אתה מגזים, לא סתם רציתי שקריית שמונה נתניה ובית"ר יודחו, כל אחת יכולה להיות מסוכנת לנו...dor69 כתב:בית״ר היא היחידה שמסוכנת בגמר. קשה לי להאמין שק״ש תנצח אותנו כשאנחנו מלווים ב20 אלף אוהדים לפחות והם מביאים 6000 במקסימום
רבע גמר גביע המדינה - ראשל"צ בחוץ -שלישי 25/03/14 שעה 21:00
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: רבע גמר גביע המדינה לראשונה מזה 11 שנים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גמר 2003......dor69 כתב:בית״ר היא היחידה שמסוכנת בגמר. קשה לי להאמין שק״ש תנצח אותנו כשאנחנו מלווים ב20 אלף אוהדים לפחות והם מביאים 6000 במקסימום
אנחנו מלווים ב 27000 ור״ג(מהליגה השניה) עם בקושי 5000...
הסוף ידוע...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
בגמר אין חוקים...כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה
המשפט "כבר היו דברים מעולם" מעולם לא היה רלוונטי יותר.dor69 כתב:בית״ר היא היחידה שמסוכנת בגמר. קשה לי להאמין שק״ש תנצח אותנו כשאנחנו מלווים ב20 אלף אוהדים לפחות והם מביאים 6000 במקסימום
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אתה יותר מצודק חבר אבל הפעם יש לנו קבוצה הרבה הרבה (הרבה) יותר חזקה ויותר ווינרית אז הסיכויים קטנים משמעותיתOMERREMO כתב: גמר 2003......
אנחנו מלווים ב 27000 ור״ג(מהליגה השניה) עם בקושי 5000...
הסוף ידוע...
דווקא הקבוצה של 2003 הייתה תענוג...(בעונה מצויינת) ועדיין באמת שאין (כמעט) חשיבות לכלום בגביע... תקציב/מסורת/קהל/ליגה ... הכל מתבטל ל 90/120 דקות....dor69 כתב: אתה יותר מצודק חבר אבל הפעם יש לנו קבוצה הרבה הרבה (הרבה) יותר חזקה ויותר ווינרית אז הסיכויים קטנים משמעותית
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
כן.. מי היה מאמין שר״ג תנצח אותנו עם 3000 ביציע?dor69 כתב:בית״ר היא היחידה שמסוכנת בגמר. קשה לי להאמין שק״ש תנצח אותנו כשאנחנו מלווים ב20 אלף אוהדים לפחות והם מביאים 6000 במקסימום
אין קשר..
ק״ש קבוצה טובה!!
נקווה שנטייל כל הדרך לנשיא לא מעניין אותי לקבל כל הגרלה קבוצה חלשה.. נקווה שאלילת המזל תעזור לנו
- dardasmiley
מכל הקבוצות שעלו, היחידות שאני באמצ מעדיף לא חפגוש הן ק"ש ונתניה.
ק"ש היא הקבוצה היחידה שנצחה אותנו העונה (הנצחון של משיח לא נחשב) ונתניה תרצה לנקום על הורדת הליגה וגם יש לה שחקנים טובים.
כל השאר לא מאיימות בכלל.
ק"ש היא הקבוצה היחידה שנצחה אותנו העונה (הנצחון של משיח לא נחשב) ונתניה תרצה לנקום על הורדת הליגה וגם יש לה שחקנים טובים.
כל השאר לא מאיימות בכלל.
למה ללכת רחוק - ק"ש לא ניצחה אותנו בגביע השוקו, כשהיתרון ביציעים נטה בבירור לנו?
לגבי הרבע? רק לא בית"ר ולא בגלל שאני מפחד מהם, אלא בגלל שסטטיסטית קשה לנצח את אותה הקבוצה שלוש פעמים בעונה וכבר ניצחנו אותם פעמיים...
