אלונה ברקת יקירת הנגב - קוף: "היא רק הביאה כסף!"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: אלונה ברקת יקירת הנגב - קוף: "היא רק הביאה כסף!"

שליחה על ידי taltal »

עם כבר העלנו את נושא התקשורת אני לא מבין למה ברדיו דרום נותנים במה לאופירה וברקוביץ. אין להם בתוכנית אייטמים על הפועל באר שבע וגם שיש אז הם אייטמים לא מפרגנים. לדעתי צריך לרשום לרדיו דרום על זה שיצרו תוכנית אחרת עם תכנים מקומיים . תוכנית מפרגנת תעזור למשוך קהל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

taltal כתב:עם כבר העלנו את נושא התקשורת אני לא מבין למה ברדיו דרום נותנים במה לאופירה וברקוביץ. אין להם בתוכנית אייטמים על הפועל באר שבע וגם שיש אז הם אייטמים לא מפרגנים. לדעתי צריך לרשום לרדיו דרום על זה שיצרו תוכנית אחרת עם תכנים מקומיים . תוכנית מפרגנת תעזור למשוך קהל
אני זוכר שפעם רדיו דרום היו אשכרה משדרים את המשחקים של הקבוצה בליגה הלאומית ותמיד אהבתי להאזין לתוכנית הספורט לפניי שהם נהיו ארציים ומגעילים, איפה תוכנית הספורט המקומית איפה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

באמת איפה ?!?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דר אדום בנשמה כתב:אני זוכר שפעם רדיו דרום היו אשכרה משדרים את המשחקים של הקבוצה בליגה הלאומית ותמיד אהבתי להאז** לתוכנית הספורט לפניי שהם נהיו ארציים ומגעילים, איפה תוכנית הספורט המקומית איפה?
רק שכחת לומר מי היה החלוץ של התכניות האלו, שגם לא אחת היה צריך להאבק על השידורים האלו מול מנכ"ל התחנה ולא אחת היה צריך להוציא כסף מכיסו כדי שהם יתקיימו.
אבל במקום פירגון הוא קיבל לא אחת סכין בגב ולצערי גם הזיק לעצמו כשלא ידע לפרגן בעצמו לדברים החיובים המעטים שנעשו פה עד העונה הנוכחית.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה