מחירי המנויים לעונת 14/15
Re: מחירי המנויים לעונת 14/15
מה משמעות של שם על המנוי ?
אם אני קונה את זה דרך מישהו בוועדים בטח לא יפורסם השם שלי...
אם אני קונה את זה דרך מישהו בוועדים בטח לא יפורסם השם שלי...
נראה לי שיעשו הגרלות למשחקים מכריעים בחוץ איתם זה רעיון מצויין ,זה שי !

אני דווקא שמעתי על אפשרות שינהיגו את שיטת דירוג המנויים (מנוי שרשומות על שמו יותר רכישות כרטיסים למשחקי חוץ יהיה זכאי לכרטיס למשחק בבלומפילד למשל לפני מנוי שרכש פחות ממנו)זה שי ! כתב:נראה לי שיעשו הגרלות למשחקים מכריעים בחוץ איתם זה רעיון מצויין ,זה שי !
מחירי מנוי דרך "חבר":
- קבצים מצורפים
-
- חבר.JPG (52.95 KiB) נצפה 4183 פעמים
הפועל אני כבר משתגע
הנה דרך מצויינת לשיווק מנויים

מצד ימין , מחיר לאדם שמחדש מנוי משנה שעברה .
מצד שמאל , מחיר לאדם שעושה מנוי חדש (שלא עשה שנה שעברה) .

מצד ימין , מחיר לאדם שמחדש מנוי משנה שעברה .
מצד שמאל , מחיר לאדם שעושה מנוי חדש (שלא עשה שנה שעברה) .
18 משחקי בית כפול 80 שקל יוצא 1440 שקל .
ויהיו משחקים של הפועל תל אביב (כמו בדרבי למשל ) שיגעו ל90 ו100 שקל כרטיס .
אז המחיר הזה לא כזה יקר כשמקבלים איצטדיון כמו בלומפילד . אבל גם 50 שקל הנחה יכול לגרור אנשים לעשות מנוי (ונעזוב את זה שיש כאלה שיעשו מנוי בלי קשר למחיר) .
אבל תתכונן גם שנה הבאה באיצטדיון החדש למנוי שיעלה יותר מאלף שקל .
אז המחיר הזה לא כזה יקר כשמקבלים איצטדיון כמו בלומפילד . אבל גם 50 שקל הנחה יכול לגרור אנשים לעשות מנוי (ונעזוב את זה שיש כאלה שיעשו מנוי בלי קשר למחיר) .
אצלנו יהיה אפשר לעשות הנחה למחדשי מנוי, החל מהעונה הבאה. אחרי שסוף סוף התחילו לעשות מאגר מנויים.
כן.. נראה את האוהדים משלמים סכום כזה באצטדיון החדשהראל כתב:18 משחקי בית כפול 80 שקל יוצא 1440 שקל .
אין קשר לאצטדיון תלמדו להעריך מחירי המנויים כאן הם מהזולים שיש
עם וסרמיל או בלי וסרמיל
ויהיו גם משחקים שיעלו 50 ש"ח כמו שהיו העונה.הראל כתב:18 משחקי בית כפול 80 שקל יוצא 1440 שקל .
בטח אם הפועל ת"א תתרחק מהצמרת כבר בשלב המוקדם של העונה (תרחיש שכנראה יקרה בסגל הנוכחי שלהם).
כמה עולה כרטיס לשער 2\13, שהם מוכרים ב-2,000?
במחירים האלה לעשות מנוי לשם זה פשוט לא משתלם. אין שום תגמול לבעלי המנויים, ועוד כשיודעים שהם הולכים לקראת עונה קשה שללא דמארי אני בספק אם הם מסיימים בפליאוף עליון.
התרחיש שמנוי שלהם ישלם יותר מאחד שקונה כרטיס כל משחק הוא ריאלי לחלוטין.
ההנהלה שם פשוט עושה צחוק מהאוהדים שלהם. זה גרוע פי כמה ממחיר הזוי של מנוי.
ובלי קשר, הנחה למחדשי מנוי ועוד כל מיני הטבות זה דבר שבהחלט צריך להיכנס כאן.
האמת שאין שום סיבה בעולם לא לנצל את המעבר עונה הבאה לאיצטדיון החדש כבר בעונה הקרובה ע"מ להגדיל את כמות מכירת המנויים.
כמובן שיש מיליון דרכים לנצל את המעבר שנה הבאה אך לדעתי הפשוטה והמתבקשת מביניהן היא -
פשוט להודיע שכל מי שקונה מנוי העונה יהיה זכאי לראשוניות עונה הבאה בבחירת מקום ישיבה באיצטדיון החדש,
במילים אחרות, עונה הבאה, בתקווה שבאיצטדיון החדש יהיו מקומות מסומנים כמו בסמי עופר, יעשו חלון זמנים של לדוגמא שבוע שבו רק מחזיקי המנויים מהעונה הנוכחית יוכלו לקנות מנויים ובכך יגדילו את סיכוייהם להשיג כיסא יותר אטרקטיבי.
אין לי ספק שעונה הבאה כולם ירצו לשריין לעצמם מקום טוב באיצטדיון בהתחשב בזה שקניית מנוי תהיה שוות ערך לקנית מקום ישיבה אחד ויחיד לאורך כל העונה, ולכן אנשים ירצו את האופציית ראשונים הזאת שתדרבן אותם לקנות מנוי כבר העונה.
כמובן שיש מיליון דרכים לנצל את המעבר שנה הבאה אך לדעתי הפשוטה והמתבקשת מביניהן היא -
פשוט להודיע שכל מי שקונה מנוי העונה יהיה זכאי לראשוניות עונה הבאה בבחירת מקום ישיבה באיצטדיון החדש,
במילים אחרות, עונה הבאה, בתקווה שבאיצטדיון החדש יהיו מקומות מסומנים כמו בסמי עופר, יעשו חלון זמנים של לדוגמא שבוע שבו רק מחזיקי המנויים מהעונה הנוכחית יוכלו לקנות מנויים ובכך יגדילו את סיכוייהם להשיג כיסא יותר אטרקטיבי.
אין לי ספק שעונה הבאה כולם ירצו לשריין לעצמם מקום טוב באיצטדיון בהתחשב בזה שקניית מנוי תהיה שוות ערך לקנית מקום ישיבה אחד ויחיד לאורך כל העונה, ולכן אנשים ירצו את האופציית ראשונים הזאת שתדרבן אותם לקנות מנוי כבר העונה.
מישהו יודע אם התחילו מכירה בסורוקה?
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

המחירים ב"חבר" מעולים. לפי המחיר של "חבר( הורדתי 100 ש"ח כניסה לליגה אירופאית , ו90 ש"ח לשלושה משחקי גביע הטוטו) יוצא מחיר של 32 ש"ח למשחק ליגה.
עכשיו יש לי התלבטות בתור מנויי כבר 5 שנים לשער חמש , אני מתלבט אם לעבור לשער 6 איך הזווית צפייה שמה טובה יותר משער 5?
עכשיו יש לי התלבטות בתור מנויי כבר 5 שנים לשער חמש , אני מתלבט אם לעבור לשער 6 איך הזווית צפייה שמה טובה יותר משער 5?
שאלה קטנה למבינים
אם אני חייל שמשתחרר בנובמבר ואקבל תעודת שיחרור כמו כולם
האם אני יוכל להכנס בתור חייל גם אחרי שאהיה משוחרר ?
אם אני חייל שמשתחרר בנובמבר ואקבל תעודת שיחרור כמו כולם
האם אני יוכל להכנס בתור חייל גם אחרי שאהיה משוחרר ?