הנהלה יקרה לא למדתם כלום מעונה שעברה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הנהלה יקרה לא למדתם כלום מעונה שעברה?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה בדיוק מה שאני אומר, מקסימום היו משחררים את פלצ'וק בסוף העונה ומביאים או מקדמים שחקן צעיר במקומו אבל עכשיו באמצע העונה זה שיא הטמטום והיוהרה...
ועוד לפניי שמביאים שחקנים חדשים...
שוב פעם טעות לעולם חוזרת וההנהלה חוזרת על הטעויות מהעונה שעברה שגרמו בדיעבד להחלשות הקבוצה בנוסף לפציעות של פלצ'וק ושל תומר סוויסה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

סליחה על ההקפצה אבל אני חייב, בוואלה מפורסם שפיראס עוואד עדיין מועמד לעזוב וכך גם פלצ'וק שהעסקה עם אשדוד ואיתו תסתיים בימים הקרובים ואם לא הוא יישב ביציע ואני אומר לא לא ולא!
אסור לשחרר שחקנים בכזאת פזיזות בלי להביא במקומם מה גם שלא מתכננים להביא במקומם שחקנים שזה האבסורד הגדול, בינואר אנחנו לא מתחזקים אלא נחלשים!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:סליחה על ההקפצה אבל אני חייב, בוואלה מפורסם שפיראס עוואד עדיין מועמד לעזוב וכך גם פלצ'וק שהעסקה עם אשדוד ואיתו תסתיים בימים הקרובים ואם לא הוא יישב ביציע ואני אומר לא לא ולא!
אסור לשחרר שחקנים בכזאת פזיזות בלי להביא במקומם מה גם שלא מתכננים להביא במקומם שחקנים שזה האבסורד הגדול, בינואר אנחנו לא מתחזקים אלא נחלשים!
פלצוק לא יעזוב. פיראס גם ככה לא משחק,והוא לא ברמה של צמרת ליגת העל.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:סליחה על ההקפצה אבל אני חייב, בוואלה מפורסם שפיראס עוואד עדיין מועמד לעזוב וכך גם פלצ'וק שהעסקה עם אשדוד ואיתו תסתיים בימים הקרובים ואם לא הוא יישב ביציע ואני אומר לא לא ולא!
במקום לבלבל את המול מי עזב עד עכשיו?!
מרקוביץ אם לא היו משחררים ע״פ החוזה היה נשאר פה עוד שנה וחצי אז לא הייתה ברירה, יוסף אבולאבן לא באמת יכל לקבל סיכויי ברוטציה של החלק הקדמי, פירס עווד שחקן ברמה של מכבי ב״ש ופלצוק שנה וחצי פה ועוד לא עשה שום דבר משמעותי אז דיי לנפח את זה כאילו עזבו אותנו שחקנים משמעותיים בסיטונאות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:
במקום לבלבל את המול מי עזב עד עכשיו?!
מרקוביץ אם לא היו משחררים ע״פ החוזה היה נשאר פה עוד שנה וחצי אז לא הייתה ברירה, יוסף אבולאבן לא באמת יכל לקבל סיכויי ברוטציה של החלק הקדמי, פירס עווד שחקן ברמה של מכבי ב״ש ופלצוק שנה וחצי פה ועוד לא עשה שום דבר משמעותי אז דיי לנפח את זה כאילו עזבו אותנו שחקנים משמעותיים בסיטונאות.
קבוצת צמרת צריכה סגל ארוך ולא קצר עם שני שחקני אגף בלבד!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:קבוצת צמרת צריכה סגל ארוך ולא קצר עם שני שחקני אגף בלבד!
כי מרקוביץ זה שחקן כנף נכון? אולי אבולאבן? עווד?
נו באמת היחידי שאולי שחקן כנף זה פלצוק ואני אומר אולי כי הוא יותר חלוץ ובוא נשים את הדברים על השולחן הוא שנה וחצי פה ועוד לא היה משחק אחד שאמרתי וואו איזה שחקן אז תעשה טובה דיי עם הפאניקה המיותרת הזו...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:
כי מרקוביץ זה שחקן כנף נכון? אולי אבולאבן? עווד?
נו באמת היחידי שאולי שחקן כנף זה פלצוק ואני אומר אולי כי הוא יותר חלוץ ובוא נשים את הדברים על השולחן הוא שנה וחצי פה ועוד לא היה משחק אחד שאמרתי וואו איזה שחקן אז תעשה טובה דיי עם הפאניקה המיותרת הזו...
אני לא מדבר על מרקוביץ' שלא הביאו במקומו בלם מחליף ולא על אבלאבן שההשאלה שלו מוצדקת אלא על עוואד שהוא שחקן כנף ועל פלצ'וק...
וגם על זה שלא נראה שיש איזשהו רכש לינואר באופק ובמקום להביא שני שחקנים ולשחרר שחקן גג שניים (מרקו ואבולאבן) רוצים לשחרר 4 מבלי שהביאו אפילו שחקן אחד...
מסגל של 24 שחקנים הסגל יקטן לסגל של 20 שחקנים זה חסר הגיון במיוחד כאשר בעמדת הקישור באגף יש לנו רק שני שחקנים בלבד...

