מה הקשר איצטדיון? היום הכסף מדבר! וחוץ מזה שהיעד להבאת צוות שדיברתי עליו (2015/16) הוא היעד לתחילת השימוש באיצטדיוןדר אדום בנשמה כתב:אני גם חושב שהמודל שיש במכבי תל אביב של מנג'ר על זר ועוד מאמן זר עם צוות זר איכותי שמבין עניין יכול להעלות אותנו בעתיד על המפה, אבל עד שאין לנו אצטדיון נורמלי עדיף להשאר עם ישראלים, אגב המנג'ר יכול להיות גם ברדה ומתחתיו יהיה מאמן זר עם צוות שהוא יביא איתו.
לכל אלא שנגד אלישע זה דיון בשבילכם
Re: לכל אלא שנגד אלישע זה דיון בשבילכם
לדעתי עם מאמן אחר ההינו היום לפחות עם גביע המדינה ביד הוא הפסיד בכל המשחקים החשובים העונה עשו לו בית ספר בינואר לא הביא חיזוק מתאים הפסיד 16 נקודות הפרש מהמקום השלישי או בדרך להפסיד יותר נכון ובלי בוזגלו אין לנו מה למכור בהתקפה גמר שני שחקני הרכב מתחילת העונה דאגני ונאסר לדעתי אלישע יכול להתגאות בתוצאה מקום שמוביל לאירופה אבל הדרך ?? ופה הבעייה לא טובה מקווה שיש לו כבר מחשבות איך לעלות את הקבוצה שני מדרגות ולא מדרגה ,זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זהו שאני חושב כמוך בעוד שתי עונות חייבים להחליף לצוות זר, אולי הייתי ממתין עד הפרישה של ברדה ועושה את זה ב16/17 שברדה יהיה מנג'ר.dor69 כתב: מה הקשר איצטדיון? היום הכסף מדבר! וחוץ מזה שהיעד להבאת צוות שדיברתי עליו (2015/16) הוא היעד לתחילת השימוש באיצטדיון
בכל מקרה עונה הבאה אנחנו עם אלישע לטוב ולרע ואסור לחשוב שלילי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איך הפסיד את כל המשחקים החשובים?! 19 נצחונות לא אומרים כלום? שני נצחונות על הפועל לא אומרים כלום? חלאס לבלבל את המח ולענות מהסגל הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה.
המשחק שלנו תקוע כי אין לנו מישהו שינהל את המשחק. נקודה. אתם שוכחים שרב העונה הייתה לנו הגנת טלאים עם שלושת הבנים ובלי דוידזאדה.
עונה אדירה לא משנה איך היא תיגמר.
אתם עוד תראו שאלישע יביא חיזוק טוב ועונה הבאה אנחנו נרוץ חזק בצמרת.
המשחק שלנו תקוע כי אין לנו מישהו שינהל את המשחק. נקודה. אתם שוכחים שרב העונה הייתה לנו הגנת טלאים עם שלושת הבנים ובלי דוידזאדה.
שתי משחקים ביזיוניים בבלומפילד וחצי גמר שהוא הפסיד והניצחון היחידי שאני שם עליו(חלקית) זה בני יהודה בבלומפילד. אז בוא תסביר לי איך לדעתך הוא מאמן ראוי?redo כתב:איך הפסיד את כל המשחקים החשובים?! 19 נצחונות לא אומרים כלום? שני נצחונות על הפועל לא אומרים כלום? חלאס לבלבל את המח ולענות מהסגל הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה.
ואלו היו המשחקים החשובים היחידים העונה?
מפחיד כמה יש לכם זיכרון קצר. בהינף יד מבטלים את כל התקופה הארוכה (שני סיבובים!) שהיינו על הגל ושמחנו שבוע אחרי שבוע.
הסגל שלנו מוגבל מאוד, בטח ובטח עם כל הפציעות. ועדיין היינו קרובים מאוד לפסגה רב העונה למרות שמכבי גדולה עלינו בכמה מידות.
אלישע, עם כל המגבלות שלו, הכי ראוי שיש היום בשוק.
מפחיד כמה יש לכם זיכרון קצר. בהינף יד מבטלים את כל התקופה הארוכה (שני סיבובים!) שהיינו על הגל ושמחנו שבוע אחרי שבוע.
הסגל שלנו מוגבל מאוד, בטח ובטח עם כל הפציעות. ועדיין היינו קרובים מאוד לפסגה רב העונה למרות שמכבי גדולה עלינו בכמה מידות.
אלישע, עם כל המגבלות שלו, הכי ראוי שיש היום בשוק.
