ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיא חניה כתב: סוזה לא היה מאמן מוצלח , בסהכ היה מאמן בליגה ההונגרית.
לא היה מאמן מוצלח?
הגיע לבתים בליגה אירופית עם הקבוצה ההונגרית וזכה איתם באליפות אם זה לא מוצלח אני לא יודע מה כן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

סוזה המאמן הכי טוב שנחת בישראל , והשאיר אבק למקום שני אחריו.
הבן אדם קיבל קבוצה טובה אמנם , אבל בעזרת רוטציה וטקטיקה נכונה הביא אותה ל32 הגדולות בליגה אירופאית (שהיום עם סגל זהה לא הצליחו להעפיל בכלל למפעל הזה).
ואליפות בהליכה , שלא נדבר על נצחונות בליגה , ובפרט עלינו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.

בקיצור , נא לא לזלזל.

למי שיש טוויטר , לא יזיק לזרוק לאלונה לינק על הבחור הזה על הדף שלה.
מי יודע , אולי נתרום איזה עצה טובה :מוציא לשון:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: לא היה מאמן מוצלח?
הגיע לבתים בליגה אירופית עם הקבוצה ההונגרית וזכה איתם באליפות אם זה לא מוצלח אני לא יודע מה כן...
למה סתם לקשקש.
סוזה עד שהגיע למכבי נחשב למאמן בינוני.
אימן בפריימר שיפ,והונגריה.
לא לקח אליפות ולא הגיע לשלב הבתים.
עם הקבוצה ההונגרית הגיע לאירופה,סיבובים ראשונים שנחשב הצלחה גדולה.
כל זה לא גורע מהעובדה שהוא המאמן הכי גדול שנחת כאן ואני בספק אם עוד ינחת כאן.
טקטיקן בחסד עליון שאף פעם אתה לא יודע איך הוא יפתיע אותך.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

ניס זה רעיון גדול , כמאמן הבוגרת +מנהל מקצועי!
בנבחרת הצעירה הוא הראה שיש לו כדורגל, כי מעבר לנצחונות הגדולים והמשחק היפה ,רואים שכל שחקן יודע את מקומו ואת תפקידו.
לגבי כישורי הניהול שלו ,מראיון שנערך עמו ומרשמים אחרים ביתר אמצעי המדיה התרשמתי שהסדר והארגון הם בראש מעייניו (כיאה לגרמני אמיתי),הוא מאוד יסודי שלא מחמיץ פרטים קטנים (ברמה של אימונים של נבחרות נערים ב׳ באמצע שבוע ודברים בסגנון) ובקיצור,אחד שבא לעבוד ולא לעבודה .

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

כאלה אנשים אנחנו צריכים, אנשים שחושבים לטווח הארוך וחושבים כיצד לקדם שחקנים.
אלונה צריכה לבצע מהלך - במקום לנסות להביא את השחקנים הכי טובים לבאר שבע, לגדל את השחקנים הכי טובים בבאר שבע.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

סוזה מאמן גדול אבל להגיד שהיה מוצלח? נכשל בכמה קבוצות באנגליה וזכה באליפות בהונגריה בשנה השנייה לדעתי זה בערך כמו להגיד "לא הצליח בליגה גדולה אבל בליגה בלי לחץ"(למי שלא הבין זה לא ברצינות פשוט מזכיר את השטות של רב"ש)..תבינו אין כמעט מאמנים שכל הקריירה שלהם הצליחו! כאחד שעוקב אחרי הקריירה של סימאונה כמאמן משנתו הראשונה גם לו היו כישלונות לצד הצלחות ענק.. בכל מקרה להגיד מאמן זר זה תמיד מצליח זה כמו להגיד ששחקן זר תמיד מצליח, הסיכוי לכך הוא לא גבוה, יש הרבה מאמנים זרים שלא הצליחו כמו דושאן אוהרין,טון קאנן,ג'ון גרורי,זה שהיה השנה בחיפה שאפילו את השם שלו לא הספקתי לכתוב.. עכשיו בטח יש כאלה שיגדו לי צריך צוות זר ולא רק מאמן זר, זה נכון באופן כללי, צוות כמו של מכבי גם ישראלי טוב יכול לעשות את העבודה הבעיה זה תקצבית זה מאוד מאוד יקר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

