ברקת פגועה מיחס האוהדים. לא תגיע היום לבלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: ברקת פגועה מיחס האוהדים. לא תגיע היום לבלומפילד

שליחה על ידי Guevara »

מקווה שיש ערוץ ישיר אל אלונה בכל הקשור לשיפור הדברים שכל כך דורשים שיפור. צריך לזכור, האוהדים עדיין הלקוחות ובארבעים שנה האחרונות לא היו יותר מדי סיבות לחגוג. מצחיק לומר שבלי אלונה לא היינו פה, עם כל הכבוד ועם כל הכוונות הטובות צריך להזכיר שלמרות התקציבים היפים עדיין ארון התארים לא קיבל תוספת (למעט גביע הטוטו לליגה הלאומית המכובד). חברים מגיע לנו להשתדרג בכל הרמות ובכל האספקטים ובייחוד ביחס לקהל שהוא לב הקבוצה, ואם יש אנשים רעים שמייעצים לאלונה מאינטרסים אז מצופה מאלונה לחתור להתקדם ולהסיט מהדרך גורמים שמפיעים על ההתקדמות שלנו כקבוצה. נסיים במשפט שהוא קצת נדוש אבל פשוט נכון, היינו פה לפני כל בעלים ונהיה הרבה אחריהם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

הראל: שוב זה סתם הרהור בינינו לבין עצמנו. יכול להיות שזה צריך להמשך ככה . ויכול להיות שלא....
כל זה התחיל אצלי אחרי מה שקורה היום. מה פתאום הברווז הזה? למי זה עוזר( משני הצדדים). ולכן עלתה לי המחשבה שאולי זו טעות בסיסית לרכז את כל הכח אצל מישהו אחד

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

הראל: שוב זה סתם הרהור בינינו לבין עצמנו. יכול להיות שזה צריך להמשך ככה . ויכול להיות שלא....
כל זה התחיל אצלי אחרי מה שקורה היום. מה פתאום הברוגז הזה? למי זה עוזר( משני הצדדים). ולכן עלתה לי המחשבה שאולי זו טעות בסיסית לרכז את כל הכח אצל מישהו אחד

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אני פגוע ומאוכזב מיחס ברקת לאוהדים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

גם לה מותר כמו שלנו מותר
אבל הביקורת שלנו היא עניינית ולא לגופו של אדם
ההנהלה כהנהלה כשלה מספר פעמים העונה והיה צריך לתת את הדעת.
צריך להפיק לקחים ולהבין שצריך להשתפר לא רק מקצועית אלא גם ניהולית.
מצד שני הקבוצות הגדולות לא בנו את הכל ביום אחד והעונה התמודדנו עם דברים שלא הורגלנו קודם
אנחנו האוהדים צריכים ללמוד להתנהג מול הצלחות
ואלונה צריכה להתמודד עם ניהול של קבוצה מצליחה

כל נושא תעזוב או לא נראה לי שאנשים הלכו צעד קדימה יותר מידי וזאת לא הכוונה שלה.. כולנו צריכים להשתפר ואין לה או לנו מה ״להפגע״

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

תסתכלו גם על הצד השני שמשקיע מכספו וחייו ללא אינטרסים אישיים ובכל פעם יש עוד ועוד טענות וביקורות, ובנוסף לכך כמות הקהל לא גדלה באופן מאסיבי כפי שהבטיחו למרות העונה המדהימה.
בהתחלה זה היה מקצועית ועכשיו זה נושא שיווק וקשר עם הקהל, בכלל יש הרגשה שכל מה שיעשו פה לא יספיק (ככה זה הרחוב הבאר שבעי).

בכל הארץ קוראים לנו היום כפויי טובה ....ואתם יודעים מה הם צודקים!
כבוד ואגו צריכים להיות מחוץ למשחק כמו שאתם דורשים מהשחקנים שלא יהיה אגא ומשחקי כבוד בקבוצה.

לדעתי יש אינטרסנטים שמרעילים את הקהל שעובר שטיפת מוח יום יומית (היינו לפני ונהיה אחרי ......)

אני מאמין שאלונה יודעת ומבינה שהרוב מעריך מאוד את ההשקעה שלה ורק רוצה שהקבוצה תתקדם בכל התחומים כולל הניהולי והשיווקי, בכדי שיהיה בסיס אוהדים יותר גדול ומצד שני האוהדים צריכים להפסיק את משחקי הכבוד והאגו ולתת לאלונה לנהל את הקבוצה בלי מחאות כל שני וחמישי, כמו כן יש לבחור צוות מצומצם ושקול (ולא חמישים שאחד רוצה צומי יותר מהשני) שיינהל את מועדון האוהדים וידאג לחווית העידוד ולא לניהול הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

תגידו אתם רציינים? הרבצנו למישהו? הרגנו מישהו? קיללנו מישהו?
סה"כ מחאה עניינית ולגיטימית (במהלך המחצית, לא פגעה ולו בשנייה בקבוצה)
מי שבוחר להיפגע- שיהיה לו בהצלחה עם זה.

