הפועל ב''ש- הפועל רעננה, שבת ב-15:00!
Re: הפועל ב''ש- הפועל רעננה, שבת ב-15:00!
אני מבקש מהמנהלים למחוק את האשכול הזה ולחכות לאשכול שיפתח על ידי המשתמש "שמעון א".
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כדורגל משחקים ביום שבת !לא ראשון לא שלישי ולא חמישי, אבל מה כואב לעשות את המשחק בצאת שבת? להתחשב בכולם.דר אדום בנשמה כתב: כולנו יהודים מה אתה אומר...
יש לי חדשות בשבילך יש יהודים שלא מאמינים וגם בין אלו שכן יש כאלו שהם חיילים, סטודנטים וכו' ושבת זה היום הכי טוב עבורם ולא לדבר על ילדים ומשפחות.
חאלס לקחת לנו את הכדורגל בגלל הדת.
אגב זה מדינת העם היהודי לא הדת היהודית...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ומה יגידו הדור של לפניי 40 שנה ששיחקו בשעות כאלו?גיא חניה כתב: כדורגל משחקים ביום שבת !לא ראשון לא שלישי ולא חמישי, אבל מה כואב לעשות את המשחק בצאת שבת? להתחשב בכולם.
מבחינתי כל עוד אין אפלייה (כמו עם ביתר שמקבלת כל מוצ"ש/ראשון) זה לא משנה באיזה שעה המשחק וכל עוד הוא ביום שבת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הדור של לפני 40 שנה היה משחק בשעות האלו בגלל התאורה......דר אדום בנשמה כתב: ומה יגידו הדור של לפניי 40 שנה ששיחקו בשעות כאלו?
מבחינתי כל עוד אין אפלייה (כמו עם ביתר שמקבלת כל מוצ"ש/ראשון) זה לא משנה באיזה שעה המשחק וכל עוד הוא ביום שבת
- The red one
תמיד בצ'רלטון בשבת מפרסמים את השידורים למחזור הבא וכתוב שם רק משחק אחד שישודר בשבת האה משמע שעוד אל קבעו רישמית איזה משחק ישודר (אנחונ או ק"ש). זה מתחבר עם זה שההתאחדות לא שינתה את השעה באתר שלה ושהמועדון לא הוציא הודעה רישמית על שינוי השעה.
קיצר לא יודע מאיפה ONE לקחו את הידיעה אבל זה לא 100% רישמי. מחר אני מניח שהכל יתבהר.
קיצר לא יודע מאיפה ONE לקחו את הידיעה אבל זה לא 100% רישמי. מחר אני מניח שהכל יתבהר.
על מוצ״ש שמעת?דר אדום בנשמה כתב: כולנו יהודים מה אתה אומר...
יש לי חדשות בשבילך יש יהודים שלא מאמינים וגם בין אלו שכן יש כאלו שהם חיילים, סטודנטים וכו' ושבת זה היום הכי טוב עבורם ולא לדבר על ילדים ומשפחות.
זה שאתה מאמין בפסלים או וואטאבר לא צריך לעניין אותי ואת הפורום, נולדת יהודי אם תרצה או לא, מה שאתה מאמין זה כבר לא ענייני.דר אדום בנשמה כתב: כולנו יהודים מה אתה אומר...
- אי אפשר להשוות את זה בכלל לנושא האוטובוסים בשבת, כי האוטובוסים בשבת לא פעילים בכל הארץ, במקרה הזה תחשוב
שהאוטובוסים היו פעילים בירושלים בשבת ובב"ש לא, ככה זה באותו מקרה פה. זה שיש אנשים כמו דר שאכפת להם מהתחת של עצמם ללא התחשבות באחרים, לא אומר שכולם כאלה.
אין שום הבדל בין שומרי שבת בב"ש לשומרי שבת בירושלים, כשבכל הארץ ישחקו ביום שבת, אני יגיד שאתם צודקים כי אנחנו כמו כולם .

ועוד מול רעננה...Totti כתב:אני מבקש מהמנהלים למחוק את האשכול הזה ולחכות לאשכול שיפתח על ידי המשתמש "שמעון א".
שמעון, יום שלישי קח יוזמה.
דר אם היית ראויי לתגובה הייתי עונה לך אך לשמחתי אתה לא וע"י כך אני לא מבזבז את זמני על השטויות שלך.
החלטה בזיונית
לא סופרים אותנו.
לא זכור לי שמכבי או ביתר שיחקו בשעה הזו
למה אנחנו צריכים לסבול
וכן יש הרבה מאוד דתיים שהם אוהדי באר שבע
לא סופרים אותנו.
לא זכור לי שמכבי או ביתר שיחקו בשעה הזו
למה אנחנו צריכים לסבול
וכן יש הרבה מאוד דתיים שהם אוהדי באר שבע
- dardasmiley
האוטובוסים בשבת פועלים יופי בחיפה. בנצרת עילית. ובעוד כמה מקומות.maor20094 כתב: זה שאתה מאמין בפסלים או וואטאבר לא צריך לעניין אותי ואת הפורום, נולדת יהודי אם תרצה או לא, מה שאתה מאמין זה כבר לא ענייני.
- אי אפשר להשוות את זה בכלל לנושא האוטובוסים בשבת, כי האוטובוסים בשבת לא פעילים בכל הארץ, במקרה הזה תחשוב
שהאוטובוסים היו פעילים בירושלים בשבת ובב"ש לא, ככה זה באותו מקרה פה. זה שיש אנשים כמו דר שאכפת להם מהתחת של עצמם ללא התחשבות באחרים, לא אומר שכולם כאלה.
אין שום הבדל בין שומרי שבת בב"ש לשומרי שבת בירושלים, כשבכל הארץ ישחקו ביום שבת, אני יגיד שאתם צודקים כי אנחנו כמו כולם .
- המשוגע האדום
בפרסומות בספורט 1 הראו שעת המשחק שלנו 14:45אדום בלב בנשמהההה כתב:תמיד בצ'רלטון בשבת מפרסמים את השידורים למחזור הבא וכתוב שם רק משחק אחד שישודר בשבת האה משמע שעוד אל קבעו רישמית איזה משחק ישודר (אנחונ או ק"ש). זה מתחבר עם זה שההתאחדות לא שינתה את השעה באתר שלה ושהמועדון לא הוציא הודעה רישמית על שינוי השעה.
- The red one
וואלה? אז אם כך זה אכן רישמי. בכל מקרה אני מניח שיודיעו על זה מחר. ומחר כבר נתחיל לשמוע על המחאה של וסרמיליה. ואולי גם אלונה תנסה לעשות משהו בעניין ..המשוגע האדום כתב:
בפרסומות בספורט 1 הראו שעת המשחק שלנו 14:45
- דר אדום בנשמה
אם אני לא ראוי לתגובה אז אל תגיב!RedHell כתב:דר אם היית ראויי לתגובה הייתי עונה לך אך לשמחתי אתה לא וע"י כך אני לא מבזבז את זמני על השטויות שלך.
- דר אדום בנשמה
טוטי בסוף נהיה חברים טובים מסכים לחלוטין!Totti כתב:אני מבקש מהמנהלים למחוק את האשכול הזה ולחכות לאשכול שיפתח על ידי המשתמש "שמעון א".