"ברדה צריך לשחק בשפיץ"
Re: "ברדה צריך לשחק בשפיץ"
על ברדה בקטע המנטלי אין מה להוסיף, מקצועית פח. זו התלבטות מאוד גדולה למרות שאני ידוע כאחד שסולד מפרות קדושות
יש לו הרבה זכויות אבל אף אחד לא חסין ובכושרו הנוכחי הירוד הוא לא צריך לשחק.אדום זקן כתב: ברדה לא צריך לשחק???
חבורה של ליצנים אתם תאמינו לי.
אם לא הוא עדיין הייתם רצים למשחקי הינצלות בסוף העונה.
גועל נפש של אוהדים.
תכניס גם קילומטראז', לחץ שגורם לאיבוד אצל היריב, פינוי שטחים וסחיטת עבירות לסטטיסטיקה שלך.דורון כהן כתב:יש מישהו ברמה שקצת מבין בסטטיסטיקה ??
בכל העונה שעברה היו לברדה 7 גולים , זה הספק נמוך מאוד לחלוץ שטוען שהוא ברמה גבוהה ומשתכר הכי הרבה בקבוצה.
השנה יש לברדה 3 גולים , מה הוא תרם מעבר לכך ??
ההדחה מאירופה רשומה על שמו עם ההחמצות שלו , מישהו יכול להביא סטטיסטיקה כמה בישולים יש לברדה ?? אז הוא סמל ומחויב לקבוצה ב 100 % , הבעיה שזה לא מביא נקודות בטבלה , את הטבלה לא מעניין מי בן אדם טוב יותר או טוב פחות , בטבלה סופרים גולים ונקודות , ברדה לא הביא שום נקודה העונה למעט המשחק מול מכבי תל אביב , איך אמר שלום אביטן ״גם תרנגול עיוור תופס מדי פעם גרגיר״....
כן, ברדה חלש מקצועית, אך זה יותר בגלל ה-אין משחק התקפה שלנו מאשר באשמתו הישירה.
ארבייטמן, למרות שלושת השערים שלו נראה קשור לקבוצה כמו שאני קשור לשחמט. מליקסון גם כן.
יש לנו רביעייה אדירה, אין מאמן שיחבר את הכל ויצור פה איזשהו שטף משחק נורמלי.
עד שזה לא יקרה, נמשיך להתבסס על 10 דקות של כדורגל טוב או בוזגלו ותרומות אקראיות של מליקסון\ברדה\גורדנה\ארבייטמן.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 22 נובמבר 2014, 20:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים, אין ספק שברדה הפך את ב"ש למועדון גדול, עשה פה שינוי מטורף, ובגלל זה הוא מקבל כל כך הרבה אהבה ובצדק,
כל אלה שקראו לו פח אתם הרבה יותר פחים ממנו.
אבל בואו נגיד תאמת, הוא לא מספיק טוב לקבוצה שרוצה להגיע גבוה בצמרת, זה לא בושה, לפעמים שחקן שנותן מעצמו בחדר הלבשה זה הרבה יותר חשוב מעל המגרש,
תנו לחשוב קצת ולא לחשוב מהלב .
כל אלה שקראו לו פח אתם הרבה יותר פחים ממנו.
אבל בואו נגיד תאמת, הוא לא מספיק טוב לקבוצה שרוצה להגיע גבוה בצמרת, זה לא בושה, לפעמים שחקן שנותן מעצמו בחדר הלבשה זה הרבה יותר חשוב מעל המגרש,
תנו לחשוב קצת ולא לחשוב מהלב .

פשוט ערימה של שטויות מה שאתם אומרים כאן.
אם מי בדיוק רציתם שהוא ישחק? גם החלוץ הטוב ביותר בעולם, אם מי שמשחק סביבו נראה כמו הצרות שלי אז הוא לא יצליח.
הפכתם את ברדה לאיזה אלון גל לעניים.
הקילומטראז שהשחקן הזה קורף בגילו, גם הצעירים יותר לא מצליחים להגיע.
הוכח כבר שברדה טוב יותר שהוא בא מאחורה ולא כחלוץ שפיץ.
עם מי בדיוק היה לו לשחק היום? בוזגלו קצת ניסה, גורדנה נראה כמו הצל של עצמו היום, מליקסון נראה פשוט רע מאוד, אז עם מי בדיוק יש לשחק? אה גאונים, תגידו לי?
