים. אז רוצה להגיד לכולם תודה על התמיכה זה הזמן להרים את עצמנו ולבוא בטירוף למשחק הכל כך חשוב ברביעי! שבוע טוב!!"
"כדורגל המשחק שכולנו כל כך אוהבים מלווה בהרבה עליות וירידות, רגעים שמחים ורגעים עצובים. לא רק בזמן טוב ושהכל ורוד אשתף אתכם, חשוב לי לשתף אתכם גם ברגעים הפחות טובים.
הגבול בין הצלחה ללא הצלחה הוא דק מאד ממש כמו הפנדל של אתמול.. ברגע אחד אתה יכול להיות המנצח הגדול וברגע השני הגיבור הטראגי, היום אני בצד המאוכזב. אין ספק הרגשה חנוקה, אלפי אוהדים שמגיעים מרחוק וחוזרים עם הראש באדמה, דרך ארוכה חזרה מלווה בהרבה מאד מחשבה ורגשי אשם הלילה עובר ולא עוצם עין.. אכזרי אבל דווקא ברגע הזה אני מרגיש חזק כי אני יודע שלא משנה כמה פעמים אני יפול תמיד אני ינסה לקום ולנסות שוב! מה שיפה בכדורגל זה שתמיד יש לך אפשרות לתקן במשחק הבא שהוא עוד יומיים. אז רוצה להגיד לכולם תודה על התמיכה זה הזמן להרים את עצמנו ולבוא בטירוף למשחק הכל כך חשוב ברביעי! שבוע טוב!!"
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
עוד פוטס שפירסם בפייסבוק הפעם לאחר ההפסד לרעננה, רק כדי להראות שהדברים על בוזגלו לא נכונים:
"הפסד מרגיז,מתסכל כל מה שתגידו אתם צודקים, וכל מה שאגיד יהוה תרוץ. לוקחים אחריות זה רגע שהוא מבחן עבורנו! קבוצה חזקה נמדדת ברגעים פחות טובים והגדולה לצאת מזה הכי מהר. #מסתכלים_קדימה
שבוע טוב".
"הפסד מרגיז,מתסכל כל מה שתגידו אתם צודקים, וכל מה שאגיד יהוה תרוץ. לוקחים אחריות זה רגע שהוא מבחן עבורנו! קבוצה חזקה נמדדת ברגעים פחות טובים והגדולה לצאת מזה הכי מהר. #מסתכלים_קדימה
שבוע טוב".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
"איבדה מעט את החיוך, את הרעב, את החדווה".ForeverRed כתב:"הפועל באר שבע כנראה שלא תהיה אלופה העונה, אבל זו לא באמת הבעיה של אלישע לוי. העובדה שמאבק האליפות של הקבוצה לא מצליח להמריא במשך כל העונה, לא עומדת לגנותו של המאמן. אנשים נוטים לזלזל, אבל לחולל מהפך במועדון כזה לוזר, זה דבר שלוקח המון זמן. לעתים אפילו 10 שנים. כסף לא מקצר דרך, ושחקנים נוצצים לא יכולים לדלג על תהליך היסטורי. העונה הקודמת היתה נס, ונסים לא נוטים לחזור פעמיים ברציפות. אם בסופו של תהליך, בעוד שלוש או ארבע שנים, הפועל באר שבע באמת תעשה את הצעד הנדרש, היא אולי באמת תבין את גודל ההישג של אלישע לוי. כולל אפילו העונה, שבה באר שבע הפכה מהפתעה בצמרת לגורם יציב וקבוע בנוף.
אני לא מסוגל להבין את זה, 40 שנה במדבר, אכזבות, יאוש ,תחתית, ליגה שנייה. פתאום צמרת, כוכבים, כתבות, דיבורים על תואר, משחק עונה, אירופה, אצטדיון חדש , קהל שמח ונלהב( לפחות בהתחלה). והם נראים שבעים ועייפים. זה מה שמפריע לי מעל הכל.
עם כל הכבוד לאלישע לוי, מה שהביא אותנו למקום השני בשנה שעברה זה המצבים הנייחים של בוזגלו והמון מזל בדקות ה-90 שהביא לנו נקודות.
זוכרים את ה-2-1 המטורף מול בני יהודה? גול בדקה ה-91 וגול שני בדקה ה-93? מקרים כאלו הם לא יד מכוונת של מאמן.
עם כל הכבוד לאלישע לוי הוא לא היה מסיים במקום השני אם בוזגלו לא היה מגיע לכאן, וככל הנראה בוזגלו לא היה מגיע אם ברדה לא היה מגיע, וכנראה גם לא פלט.
זוכרים את ה-2-1 המטורף מול בני יהודה? גול בדקה ה-91 וגול שני בדקה ה-93? מקרים כאלו הם לא יד מכוונת של מאמן.
עם כל הכבוד לאלישע לוי הוא לא היה מסיים במקום השני אם בוזגלו לא היה מגיע לכאן, וככל הנראה בוזגלו לא היה מגיע אם ברדה לא היה מגיע, וכנראה גם לא פלט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה טועה דווקא מול בני יהודה בבלומפילד נזקף לזכותו של אלישע עם השינוי מערך ל3 בלמים, אבל זה הניצחון היחידי שאני זוקף לזכותו...zahipan כתב:עם כל הכבוד לאלישע לוי, מה שהביא אותנו למקום השני בשנה שעברה זה המצבים הנייחים של בוזגלו והמון מזל בדקות ה-90 שהביא לנו נקודות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בולשיט, בני יהודה הייתה ידועה בלוזריות שלה והיא פשוט נהגה כהרגלה.דר אדום בנשמה כתב:אתה טועה דווקא מול בני יהודה בבלומפילד נזקף לזכותו של אלישע עם השינוי מערך ל3 בלמים, אבל זה הניצחון היחידי שאני זוקף לזכותו...
אני יכול להגיד לך מזיכרון שהמשחק לא השתנה כמעט בכלל מבחינת מאזני הכוחות אחרי השינוי (מה גם שהשיטה בכלל לא יושמה כמו שצריך).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז אני גם ראיתי את המשחק הזה והשתלטנו על המשחק אחריי החילוף ושיחקנו מדקה 70 במערך של 3 בלמים...dor69 כתב: בולשיט, בני יהודה הייתה ידועה בלוזריות שלה והיא פשוט נהגה כהרגלה.
אני יכול להגיד לך מזיכרון שהמשחק לא השתנה כמעט בכלל מבחינת מאזני הכוחות אחרי השינוי (מה גם שהשיטה בכלל לא יושמה כמו שצריך).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!