תומר סויסה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: תומר סויסה

שליחה על ידי sumsum »

ואם נחשוב טוב לעומק..סוויסה חושב רק על עצמו, הרי כל הגולים/רובם הגיעו מזוויות בלתי אפשריות כאשר פלט עומד חופשי בעמדה הרבה הרבה יותר טובה לקבל את הכדור ולהרשית אך תומר בחר לבצע מהלך חסר סיכוי (שהצליח לשמחתנו).
סביר להניח שלולא האנוכיות (שהצליחה יפה ואני מפרגן לו על היכולת להבקיע מזווית 0, עיין ערך סכנין,פתח תקווה ועוד) פלט היה כיום עם לפחות 4-5 שערים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

sumsum כתב:ואם נחשוב טוב לעומק..סוויסה חושב רק על עצמו, הרי כל הגולים/רובם הגיעו מזוויות בלתי אפשריות כאשר פלט עומד חופשי בעמדה הרבה הרבה יותר טובה לקבל את הכדור ולהרשית אך תומר בחר לבצע מהלך חסר סיכוי (שהצליח לשמחתנו).
סביר להניח שלולא האנוכיות (שהצליחה יפה ואני מפרגן לו על היכולת להבקיע מזווית 0, עיין ערך סכנין,פתח תקווה ועוד) פלט היה כיום עם לפחות 4-5 שערים.
לא אוהב שנאת חינם לחלוצים, פלט ירוויח את הגולים שלו בדרך אחרת- כל הגולים של סוויסה באו ממהלכים אישים שלו, הוא גולר ואי אפשר לקחת את זה ממנו. לעומת זאת, גבאי גם לא יוצר מהלכים וגם לא כובש מהמהלכים שמקבל, גבאי צריך לרדת עמוק לספסל-ואילו פלט וסויסה להתחרות על עמדת החוד בלבד, כאשר סוויסה גם יכול לתת פייט לנאסר בעמדת הקיצוני-אבל זה יקרה לשינוי מערך כי סוויסה הוא יכול להיות קיצון טוב רק במערך של 4-3-3(בדומה לעטר של מכבי בשנה שעברה)

מול הפועל, אעדיף שפלט יפתח ויתן לנו שוב נוכחות ומשחק עם הגב לשער טוב יותר וכמובן ישחרר את ברדה, וסויסה יכנס בשלבים המאוחרים יותר של המשחק כאשר כולם עייפים הוא יכול להפתיע..

פלצ'וק? האכזבה הכי גדולה של אלישע-הביתה... עוואד? גם יכול ללכת, לא השתלב פה... מרקוביץ יכול ללכת כי הוא מבזבז ומתבזבז פה.. אלגברלי יכול להיות אחלה של מחליף לו, וסוויסה שאם ישחק קיצוני (מה שנראלי יקרה)-אלישע צריך להבין שאי אפשר לשחק עם 3 שחקני חוד מובהקים, זה פשוט לאבד את האמצע ואין משחק מסודר בזה...

כמובן שצריך לשפר גם את ההצטרפות של המגנים למשחק ההתקפה, ואת משחק ההרמות שלהם!! ואם בן תורגמן לא יפתח במשחקים הקרובים כאשר דוידזאדה פצוע, הוא גם יכול ללכת הביתה כי זה קניה מטופשת אם לא ישחק-דוידזאדה הוא היחידי שהוא יכול להחליף ואין משהו אחר טבעי לעמדה הזאת(מגן שמאלי עם רגל שמאל)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

לשחרר את סווסיה יעלה לנו בהרבה נקודות, החלוץ הטוב והמוכשר ביותר שיש בסגל, הנטישה של סווסיה לא מוצדקת, אך אני מבין שהצעד נבע מתסכול רב שנוצר אצלו בתקופה האחרונה כשהוא מראה יכולת כיבוש נהדרת, מוכיח פעם אחר פעם שהוא טוב בהרבה מגבאי ופלט, ולא מקבל מקום בהרכב.

אני מאמין ומקוה שאלישע לא ישחרר אותו בינואר, ב"ש העונה מחזיקה בקאדר התקפי ברמה גבוהה על הספסל שנותן לאלישע הרבה אופציות, פריבלגיה שאין להרבה מאוד מאמנים בליגה, מאידך זה קשה לתת לכולם דקות משחק ולעשות רוטציה דבר שנעשה במכבי מכורח איכות הסגל, אלישע צריך להשתמש בתבונה ולא לאבד מהיתרון הזה.

