על אמונה ועל חלומות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red guy

Re: על אמונה ועל חלומות

שליחה על ידי red guy »

הקצב צבירת נקודות שלנו הוא בדיוק בין מכבי ת"א למכבי פ"ת..כמו שאני לא מאמין שמכבי פ"ת תצליח עד סוף העונה לסגור את הפער מאיתנו ולעבור אותנו כך גם אני לא מאמין שאנחנו יכולים לצמצם את הפער ממכבי ת"א ולעבור אותה..היא תאבד נק' פה ושם נגד ק"ש,בית"ר וכאלה ואפילו נגדנו אבל אני לא רואה אותנו לוקחים 9 נק' יותר מהם עד סוף העונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא תפסתם את הקטע. אני לא אומר ״חברים לא אבוד ורצים״ אני אומר שסך הכל כולנו מתנהגים פה כאילו נגמרו לנו החיים ושופכים פה רעל בלי סוף. אני מזכיר לכם שיש לנו עוד מטרות (מקום באירופה וגביע, גם מקום 2 אפשרי) ואנחנו צריכים למשוך את הקבוצה בכוח למעלה במקום להטביע אותם בתסכול שלנו. תראו איך הפכתם אשכול שבא לעודד לעוד אחד שרבים בו על אלישע ועל כמה שאנחנו מבוזבזים במקום להטריף אחד את השני על הרצף הקרוב של המשחקים.
כשנהיה קהל מפחיד ותומך (ולא רק גדול) אנשים יתחילו לתת לנו את הכבוד של הגדולות.

תשתחררו על החיים שלכם כבר!!!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כתבת יפה דור, הרבה מהדברים שחשבתי והרגשתי תוך כדי צפיה במשחק.
לא היינו שם לקחת את אובדן הנקודות של מכבי וקרית שמונה לאורך הדרך אלא רק התנחמנו בעובדה שהפער לא נהיה אסטרונומי.
אבא שלי שלח לי אחרי המשחק אמש הודעה "זה כדורגל, כלום לא סגור'
וברור לי שתיקו בין מכבי לקש בבלומפילד עם נצחון שלנו בבית רק ימחיש זאת.

אבל לקפל ועוד איך, כי קבוצה שמאבדת נקודות מול הנמושות של הליגה לא תזכה בתואר, הקלישאה הידועה מספרת שאליפות לוקחים ברעננה ועכו...היא לגמרי צודקת.

יש תסריט מאוד מאוד פנטזיונרי...אנחנו מגיעים לפלייאוף בףער סביר ועושים ריצה מטורפת שמביאה לכאן תואר, כדי שהתסריט הזה יתממש צריך לשנות פאזה, כמו שנראינו במחצית השנייה באשדוד, זה בגדר פנטזיה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

באתי לרשום משהו ארוך על זה שתתעוררו כבר
אבל מחקתי ואני פשוט עומד ומוחא לכם כפיים..לכל המאמינים.
הלוואי וגם אני יכלתי להאמין בזה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בעבר כבר קרו מקרים של ריצה מטורפת.
קחו למשל את אותה מכבי ת"א ב2003 שהפסידה לנו פעמיים,חגגה באותה עונה אליפות.
אבל אצלנו כרגע זה לא רלוונטי,קודם כל צריך לשחק כדורגל.
אצלנו עושה רושם שכרגע מתעסקים בהכל חוץ מלשחק כדורגל.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אי אפשר להתחרות במכבי כי הם כמה רמות מעלינו בכל הנוגע לצוות מקצועי.
יש להם הכל מהכל. מה יש לנו? מאמן מיושן, עוזר מאמן שהוא גם מאמן נוער וממתאמנים בקבוצת הנוער הבנתי שהוא בקושי בא לאימונים ואם כבר יש אימון, אז האימון שכונתי- ומאמן כושר שמתאים לקבוצה ששואפת לשחק בקצב של ליגה א'.
הצוות הזה כמעט הוריד ליגה קבוצה בעלת תקציב של 30 + מיליון שקל לפני שנתיים וחצי, צאו מהסרט.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:אי אפשר להתחרות במכבי כי הם כמה רמות מעלינו בכל הנוגע לצוות מקצועי.
יש להם הכל מהכל. מה יש לנו? מאמן מיושן, עוזר מאמן שהוא גם מאמן נוער וממתאמנים בקבוצת הנוער הבנתי שהוא בקושי בא לאימונים ואם כבר יש אימון, אז האימון שכונתי- ומאמן כושר שמתאים לקבוצה ששואפת לשחק בקצב של ליגה א'.
הצוות הזה כמעט הוריד ליגה קבוצה בעלת תקציב של 30 + מיליון שקל לפני שנתיים וחצי, צאו מהסרט.
אני לא אומר לך שאליפות זה דבר אפשרי כי כרגע זה לא אבל אנח מבקש ממך לתמוך בקבוצה שלך במקום להתעסק במחאות ובחרא!! אני רואה בזה חובתו של כל אוהד

