הפינה האופטימית מחזור 24
Re: הפינה האופטימית מחזור 24
לוטם זינו!!!! הגיע הזמן שאנשים יודו בזה שהוא פשוט 3 רמות מעל כל שאר הקשרים שלנו וביחד עם הובר הם שילוב שבעייני ממש יכול להצליח.
בהתחלה לכולם היו ספקות לגביו, אני מודה שגם לי, אבל ללוטם בשונה מכל שאר הקשרים שלנו יש שילוב של הכל גם הגנה גם התקפה (דחיפה קדימה מסירות יפייפיות) ולאט לאט עם הביטחון הוא נראה פשוט מעולה. אז די עם הספקות ועם החששות תנו ללוטם לפרוץ ותעריכו אותו כי הוא הכי כשרוני שהיה לנו ב5 שנים אחרונות מהנוער.
בהתחלה לכולם היו ספקות לגביו, אני מודה שגם לי, אבל ללוטם בשונה מכל שאר הקשרים שלנו יש שילוב של הכל גם הגנה גם התקפה (דחיפה קדימה מסירות יפייפיות) ולאט לאט עם הביטחון הוא נראה פשוט מעולה. אז די עם הספקות ועם החששות תנו ללוטם לפרוץ ותעריכו אותו כי הוא הכי כשרוני שהיה לנו ב5 שנים אחרונות מהנוער.
תגידו אתם רצינים??? משחק טוב של תורג'מן!?!? כל שבוע אני מתגעגע לאופיר יותר , כל התקפה של פ"ת הגיע דרכו הוא חמאה , רמה של ליגה לאומית !
מבחינתי חוץ מניצחון בשיניים (לא שאני מתלונן ) אין הרבה על מה להיות אופטימי, הלאה לחיפה ..
מבחינתי חוץ מניצחון בשיניים (לא שאני מתלונן ) אין הרבה על מה להיות אופטימי, הלאה לחיפה ..
חמש זרים בינגו ומאסטר שף אחד שמנצח על המקהלה.
עונה ענקית 56 נק מחזור 24 (בעונה רגילה כבר מכתירים אותנו כאלופים) גאווה גדולה, פיצויי על הרבה מאוד שנים של סבל, שלא יגמר לעולם - תודה לך הפועל !!!!!
עונה ענקית 56 נק מחזור 24 (בעונה רגילה כבר מכתירים אותנו כאלופים) גאווה גדולה, פיצויי על הרבה מאוד שנים של סבל, שלא יגמר לעולם - תודה לך הפועל !!!!!
- ForeverRed
* עזבו אתכם מכל הקשקושים. יש שחקן אחד, אוסטין אג'ידה שמו, שבלעדיו המשחק הזה יכל להתפתח בצורה הרבה פחות
אופטימית. ללא ספק אחת העמדות החזקות שלנו העונה. יש שוער בשער!
* בן אלגרבלי - לא משחק גדול, אבל נחמד לראות אותו משתלב.
* עוד שבוע עבר, עוד שבוע פחות לחכות לחזרה של אופיר דודזאדה. תחזור כבר ילד!!
* קהל - כל הכבוד.
אופטימית. ללא ספק אחת העמדות החזקות שלנו העונה. יש שוער בשער!
* בן אלגרבלי - לא משחק גדול, אבל נחמד לראות אותו משתלב.
* עוד שבוע עבר, עוד שבוע פחות לחכות לחזרה של אופיר דודזאדה. תחזור כבר ילד!!
* קהל - כל הכבוד.
בשער השבת פירסמו כי כל האלופות ב-5 שנים האחרונות צברו פחות נק׳(!) מהכמות שאנחנו צברנו עד המחזור 24!!!
פשוט לא נתפס איזו עונה אנחנו עושים, תחנקו מכבי תחנקו !!!!!
פשוט לא נתפס איזו עונה אנחנו עושים, תחנקו מכבי תחנקו !!!!!

דיוויד הובר פשוט תענוג. אז מה אם הוא לא נותן מספרים.
תסתכלו עליו פעם במשחק, הוא בכל רגע נתון פנוי לגמרי לקבל מסירה, מבין איך עושים תנועה ללא כדור אמיתית.
