הפינה הפסימית-מחזור 26
Re: הפינה הפסימית-מחזור 26
הובר היה מעולה לא יודע מה ראיתם.
יש אנשים שבשבילם קשר שלא נותן שני סישולים וגול במספרת הוא לא שחקן. אין הבנה בסיסית בכדורגל. הוא שחקן מצויין.bs war כתב:הובר היה מעולה לא יודע מה ראיתם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אמרתי משהו על בישולים?avivgolan כתב:
יש אנשים שבשבילם קשר שלא נותן שני סישולים וגול במספרת הוא לא שחקן. אין הבנה בסיסית בכדורגל. הוא שחקן מצויין.
העובדות מדברות בעד עצמן, כל המשחקים ששיחקנו איתו לא השתדרגנו בקישור באמצע ובשני המשחקים האחרונים גם נראינו רע והיום משחק חלש ביותר שלו ושל רוב השחקנים!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בפינה הפסימית :הפסימיות עצמה ...
הייתה צריכה להיות נפילה ...קיבלנו אותה ...ח'ברה קצת אמון בחבורה הנפלאה הזאת ...שני הסיבובים הנהדרים שלנו לא היו סתם ...
ודוידזדה תחזור כבר ....
הייתה צריכה להיות נפילה ...קיבלנו אותה ...ח'ברה קצת אמון בחבורה הנפלאה הזאת ...שני הסיבובים הנהדרים שלנו לא היו סתם ...
ודוידזדה תחזור כבר ....
הבעיה הגדולה ביותר ,אין שחקן שמנהל את המשחק,הובר לא ממש עושה את זה,דג׳אני חייב לשחק,הדאגה מהנירפות,רעננה ראשונים לכל כדור,נורה אדומה לכל אלו שמפנטזים על הגביע כאילו הוא בכיס,אין משחקים קלים צריך לבוא ולתת את הנשמה בכל משחק.

לא ראיתי את המשחק, ב-20 דקות שכן ראיתי לא היה כדורגל ואין מה לדבר עליהם.
הכתובת הייתה על הקיר. אנחנו לא משחקים במחצית הראשונה כבר המון זמן, בשנייה אנחנו מתעוררים בעיקר בזכות היכולת האישית של השלישייה הקדמית בוזגלו-פלט-ברדה. היום (וגם מול הפועל חיפה) גם זה לא היה.
שילמנו את המחיר ובצדק מוחלט.
תורג'מן יכול לחזור ללאומית, פשוט אוויר מבחינה הגנתית. גורם לי להתגעגע לפדלון והרוש.
הכתובת הייתה על הקיר. אנחנו לא משחקים במחצית הראשונה כבר המון זמן, בשנייה אנחנו מתעוררים בעיקר בזכות היכולת האישית של השלישייה הקדמית בוזגלו-פלט-ברדה. היום (וגם מול הפועל חיפה) גם זה לא היה.
שילמנו את המחיר ובצדק מוחלט.
תורג'מן יכול לחזור ללאומית, פשוט אוויר מבחינה הגנתית. גורם לי להתגעגע לפדלון והרוש.
הפינה הפסימית ? זה נגמר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני אומר את זה כי זה החשיבה של אנשים. במיוחד כאלה שרואים את זה בטלויזיה. אתה מחפש שהוא יתן כדורים כמו דג'אני אבל מה לעשות שזה לא הוא? אבל תראה את המשחק בנגיעה, את המסירות החילוצים ואת זה שהוא בא לקבל כדור ומשחרר את המשחק מהר בניגוד לקשרים אחרים. זה שכולם היו חלשים לא עושה אותו חלש.דר אדום בנשמה כתב:אני אמרתי משהו על בישולים?
העובדות מדברות בעד עצמן, כל המשחקים ששיחקנו איתו לא השתדרגנו בקישור באמצע ובשני המשחקים האחרונים גם נראינו רע והיום משחק חלש ביותר שלו ושל רוב השחקנים!
- דר אדום בנשמה
אני מחפש שהוא ינהל את המשחק, הוא בורח מהכודרים יותר מאראל, אני מצפה שהוא יקח כדור מהחצי שלנו ויבזהירות ייצא לחצי של היריבה וישלח כדור בצורה מסודרת לאגף או לאמצע, אני לא מצפה ממנו למסירות סטייל ראדי, אבל אפילו את זה הוא לא עשה, חוץ מהתקפה אחת בודדת לא עשינו התקפה אחת נורמלית, לא מתפרצת, לא התקפת פוזן, שום כלום.avivgolan כתב:
אני אומר את זה כי זה החשיבה של אנשים. במיוחד כאלה שרואים את זה בטלויזיה. אתה מחפש שהוא יתן כדורים כמו דג'אני אבל מה לעשות שזה לא הוא? אבל תראה את המשחק בנגיעה, את המסירות החילוצים ואת זה שהוא בא לקבל כדור ומשחרר את המשחק מהר בניגוד לקשרים אחרים. זה שכולם היו חלשים לא עושה אותו חלש.