הערך המוסף אדון דורון שהוא נותן לקבוצה הזאת לא מתבטא רק במספרים,אלה בדוגמא האישית והרצון העז שלו לעשות אך ורק בשביל הקבוצה, כי תאמין לי שאם הוא היה מחפש את המספרים הם היו כפולים עכשיו.
אם מי בדיוק רציתם שהוא ישחק? גם החלוץ הטוב ביותר בעולם, אם מי שמשחק סביבו נראה כמו הצרות שלי אז הוא לא יצליח.
הפכתם את ברדה לאיזה אלון גל לעניים.
הקילומטראז שהשחקן הזה קורף בגילו, גם הצעירים יותר לא מצליחים להגיע.
הוכח כבר שברדה טוב יותר שהוא בא מאחורה ולא כחלוץ שפיץ.
עם מי בדיוק היה לו לשחק היום? בוזגלו קצת ניסה, גורדנה נראה כמו הצל של עצמו היום, מליקסון נראה פשוט רע מאוד, אז עם מי בדיוק יש לשחק? אה גאונים, תגידו לי?
הערך המוסף אדון דורון שהוא נותן לקבוצה הזאת לא מתבטא רק במספרים,אלה בדוגמא האישית והרצון העז שלו לעשות אך ורק בשביל הקבוצה, כי תאמין לי שאם הוא היה מחפש את המספרים הם היו כפולים עכשיו.
הרשו לי רק להתנער מהאמירות שקוראות לספסל את ברדה... לא זו הייתה השורה התחתונה שלי. אני חושב שהוא צריך לפתוח אבל בשום אופן לא כחלוץ חוד.
וכן, לא חושב שזה כזה הזוי לפתוח עם אבולאבן לצד ברדה היום.
וכן, לא חושב שזה כזה הזוי לפתוח עם אבולאבן לצד ברדה היום.
קודם כל מהצד זה נראה כאילו חיכית ליום כזה כדי לצאת בהודעה כזאת .דורון כהן כתב:יש מישהו ברמה שקצת מבין בסטטיסטיקה ??
בכל העונה שעברה היו לברדה 7 גולים , זה הספק נמוך מאוד לחלוץ שטוען שהוא ברמה גבוהה ומשתכר הכי הרבה בקבוצה.
השנה יש לברדה 3 גולים , מה הוא תרם מעבר לכך ??
ההדחה מאירופה רשומה על שמו עם ההחמצות שלו , מישהו יכול להביא סטטיסטיקה כמה בישולים יש לברדה ?? אז הוא סמל ומחויב לקבוצה ב 100 % , הבעיה שזה לא מביא נקודות בטבלה , את הטבלה לא מעניין מי בן אדם טוב יותר או טוב פחות , בטבלה סופרים גולים ונקודות , ברדה לא הביא שום נקודה העונה למעט המשחק מול מכבי תל אביב , איך אמר שלום אביטן ״גם תרנגול עיוור תופס מדי פעם גרגיר״....
מה שברדה מביא לא רואים בסטטיסטיקה האישית שלו. הגולים של ארבייטמן רשומים עליו.
- OMERREMO33
ברדה האשם??... אוהדים סטייקים כפוי טובה ובעלי הבנה נמוכה עד לא קיימת בכדורגל
וכאן סיכמת את העניין...OMERREMO33 כתב:ברדה האשם??... אוהדים סטייקים כפוי טובה ובעלי הבנה נמוכה עד לא קיימת בכדורגל
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חביתות או לא להיות.
שלא תיתקע לכם החביתה בגרון.
אין לכם מושג.
מגיע לכם שיחזירו את ליאור ז'אן וליאור אסולין על תקן הכוכבים. צבועים.
אני לא מוכן אף פעם להתייחס לטמבל שדיבר על סטט', כבר שנים -
אבל רק כדי שילמד להבא (בעצם, על מי אני עובד)
https://sports.walla.co.il/item/2718991" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה עוד בלי להתייחס לאחוזי ההצלחה של הקבוצה מתחילת העונה שעברה ועד היום, איתו ובלעדיו.
שלא תיתקע לכם החביתה בגרון.
אין לכם מושג.
מגיע לכם שיחזירו את ליאור ז'אן וליאור אסולין על תקן הכוכבים. צבועים.
