ארז פפיר
Re: ארז פפיר
איכס נשבר הזי ן מזה שכל משחק השופטים יתנו להם את המשחק על מגש של זהב, כל הכבוד לחבורה של הגברים שהיו על המגרש ולא נתנו לפפיר וחבריו את התענוג
אל תטעו לא מדובר בטעיות שיפוט מדובר פשוט בפחד לשרוק נגד מכבי ולהוציא אדום בדקה 35, השופט מעדיף "לטעות" להיות מורחק מאשר ל"הפסיד" למכבי את המשחק. זה בדיוק אותו סיפור עם הגול ביד בשנה שעברה הרי אין מצב שהוא לא ראה או פירש אחרת את המקרה.
לגבי הפנדל יש פה מישהו אחד שחושב שמקרה הפוך בצד השני היה נשרק פנדל????? הצגה גדולה של זהבי השחצן.

לגבי הפנדל יש פה מישהו אחד שחושב שמקרה הפוך בצד השני היה נשרק פנדל????? הצגה גדולה של זהבי השחצן.
ראיתי את התקציר והתקציר רק מחדד את מה שחשבתי.
אין פנדל. מי שאומר שיש פנדל הזוי. הצגה של זהבי
לגרסיה הגיע אדום. על זה אין ויכוח
לגבי דוידזאדה, לטעמי הוא החמיר מדי..אבל ניחא..בדקה 90 ומשהו זה לא משפיע על המשחק
אין פנדל. מי שאומר שיש פנדל הזוי. הצגה של זהבי
לגרסיה הגיע אדום. על זה אין ויכוח
לגבי דוידזאדה, לטעמי הוא החמיר מדי..אבל ניחא..בדקה 90 ומשהו זה לא משפיע על המשחק
וגם הפנדל! זה פנדל ששורקים רק בבלומפילד!yossi כתב:אפס חסר ביצים במקרה הטוב, מוכר משחקים במקרה הרע.
את העבירה על שלומי משער 4 ראיתי בבירור, ללא הילוך חוזר גם האדום לדודזאדה הוא שערורייה.
איזה יופי. פפיר ציין בדו"ח השיפוט שדוידזאדה אמר לו "אתה בושה לכדורגל". כתוצאה מכך דוידזאדה יעמוד לדין.
תודה רבה ארז פפיר.
תודה רבה ארז פפיר.
חח אתם עוד אנשים מגנים על הבן אלף ז הזה?
עזבו את ההחלטות הקטנות,כל שריקה קטנה הלכה איתם,כל מהלך הוא הלך איתם
היה בושה
פשוט בושה
עזבו את ההחלטות הקטנות,כל שריקה קטנה הלכה איתם,כל מהלך הוא הלך איתם
היה בושה
פשוט בושה
- ForeverRed
באמת שאני כבר לא מוצא מילים על השופטים.
בושה מה שקורה עם הדבר הזה. כל משחק שלנו בבלומפילד הופך לבדיחה.
לא הגיוני שבכל משחק שלנו שם שודדים אותנו. פשוט לא הגיוני.
ידעתי שפפיר לא ישלוט במשחק. רק שבטיפשותי האמנתי שהפעם הטעויות יהיו לטובתנו.
90 אחוז מהשריקות שלו הלכו לטובת מכבי. ואני אפילו לא מדבר עדיין על האדום
והפנדל. ביזיון!!! ומה שהכי עצוב שזה הולך להימשך.
בושה מה שקורה עם הדבר הזה. כל משחק שלנו בבלומפילד הופך לבדיחה.
לא הגיוני שבכל משחק שלנו שם שודדים אותנו. פשוט לא הגיוני.
ידעתי שפפיר לא ישלוט במשחק. רק שבטיפשותי האמנתי שהפעם הטעויות יהיו לטובתנו.
90 אחוז מהשריקות שלו הלכו לטובת מכבי. ואני אפילו לא מדבר עדיין על האדום
והפנדל. ביזיון!!! ומה שהכי עצוב שזה הולך להימשך.
בן אלפיים זונות, הלוואי סודני יתפוס אותו בתחנה המרכזית.
כל כך שמח שאג'ידה הרס לך את הווינר, יא אפס
כל כך שמח שאג'ידה הרס לך את הווינר, יא אפס
בתור מי שעבר קורס שופטים חח לדעתי היה אדום של גרסיה וזה היה משנה את כל המשחק , לגבי התפיסה של פאיוביץ על בן חיים זה גבולי אני לא יודע באמת מה לשרוק על זה זה מקרה מאוד גבולי. ,פנדל על זהבי היה גבולי גם כן למרות שלדעתי רוב השופטים היו נופלים פה ושורקים חד משמעית ,אדום לאופיר בחיים לא אדם נגע בכדור לפני הכל הרגלים מקופלות דקה 90 יכל לסגור משחק בלי אדום טעות רצינית ,זה שי !

