לא לקחתי שום דבר מקולקל תודה על הדאגה.אדום זקן כתב: תגיד... אתה באמת מאמין במה שאתה כותב כאן?? כי אם כן בטוח לקחת איזה משהו מקולקל.
רוביק צריך ת'קבוצה על הראש כמו טחורים התחת,על מה אתה מדבר יא הזוי?
אוהדים כמוך שבטוחים שהפועל ב"ש היא איזה אימפריה,שוכחים שזו קבוצה שבמקה הטוב מדורגת 7-8 בארץ עפ"י תארים,ואל תדבר איתי על קהל,כי שבוע שעבר כל"הקהל הגדול" לא התצילח למלא את וסרמיל,וכן אתה באמת ילד אם אתה חושב שיבוא מחר מישהו וייקח את הקבוצה.
אם אתה חושב שיש משהו מושלם בוא אני אחדש לך,אין!! אז אחרי כל מגילת זיוני השכל שרשמת תבדוק שוב לפני שאתה רושם שטויות.
ושוב אני חוזר י'זרסקי למה אתה פותח נושאים כאילו סתם?? בשביל לעשות אש יא טמבל!
ב"ש היא המועדון החמישי הכי גדול בארץ, אני טועה?
אם המועדון יימסר ללא עלות, מישהו ייקח אותו, עם או בלי רוביק, ללא עלות מישהו ייקח אותו אחי, אין על המועדון חובות, אין איזה הסכמים הזויים, ברגע שמישהו לוקח את המועדון הוא לא צריך לשים שקל והמועדון יכול לרוץ יפה מאוד, כמובן שעם תקציב הרבה יותר קטן פשוט.
גם עם התקציב הקטן הזה בליגת העל אנחנו נישאר, ועם ניהול נכון אפשר גם להתפתח.
זה הכל, זה כל מה שאני אומר, והכל נכון ומדוייק ללא שום זייוני שכל או נבואות זעם של אנשים שכמותך.
אה ואגב, זה שלא הצלחנו למלא את וסרמיל לא אומר שאנחנו לא הקהל החמישי הכי גדול בארץ יא הזוי! איזה קבוצה תצליח למלא את וסרמיל חוץ מהתל אביביות, חיפה ובית"ר?!?!
ולא אני לא חושב שיש משהו מושלם, אני פשוט מבין, בניגוד אלייך, שהקבוצה שלנו יותר גדולה מאלונה ברקת.
אבל אולי אני ילד, אולי אלונה ברקת היא הסיבה שב"ש הוקמה ולקחה אליפויות וגביעים בשנות ה70&80.