גם שהכדור אצלו כמעט תמיד משחרר אותו מהר מאוד (נקווה שלא יידבק משאר השחקנים הישראלים ויישאר ככה...)
תסתכלו עליו פעם במשחק, הוא בכל רגע נתון פנוי לגמרי לקבל מסירה, מבין איך עושים תנועה ללא כדור אמיתית.
גם שהכדור אצלו כמעט תמיד משחרר אותו מהר מאוד (נקווה שלא יידבק משאר השחקנים הישראלים ויישאר ככה...)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לכל מי שאומר שבן תורג'מן עשה חורים והיה גרוע תעשו לי טובה צפיתי במשחק פעמיים גם במושבה וגם באינטרנט ובן תורג'מן נתן משחק טוב, מי שעשה חורים היה דווקא אלגרבלי, אבל הוא עוד צעיר והוא ילמד וישפר את המשחק שלו, בן תורג'מן נראה עם יותר ביטחון והוא מחליף נהדר לאופיר, לפעמים אנשים שוכחים שהוא הגיע רק בתור מחליף ושאלמלא הפציעה השניה של אופיר הוא לא היה משחק כל כך הרבה...
הבחור עושה עבודה טובה ואתמול הוא עצר יפה מאוד מספר פעמים את הפריצות של לידור כהן ושל דיא סבע, ושהוא תוקף הוא תוקף טוב.
ושוב מדובר במחליף לאופיר, ובשביל מחליף הוא בסדר גמור, שחקן טוב.
הבחור עושה עבודה טובה ואתמול הוא עצר יפה מאוד מספר פעמים את הפריצות של לידור כהן ושל דיא סבע, ושהוא תוקף הוא תוקף טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
!!!דר אדום בנשמה כתב:לכל מי שאומר שבן תורג'מן עשה חורים והיה גרוע תעשו לי טובה צפיתי במשחק פעמיים גם במושבה וגם באינטרנט ובן תורג'מן נתן משחק טוב, מי שעשה חורים היה דווקא אלגרבלי, אבל הוא עוד צעיר והוא ילמד וישפר את המשחק שלו, בן תורג'מן נראה עם יותר ביטחון והוא מחליף נהדר לאופיר, לפעמים אנשים שוכחים שהוא הגיע רק בתור מחליף ושאלמלא הפציעה השניה של אופיר הוא לא היה משחק כל כך הרבה...
אג'ידה - יש לו דבק בידיים. הוא כמעט ולא הודף כדורים (הדיפה נדירה נגד הפועל תל אביב עלתה בשער). אין כמעט ריבואנד לקבוצה השנייה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זינו באמת נתן דקות טובות ששיחק , הראה ביטחון ויכולת טובה להחזיק כדור.
הובר כל המשחק נראה בטוח במשחק שלו , יודע להתמצא בצורה מצויינת במרחב כך שכמעט ואינו מסתבך עם הכדור.
הובר כל המשחק נראה בטוח במשחק שלו , יודע להתמצא בצורה מצויינת במרחב כך שכמעט ואינו מסתבך עם הכדור.
שרק יחזרו בריאים ממשחק של הנבחרת
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. פלט ממשיך להאכיל כובעים הרבה מאוד אנשים.
2. בוזגלו מועמד חזק לשחקן העונה.
3. אג'ידה ממשיך להיות סלע.
4. סוארס ממשיך להיות ענק וגם מקנח עם נגיחה בעוצמה של בעיטה.
5. כמה כיף היה להיות עם כל כך הרבה אדומים במגרש.
כמה כיף לראות את איציק לוזון בצד מסתכל עלינו בזמן שאנחנו חוגגים ומברכים אותם על הירידה הקרובה ללאומית.
ככה יעשה לקבוצה שלא רק שהעלתה את המחירים אלא גם העלימה את כרטיסי הנוער שעתיים לפני המשחק.

2. בוזגלו מועמד חזק לשחקן העונה.
3. אג'ידה ממשיך להיות סלע.
4. סוארס ממשיך להיות ענק וגם מקנח עם נגיחה בעוצמה של בעיטה.
5. כמה כיף היה להיות עם כל כך הרבה אדומים במגרש.