אופיר לא נגע בו!!!!!!!!!!!זה שי ! כתב:בתור מי שעבר קורס שופטים חח לדעתי היה אדום של גרסיה וזה היה משנה את כל המשחק , לגבי התפיסה של פאיוביץ על בן חיים זה גבולי אני לא יודע באמת מה לשרוק על זה זה מקרה מאוד גבולי. ,פנדל על זהבי היה גבולי גם כן למרות שלדעתי רוב השופטים היו נופלים פה ושורקים חד משמעית ,אדום לאופיר בחיים לא אדם נגע בכדור לפני הכל הרגלים מקופלות דקה 90 יכל לסגור משחק בלי אדום טעות רצינית ,זה שי !
נעשה סדר ונהיה אובייקטיביים:
אדום לגארסיה 10000000000% אחוז.
לא היה פנדל על זהבי, כן היה פנדל על טבח, וצהוב לאופיר .
אם מכבי היו מולנו 55 דקות ב10 שחקנים אני לא בטוח בכלל שלא היינו חוזרים עם 3 נקודות.
פפיר החזקתי ממנו שופט ברמה, *** כמו כולם
אדום לגארסיה 10000000000% אחוז.
לא היה פנדל על זהבי, כן היה פנדל על טבח, וצהוב לאופיר .
אם מכבי היו מולנו 55 דקות ב10 שחקנים אני לא בטוח בכלל שלא היינו חוזרים עם 3 נקודות.
פפיר החזקתי ממנו שופט ברמה, *** כמו כולם
#1 על האדום שהיה צריך להישלף לחובתו של גארסייה אחרי משיכת חולצה ברורה על ארבייטמן אין ויכוח מה שהיה משאיר את מכבי ב10 שחקנים
פפיר לא ״ראה״ כלום והקוון פלוס שופט הרחבה לא סייעו לו והשאירו את כובד ההחלטה על פפיר שבחר להתעלם כאילו לא קרה כלום
ההרחקה הייתה משנה לחלוטין את המשך המשחק
#2 העבירה של פאיוביץ על טל בן חיים במשיכת החולצה מצדיקה שריקה לכדור עונשין במקרה הזה שוב פפיר בחר להתעלם ככה שזה מתאזן במשיכת החולצות ההבדל הוא שלנו זה עולה בצהוב+פנדל למכבי זה אדום+בעיטת חופשית מטווח מסוכן
#3 זהבי יוזם את המגע עם ביטון בכך שהוא מניח עליו את היד ונופל כמו שחקן בבימה פנדל לא מוצדק למכבי
#4 הגישה של דויזאדה בגלישה לכדור בתוספת הגילגולים של רייכרט זה לפי דעתי מה שהכריע בהחלטה של פפיר במקרה הזה ניתן היה להסתפק בצהוב בלבד
עונה שעברה מול סכנין בבית עלי עותמן עם גלישה זהה לכיוונו של אביתר אילוז מקבל אדום ישיר גם הוא גבולי
פפיר לא ״ראה״ כלום והקוון פלוס שופט הרחבה לא סייעו לו והשאירו את כובד ההחלטה על פפיר שבחר להתעלם כאילו לא קרה כלום
ההרחקה הייתה משנה לחלוטין את המשך המשחק
#2 העבירה של פאיוביץ על טל בן חיים במשיכת החולצה מצדיקה שריקה לכדור עונשין במקרה הזה שוב פפיר בחר להתעלם ככה שזה מתאזן במשיכת החולצות ההבדל הוא שלנו זה עולה בצהוב+פנדל למכבי זה אדום+בעיטת חופשית מטווח מסוכן
#3 זהבי יוזם את המגע עם ביטון בכך שהוא מניח עליו את היד ונופל כמו שחקן בבימה פנדל לא מוצדק למכבי
#4 הגישה של דויזאדה בגלישה לכדור בתוספת הגילגולים של רייכרט זה לפי דעתי מה שהכריע בהחלטה של פפיר במקרה הזה ניתן היה להסתפק בצהוב בלבד
עונה שעברה מול סכנין בבית עלי עותמן עם גלישה זהה לכיוונו של אביתר אילוז מקבל אדום ישיר גם הוא גבולי

אם יש צדק, זה בגליץ המקרי של ברדה על שופט הרחבה. השיפוט והתקשורת צהובים, אבל הצלחת תהיה אדומה. תעודדו חברים, אין טעם לכעוס על פנדל שנשרק.
לאחר שנייה שפירסמתי את זה, חח עלה לי משהו מצחיק.
אם תקחו את המילה "נשרק" כמו לדוגמה נשרק פנדל למכבי, או לא נשרק עבירה ואדום לזכות בש
תוסיפו לה קצת תקשורת צהובי, קצת שירלי בת ****,קצת שיפוט צהוב, קורט התאחדות מושחטת. תערבבו הכל,
ותקבלו : שקרן.
אותו דבר אפשר גם להגיד על "שרק" כמו אלי פפיר שרק-
שרק-שקר
לאחר שנייה שפירסמתי את זה, חח עלה לי משהו מצחיק.
אם תקחו את המילה "נשרק" כמו לדוגמה נשרק פנדל למכבי, או לא נשרק עבירה ואדום לזכות בש
תוסיפו לה קצת תקשורת צהובי, קצת שירלי בת ****,קצת שיפוט צהוב, קורט התאחדות מושחטת. תערבבו הכל,
ותקבלו : שקרן.
אותו דבר אפשר גם להגיד על "שרק" כמו אלי פפיר שרק-
שרק-שקר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יצא לי לראות השבוע את התוכנית המנהלת בערוץ ואן ,ארי שמאי גבר גבר הוא אומר שפפיר ראה ואין מצב בעולם שלא מהזווית שלו הוא פשוט פחד לתת למכבי אדום אם זה היה הפוך הוא היה משאיר את באר שבע בעשרה שחקנים ,זה שי !