בית"ר - הפועל ב"ש. שני, 20:50.
Re: בית"ר - הפועל ב"ש. שני, 20:50.
באופן מוזר חיפה נתנה רביעיות לנתניה ובדרבי בדיוק כמו שאנחנו נתנו.
אולי זה אומר שאין הרבה ממה להתרשם מזה לפי המיקום של חיפה והיכולת שלה.
לצערי אני צופה איבוד נקודות נוסף בטדי
לא ידוע אם ראית את הדרבי אתמול, אבל אין משחק נוסף בעולם שהתוצאה בו משקרת כמו זה.adomi כתב:באופן מוזר חיפה נתנה רביעיות לנתניה ובדרבי בדיוק כמו שאנחנו נתנו.
מכבי חיפה קבוצה חלשה מאוד והיתה בינונית ומטה גם אתמול. רחוק מאוד מההצגה שלנו מול הפועל חיפה.
לגבי טדי, אין מגרש טוב מזה לחזור למסלול. אווירה אדירה, איצטדיון יוצא מן הכלל, סגל מלא(מסתמן) ושידור ישיר.
הייתי סקפטי מול סכנין, כאן אני מהמר על תצוגה מרשימה ביותר שלנו ושלוש נקודות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחריי ההפסד מול סכנין אין לי מושג מה לחשוב על המשחק הזה, לדעתי המשחק הזה הוא סוג של משחק שייתן לנו אולי אנרגיות אבל מצד שני יכול להכניס אותנו למשבר או לסוג של משבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמה שהתוצאה של המשחק הזה משקרת, חיפה הייתה חלשה מאוד ובאמת שלא הגיע לה לנצח, הפועל חיפה שבאמת לפי דעתי מסתמנת כקבוצה החלשה בליגה פשוט שיחקה טוב יותר לפחות עד השער השלישי שאז הם התפרקו טוטאלית.adomi כתב:באופן מוזר חיפה נתנה רביעיות לנתניה ובדרבי בדיוק כמו שאנחנו נתנו.
לא מזכיר אפילו בקצת את המשחק נגדנו, שם אנחנו שלטנו, הנענו כדור, הגענו לכמה מצבים שהיינו יכולים גם לתת את החמישי והשישי ופשוט שיחקנו טוב יותר.
לגבי המשחק ביום שני, עקבתי אחרי המשחקים האחרונים של בייתר, והיא ממש לא הרשימה אותי, שיחקה מאוד אנמי, וחוץ מארסו וקלאודמיר ותאמת שגם קליינמן שדי הרשמים אותי כל הסגל שלהם היה פשוט חלש מאוד. אם המשחק היה בוסרמיל הייתי יותר רגוע, רצף המשחקים הגרועים שלנו בחוץ קצת מלחיץ אותי, אבל אני מקווה מאוד שהשחקנים ואלישע קיבלו כאפה ממש חזקה מההפסד בשבת ויעלו עם רעל בעיניים ויסגרו את המשחק כבר במחצית הראשונה
לבית"ר אין התקפה, היא בדיוק ההפך מסכנין.
אם באמת נגיע לטדי אנחנו גם ננצח.
אם באמת נגיע לטדי אנחנו גם ננצח.
לא חושש מההתקפה של בית"ר ממש לא
הסגנון משחק מזכיר את זה של רעננה עכו וסכנין
אגרסיביות הגנה מצופפת ומתפרצות
נגד זה חברים הפועל באר שבע לא יודעת להתמודד
תחושה לא טובה

הסגנון משחק מזכיר את זה של רעננה עכו וסכנין
אגרסיביות הגנה מצופפת ומתפרצות
נגד זה חברים הפועל באר שבע לא יודעת להתמודד
תחושה לא טובה

אני רואה 25 דקות של רעננה- ביתר, מה להגיד לכם, זו קבוצה שאנחנו חייבים לנצח.
חלק התקפי הכי רדום בליגה.
אנחנו חייבים לשחק התקפי ופתוח, חייבים
- ForeverRed
שני משחקים שונים לחלוטין, נגדנו ונגד רעננה.Totti כתב:אני רואה 25 דקות של רעננה- ביתר, מה להגיד לכם, זו קבוצה שאנחנו חייבים לנצח.
זה לא יראה אותו הדבר.
לא טוב.
בית"ר יביאו באטרף אחרי שריקות הבוז והקללות שהם חטפו מהאוהדים שלהם היום.
דווקא הייתה לי הרגשה טובה. עכשיו יש לי הרגשה חרא

בית״ר בינונית להחריד בכל משחק.
חוץ מסגירה טובה והתלהבות אין להם יותר מדי מה למכור.
יהיה לא קל, אך אם ניתן את שני השערים שאנחנו בהחלט שווים ולא נעשה שטויות גדולות מדי מאחור נצא עם 3 נקודות.
מה שכן, לא הייתי רוצה להיקלע שם לפיגור. טדי זה לא המקום לעשות בו את המהפך הראשון של העונה.
חוץ מסגירה טובה והתלהבות אין להם יותר מדי מה למכור.
יהיה לא קל, אך אם ניתן את שני השערים שאנחנו בהחלט שווים ולא נעשה שטויות גדולות מדי מאחור נצא עם 3 נקודות.
מה שכן, לא הייתי רוצה להיקלע שם לפיגור. טדי זה לא המקום לעשות בו את המהפך הראשון של העונה.
לבוא רגועים, להיות אחראיים, לשחק את המשחק שלנו וזה יגיע. אסור להיגרר למשחק של בית״ר. אפשר לנצל את העובדה שהמגרש בטדי גדול בשביל להעביר את כובד המשחק לאגפים
- ForeverRed
עם כל הכבוד לבית"ר, המשחק הזה תלוי בעיקר בנו.שמעון א כתב:לא טוב.
אם נגיע מוכנים, ננצח.
לחלוטין!ForeverRed כתב: עם כל הכבוד לבית"ר, המשחק הזה תלוי בעיקר בנו.
אם נגיע מוכנים, ננצח.
לא מאמין שאפשר לאורך זמן לנצח משחקים רק דרך הגנה.
אפשר לשמור טוב 80 דקות, אבל אם אין לך את מי שיעקוץ למעלה, זה שווה לקליפת השום, בטח ובטח מול קבוצות התקפיות כמו שלנו.
מכבי ביום רע מול ביתר, הגיעה לחמישה-שישה מצבי כיבוש ורק חוסר מזל ויום גדול של קליימן מנע ממנה לרדת עם 0:3 בהפסקה. הסטטיסטיקה תמיד מתיישרת ואני מאמין ו מקווה שהיא תתיישר לטובתנו.
אפשר לשמור טוב 80 דקות, אבל אם אין לך את מי שיעקוץ למעלה, זה שווה לקליפת השום, בטח ובטח מול קבוצות התקפיות כמו שלנו.
מכבי ביום רע מול ביתר, הגיעה לחמישה-שישה מצבי כיבוש ורק חוסר מזל ויום גדול של קליימן מנע ממנה לרדת עם 0:3 בהפסקה. הסטטיסטיקה תמיד מתיישרת ואני מאמין ו מקווה שהיא תתיישר לטובתנו.
אליפות לוקחים רק דרך הגנה.Totti כתב:לא מאמין שאפשר לאורך זמן לנצח משחקים רק דרך הגנה.
יש לנו כבר התקפה טובה, וברגע שנפסיק לספוג מקבוצות קטנות כמעט לחלוטין, אנחנו ננצח כמעט תמיד(לפני סכנין אני לא חושב שהיה משחק בו לא כבשנו העונה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"