ספליט - באר שבע :: דיון המשחק
Re: ספליט - באר שבע :: דיון המשחק
הכל אותו חרא כמו סיום העונה הקודמת
מאמן אפס שלא מבין כלום מהחיים שלו איך לא העפנו אותו כבר בעונה הראשונה שהוא כמעט הוריד אותנו ליגה אני לא מבין
מאמן אפס שלא מבין כלום מהחיים שלו איך לא העפנו אותו כבר בעונה הראשונה שהוא כמעט הוריד אותנו ליגה אני לא מבין
אין לנו קישור.
ואגב גורדנה זה העתק של זינו,אותו שחקן בדיוק.
- הפועל אימפריה
- Title: קרייזי-רד
מה שהורג אותי שברדה באותה היכולת ודווקא גבאי היה יחסית טוב ומדויק ממנו ואותו הוא הוציא!
גורדנה היה טוב ביחס למשחק ראשון ושבוע אימונים, אל דאגה, עוברים אותם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם לסכם, מאוד מתסכל. מחצית ראשונה טובה מחצית שנייה פח. משחק מאוד חלש של המגנים, ברדה וארבייטמן לא עשו שום דבר. אני סך הכל אופטימי קפריסין זה אופרה אחרת
אה אתה בטוח שנעבור אותם?Totti כתב:גורדנה היה טוב ביחס למשחק ראשון ושבוע אימונים, אל דאגה, עוברים אותם.
על מה בדיוק? על זה ששיחקנו מחצית שלמה כמו ילדה א'? חח
להוסיף את זה שאין לנו את הביתיות שזה מאוד חשוב
נערך לאחרונה על ידי RoICah ב 17 יולי 2014, 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
השחקנים אשמים. נקודה.
עלו למחצית השניה שאננים חשבו שהניצחון בכיס. חבל.
לאלישע.
בבקשה.. בבקשה! שים את ברדה באגף. בבקשה ממך!
הרגת אותנו עם האטימות שלך.
עלו למחצית השניה שאננים חשבו שהניצחון בכיס. חבל.
לאלישע.
בבקשה.. בבקשה! שים את ברדה באגף. בבקשה ממך!
הרגת אותנו עם האטימות שלך.
זה נראה לא טוב. בעיקר במהלך האחרון. היו לנו מתפרצות שיכלו להיגמר אחרת עם קבלת החלטות יותר נכונה. בכללי זה משחק שהוכרע על החלטות לא נכונות שלנו. והחלטה אחת גורלית של אג'ידה...
רויקח, קח את עצמך ותעוף מפה
היה לנו משחק במחצית הראשונה מאוד טוב, צריך לזכור שהשחקנים מתאמנים רק חודש ומאוד חסרי ניסיון לעומת הקרואטים שבאמת ההבדל שאני רואה שלהם לעומתנו זה ההרתעה והכושר הגופני...
*דוידזאדה היום וברדה על הפנים, ברדה נראה פצוע-ואם כך המצב, שלא ישחק-תן למאור לפתוח במקומו, ובכללי הייתי שולח אותו לאגף הוא תוקע לנו את המשחק. דוידאדה מגן עם התחת וחוזר שנתיים אחורה וכל המסירות שלו לא מדויקות
גורדונה היה מעולה היום,אראל לא, בוזגלו שוב נותן לנו סיכוי ומאור השני? מקווה שמשחק הבא יאיר להופיע...
תזכרו אגב שהתוצאה מאוד נזילה, ו"התפרקנו" כמו ששלמה שרף המושחת הבונקריסט אומר, מספיק שער אחד אבל כנראה נצטרך יותר, הנעת הכדור שלנו כמובן במחצית הראשונה השתפרה פלאים, מחטיאים ברמות וצריך לעבוד על זה ואפשר להחליף את ברדה וכנראה גם צריך
אלישע טעה בכל החילופים
ללמוד וליישם בעוד שבוע, שבוע רגוע חברים!
היה לנו משחק במחצית הראשונה מאוד טוב, צריך לזכור שהשחקנים מתאמנים רק חודש ומאוד חסרי ניסיון לעומת הקרואטים שבאמת ההבדל שאני רואה שלהם לעומתנו זה ההרתעה והכושר הגופני...