אז זה לא אשמתו בוזגלו, ולא אשמת נאסר, במשחק הזה אי מאשים בעיקר את הובר אראל וברדה...
פינה כזאת מטומטמת,שפשוט מוציאה מהחורים את כל הרעלים החבויים באוהדי הפועל ב"ש,שאני חייב לציין אתם מאוד עקביים כי גם בניצחונות ובטח ובטח בהפסדים,הפינה הזאת היא עם מספר התגובות הגדול ביותר.
רק שטמבל כמוני יבין... מה בדיוק פסימי בעונה הזאת?? שעם סגל שבמקרה הטוב היה צריך לגמור 4 בליגה נותן פייט למכבי הגדולה (לפחות עד היום) וקצב צבירת הנקודות שלנו הוא בקנה מידה היסטורי,ובמשך חודש וחצי אנחנו משחקים עם חצי הגנה וזה איבוד הנקודות הראשון!?
למזלנו כאחד שהיה במשחק היום רוב האוהדים שלנו הם לא כאילו ולמרות ההפסד המשיכו לעודד את השחקנים בהערכה ובהערצה,כאילו אומרים"תקר קטן בגלגל".
למה מה יש לנו רובוטים שמשחקים?? חשבתם שכל העונה ייתנו הצגות??
הדבר היחיד שצריך אלישע לעשות ומהר,זה לאסוף את השחקנים ולהקרין להם את המשחק הזה 24 שעות רצוף שהם יבינו שאי אפשר להראות כך,מעבר לזה אסור שזה יפגום בביטחון וייצור כדור שלג שלילי שזה הפחד הגדול שלי,במיוחד לאור העובדה שהמשחק הראשון בפלייאוף יהיה מול הפועל ת"א.
רק שטמבל כמוני יבין... מה בדיוק פסימי בעונה הזאת?? שעם סגל שבמקרה הטוב היה צריך לגמור 4 בליגה נותן פייט למכבי הגדולה (לפחות עד היום) וקצב צבירת הנקודות שלנו הוא בקנה מידה היסטורי,ובמשך חודש וחצי אנחנו משחקים עם חצי הגנה וזה איבוד הנקודות הראשון!?
למזלנו כאחד שהיה במשחק היום רוב האוהדים שלנו הם לא כאילו ולמרות ההפסד המשיכו לעודד את השחקנים בהערכה ובהערצה,כאילו אומרים"תקר קטן בגלגל".
למה מה יש לנו רובוטים שמשחקים?? חשבתם שכל העונה ייתנו הצגות??
הדבר היחיד שצריך אלישע לעשות ומהר,זה לאסוף את השחקנים ולהקרין להם את המשחק הזה 24 שעות רצוף שהם יבינו שאי אפשר להראות כך,מעבר לזה אסור שזה יפגום בביטחון וייצור כדור שלג שלילי שזה הפחד הגדול שלי,במיוחד לאור העובדה שהמשחק הראשון בפלייאוף יהיה מול הפועל ת"א.
לך אין זכות לדבר תבוא למשחק ואז תדבר. איך אתה יכול לראות משהו מהטלויזיה?דר אדום בנשמה כתב:אני מחפש שהוא ינהל את המשחק, הוא בורח מהכודרים יותר מאראל, אני מצפה שהוא יקח כדור מהחצי שלנו ויבזהירות ייצא לחצי של היריבה וישלח כדור בצורה מסודרת לאגף או לאמצע, אני לא מצפה ממנו למסירות סטייל ראדי, אבל אפילו את זה הוא לא עשה, חוץ מהתקפה אחת בודדת לא עשינו התקפה אחת נורמלית, לא מתפרצת, לא התקפת פוזן, שום כלום.
אז זה לא אשמתו בוזגלו, ולא אשמת נאסר, במשחק הזה אי מאשים בעיקר את הובר אראל וברדה...
- דר אדום בנשמה
אל תשתיק אותי חתיכת חוצפן! אין לי מספיק כסף בשביל לבוט בכל משחק מה אתה רוצה ממני?avivgolan כתב:
לך אין זכות לדבר תבוא למשחק ואז תדבר. איך אתה יכול לראות משהו מהטלויזיה?
חברה, זה שמדברים על נקודות לשיפור, לרגע לא מוריד מהעונה המדהימה הזו!!!!!
נמשיך לעודד, נמשיך להאמין וננסה להעלות נק לשיפור- אין סתירה
נמשיך לעודד, נמשיך להאמין וננסה להעלות נק לשיפור- אין סתירה
הקומץ האומלל שתקף את גל הראל בושה פשוט בושה!
- dardasmiley
הפינה הזו כמו שאני רואה אותה לפחות, נועדה להוציא קיטור, להתעצבן ביחד עם כל חברי הפורום ולהמשיך הלאה, כמו שאמרתם הקהל נותן הצגות במשחקים. אני חושב שאם לא הפינה הזו היה הרבה יותר מרמור ביציע.
וכל זה בלי לגרוע מאומה מהעונה הענקית הזו.
וכל זה בלי לגרוע מאומה מהעונה הענקית הזו.