דור תגיד לי אתה רציני ...אתה בעצם אומר שמאמן שהציב ביחד עם אלונה את המטרות לעונה (התברגות בצמרת כמו שהם אוהבים לקרוא לזה)
ושהקבוצה נבנתה בהתאם לכך !!!!! כלומר גם עם דגש על שחקנים בייתים (אילוז וזינו )... וגם עם דגש על פיתוח שחקנים (שני הבנים ואלגברי )
שזו הסיבה אגב שהספסל לא היה מרופד בשחקנים יותר מנוסים.....
סחף את הליגה בצורה טוטאלית בשני הסיבובים עם מספר נקודות יותר גדול מאוסקר גרסיה שנה שעברה
אנחנו באירופה !!!!!!
והכישלון הגדוווווווווול שלו זה שהוא הפסיד פעמיים בבלונמפילד לקבוצה שנבנתה לאליפות ולאירופה עם ספסל עמוק +פציעות קריטיות בחוליית ההגנה וטעויות שיפוט נוראיות !?!?!?!?!?!?!?!
איבדת פרופורציות אחי ...צריך לתת קרדיט ענק!!!!!!! לאלונה על הסוויץ באופן ההתנהלות המקצועית בנוגע לרכש וקביעת מטרות שונות לגמרי משנים קודמות והאיש שמוביל את המהלך הזה הכי מתאים לתפקיד נקודה .
בהצלחה אלישע
תרכיב לנו קבוצה קילרית 
ושהקבוצה נבנתה בהתאם לכך !!!!! כלומר גם עם דגש על שחקנים בייתים (אילוז וזינו )... וגם עם דגש על פיתוח שחקנים (שני הבנים ואלגברי )
סחף את הליגה בצורה טוטאלית בשני הסיבובים עם מספר נקודות יותר גדול מאוסקר גרסיה שנה שעברה

והכישלון הגדוווווווווול שלו זה שהוא הפסיד פעמיים בבלונמפילד לקבוצה שנבנתה לאליפות ולאירופה עם ספסל עמוק +פציעות קריטיות בחוליית ההגנה וטעויות שיפוט נוראיות !?!?!?!?!?!?!?!
איבדת פרופורציות אחי ...צריך לתת קרדיט ענק!!!!!!! לאלונה על הסוויץ באופן ההתנהלות המקצועית בנוגע לרכש וקביעת מטרות שונות לגמרי משנים קודמות והאיש שמוביל את המהלך הזה הכי מתאים לתפקיד נקודה .
בהצלחה אלישע

קרדיט ענק על הבנייה, קרדיט ענק על הנקודות. אבל העניין פה שהכדורגל פח ולראייה בפלייאוף אנחנו בשר תותחים. אלישע לא ווינר, אלישע לא טקטי, אלישע לא מאלתר, אלישע לא מגיב להתרחשויות. אנחנו נהיה בפלייאוף העליון שנה הבאה בביטחון מלא אבל המטרה היא להתקדם ואני לא רואה אותנו כרגע זוכים בגביע/לוקחים אליפות/צוברים כמות של נק׳ דירוג באירופה. עם כל הצער שבדבראלכס כתב:דור תגיד לי אתה רציני ...אתה בעצם אומר שמאמן שהציב ביחד עם אלונה את המטרות לעונה (התברגות בצמרת כמו שהם אוהבים לקרוא לזה)
סחף את הליגה בצורה טוטאלית בשני הסיבובים עם מספר נקודות יותר גדול מאוסקר גרסיה שנה שעברהאנחנו באירופה !!!!!!
בהצלחה אלישעתרכיב לנו קבוצה קילרית
- The red one
מי אמר לך שנהיה בוודאות בפלייאוף העליון עונה הבאה? לולא יביאו 3-4 שחקני תותחים, זה בערך יהיה ההרכב והשלד, ובאמת שקבוצה. כזו כמו הפלייאוף לא בטוח מנצחת את קבוצות הפלייאוף התחתון. להזכירך - לקחנו נקודה מרעננה כל העונה, ולמה? כי הם ידעו לנטרל אותנו, דבר שבמפתיע לא ידעו הקבוצות האחרות .
אף אחד לא אמר לי. אבל שנה חדשה, דף חדש, מצברים טעונים ובעיקר קבוצה טובה יותר. כל אלה הספיקו לו כדי לקחת שתי אליפויות בחיפה(ואחת גנובה) אז הם יספיקו לפלייאוף העליון פהאדום בלב בנשמהההה כתב:מי אמר לך שנהיה בוודאות בפלייאוף העליון עונה הבאה? לולא יביאו 3-4 שחקני תותחים, זה בערך יהיה ההרכב והשלד, ובאמת שקבוצה. כזו כמו הפלייאוף לא בטוח מנצחת את קבוצות הפלייאוף התחתון. להזכירך - לקחנו נקודה מרעננה כל העונה, ולמה? כי הם ידעו לנטרל אותנו, דבר שבמפתיע לא ידעו הקבוצות האחרות .