כתבה על אלישע
Re: כתבה על אלישע
ומי שיש לו שעה מיותרת יכול לראות סרט נוגע ללב שנעשה על אורי משיח תוך מבט של אוהד כדורגל נאיבי וקצת רומנטיקן.
יש לי קבוצה להציל:
https://sports.walla.co.il/?w=//1314182" onclick="window.open(this.href);return false;
יש לי קבוצה להציל:
https://sports.walla.co.il/?w=//1314182" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נכון אבל זה לא סותר מה שאמרתיTotti כתב:
יכול להיות, אבל זה הופך 95% מהדברים שכותבים פה בפורום ללשון הרע
- dardasmiley
לשון הרע זה כאשר אומרים דברים שהם לא נכונים. עלילות שווא.
אם בן אדם אומר ש-x גנב, והוא עומד מאחורי הדברים שלו ויש לו הוכחות, זה לא לשון הרע!
אם בן אדם אומר ש-x גנב, והוא עומד מאחורי הדברים שלו ויש לו הוכחות, זה לא לשון הרע!
זה עדיין לשון הרע לכל דבר ועניין אני לא יודע איך אתה מגדיר את זה. בכל מקרה סטינו מהנושא שהוא אלישע, אני בכלל לא מחסידו אבל מרגע שנבחר להוביל עונה נוספת את הקבוצה תנו לו קרדיט חבל לפזר רעל לפני השתחילה הליגה בכללdardasmiley כתב:לשון הרע זה כאשר אומרים דברים שהם לא נכונים. עלילות שווא.
הנושא פה אלישע לא לשון הרע,תמשיכו להגן על מאמן בינוני מינוס כמו אלישע.
סתם להשוואה,תראו את ק"ש משחקת מול דינמו מוסקבה! עם שחקנים כמו קוראני זוזוצאק' סמבה,כל שחקן תקציב כפול מהליגה שלנו
הם עומדים מולם שווים מול שווים,אבל אתם תמשיכו לאכול סרטים שאלישע מאמן טוב.
הם מניעים כדור משחקים מעולה הגנה יציבה.
זאת טביעת אצבע רק של מאמן!!!! כי אין מקום להשוואה בין השחקנים של ק"ש ודינמו.
ולפני שתתקפו,לא,אני לא שופט רק על משחק אחד
זאת סתם דוגמא שהבאתי
סתם להשוואה,תראו את ק"ש משחקת מול דינמו מוסקבה! עם שחקנים כמו קוראני זוזוצאק' סמבה,כל שחקן תקציב כפול מהליגה שלנו
זאת סתם דוגמא שהבאתי
- OMERREMO33
יומיים ורבע בפורום וכבר 200 הודעות שכולן שליליות... יאללה תתחפףRoICah כתב:הנושא פה אלישע לא לשון הרע,תמשיכו להגן על מאמן בינוני מינוס כמו אלישע.
זאת סתם דוגמא שהבאתי
חח כתבתי הרבה דברים חוץ משלילי,לא מתאים לך אל תסתכל.OMERREMO33 כתב: יומיים ורבע בפורום וכבר 200 הודעות שכולן שליליות... יאללה תתחפף
אבל אני צודק בכל מילה על אלישע.
ק"ש קבוצה מצויינת ובכר מאמן מצויין אבל עדיין רק לק"ש.RoICah כתב:הנושא פה אלישע לא לשון הרע,תמשיכו להגן על מאמן בינוני מינוס כמו אלישע.
זאת סתם דוגמא שהבאתי
ולגבי ההשוואה, אז אין כאן השוואה.
ק"ש הגיעה כאנדרדוג שזה הרבה יותר קל, אין לך יותר מדיי מה להפסיד, ואתה משחק בעיקר על מתפרצות.דווקא אולי לנו היה הרבה יותר קל לשחק מולם עם המהירות שיש לנו מאשר לתקוף קבוצה ש180 דקות התגוננה.
