הסגל שצריך להיות לדעתכם לעונה הבאה כולל מאמן וכו'
- ForeverRed
Re: סויסה+פלצוק+נאסר+גבאי(?)--- הביתה
כשחקני סגל הם לא רעים וגם למען ההמשכיות שווה להשאיר את חלקם, הרכב ראשון לעומת זאת זה לא המקום שלהם.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
יוסף אבו לאבן היה עושה העונה יותר מכל אחד מהרשימה שבכותרת. כל אחד.
ובאמת שאמרתי את זה עוד לפני השלושער, עוד לפני שעבר לרמה"ש.
ובאמת שאמרתי את זה עוד לפני השלושער, עוד לפני שעבר לרמה"ש.
Re: הסגל שצריך להיות לדעתכם לעונה הבאה כולל מאמן וכו'
הביתה: סויסה, פלצוק, תורגמן, גבאי, נאסר, דגאני, הובר
להביא: מאור מליקסון , גילי ורמוט, אלעד גבאי/ שפונגין, קשר כנף זר , אלברמן וארבייטמן
אגידה
דוידזאדה. סוראס. פאיבוץ אילוז
מליקסון אלברמן ורמוט. בוזגלו
ארבייטמן וברדה/ פלט
להביא: מאור מליקסון , גילי ורמוט, אלעד גבאי/ שפונגין, קשר כנף זר , אלברמן וארבייטמן
אגידה
דוידזאדה. סוראס. פאיבוץ אילוז
מליקסון אלברמן ורמוט. בוזגלו
ארבייטמן וברדה/ פלט
הרכש הכי חשוב לעונה הבאה- מאמן כושר!!!
זה מה שאמרתם גם על רועי קהת.
בזמן שהוא מככב בזמן האחרון בקריית שמונה, ועשה מהשחקנים שלנו שחקני נוער בשבוע האחרון.
עוד פעם אני אגיד, זה הכל תלוי מי מכוון אותך ומי מדריך אותךץ מי אומר לך מתי לעלות לאן לפנות ומתי לזוז.
כל עוד יש לך שני דחלילים על הספסל שאין להם מושג מהחיים ( בכדורגל המודרני של היום, מה שהיה פעם פחות קריטי כי מאז השתנו המון דברים), לא מלקיסון, לא טל בן חיים, לא זהבי יעזרו לנו להראות טוב . ההוכחה לכך היא ברדה ( לטעמי שחקן שלא נופל משלושתם), שחקן כלכך חכם, כלכך חזק כלכך טכני וב80 אחוז מהעונה חוץ ממלחמה על המגרש הוא משחק כמו השחקנים הבינוניים שהצגתם למעלה.
בזמן שהוא מככב בזמן האחרון בקריית שמונה, ועשה מהשחקנים שלנו שחקני נוער בשבוע האחרון.
עוד פעם אני אגיד, זה הכל תלוי מי מכוון אותך ומי מדריך אותךץ מי אומר לך מתי לעלות לאן לפנות ומתי לזוז.
כל עוד יש לך שני דחלילים על הספסל שאין להם מושג מהחיים ( בכדורגל המודרני של היום, מה שהיה פעם פחות קריטי כי מאז השתנו המון דברים), לא מלקיסון, לא טל בן חיים, לא זהבי יעזרו לנו להראות טוב . ההוכחה לכך היא ברדה ( לטעמי שחקן שלא נופל משלושתם), שחקן כלכך חכם, כלכך חזק כלכך טכני וב80 אחוז מהעונה חוץ ממלחמה על המגרש הוא משחק כמו השחקנים הבינוניים שהצגתם למעלה.
הראשונים לעזוב זה פלצוק וסויסה השלישי שצריך לזרוק זב נאסר לגבי גבאי דעתי חלוקה ,זה שי !