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא מדבר על מרקוביץ' שלא הביאו במקומו בלם מחליף ולא על אבלאבן שההשאלה שלו מוצדקת אלא על עוואד שהוא שחקן כנף ועל פלצ'וק...
וגם על זה שלא נראה שיש איזשהו רכש לינואר באופק ובמקום להביא שני שחקנים ולשחרר שחקן גג שניים (מרקו ואבולאבן) רוצים לשחרר 4 מבלי שהביאו אפילו שחקן אחד...
מסגל של 24 שחקנים הסגל יקטן לסגל של 20 שחקנים זה חסר הגיון במיוחד כאשר בעמדת הקישור באגף יש לנו רק שני שחקנים בלבד...
ואני חוזר לתזה שלך, הבעיה לשיטתך זה בעצם השחקני כנף שמשחררים הרי מרקוביץ ואבולאבן לא כאלה, אבל עווד שחקן ברמה נמוכה מאוד אז מה בדיוק ההפסד ששיחררו אותו? אז חזרנו לנקודה שמטרידה את שנתך, שחקן אחד זה בעצם מה שמדאיג אותך שחקן שבמשך עונה וחצי לא עשה כלום.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:
ואני חוזר לתזה שלך, הבעיה לשיטתך זה בעצם השחקני כנף שמשחררים הרי מרקוביץ ואבולאבן לא כאלה, אבל עווד שחקן ברמה נמוכה מאוד אז מה בדיוק ההפסד ששיחררו אותו? אז חזרנו לנקודה שמטרידה את שנתך, שחקן אחד זה בעצם מה שמדאיג אותך שחקן שבמשך עונה וחצי לא עשה כלום.
מה שמטריד אותי זה מה יקרה במידה ובוזגלו נסאר ודובב גבאי יפצעו, אם מי תעלה אז?
במקום לחשוב על העתיד חושבים על ההווה.
ועוואד הוא לא מסי אבל הוא מחליף ראוי שלא קיבל מספיק צ'אנסים.
ומה שעוד מטריד אותי שלא הבאנו בלם נוסף לרוטציה וקשר...
ככה שבמקום להתחזק בינואר אנחנו נחלשים!
תראה את מכבי תל אביב, הם שחררו שחקנים מסוימים והביא את זהבי ואת פריצה, אנחנו לא רק שלא מביאים אלא משחררים מבלי לחשוב אפילו, הסגל העמוק של מכבי תל אביב יעשה את ההבדל ביננו לבינם, במקום לחשוב בצורה גדולה חושבים שבצורה קטנה!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:מה שמטריד אותי זה מה יקרה במידה ובוזגלו נסאר ודובב גבאי יפצעו, אם מי תעלה אז?
במקום לחשוב על העתיד חושבים על ההווה.
ועוואד הוא לא מסי אבל הוא מחליף ראוי שלא קיבל מספיק צ'אנסים.
ומה שעוד מטריד אותי שלא הבאנו בלם נוסף לרוטציה וקשר...
ככה שבמקום להתחזק בינואר אנחנו נחלשים!
תראה את מכבי תל אביב, הם שחררו שחקנים מסוימים והביא את זהבי ואת פריצה, אנחנו לא רק שלא מביאים אלא משחררים מבלי לחשוב אפילו, הסגל העמוק של מכבי תל אביב יעשה את ההבדל ביננו לבינם, במקום לחשוב בצורה גדולה חושבים שבצורה קטנה!

