אני מרגיש...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
pirlo21

Re: אני מרגיש...

שליחה על ידי pirlo21 »

doctorslayer כתב:טוב לא הגבתי כל הערב אתמול , אז נגיב עכשיו.

משום מה אני אמור לצאת על הקבוצה ועל ההתנהלות , אבל אני מרגיש הפעם אחרת.
אז מספר תובנות לאחר קריאה והצלבה של כמה אתרים , ומהניסיון שלי מאוהדי ב"ש.
1. אגי'דה מסיים חוזה בסוף עונה , לפי ההתנהגות שלו והלחשושים מסביב כנראה יכוון למכבי - אם כן , בגדול הייתי מקפיא אותו כבר אתמול בשביל להביא את נוואקמה.
2. פאיוביץ הוא לא כזה בלם גדול צאו מהסרט שלכם , אני מבין את זה שהוא תרם וזה שזה לא יפה לבעוט אותו או להקפיא אותו ככה בדקה ה90 , אבל הוא מעל רבע עונה פצוע , הוא לא מהיר ולא מי יודע מה חזק , ואני יכול למנות כמה שערים על הראש שלו - הוא אוברייטרד אך ורק בזכות סוארז - בקיצור התבלבלתם בין דויד לואיז לפאיוביץ' קצת, בעלים קצת יותר "רע" היה מקפיא אותו בשביל שחקן כמו נוואקמה.
3. נראה שב"ש שברה איזשהי תקרת זכוכית וכמעט קנתה שחקנים בשווי שעדיין לא הגיע פה לנגב , אני צופה קיץ מטורף מבחינת רכש.
4. לפי הראיון אתמול עם אלונה , בין השורות היה אפשר לשמוע קצת אי-סיפוק ממצב הקבוצה - חדשות טובות אלישע יעוף הביתה!! ישששששששששששששששששש (סליחה ,אני אשמור על נונשלאנט).
5. כמו מכל דבר רע , המועדון יילמד מטעויות ויידע לתקן אותם בחלון ההעברות הבא.
6. מה הסיפור של "עכשיו אגי'דה ופאיוביץ לא יתנו 100% ונקבל גולים מפגרים וכו'" , כשלכם נמאס ממקום עבודה ואתם מחפשים מקום עבודה חדש תוך כדי שעדיין עובדים במקום הנוכחי , מה אתם פתאום זורקים ז**? פתאום מגיעים ב11 כל יום והולכים ב3? לא! כי אף אחד לא יודע שאתם מחפשים עבודה חדשה.
כדורגלן זה מקצוע , ואם אחד מהם חושב שהוא לא ייתן 100% כי רצו להקפיא או להחליף אותו , לשבת בספסל ומיד , מה זה השטויות האלה.
כשאג'ידה לא רוצה לדבר על חוזה חדש אז אלונה לא משלמת לו 100% משכורת כי אנחנו לא מרוצים? זה העולם , זה הביזנס - ככה זה מתנהל וככה זה ימשיך להתנהל , ומי שלא טוב לו שיחליף מקצוע.
7. חברים , בקיץ אצטדיון חדש , בעלים שנותנת רוח גבית כלכלית ולא מספק אותה גביע , רוצה אליפות!! וזה אומר (בציפיה שלי) רכש חדש , צוות מקצועי ו10-12 אלף מנוים שמחרישים אוזניים לכל שחקן שמגיע לכאן ויקבל פיק ברכיים.
8. מה אתם רציניים?? נפטרנו מפח אראל יששששששששששששששששששש (סליחה שוב ברח לי , קשה להתאפק מבשורה כזאת).

יאללה הפועל.
.

כל מילה בול!
היה כיף אם היינו חלק מהפסטיבל הזה של היום האחרון של החלון , לא יצא כמו שצריך אבל אם להסתכל בגדול - אכן נחלשנו מעט , לא משמעותית אבל רוב הכוס מלאה .
מלאה בכך שאלונה מוכנה להשקיע סכומים בלתי מבוטלים כדי לחזק את הקבוצה , זה סופר מעודד.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

azb852 כתב:חברים יש נתק מסויים בין אלונה אלישע?
אמש הם לא החליפו אף מילה, ישבו במרחק אחד מהשני
האומנם ?
ההיגיון אומר שאלישע רותח על הבלגן שאלונה עשתה לו אתמול.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

dor69 כתב: ההיגיון אומר שאלישע רותח על הבלגן שאלונה עשתה לו אתמול.
אם הוא היה שואל אותי , הייתי ממליץ לו לשבור את הכלים ולהתפטר מעצבים. :מתגלגל מצחוק:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

doctorslayer כתב:
אם הוא היה שואל אותי , הייתי ממליץ לו לשבור את הכלים ולהתפטר מעצבים. :מתגלגל מצחוק:
רציתי לצטט את ההודעה הראשונה ולכתוב שאני דואג לך. הרגעת אותי :)

וברצינות, אתה צודק בכול מה שכתבת בהודעה הראשונה, ואני מסכים שמכול מה שקרה אתמול אפשר למצוא הרבה יותר חיובי מאשר שלילי.

שלח תגובה