- dardasmiley
הפועל באר שבע משתפת השנה 21 שחקנים סה"כ בכל המסגרות, הנתון הזה כולל גם את מרקוביץ' ועוואד. ביחד עם ביתר הכי נמוך בליגה. זה ההסבר לפציעות הרבות, זה ההסבר לשחיקה של שחקנים, זה ההסבר שקבוצות למדו אותנו ולא מתקשות נגדינו וזה ההסבר לחוסר הרצון/יכולת של השחקנים המדוברים.
לכל זה יש אחראי אחד!! שקיבל יד חופשית בבנית הסגל ולא עשה אותו עמוק מספיק, ששילב שחקנים מחוץ להרכב שלו רק כשממש ממש לא הייתה לו ברירה, שלא ניסה ולו במעט להוציא טיפה יותר מהקבוצה שלו.
יאללה אלישע לך הביתה, נחנקו!
לכל זה יש אחראי אחד!! שקיבל יד חופשית בבנית הסגל ולא עשה אותו עמוק מספיק, ששילב שחקנים מחוץ להרכב שלו רק כשממש ממש לא הייתה לו ברירה, שלא ניסה ולו במעט להוציא טיפה יותר מהקבוצה שלו.
נחנקנו מאונס המוחות שאתה עושה פה. לך אתה הביתה. נחנקנו!!!dardasmiley כתב:הפועל באר שבע משתפת השנה 21 שחקנים סה"כ בכל המסגרות, הנתון הזה כולל גם את מרקוביץ' ועוואד. ביחד עם ביתר הכי נמוך בליגה. זה ההסבר לפציעות הרבות, זה ההסבר לשחיקה של שחקנים, זה ההסבר שקבוצות למדו אותנו ולא מתקשות נגדינו וזה ההסבר לחוסר הרצון/יכולת של השחקנים המדוברים.
- dardasmiley
כנראה שקשה להתווכח עם נתונים אז פונים לפן האישי...izguy83 כתב: נחנקנו מאונס המוחות שאתה עושה פה. לך אתה הביתה. נחנקנו!!!
אלונה צריכה להכריז על מאמן שיתחיל לתכנן את העונה הבאה בפרט שיש לנו אירופה בעוד חודשיים
ושהביא אותנו למקום השני ולחצי גמר הגביע... גם לזה יש אחראי אחד!!dardasmiley כתב: לכל זה יש אחראי אחד!! שקיבל יד חופשית בבנית הסגל ולא עשה אותו עמוק מספיק, ששילב שחקנים מחוץ להרכב שלו רק כשממש ממש לא הייתה לו ברירה, שלא ניסה ולו במעט להוציא טיפה יותר מהקבוצה שלו.
שכחתם מאיפה התחלנו חבורה של כפויי טובה!
אני חושב שזה פחות הבעיה בכמות המשתתפים, אלא בחלוקת הדקות ביחס ליכולת.dardasmiley כתב:הפועל באר שבע משתפת השנה 21 שחקנים סה"כ בכל המסגרות, הנתון הזה כולל גם את מרקוביץ' ועוואד. ביחד עם ביתר הכי נמוך בליגה. זה ההסבר לפציעות הרבות, זה ההסבר לשחיקה של שחקנים, זה ההסבר שקבוצות למדו אותנו ולא מתקשות נגדינו וזה ההסבר לחוסר הרצון/יכולת של השחקנים המדוברים.
החלוקה בין אראל, לוטם ודג'אני לא באמת שיקפה את היכולת של השלושה.
כנ"ל לגבי גבאי, נאסר וסוויסה.
שמביאים שחקנים עם משכורות כמו של בוזגלו, ברדה ופלט קשה לבנות סגל רחב. התקציב שלנו לא יכול להכיל את זה.
אם בעונה הבאה נרצה להביא עוד שחקן או שניים במשכורת שנמצא באזור של השלושה, נצטרך למצוא שחקנים מתאימים וזולים שיהיו בספסל. ביטון הוא רכישה טובה לדוגמא.
מכירה של פלצ'וק\גבאי והחזרה של אבו לאבן הוא צעד שיכול לחסוך לא מעט מזומנים (סתם כדוגמא).
