ספורט 5 קריית שמונה כניסה חינם לאוהדים
Re: ספורט 5 קריית שמונה כניסה חינם לאוהדים
זה הבייבי של אלישע הוא לא ישחרר אותו בחיים ולדעתי הוא שחקן טוב למרות שהוא בתקופה לא טובה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קריית שמונה יכולים לקפוץ לי אין סיכוי שנוותר עליו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמה מאוהדים שלנו כבר שלחו אותו הביתה.
- דר אדום בנשמה
שישלחו אותו, אני מעדיף אלף דובבים גבאיים שנותנים מעצמם גם שלא הולך מאשר שחקנים כמו תומר סוויסה למשל שאומנם מפוצץ בכישרון, אבל נותן מעצמו מינימום של המינימום...
צריכים לשמור על רוב השלד, זה לא בריא לשחרר כל עונה מיליון שחקנים ולהביא במקומם אחרים.
צריכים לשמור על רוב השלד, זה לא בריא לשחרר כל עונה מיליון שחקנים ולהביא במקומם אחרים.
- dardasmiley
זה ספין, קשקוש, מסוג התרגילים המלוכלכים שמכבי והפועל תא עושות, לפני משחק מולם הן פתאום מתעניינות בשחקן מפתח שלנו, רצל מכבי זה אופיר ואצל הפועל זה משתנה.
למרות שהייתי שמח לראות אותו בחוץ כשבמקומו מגיע חלוץ טוב, שגפ מבקיע גולים, לא נראה לי שאלישע ישחרר אותו, הוא מת עליו...
למרות שהייתי שמח לראות אותו בחוץ כשבמקומו מגיע חלוץ טוב, שגפ מבקיע גולים, לא נראה לי שאלישע ישחרר אותו, הוא מת עליו...
שיעשו טוב באר שבע וישחררו את דובב תמורת שחקן או שתיים משמעותיים של קריית שמונה,כדוגמת אעבד,מנגה.
- דר אדום בנשמה
נו באמת נראה לך שקריית שמונה ישחררו בשביל דובב גבאי גם את מנגה וגם את עאבד?
זה ספין של הכתב זה א', וב' אין סיכוי בחיים שהם יעשו את זה כי בשביל עאבד הם דורשים מיליון אירו, דובב לא שווה חצי מזה...
זה ספין של הכתב זה א', וב' אין סיכוי בחיים שהם יעשו את זה כי בשביל עאבד הם דורשים מיליון אירו, דובב לא שווה חצי מזה...