אלונה עושה פה עבודת קודש..וכל הכבוד על הזמן אנרגייה והכסף שהיא שמה פה!
אבל, במבחן התוצאה..אולי הקבוצה התרוממה אבל רוב השדרה הניהולית כשלה העונה בכל מבחן רציני שהיה לה. (משחק ראשון נגד מכבי - "כל מועדון שומר לעצמו זכות לגיטימית לתת מספר כרטיסים לנותני החסות" , ועל אירועי המשחק האחרון אין באמת מה להרחיב)

אנחנו סה"כ רוצים שישפרו את היחס של המועדון כלפינו האוהדים.
לא קורא לאף אחד להתפטר או לשבור את הכלים - אבל ביקורת צריך לדעת לקבל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ג'וני כתב:תסתכלו גם על הצד השני שמשקיע מכספו וחייו ללא אינטרסים אישיים ובכל פעם יש עוד ועוד טענות וביקורות, ובנוסף לכך כמות הקהל לא גדלה באופן מאסיבי כפי שהבטיחו למרות העונה המדהימה.
בהתחלה זה היה מקצועית ועכשיו זה נושא שיווק וקשר עם הקהל, בכלל יש הרגשה שכל מה שיעשו פה לא יספיק (ככה זה הרחוב הבאר שבעי).

בכל הארץ קוראים לנו היום כפויי טובה ....ואתם יודעים מה הם צודקים!
כבוד ואגו צריכים להיות מחוץ למשחק כמו שאתם דורשים מהשחקנים שלא יהיה אגא ומשחקי כבוד בקבוצה.

לדעתי יש אינטרסנטים שמרעילים את הקהל שעובר שטיפת מוח יום יומית (היינו לפני ונהיה אחרי ......)

אני מאמין שאלונה יודעת ומבינה שהרוב מעריך מאוד את ההשקעה שלה ורק רוצה שהקבוצה תתקדם בכל התחומים כולל הניהולי והשיווקי, בכדי שיהיה בסיס אוהדים יותר גדול ומצד שני האוהדים צריכים להפסיק את משחקי הכבוד והאגו ולתת לאלונה לנהל את הקבוצה בלי מחאות כל שני וחמישי, כמו כן יש לבחור צוות מצומצם ושקול (ולא חמישים שאחד רוצה צומי יותר מהשני) שיינהל את מועדון האוהדים וידאג לחווית העידוד ולא לניהול הקבוצה.
אתה בהחלט צןדק מה שרשמת.
אבל אם תיבחן את הדברים תראה שאין לה באמת ממה להיפגע,ואין לנו באמת צורך לעשות סרט מכל דבר.
סה"כ טענות הקהל והמיני מחאה שהייתה כיבדה בהחלט את ארגון האוהדים,הבעיה היא שתדמיתית ארגון האוהדים לא יוכל לנצח במלחמות מסוג זה בגלל אותה מכונה תקשורתית משומנת שמחזיקה ברקת,שלאכזבתי גם נגררת פה לסוג של ילדותיות במקום להעמיד את כולם במקומם ולעשות סדר.
בשורה התחתונה,הם נפגעו,היא נפגעה, יאללה עכשיו תיקו ואפשר לגמור ת'סיפור ולהמשיך הלאה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ג'וני, כולם מעריכים את אלונה, כולם מוקירים ומודים לה על מה שעשתה ולאן שהביאה את המועדון.

אם יש משהו שאפשר להאשים אותי בו זה תמיכה עיוורת באלונה בכל 6 השנים עד השנה.

באמת שאף אחד לא מייחל לעזיבה של אלונה חלילה, זה פשוט לא צריך להיות על הפרק.

בסה"כ, כל מה שרוצים האנשים זה שאתה תהיה קצת יותר חשוב למועדון. לא תנהל, לא תחליט, לא תוביל - כלום. רק שייקחו אותך קצת יותר ברצינות. כדי שלא תעמוד 4 שעות בשמש בשביל כרטיסים שבכלל לא נמצאים בקופות, כדי שלא התחייבו בפניך על משהו אחד ותקבל מציאות אחרת לגמרי.
אומרים את דעתנו באופן הכי לגיטימי ומרוסן שאפשר, אם תתעלם לרגע (וזה בסדר להתעלם) מ-10 ערסים פתטיים וקיצוניים.

כל מה שנעשה - נעשה בהרבה אהבה למועדון ולטובתו בלבד.
מה שחשוב הוא למנוע מכל מיני ציפורים (והמבין יבין) טובות להלהיט את האווירה ולקחת את כולם למקומות שאף אחד לא רוצה בהם.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

שמישהו ירגיע את נתיב כהן הזה בפייסבוק, הוא מלחיץ את כולם כאילו הרבצנו לבעלה של אלונה,
מה קרה מה נסגר ה' ! לחץץץץץץץץץץץ
תמונה

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

תירגעו אלישע דיווח שהיה לבקרת בר מצווה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

היה ברור שזה ספין בשביל לגרום לאוהדים לפחד ולחזור בהם

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בר מצווה ביום שבת ? כן ואני דוד חיים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

maor20094 כתב:בר מצווה ביום שבת ? כן ואני דוד חיים .
אין עליה לתורה ביום שבת??
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא שמעת על שבת חתן? זה כזה יום בבית כנסת שקוראים את ההפטרה ואוכלים צהריים וסעודה שלישית

שלח תגובה