אם שלושתם נפצעים במקביל אז גם הספסל של מכבי לא יספיק לך, הלכת על מקרה קיצוני מידי אם זה ככה אז צריך עוד לפחות 2 שוערים בסגל הרי אם רז רחמים אגידה ובן שאנן ייפצעו מה נעשה?!
כרגע בספסל יש לך את תומר, יש אפשרות להסיט את אביתר לעמדת הקשר, דובב שמשחק המון על הקו כשפלט פותח בקיצור יש לך על 2 עמדות אפשרות במקרה הכי קיצון 5 שחקנים (דובב, בוגזלו, אביתר, נאסר ותומר סויסה) דיי והותר ידידי.
דבר איתי על כך שצריך עושה משחק ברמה אני אסכים איתך, דבר איתי על כך שצריך בלם נוסף ברוטציה אני אסכים איתך, אך על כך שצריך 768 שחקני כנף ממש לא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אתה עושה סלט.
דינם של עוואד ואבו לאבן הוא לא דינם של פלצ'וק ודג'אני.
עוואד ואבו לאבן הם שני שחקנים צעירים, שבמילא אלישע לוי לא מאמין שהם יכולים לתרום לנו בהווה מבחינה מקצועית. 0 דקות לשניהם כשאנחנו כבר במחזור ה18 אומר מבחינתי הכל ועדיף להשאיל אותם למקום אחר שם הם יקבלו דקות קבועות.
לעומת זאת פלצ'וק ודג'אני, גם אם הם בסוף הרוטציה, הם אכן חלק מהרוטציה ולכן שחרור שלהם חייב להוביל להחתמות של שחקנים אחרים במקומם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב: אתה עושה סלט.
דינם של עוואד ואבו לאבן הוא לא דינם של פלצ'וק ודג'אני.
עוואד ואבו לאבן הם שני שחקנים צעירים, שבמילא אלישע לוי לא מאמין שהם יכולים לתרום לנו בהווה מבחינה מקצועית. 0 דקות לשניהם כשאנחנו כבר במחזור ה18 אומר מבחינתי הכל ועדיף להשאיל אותם למקום אחר שם הם יקבלו דקות קבועות.
לעומת זאת פלצ'וק ודג'אני, גם אם הם בסוף הרוטציה, הם אכן חלק מהרוטציה ולכן שחרור שלהם חייב להוביל להחתמות של שחקנים אחרים במקומם.
יודע מה סבבה עואד ואבולאבן יושאלו למה רוצים להשאיל גם את פלצ'וק?
וכל זה שלא מביאים בלם במקום מרקו וקשר עושה משחק או 50-50...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אתם זוכרים שגם יוני אוזן חזר לסגל וירצה לראות פה ושם ודקות?
דר, עוד מהקיץ אתה לחוץ על עמדת הבלם ובדיוק כמו בקשר כנף יש חמישה שחקנים שיכולים למלא את התפקיד (סוארז, פאיוביץ, אלגרבלי, אראל וביטון). זה לא מנג'ר שאתה יכול להרשות לעצמך סגל כל כך עמוק. אין לנו מספיק מפעלים בשביל סגל כזה.
הדבר היחיד שחסר וזה להרכב לא לספסל זה קשר עושה משחק. אם לא מביאים את זה עדיף שלא יביאו כלום ולא יפגעו במרקם החברתי.

במקרה הכי גרוע וקיצוני כמו שאתה צתאר מקפיצים שחקן מהנוער למשחק. מקסימום תרוויח שחקן...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

במכבי ת"א 99.9 הולך לחתום החלוץ הישראלי הכי טוב אחרי תומר חמד , מדובר בעדן בן בסט.

בעונה שבה אנחנו יכולים אשכרה לרוץ עד הסוף , חלון העברות עוד שנייה נגמר ושום שחקן לא נראה באופק. מבאס

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב:במכבי ת"א 99.9 הולך לחתום החלוץ הישראלי הכי טוב אחרי תומר חמד , מדובר בעדן בן בסט.

בעונה שבה אנחנו יכולים אשכרה לרוץ עד הסוף , חלון העברות עוד שנייה נגמר ושום שחקן לא נראה באופק. מבאס
בן בסט הודיע שלא יחזור לארץ.
אנחנו לא צריכים להסתכל על מכבי אלא להתמקד בעצמנו. מראש היה ברור שהתפתחויות משמעותיות, אם וכאשר,
יהיו רק בימים האחרונים של חלון ההעברות. ממליץ לך לחכות עוד קצת לפני שאתה מתבאס :קריצה קטנה:

שלח תגובה