כרטיסים למכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: כרטיסים למכבי

שליחה על ידי הראל »

בכל מועדון מסודר בארץ ובאירוםה יש זכאות ראשונה למנויים . וככה זה צריך להעשות גם כאן ומאמין שזה מה שיהיה
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הראל כתב:בכל מועדון מסודר בארץ ובאירוםה יש זכאות ראשונה למנויים . וככה זה צריך להעשות גם כאן ומאמין שזה מה שיהיה
אין בעיה עם זה.
השאלה היא אם הכל יוצא רק למנויים?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מקווה שרק מנויים יכולים לזכות מגיע להם קודם כל מי שהולך ומראה אמונה בקבוצה צריך להיות מי שיהיה במשחק הזה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

אפשר להרשם פעמים עם שתי מנויים שונים אבל שרשום עליהם אותו שם?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה שי ! כתב:מקווה שרק מנויים יכולים לזכות מגיע להם קודם כל מי שהולך ומראה אמונה בקבוצה צריך להיות מי שיהיה במשחק הזה ,זה שי !
תפסיק להיות קשקשן.
יש לי חברים כולל אני שלא גרים בב"ש ומגיעים כמעט לכל המשחקים.
לא עושים מנוי בגלל החוסר וודאות שאם נגיע למשחק או לא.
עד היום פיספנו אולי 2 משחקי בית ומשחק חוץ.ובחשבון פשוט עד סוף העונה גם נשלם יותר ממנוי.
וכמוני יש עוד מאות,אז למה רק למנויים.
מבין את עניין במנויים,אבל צריך להשאיר קצת ולתת צאנס גם למי שאין.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני מנוי 20 שנה ברצף למה אוהד שלא עושה מנוי מגיע לו זכות כמו שלי ? אם אתה בא לכל משחק כמעט אז למה אתה לא עושה מנוי מי שקשקשו זה אתה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה שי ! כתב:אני מנוי 20 שנה ברצף למה אוהד שלא עושה מנוי מגיע לו זכות כמו שלי ? אם אתה בא לכל משחק כמעט אז למה אתה לא עושה מנוי מי שקשקשו זה אתה ,זה שי !
תקרא מה שרשמתי .
ברור שלמנויים מגיעה קדימות,אבל לא על כל המנויים,על 70 או 80% כן,אבל צריך גם לתת צאנס לאילו שלא קונים מנוי.
אני גם הסברתי לך שבחשבון פשוט אני משלם יותר ממך כפול 2 אפילו,ולעשות או לא לעשות זה חשבון שלי.
אבל אתה לא חושב לפני שאתה כותב,סתם יורה בלי לחשוב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בכל העולם זה עובד כך.
כן, זה דופק לא מעט אנשים שמגיעים וקונים כרטיס באופן קבוע אך לפחות מוודא שכל הנוכחים הם אוהדים אמיתיים של הקבוצה ולא כאלה שהגיעו לסלפי בבלומפילד או כי אבא שלהם מקושר לספונסרים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב:בכל העולם זה עובד כך.
כן, זה דופק לא מעט אנשים שמגיעים וקונים כרטיס באופן קבוע אך לפחות מוודא שכל הנוכחים הם אוהדים אמיתיים של הקבוצה ולא כאלה שהגיעו לסלפי בבלומפילד או כי אבא שלהם מקושר לספונסרים.
אין קשר.
הספונסרים כבר קיבלו את שלהם ראשונים,תהיה בטוח.

סמל אישי של משתמש
-שלומי-

שליחה על ידי -שלומי- »

אף אחד משער 2 לא מקבל כרטיס

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אדום זקן כתב: תקרא מה שרשמתי יא ציפומפו.
ברור שלמנויים מגיעה קדימות,אבל לא על כל המנויים,על 70 או 80% כן,אבל צריך גם לתת צאנס לאילו שלא קונים מנוי.
אני גם הסברתי לך שבחשבון פשוט אני משלם יותר ממך כפול 2 אפילו,ולעשות או לא לעשות זה חשבון שלי.
אז אם היית חכם והיית קונה מנוי לא היית משלם פי 2 ממנו .
בסופו של דבר מנוי זה הרבה יותר משתלם מלקנות כרטיסים , אפילו אם תפספס כמה משחקים זה יותר משתלם , וגם היית יכול להיכנס להגרלה .
מי שלא קנה מנוי בעונה כזאת לא מגיע לו לקבל כרטיס , חד משמעית ואני לא מתבייש להגיד את זה !
בעונה כזאת קונים מנוי גם אם לא באים לכל המשחקים וגם אם גרים מחוץ לעיר וכל הסיבות האלו , גם בגלל שזה משתלם יותר מבחינה כספית וגם כדי להוקיר תודה לאלונה על ההשקעה והשחקנים שהביאה .

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא יודע על שער 2 אבל הארגון חייב לקבל אין פה שאלה בכלל.

לגביי ההרגלה? אומנם אכזרי אבל אין ברירה זו הדרך הכי נכונה שבה גם יש שקיפות וגם בעלי המנויים יקבלו עדיפות ראשונים.

אדום זקן לשאלתך בגדול במידה והזוכים לא באים לקנות הכרטיס יוצא למכירה אך כמו שאתה מתאר לעצמי אין מי שייזכה ולא ייקח.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

נושא המנויים מוריד משמעותית את נושא הספסרים. פתיחת המכירה ללא מנויים היא בדיוק הפתח לספסרים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לדעתי צריכה להיות התאמה חד חד ערכית בין מספר המנוי שזכה למספר הכרטיס אותו קיבל. ברגע שכרטיס מסוים נמכר באתרים השונים בעלות הגבוהה בשקל אחד מהמחיר בו נקנה, לאותו מנוי נשללת הזכות להשתתפות עתידית בהגרלות על כרטיסים ומשחקי חוץ. ככה מונעים את ענין הספסרות!

ככה גם אם אוהד שזכה מאבד את הכרטיס מכל סיבה שהיא ניתן לבטל את הקודם ולהנפיק עבורו חדש. ממילא הכניסות בבלומפילד הן אלקטרוניות ומבוססות על ברקוד. (זה בודאות אפשרי, עושים את זה למנויי מכבי שמאבדים המנוי).

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב:
זה כי גם הוא אפריקאי...
אביאל סליחה, הייתי חייב

שלח תגובה