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

די נו באמת.
שאתה מתחיל לרשום תגובות,זה נראה כאילו אנחנו בדרך לרדת ליגה.
תפסיק כבר להגזים,אותו מאמן מיושן הביא אליפויות ולקח אותך לצמרת בזמן שהיית חותם על מקום רביעי.
הבנו שאתה לא אוהב את אלישע בפעם המיליון אבל תענה לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מה זה נותן לך לרשום כל הזמן את אותו הדבר? הבנו ת'קטע, צוות קקה והעונה הלכה. פה זה פוסט של אופטימיים תן להם לפנטז.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: די נו באמת.
שאתה מתחיל לרשום תגובות,זה נראה כאילו אנחנו בדרך לרדת ליגה.
תפסיק כבר להגזים,אותו מאמן מיושן הביא אליפויות ולקח אותך לצמרת בזמן שהיית חותם על מקום רביעי.
הבנו שאתה לא אוהב את אלישע בפעם המיליון אבל תענה לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
עזוב עכשיו תגובות נאצה לאלישע , בוא נסתכל במאקרו ולא במיקרו.
המאמן שלנו הביא אליפויות לפני שנים - בדיוק כמו שתיארת אותו , כי הוא מאמן מיושן.
וכן , מה שעבד לפני 5 שנים , לא עובד היום - כי היום יש מכבי בליגה והם מנוהלים כמו קבוצה אירופאית.
באותה מידה מחר בבוקר תצרף את סאות'המפטון או וויגאן לליגה הישראלית , ותראה שהם יקחו אליפות פה.
הדרך לאליפות פה מתחילה מהיסודות , זה כבר לא כמו פעם שצריך מאמן סביר ושחקנים טובים או להפך.
צריך להתוות דרך , שיטה , ברגע שהיסודות יהיו מוכנים , טיקטק אתה תראה תארים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אגיד מה שכבר אמרתי וכולכם מוזמנים להוציא מחשבונים ולחשב.

5 נצחונות רצופים, מה שנראה כרגע די תלוש ואנחנו במרחק מינימלי ממכבי.

נותר לסיבוב הזה-

הפועל בבית
נתניה בחוץ
קריה בבית
הפועל חיפה בחוץ
סכנין בבית

נאם ניקח 5/5 או אפילו 5/4 עם תיקו אחד, נהיה במצב לגמרי אופטימי.
כרגע זה לגמרי תלוש כמו שאמרתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
עזוב עכשיו תגובות נאצה לאלישע , בוא נסתכל במאקרו ולא במיקרו.
המאמן שלנו הביא אליפויות לפני שנים - בדיוק כמו שתיארת אותו , כי הוא מאמן מיושן.
וכן , מה שעבד לפני 5 שנים , לא עובד היום - כי היום יש מכבי בליגה והם מנוהלים כמו קבוצה אירופאית.
באותה מידה מחר בבוקר תצרף את סאות'המפטון או וויגאן לליגה הישראלית , ותראה שהם יקחו אליפות פה.
הדרך לאליפות פה מתחילה מהיסודות , זה כבר לא כמו פעם שצריך מאמן סביר ושחקנים טובים או להפך.
צריך להתוות דרך , שיטה , ברגע שהיסודות יהיו מוכנים , טיקטק אתה תראה תארים.
מסכים איתך שהמעטפת היא הגורם להצלחה ולא מאמן כזה או אחר.
ולגבי המיושן,אני לא מסכים,כי חוץ מבכר שעדיין לא עבד בקבוצה חוץ מקש,כולם התרסקו שהחלו הציפיות.
מה שכן,אם באמת תבנה כאן צוות מקצועי מסביב,תמנה מנהל מקצועי ואז תיתן נגיד למאמן שאנחנו מחשיבים כצעיר ומוכשר את המינוי,סיכויי ההצלחה שלו יהיו גבוהים יותר.
אבל הדברים האילו צריכים לקרות כבר מעכשיו,אם הם רק יתחילו בסוף העונה,אז לא עשינו כלום.
אני חושב שגם אלישע מרגיש שהוא מיצה כאן והתחושה שלי היא שגם הוא יביא תואר כלשהו הוא לא ימשיך.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

כל כך רוצה להגיע למשחקים נגד מכבי בפלייאוף שיש עוד על מה לשחק

שלח תגובה