לגבי הרבע? רק לא בית"ר ולא בגלל שאני מפחד מהם, אלא בגלל שסטטיסטית קשה לנצח את אותה הקבוצה שלוש פעמים בעונה וכבר ניצחנו אותם פעמיים...
הפועל אני כבר משתגע
עונה שעברה קש פגשה בחצי גמר את מכבי חיפה שבקושי הפסידה בתקופת בנאדו. חיפה הגיעה עם 15-20 אלף אוהדים. כולם הימרו על חיפה כזוכה ועוד בקלות. את הסוף אתה יודע. גביע זה המקום שבו מתרחשים נסים בספורט!!
לא אמרתי שאין סיכוי, אמרתי שהסיכוי מופחת משמעותית. הקבוצה הזאת היא הטובה בהיסטוריה של המועדון ולראשונה מזה שנים גם ווינרית מטורפת. תוסיף לזה שהקהל זה הכוח ועם 25-30 אלף איש ביציע הסיכוי להפסיד גמר לק״ש למשל נמוך משמעותית. בגלל זה אמרתי שעדיף גמר מולם ולא מול בית״ר כי זה יהיה קשה בטירוף8red כתב:למה ללכת רחוק - ק"ש לא ניצחה אותנו בגביע השוקו, כשהיתרון ביציעים נטה בבירור לנו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בתור אוהד של באר שבע אתה אמור לדעת שהכל יכול להיות עם הקבוצה הזאת לטוב ולרע...dor69 כתב: לא אמרתי שאין סיכוי, אמרתי שהסיכוי מופחת משמעותית. הקבוצה הזאת היא הטובה בהיסטוריה של המועדון ולראשונה מזה שנים גם ווינרית מטורפת. תוסיף לזה שהקהל זה הכוח ועם 25-30 אלף איש ביציע הסיכוי להפסיד גמר לק״ש למשל נמוך משמעותית. בגלל זה אמרתי שעדיף גמר מולם ולא מול בית״ר כי זה יהיה קשה בטירוף
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בר״ג הקהל הוא לא פקטור.
במצב האידיאלי בית״ר לא עולה לחצי, ואז החצי ישוחק בטדי.
מודה שלמרות אופציה נוחה כמו מעלות או ראשל״צ, אני מקווה לקבל את בית״ר בוסרמיל, או שלחילופין הם יוגרלו מול ק״ש בחוץ.
לא רוצה לחזור לר״ג, ואם אנחנו לא נעבור את בית״ר בבית אז פשוט לא מגיע לנו.
במצב האידיאלי בית״ר לא עולה לחצי, ואז החצי ישוחק בטדי.
מודה שלמרות אופציה נוחה כמו מעלות או ראשל״צ, אני מקווה לקבל את בית״ר בוסרמיל, או שלחילופין הם יוגרלו מול ק״ש בחוץ.
לא רוצה לחזור לר״ג, ואם אנחנו לא נעבור את בית״ר בבית אז פשוט לא מגיע לנו.
ציטוט מהפורום של כפר סבא
"אוהדי ב"ש בהחלט הפתיעו בכמות. אני זוכר בעבר את חיפה והפועל ת"א מגיעות לכאן בשמינית ואפילו לא הביאו שליש מהכמות של ב"ש "
נחמד לדעת שיש מי שמעריך את הדרך שעשינו ( למרות שהיו הרבה שגרים בצפון או במרכז ) , 1650 באר שבעים הוכיחו עוד הפעם שאנחנו מועדון גדול !
"אוהדי ב"ש בהחלט הפתיעו בכמות. אני זוכר בעבר את חיפה והפועל ת"א מגיעות לכאן בשמינית ואפילו לא הביאו שליש מהכמות של ב"ש "
נחמד לדעת שיש מי שמעריך את הדרך שעשינו ( למרות שהיו הרבה שגרים בצפון או במרכז ) , 1650 באר שבעים הוכיחו עוד הפעם שאנחנו מועדון גדול !