אגב ראה מקרה מכבי נגד קולומה שהיה לה קשה מאוד, וראית אותה אתמול מול יריבה שיזמה מולה, היא שיחקה הרבה יותר יעיל, למרות התוצאה המאכזבת מבחינתה
- ForeverRed
כל הכבוד לקרית שמונה, עמדה יפה על המגרש, אבל כל צופה ניטרלי יכול להעיד שדינאמו שיחקהRoICah כתב:הנושא פה אלישע לא לשון הרע,תמשיכו להגן על מאמן בינוני מינוס כמו אלישע.
זאת סתם דוגמא שהבאתי
בכמה רמות טוב יותר ולא הפסיקה להחמיץ. הסיבה למחמאות נעוצה בעיקר בציפיות הנמוכות.
ביחס לציפיות, קרית שמונה בהחלט הפתיעה לטובה. לא מעט גם בעזרת המזל.
פרופסור, אכלת לנו את הראש עם האנטי-אלישע שלך.RoICah כתב:הנושא פה אלישע לא לשון הרע,תמשיכו להגן על מאמן בינוני מינוס כמו אלישע.
זאת סתם דוגמא שהבאתי
תקראו לי סותם פיות, תכעסו מהיום ועד מחזור שלילי, אתה בלתי נסבל ואין לך דבר אחד חיובי להגיד, רק שלישי.
אני גם אתייחס ענינית לדברייך, אותה ״טביעת אצבע״ של בכר, מזכירה בצורה מאוד קיצונית את האצבע של רן בן שמעון. בכר קיבל קרקע מאוד דשנה(על אף חמישה מחזורים רעים של לנדאו) ובסה״כ עשה התאמות ושינויים קלים, השטיה היא אותה השיטה של רב״ש, התורה הונחלה היטב שם.
אלישע קיבל בית קברות למאמנים, 0 כדורגל, 0 הישגים ובנתיים עושה עבודה לא רעה. כך שכל השוואה בינהם מיותרת. וכן, יש לו מה להתקדם ברמה הטקטית מחד, אבל מאידך את היכולת שלו לבחור שחקנים ולבנות תלכיד אי אפשר לקחת ממנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נכון לא כתבת הכל שלילי, כתבת גם הרבה שטויות. יאללה שחרר גבר שחרר, ואל תבוא למשחקים עשה טובהRoICah כתב: חח כתבתי הרבה דברים חוץ משלילי,לא מתאים לך אל תסתכל.
אבל אני צודק בכל מילה על אלישע.
- ForeverRed
ברק בכר עושה רושם של מאמן עם המון פוטנציאל, אבל מבחינתי עד שהוא לא
ייצא מהחממה של איזי לקבוצה גדולה אין אפשרות לקבל קנה מידה אמתי ליכולות שלו.
ייצא מהחממה של איזי לקבוצה גדולה אין אפשרות לקבל קנה מידה אמתי ליכולות שלו.
אני שנה אחרי שנה עושה מנוי,וגם מעודד 90 דקות וחוזר בלי גרון אחרי כל משחק,גם חוץגיא חניה כתב: נכון לא כתבת הכל שלילי, כתבת גם הרבה שטויות. יאללה שחרר גבר שחרר, ואל תבוא למשחקים עשה טובה
אז אתה תגיד לי לא לבוא למשחקים
חחח
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספליט הקבוצה העלובה של הנגרים מובילה 2-0 על אודסה אז דיי לשחק אןתה מבינים כדורגל זה משהו הרבה יותר מטקטיקה זה גם מזל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחרי ההפסד הראשון של אלישע אתה תעמוד על הגדר ותצעק שילך הביתה , ואם איך שאתה מתבטא אני לא מבין איך אתה אומר שאתה מעודד 90 דקות תמיד.RoICah כתב: אני שנה אחרי שנה עושה מנוי,וגם מעודד 90 דקות וחוזר בלי גרון אחרי כל משחק,גם חוץ
אז אתה תגיד לי לא לבוא למשחקים
חחח