כמה כיף לראות את איציק לוזון בצד מסתכל עלינו בזמן שאנחנו חוגגים ומברכים אותם על הירידה הקרובה ללאומית.
ככה יעשה לקבוצה שלא רק שהעלתה את המחירים אלא גם העלימה את כרטיסי הנוער שעתיים לפני המשחק.

- המשוגע האדום
1.פלט-ממשיך להשתיק את המבקרים למיניהם.שחקן אדיר
2.בוזי-לא זהבי ולא נעליים.שחקן העונה ללא ספק!
3.דיוויד הובר-לאט לאט נכנס לעניינים.אתמול משחק טוב שלו.אהבתי לראות את המסירות שלו.חדות,מהירות ומדוייקות.כמו שצריך!
4.אוסטין אג'ידה-שוער מספר 1 בליגה! מדהים פשוט מדהים!
5.ווילאם סוארס-רצו לאזרח את גארסיה לנבחרת?עדיף להם להסתכל יותר לכיוון של סוארס.זכינו בשחקן נדיר!
2.בוזי-לא זהבי ולא נעליים.שחקן העונה ללא ספק!
3.דיוויד הובר-לאט לאט נכנס לעניינים.אתמול משחק טוב שלו.אהבתי לראות את המסירות שלו.חדות,מהירות ומדוייקות.כמו שצריך!
4.אוסטין אג'ידה-שוער מספר 1 בליגה! מדהים פשוט מדהים!
5.ווילאם סוארס-רצו לאזרח את גארסיה לנבחרת?עדיף להם להסתכל יותר לכיוון של סוארס.זכינו בשחקן נדיר!
1. אני ממש לא מבין את ההשוואות בין סוארס לגארסיה,לא רואה אותו ממטר! בוא נשים את גרסיה עם
שחקני הגנה לידו כמו שסוארס משחק ואז נראה כמה גולים מכבי חוטפת.
2. בוזגלו לא רק שחקן העונה,אלה גם הבאנקר הראשון בנבחרת,אבל בעידן שבו המאמן הלאומי משתחווה
ומלקק לג'ורדי מתוך ראייה עתידית (גוטמן חושב לטווח הרחוק..) זה לא יקרה.
3. דיברתי כבר על נושא הקפטן לנבחרת ולמה ברדה ראוי אבל גם קלעתי בול שאמרתי שזהבי יהיה וזה
מהסיבות בסעיף 2.
4. לא סופרים אותנו,לא מכבדים את השחקנים שלנו ורק בגלל זה אני מת שהמוטציה הזאת שנקראת מכבי
תפסיד את האליפות ותחזיר את החביתות למקומם הטבעי.
שחקני הגנה לידו כמו שסוארס משחק ואז נראה כמה גולים מכבי חוטפת.
2. בוזגלו לא רק שחקן העונה,אלה גם הבאנקר הראשון בנבחרת,אבל בעידן שבו המאמן הלאומי משתחווה
ומלקק לג'ורדי מתוך ראייה עתידית (גוטמן חושב לטווח הרחוק..) זה לא יקרה.
3. דיברתי כבר על נושא הקפטן לנבחרת ולמה ברדה ראוי אבל גם קלעתי בול שאמרתי שזהבי יהיה וזה
מהסיבות בסעיף 2.
4. לא סופרים אותנו,לא מכבדים את השחקנים שלנו ורק בגלל זה אני מת שהמוטציה הזאת שנקראת מכבי
תפסיד את האליפות ותחזיר את החביתות למקומם הטבעי.
לכל מי שראה משחק טוב של תורג'מן שיראו את המשחק ב0-0 ו1-1 ולא כשהקבוצה מובילה ובמומנטום .
בחצי שעה הראשון חגגו עליו ועברו אותו בקלי קלות , וגם אלגרבלי חלש צריך עוד להשתפר ויהיה מאוד מסוכן לשחק איתו מול קוראץ'
בחצי שעה הראשון חגגו עליו ועברו אותו בקלי קלות , וגם אלגרבלי חלש צריך עוד להשתפר ויהיה מאוד מסוכן לשחק איתו מול קוראץ'