*דוידזאדה היום וברדה על הפנים, ברדה נראה פצוע-ואם כך המצב, שלא ישחק-תן למאור לפתוח במקומו, ובכללי הייתי שולח אותו לאגף הוא תוקע לנו את המשחק. דוידאדה מגן עם התחת וחוזר שנתיים אחורה וכל המסירות שלו לא מדויקות
גורדונה היה מעולה היום,אראל לא, בוזגלו שוב נותן לנו סיכוי ומאור השני? מקווה שמשחק הבא יאיר להופיע...
תזכרו אגב שהתוצאה מאוד נזילה, ו"התפרקנו" כמו ששלמה שרף המושחת הבונקריסט אומר, מספיק שער אחד אבל כנראה נצטרך יותר, הנעת הכדור שלנו כמובן במחצית הראשונה השתפרה פלאים, מחטיאים ברמות וצריך לעבוד על זה ואפשר להחליף את ברדה וכנראה גם צריך
אלישע טעה בכל החילופים
ללמוד וליישם בעוד שבוע, שבוע רגוע חברים!

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
חסר לי עדיין מחץ בחוד !!
צריך חלוץ רע כמו החלוץ של חיפה חזק משהו שיכול לגמור משחק בכל מצב בראש ברגל .
לפי דעתי גם טעות של אלישע מחצית ראשונה תקפת למה את מוציא את החלוצים היחידים שלך ומכניס הגנה תמשיך ...
צריך חלוץ רע כמו החלוץ של חיפה חזק משהו שיכול לגמור משחק בכל מצב בראש ברגל .
לפי דעתי גם טעות של אלישע מחצית ראשונה תקפת למה את מוציא את החלוצים היחידים שלך ומכניס הגנה תמשיך ...
כן, אנחנו קבוצה יותר טובה שהפסידה את המשחק יותר מאשר הקרואטים ניצחו. בטוחRoICah כתב: אה אתה בטוח שנעבור אותם?
על מה בדיוק? על זה ששיחקנו מחצית שלמה כמו ילדה א'? חח
להוסיף את זה שאין לנו את הביתיות שזה מאוד חשוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תנשמו, שתו מים קרים.
מאכזב מאוד נכון, אבל מחצית ראשונה טובה גורדנה היה מעולה, ברדה ואופיר במשחק הכי גרוע שלהם שאני ראיתי.
היינו חייבים לכבוש במחצית הראשונה ולגמור תמשחק, השאננות הרגה אותנו.
שבוע הבא מליקסון להרכב במקום גבאי, מלול במקום ביטון
מאכזב מאוד נכון, אבל מחצית ראשונה טובה גורדנה היה מעולה, ברדה ואופיר במשחק הכי גרוע שלהם שאני ראיתי.
היינו חייבים לכבוש במחצית הראשונה ולגמור תמשחק, השאננות הרגה אותנו.
שבוע הבא מליקסון להרכב במקום גבאי, מלול במקום ביטון
ביטון היה מצויין.
ולהפתעתי אראל היה טוב מאוד. הלוואי ואני יאכל את הכובע העונה לגביו.
ולהפתעתי אראל היה טוב מאוד. הלוואי ואני יאכל את הכובע העונה לגביו.
איזה אופי ישראלי מחורבן.
מחצית ראשונה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. היינו רחוקים מלהבריק, אך בכל זאת שלטנו לחלוטין וביחס לנקודת זמן הנוכחית היינו בסדר גמור.
לא מבין איך עולים למחצית השנייה בצורה הזו. בוזגלו נהיה רך ולא מדוייק, ברדה במשחק לא טוב, והקבוצה כולה הציגה ריפיון כללי. החילופים היו צריכים להגיע מוקדם יותר.
וכדי לקנח הגיעה השטות הזו של אג'ידה. מה פשר היציאה הזו?
פשוט חבל.
אם המשחק היה בארץ הייתי הרבה יותר רגוע.
מאמין שעוברים. אין סיבה שלא.
מחצית ראשונה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. היינו רחוקים מלהבריק, אך בכל זאת שלטנו לחלוטין וביחס לנקודת זמן הנוכחית היינו בסדר גמור.
לא מבין איך עולים למחצית השנייה בצורה הזו. בוזגלו נהיה רך ולא מדוייק, ברדה במשחק לא טוב, והקבוצה כולה הציגה ריפיון כללי. החילופים היו צריכים להגיע מוקדם יותר.
וכדי לקנח הגיעה השטות הזו של אג'ידה. מה פשר היציאה הזו?
פשוט חבל.
אם המשחק היה בארץ הייתי הרבה יותר רגוע.
מאמין שעוברים. אין סיבה שלא.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 17 יולי 2014, 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.