שחרור שחקנים כמו סווסיה ופלצ'וק, ללא ספק יחליש אותנו משמעותית.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דניב כתב:לשחרר את סווסיה יעלה לנו בהרבה נקודות, החלוץ הטוב והמוכשר ביותר שיש בסגל, הנטישה של סווסיה לא מוצדקת, אך אני מבין שהצעד נבע מתסכול רב שנוצר אצלו בתקופה האחרונה כשהוא מראה יכולת כיבוש נהדרת, מוכיח פעם אחר פעם שהוא טוב בהרבה מגבאי ופלט, ולא מקבל מקום בהרכב.

אני מאמין ומקוה שאלישע לא ישחרר אותו בינואר, ב"ש העונה מחזיקה בקאדר התקפי ברמה גבוהה על הספסל שנותן לאלישע הרבה אופציות, פריבלגיה שאין להרבה מאוד מאמנים בליגה, מאידך זה קשה לתת לכולם דקות משחק ולעשות רוטציה דבר שנעשה במכבי מכורח איכות הסגל, אלישע צריך להשתמש בתבונה ולא לאבד מהיתרון הזה.

מסכים איתך עם הכל מלבד הסוף:
תסביר לי בדיוק במה פלצ'וק תרם העונה, מלבד איום אחד רציני על שער של בני יהודה, שלולא שחקן בני יהודה שהטה את הכדור והשם שנתן לנו לנצח?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שובל קבוצה שרוצה לצעוד בצמרת חייבת סגל מאוזן ומלא, אם תשחרר את פלצ'וק לא תהיה לך תחרות באגף כי גם עוואד יתשחרר אז מה בדיוק יעזור לך לשחרר את שני שחקני האגף המחליפים שלך, ומה יקרה אם חס וחלילה בוזגלו או נסאר יפצעו או יורחקו עם מי תשחק?
חייבים להשאיר את עוואד ואת פלצ'וק ואם לא להשאיר את עוואד אז את פלצ'וק חייבים להשאיר.
לשחרר את פלצ'וק עוואד ואבולאבן ביחד תהיה התאבדות של הסגל הנהדר שבנו השנה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דר אדום בנשמה כתב:שובל קבוצה שרוצה לצעוד בצמרת חייבת סגל מאוזן ומלא, אם תשחרר את פלצ'וק לא תהיה לך תחרות באגף כי גם עוואד יתשחרר אז מה בדיוק יעזור לך לשחרר את שני שחקני האגף המחליפים שלך, ומה יקרה אם חס וחלילה בוזגלו או נסאר יפצעו או יורחקו עם מי תשחק?
חייבים להשאיר את עוואד ואת פלצ'וק ואם לא להשאיר את עוואד אז את פלצ'וק חייבים להשאיר.
לשחרר את פלצ'וק עוואד ואבולאבן ביחד תהיה התאבדות של הסגל הנהדר שבנו השנה.
וזה עוד בלי שכל הקבוצות יציעו הרבה מאוד על סוויסה שכנראה יילך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: וזה עוד בלי שכל הקבוצות יציעו הרבה מאוד על סוויסה שכנראה יילך.
אסור לשחרר את סויסה הקבוצה צריכה להשאיל את אבולאבן ועוואד לשחרר את מרקובית' ולהביא שני שחקנים אחד בלם מחליף והשני קשר לאמצע כמו אייגיבור, אם לא מביאים שחקן לאמצע אסור לשחרר את מרקוביץ' ובטח שלא את עוואד, את אבולאבן בכל מקרה הייתי משאיל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

דניב כתב:לשחרר את סווסיה יעלה לנו בהרבה נקודות, החלוץ הטוב והמוכשר ביותר שיש בסגל, הנטישה של סווסיה לא מוצדקת, אך אני מבין שהצעד נבע מתסכול רב שנוצר אצלו בתקופה האחרונה כשהוא מראה יכולת כיבוש נהדרת, מוכיח פעם אחר פעם שהוא טוב בהרבה מגבאי ופלט, ולא מקבל מקום בהרכב.

