דגלים למעלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gilcohen

Re: דגלים למעלה

שליחה על ידי gilcohen »

הארגון לא יילך לשום מקום.
כל הדגלים מונפים בטריבונה של העידוד..לא טוב לכם? קחו 3 מטר ימינה/שמאלה לטריבונה אחרת והכל יהיה טוב

מעדיף להיות 100 איש שבאמת באים לעודד לפני שהם באים לראות את המשחק מאשר אוהדים שישירו איתי רק כשאנחנו מובילים..
ולאט לאט ה100 יהפכו ל200...וכן הלאה וכן הלאה

שבוע טוב!

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

תתחילו להתרגל
שנה הבאה בטרנר הולכת להיות כמות גדולה בהרבה יותר של דגלים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oran כתב:תתחילו להתרגל
שנה הבאה בטרנר הולכת להיות כמות גדולה בהרבה יותר של דגלים.
יאללה מצויין,הגיע הזמן שהאוהדים יתאימו את הרמה לקבוצה,ומי שרוצה לראות משחק,יכול כמו דר לראות בטלביזיה ולפתוח פינה פסימית אחרי שנייה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

עונה הבאה בלי נדר, אני רוצה לראות מישהו שאומר משהו על הדגלים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אני גם בעד הדגלים, בעד יציע וטריבונת עידוד, ומציק לי שאנשים שלא מעודדים וגרוע זה- מקללים, באים לשם כדי להגיד שהם היו אבל לא לקחת חלק פעיל בכלום. מעצבן אותי שמתוך 50 גושים באצטדיון אנשים באים לשבת באחד שיש בו עידוד ודגלים ומוצאים את כול האנרגיה שלהם על לנסות להפסיק את זה בקללות ובאלימות במקום להגיד קיבלתי, אני זז 10 מטר ימינה/ שמאלה.
אבל למרות זאת, אני חושב שזה לא שווה את האנרגיות השליליות שזה מייצר ביציע, את המריבות ואת הקללות בין אוהדים שלנו, כול אנרגיה שהולכת לזה באה על חשבון העידוד. וזה מורגש היטב. זה קרה גם בעכו וגם בעוד כמה משחקי בית.
בגלל זה, אני חושב שצריך להתפשר ולהתאפק ליציע העידוד הבלעדי שיהיה בעונה הבאה. עדיין צריך ורצוי להמשיך עם הדגלים אבל בצורה מתונה, להוריד מדי פעם או אולי להעלות אותם לחלק העליון של היציע, כדי להימנע מתקריות מיותרות. בשנה הבאה, יהיה ברור לכול מי שקונה כרטיס ליציע הדרומי שדגלים בעיניים הם חלק ממה שצפוי לו וכול אחד יעשה את השיקולים שלו.

שלח תגובה