אני לא מוכן אף פעם להתייחס לטמבל שדיבר על סטט', כבר שנים -
אבל רק כדי שילמד להבא (בעצם, על מי אני עובד)
https://sports.walla.co.il/item/2718991" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה עוד בלי להתייחס לאחוזי ההצלחה של הקבוצה מתחילת העונה שעברה ועד היום, איתו ובלעדיו.
כל הקריירה שלו הוא משחק חלוץ (מטרה/שני איך שלא תקראו לזה) ורק בהפועל באר שבע ״הטקטית והמסודרת״ שמשחקת כדורגל ״שוטף ואטרקטיבי״ הוא לא מספיק טוב ועליו לאייש את עמדת ה-10 הקלאסי סטייל רוברטו באג׳יו ואפילו לשבת על הספסל בשביל לפנות מקום לרועי גורדנה .
ועכשיו ברצינות, הלחם והחמאה של הקבוצה זה הברקות של יחידים,כקבוצה אנחנו לא שווים כלום ופה קבור הכלב ולא כל החירטוטים של מי טוב באגף ומי מעולה בשפיץ.
ועכשיו ברצינות, הלחם והחמאה של הקבוצה זה הברקות של יחידים,כקבוצה אנחנו לא שווים כלום ופה קבור הכלב ולא כל החירטוטים של מי טוב באגף ומי מעולה בשפיץ.
כן. ברדה בשפיץ. או באגף.bs war כתב:משפט שנאמר כאן כמה פעמים בשנה האחרונה והיום הוכח סופית כשגוי, ברדה לא חלוץ מטרה ומעולם לא היה, הוא חכם, הוא מחזיק כדור, הוא מפנה שטחים, אבל גולר הוא לא.
בלי חלוץ אמיתי לידו הוא פשוט לא יעיל, מקווה שאלישע הבין את זה סוף סוף.
היום הוכח סופית??? שנה שלמה שהוא חלש מתחת לחלוץ פרט למשחק האחרון מול מכבי. אז היום הוכח שהוא לא צריך לשחק בשפיץ???
דווקא מול מכבי הוא היה חלוץ עד הכניסה של ארבייטמןשמעון א כתב: כן. ברדה בשפיץ. או באגף.
היום הוכח סופית??? שנה שלמה שהוא חלש מתחת לחלוץ פרט למשחק האחרון מול מכבי. אז היום הוכח שהוא לא צריך לשחק בשפיץ???
לא מסכים. בעונה שעברה היה טוב. בכללי הוא שחקן שעיקר התרומה שלו היא להפוך את החלוץ שלידו ליותר טוב, לפנות לו שטחים, למשוך בלמים וכו'. כשהוא משחק לבד אין לו בשביל מי "לעבוד".שמעון א כתב: כן. ברדה בשפיץ. או באגף.
ולהגיד שברדה מאז ומעולם היה חלוץ 9 זה פשוט לא נכון. גם בגנק הוא שיחק כחלוץ שני או באגף. הוא שחקן חכם מדי בשביל רק לשים גולים. במיוחד בגילו כשהמהירות כבר לא מה שהייתה פעם.
ברדה כבר כמעט שנה לא משחק אצלנו שפיץ..
הוא משחק תמיד מאחורי החלוץ, חלוץ נסוג, חלוץ מדומה איך שתבחרו לקרוא לזה
היום לא היה לנו חלוץ ובגלל זה נראנו כאלה לא חדים בהתקפה, כי לא היה את מי לחפש באמצע.
וברדה לא מספיק טוב הרבה זמן צריך להגיד את האמת, וראינו את זה לפני שבועיים נגד אשדוד כשהוא יצא ומישהו עם מרץ נכנס במקומו למאחורי החלוץ.
הוא משחק תמיד מאחורי החלוץ, חלוץ נסוג, חלוץ מדומה איך שתבחרו לקרוא לזה
היום לא היה לנו חלוץ ובגלל זה נראנו כאלה לא חדים בהתקפה, כי לא היה את מי לחפש באמצע.
וברדה לא מספיק טוב הרבה זמן צריך להגיד את האמת, וראינו את זה לפני שבועיים נגד אשדוד כשהוא יצא ומישהו עם מרץ נכנס במקומו למאחורי החלוץ.
הפועל באר שבע ♥