red guy כתב:סוזה מאמן גדול אבל להגיד שהיה מוצלח? נכשל בכמה קבוצות באנגליה וזכה באליפות בהונגריה בשנה השנייה לדעתי זה בערך כמו להגיד "לא הצליח בליגה גדולה אבל בליגה בלי לחץ"(למי שלא הבין זה לא ברצינות פשוט מזכיר את השטות של רב"ש)..תבינו אין כמעט מאמנים שכל הקריירה שלהם הצליחו! כאחד שעוקב אחרי הקריירה של סימאונה כמאמן משנתו הראשונה גם לו היו כישלונות לצד הצלחות ענק.. בכל מקרה להגיד מאמן זר זה תמיד מצליח זה כמו להגיד ששחקן זר תמיד מצליח, הסיכוי לכך הוא לא גבוה, יש הרבה מאמנים זרים שלא הצליחו כמו דושאן אוהרין,טון קאנן,ג'ון גרורי,זה שהיה השנה בחיפה שאפילו את השם שלו לא הספקתי לכתוב.. עכשיו בטח יש כאלה שיגדו לי צריך צוות זר ולא רק מאמן זר, זה נכון באופן כללי, צוות כמו של מכבי גם ישראלי טוב יכול לעשות את העבודה הבעיה זה תקצבית זה מאוד מאוד יקר
נכון מאוד.
תיקון,סוזה לא לקח אליפות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מוזר שכולכם מתעלמים באופן ברור מהנכתב עליו בכתבות.
מהעובדה שהוא מוזכר כחסר ניסיון וקבלות מוכחות, מהיותו אמן של תיאוריות, מהכשלונות במקומות הבודדים בהם עבד.
כנראה שהגרמניות עושה את שלה גם ב-2015. אנחנו עדיין זקוקים שיתרבתו אותנו, שיתוו לנו את הדרך ומוכנים לשלם על כך ביוקר.

רק מזכיר שאיווניר וגיא לוי גם הצליחו הצעירות ושם נעדר מהפדיון, זלצר עשה קרירה מפוארת הנבחרות הנוער ולא קיבל צ'אנס ממש בבוגרים ו הרשימה עוד ארוכה.

מי זה מיכאל ניס בכלל?! ולמה מאמן זר?! גורדי גרם לכם להאמין שרק הם יכולים?! עם 100 מיליון שקל דר אדום הנשמה לוקח אליפות בליגה שלנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:מוזר שכולכם מתעלמים באופן ברור מהנכתב עליו בכתבות.
מהעובדה שהוא מוזכר כון וקבלות מוכחות, מהיותו אמן של תיאוריות, מהכשלונות במקומות הבודדים בהם עבד.
כנראה שהגרמניות עושה את שלה גם ב-2015. אנחנו עדיין זקוקים שיתרבתו אותנו, שיתוו לנו את הדרך ומוכנים לשלם על כך ביוקר.

רק מזכיר שאיווניר וגיא לוי גם הצליחו הצעירות ושם נעדר מהפדיון, זלצר עשה קרירה מפוארת הנבחרות הנוער ולא קיבל צ'אנס ממש בבוגרים ו הרשימה עוד ארוכה.

מי זה מיכאל ניס בכלל?! ולמה מאמן זר?! גורדי גרם לכם להאמין שרק הם יכולים?! עם 100 מיליון שקל דר אדום הנשמה לוקח אליפות בליגה שלנו
תן לי להבין אתה חושב שאני יכול להחליף את יורדי קרויף? חחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:תן לי להבין אתה חושב שאני יכול להחליף את יורדי קרויף? חחח
כן. עם 100 מיליון שקל וסגל כזה, בהחלט.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אף פעם לא הבנתי מאיפה לוזון הפליץ אותו ומה הבן אדם עשה בחייו שהצדיק את קבלת התפקיד.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

איך שלא נהפוך את זה, הוא בטוח יותר מקצועי מרוב הישראלים. אני לא בקיא ברזומה שלו אבל הבנתי שהוא גורף מחמאות בארץ, תקנו אותי אם אני טועה, ולכן עשוי, בהתאם לעלויות, התאמה וכו להיות טוב לתפקיד של מנהל מקצועי או מנהל מחלקת נוער. אבל שוב, אני לא בקיא ברזומה שלו ומדבר במה שנקרא "על פניו".

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

סניור כתב:איך שלא נהפוך את זה, הוא בטוח יותר מקצועי מרוב הישראלים. אני לא בקיא ברזומה שלו אבל הבנתי שהוא גורף מחמאות בארץ, תקנו אותי אם אני טועה, ולכן עשוי, בהתאם לעלויות, התאמה וכו להיות טוב לתפקיד של מנהל מקצועי או מנהל מחלקת נוער. אבל שוב, אני לא בקיא ברזומה שלו ומדבר במה שנקרא "על פניו".
גם יובל נעים גרף מחמאות בארץ. ועל סוזה ואוסקר צחקו.

זאת לא אינדיקציה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סניור כתב:איך שלא נהפוך את זה, הוא בטוח יותר מקצועי מרוב הישראלים. אני לא בקיא ברזומה שלו אבל הבנתי שהוא גורף מחמאות בארץ, תקנו אותי אם אני טועה, ולכן עשוי, בהתאם לעלויות, התאמה וכו להיות טוב לתפקיד של מנהל מקצועי או מנהל מחלקת נוער. אבל שוב, אני לא בקיא ברזומה שלו ומדבר במה שנקרא "על פניו".
תן טיעון אחד רציני למשפט הראשון שלך ואפשר לסגור את האשכול.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Totti כתב: כן. עם 100 מיליון שקל וסגל כזה, בהחלט.
כל המאמנים שהיו בעשור הראחרון שלפני אוסקר לא יסכימו איתך. כנראה גם אלה שמאמנים את חיפה בשנים האחרונות.
הוכח מספיק פעמים שכסף לא ערובה להצלחות. בטח כש-100 שמצמידים כל פעם למכבי הוא מספר מאוד משקר (תבדקו כמה עולה הצוות המקצועי שם. בבוגרים ובנוער).

שלח תגובה