רשמית הקשר הבלגי דוד הוברט חתם בקבוצה עד סוף העונה
Re: יש רכש-דוד הוברט (26) סיכם את תנאיו
כמו שלמדנו לפניי שנה בדיוק. סיכם זה אחלה. עד שהוא לא חותם רשמית. אני לא מברך.
Re: דויד הובר
דייוי קורמן החדש. 

כמו כל שחקן, החתימה הרשמית תתבצע רק אחרי בדיקות רפואיות..yakov7 כתב:כמו שלמדנו לפניי שנה בדיוק. סיכם זה אחלה. עד שהוא לא חותם רשמית. אני לא מברך.
אם הוא באמת יגיע לארץ הלילה אז נראה לי( טפו טפו טפו) שעניין החתימה הוא רק פורמלי .yakov7 כתב:כמו שלמדנו לפניי שנה בדיוק. סיכם זה אחלה. עד שהוא לא חותם רשמית. אני לא מברך.
נראה רכש מעניין ושחקן ברמה גבוהה, הלוואי שיצליח כאן!
הרמת לי להנחתה למרות המבוכה היחסית (: ,בנעוריי כששיחקתי במשחק נהגתי לרכוש אותו בכל קבוצה איתה שיחקתי הלוואי והנתונים שלו במשחק משקפים את היכולת שלו במציאות , כי במידה וכן החתמנו שחקן ענק .ONmyOWN כתב:תעלו פרופיל שלו מפוטבול מנג'ר 14.
- dardasmiley
ברדה בונה את עצמו לתפקיד מנג'ר מקצועי. תענוג שזכינו בשחקן ואדם ענק. הלוואי שהנוער שלנו יתחנך על ברכיו
למכבי יש את קרויף לנו יש את ברדה. בתור אחד שצפה בגנק הרבה בתקופת ברדה , מדובר בקילר במגרש השדה אך בעל ראיית משחק משובחת יופי של החתמה!
השווי שלו - כ2 מיליון יורו. הוא מגיע בהשאלה?
2 הופעות בנבחרת בלגיה המצויינת... עושה רושם שמדובר בשחקן אמיתי.
רק אהבה תנצח...
טוב אני לקחתי יוזמה, התקנתי FM14 הרגע וצילמתי את הפרופיל שלו.
FM קחו בחשבון המשחק הכי ראליסטי ומדויק שיש שנצמד למציאות בכל פרמטר, ככה שזה די מדויק אם כי גם תלוי בסאוקטינג הבלגי שמוסר נתונים לFM.
בכ"מ, לארץ לפחות זה שחקן טוב במיוחד לבאר שבע. יתן חיזוק באמצע.
ניתן להבחין שיש לו עבודת צוות טובה ובכלל בחלק המנטלי הוא מדהים. בצד הטכני הוא לוקה קצת בחסר, לפחות לפי הפרופיל. בכל מקרה על הנייר נראה שחקן שיכול רק לעזור, נקווה שקלענו בינגו.
הפרופיל:

FM קחו בחשבון המשחק הכי ראליסטי ומדויק שיש שנצמד למציאות בכל פרמטר, ככה שזה די מדויק אם כי גם תלוי בסאוקטינג הבלגי שמוסר נתונים לFM.
בכ"מ, לארץ לפחות זה שחקן טוב במיוחד לבאר שבע. יתן חיזוק באמצע.
ניתן להבחין שיש לו עבודת צוות טובה ובכלל בחלק המנטלי הוא מדהים. בצד הטכני הוא לוקה קצת בחסר, לפחות לפי הפרופיל. בכל מקרה על הנייר נראה שחקן שיכול רק לעזור, נקווה שקלענו בינגו.
הפרופיל:

הפרופיל מטרנספרמארקט
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (223.42 KiB) נצפה 3294 פעמים
מה שהכי אהבתי בהחתמה הזו, בדומה להחתמות של בוזגלו ושל פלט, לא שמענו על זה חצי מילה בתקשורת עד לרגע שבו זה קרה. כול הכבוד על זה!
מישהו יודע אם יש אופצייה לרכישה אחרי שמסתיימת ההשאלה?
נחגוג לו יום הולדת בכפר סבאdor69 כתב:הפרופיל מטרנספרמארקט