מסכים עם כל מילה! בהתחלה גם שיחקנו עם התלהבות שברדה נתן, סיבוב שני כבר התייצבנו על ״שיטה״ והיה לנו כח הרתעה אבל בסופו של דבר כשאתה מנצח משחק אחרי משחק בלי יכולת קבוצות לומדות אותך ולא מפחדות ואז התוצאות בהתאם, ההרכב הקבוע למרות ששחקנים ירדו ביכולת בחלקים מסויימים של העונה(גבאי,זינו,הראל) הוציא משחקני הספסל את החשק והאמונה שהם יכולים להיות חלק מההרכב דבר שפגע בנו בסוף העונה שהיינו צריכים אותם.. אלישע נתן עונה טובה אפילו חלומית בהתאם לציפיות אבל כמו שאוהדי חיפה דרשו אחרי אליפות וביקשו שיפנה את המקום(ושאף אחד לא יבלבל לי ויגיד שזה התחיל רק בעונה האחרונה)גם אנחנו קיבלנו תאבון ורוצים להתקדם ולדעתי הוא לא האיש הנכון בשביל לעשות את זהdardasmiley כתב:הפועל באר שבע משתפת השנה 21 שחקנים סה"כ בכל המסגרות, הנתון הזה כולל גם את מרקוביץ' ועוואד. ביחד עם ביתר הכי נמוך בליגה. זה ההסבר לפציעות הרבות, זה ההסבר לשחיקה של שחקנים, זה ההסבר שקבוצות למדו אותנו ולא מתקשות נגדינו וזה ההסבר לחוסר הרצון/יכולת של השחקנים המדוברים.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
אגידה שפונגין פאיוביץ׳ סוארס דוידזאדה אלמוג כהן קשר זר 50-50 בוזגלו מליקסון ברדה פלט/ארבייטמן.בספסל :איתמר ניצן אילוז אדי גוטליב לוטם זינו גל אראל נאסר ארבייטמן/פלט ולהשאיר או את גבאי או סוויסה ..
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
מאמן: אלישע בלבד! בן שמעון וברק בכר צריכים לקרוע עוד הרבה נעליים בשביל להיות מוזכרים באותה שורה איתו. קצת כבוד
שוער: אג'דה (מחליף: שוער ישראלי סביר +)
הגנה: סוארס!!!!!!!!!!!!!!!, פיוביץ', דוידזדה ומגן ימני זר (מחליפים: בלם ישראלי ראוי כמו בן והבה, אלגרבלי, אילוז, ובן ביטון)
קישור: בוזגלו, זר איכותי, אלברמן (או קשר אחורי ישראלי טוב), מליקסון, (מחליפים: ורמוט, גל הראל ,ז'ינו ודובב גבאי)
חלוצים: פלט (הלוואי, ואם לא אז נווקמה), ברדה, אבולבן, וארביטמן
משמעות הדבר החתמה של 5 שחקנים בקליבר רציני ושחרור של:
הובר, תומר (ריצה זה לחלשים) סוויסה, סירז' (לא רוצה להיות פה) נאסר, פאלצ'וק, קובי (מה זה הגנה?), תוג'מן להשאיל.
שוער: אג'דה (מחליף: שוער ישראלי סביר +)
הגנה: סוארס!!!!!!!!!!!!!!!, פיוביץ', דוידזדה ומגן ימני זר (מחליפים: בלם ישראלי ראוי כמו בן והבה, אלגרבלי, אילוז, ובן ביטון)
קישור: בוזגלו, זר איכותי, אלברמן (או קשר אחורי ישראלי טוב), מליקסון, (מחליפים: ורמוט, גל הראל ,ז'ינו ודובב גבאי)
חלוצים: פלט (הלוואי, ואם לא אז נווקמה), ברדה, אבולבן, וארביטמן
משמעות הדבר החתמה של 5 שחקנים בקליבר רציני ושחרור של:
הובר, תומר (ריצה זה לחלשים) סוויסה, סירז' (לא רוצה להיות פה) נאסר, פאלצ'וק, קובי (מה זה הגנה?), תוג'מן להשאיל.