לא לשחרר.
לייבש. ויפה שעה אחת קודם.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אביאל ענק !!!! זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סוויסה הוא שחקן אנוכי, זה כבר ידוע לכולנו. אני הייתי קורא אותו לסדר ומעניש
בצורה שתלמד לקח אבל לא תהיה מוגזמת, אחרת נאבד אותו.
אפשר להבין את התסכול שלו, אבל ככה אסור לשחקן כדורגל להתנהג, בטח לא בקבוצה עם חדר הלבשה כל כך חיובי כמו שלנו.

סמל אישי של משתמש
יניב

שליחה על ידי יניב »

אף אחד לא מעל הקבוצה!!!
יש לך תלונות, תפנה למאמן!!
תלמד מקובי דג׳אני... לא שותף בכמה משחקים למרות שהתחמם וקיבל את זה כמו כבר, יכול להיות שהוא התלונן על כך אבל הוא עשב את זה בצוך המועדון כמו מקצוען!!
אתה לא כוכב, תלחם על מקום בהרכב עד זוב דם

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ForeverRed כתב:סוויסה הוא שחקן אנוכי, זה כבר ידוע לכולנו. אני הייתי קורא אותו לסדר ומעניש
בצורה שתלמד לקח אבל לא תהיה מוגזמת, אחרת נאבד אותו.
אפשר להבין את התסכול שלו, אבל ככה אסור לשחקן כדורגל להתנהג, בטח לא בקבוצה עם חדר הלבשה כל כך חיובי כמו שלנו.
אם תסתכל נקודתית אתה צודק..יכול להיות שתאבד אותו אם תגיב בחוזקה.
העניין הוא שצריך להסתכל מערכתית ולהבין שיש אפשרות לאבד אותו ולהרוויח את כל שאר השחקנים.

אם לא תגיב בצורה מרתיעה, תשדר מסר שאומר - בקבוצה הזאת אין שחקני ספסל. כולם שחקני הרכב. בשניה שמישהו מסופסל הוא עושה בעיות ויוצא מזה נקי.

אסור אסור אסור

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

נכון תומר אתה בכושר טוב , נכון תומר תורגלת בהרכב כל השבוע , נכון התחממת הרבה זמן ולא נכנסת ,
אבל אתה שחקן מקצוען !!! מזה הדברים האלה , טוב שלא הביא את אבא שלו שיקלל מהיציע את האי כניסה שלו כאילו זה ילדים ב'.
התנהגות לא פחות משערוריותית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אביאל כתב: אם תסתכל נקודתית אתה צודק..יכול להיות שתאבד אותו אם תגיב בחוזקה.
העניין הוא שצריך להסתכל מערכתית ולהבין שיש אפשרות לאבד אותו ולהרוויח את כל שאר השחקנים.

אם לא תגיב בצורה מרתיעה, תשדר מסר שאומר - בקבוצה הזאת אין שחקני ספסל. כולם שחקני הרכב. בשניה שמישהו מסופסל הוא עושה בעיות ויוצא מזה נקי.

אסור אסור אסור
מסכים ולכן גם אמרתי, צריך למצוא עונש שמצד אחד ירתיע ומצד שני לא יהיה מוגזם.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
מסכים ולכן גם אמרתי, צריך למצוא עונש שמצד אחד ירתיע ומצד שני לא יהיה מוגזם.
בדיוק.
צריך לשמור על פרופורציות.
לא לעבור על כך לסדר היום, אך גם אין שום טעם בלשפוך את התינוק עם המים.

ואני גם מסכים מאוד עם משה.
כשיש חוסר התאמה בין דקות משחק ליכולת, וכשאתה טוב והאלטרנטיבה שלך בו בזמן נראית פשוט לא טוב ואתה עדיין לא זוכה לתגמול שאתה ראוי לו, התמרמרות היא רק שאלה של זמן.
אותו דבר לגבי דג'אני, גם בגזרתו לא יהיה שקט אם המצב הנוכחי יימשך.

אביאל, להרוויח את שאר השחקנים זה גם אומר להראות להם שהמאבק על החולצה פתוח למאבק.
אלישע פשוט לא עושה זאת, ודי הביא את המצב הזה על עצמו.

שלח תגובה