צריך לזכור שהם משחקים בלי 2 הבלמים שלהם
מישאלוב מורחק וגוטליב פצוע(מזכיר קצת את ביתר נגדנו חחח)
עכו - המבחן האמיתי
Re: עכו - המבחן האמיתי
והקשר המסוכן שלהם הארגנטינאי/ברזילאי מורחק.המשוגע האדום כתב:צריך לזכור שהם משחקים בלי 2 הבלמים שלהם
מישאלוב מורחק וגוטליב פצוע(מזכיר קצת את ביתר נגדנו חחח)
לבוא עם אותה מוטיביציה כמו נגד הפועל, אסור להיות שאננים.
- המשוגע האדום
לדעתי השנה אין שאננות.נגד ביתר לא ראיתי את זה ומאמין שאלישע מוריד את השחקנים לקרקע אחרי כל משחק.גיא חניה כתב: והקשר המסוכן שלהם הארגנטינאי/ברזילאי מורחק.
לבוא עם אותה מוטיביציה כמו נגד הפועל, אסור להיות שאננים.
ככל הנראה יהיה לנו גם יתרון ביציעים ככה שצריך לתת דחיפה אדירה
קל לא הולך להיות בשבת(בניגוד למה שחושבים),הפועל עכו נבנתה לא טוב העונה וזאת בשל בעיות תקציב,אבל....
כל קבוצה שיובל נעים מאמן,היא לא קבוצה שקל לנצח,היא בנויה בצלמו ודמותו,ללא כישרון מיוחד,אבל עם הרבה רוח לחימה ורצון,ראו את זה בשתי במחזורים האחרונים,נגד מכבי ת"א למעט 7 הדקות הראשונות הכוחות היו כמעט שווים,ונגד סכנין קיבלו גול דקה 90.
לכן צריך לשחק בסבלנות רבה מאוד,בלי הבולשיט הזה שגול מהיר יפרק אותם כי הוא לא,מה יש להם להפסיד?,גם ככה כולם אומרים שהם יפסידו,והם באים מלכתחילה מנקודת מוצא שכל תוצאה מלבד הפסד טובה להם.
צריך להיות סבלניים,לתקוף הרבה דרך האגפים על מנת לפתוח את המשחק ולהיזהר לא להתפתות כולם לעלות למעלה,כדי לא לקבל גול במתפרצת,לאור העובדה ששתי הבלמים לא משחקים אני הייתי עובד על כדורים לגובה,יש לנו נוגחים טובים,והגנה לא מתואמת קשה לה עם כדורי גובה חדים ומסוכנים כמו שיודעים להרים בוזגלו,נאסר ודוידזאדה.
בכל מקרה הסבלנות צריכה להיות גם מנת חלקו של הקהל שצריך לדחוף את הקבוצה אם וכאשר היא תתקשה.
שיהיה בהצלחה.
נ.ב
אני מאוד מקווה שבקבלת שבת פרימו הסתום יהמר נגדנו,כי אז...
כל קבוצה שיובל נעים מאמן,היא לא קבוצה שקל לנצח,היא בנויה בצלמו ודמותו,ללא כישרון מיוחד,אבל עם הרבה רוח לחימה ורצון,ראו את זה בשתי במחזורים האחרונים,נגד מכבי ת"א למעט 7 הדקות הראשונות הכוחות היו כמעט שווים,ונגד סכנין קיבלו גול דקה 90.
לכן צריך לשחק בסבלנות רבה מאוד,בלי הבולשיט הזה שגול מהיר יפרק אותם כי הוא לא,מה יש להם להפסיד?,גם ככה כולם אומרים שהם יפסידו,והם באים מלכתחילה מנקודת מוצא שכל תוצאה מלבד הפסד טובה להם.
צריך להיות סבלניים,לתקוף הרבה דרך האגפים על מנת לפתוח את המשחק ולהיזהר לא להתפתות כולם לעלות למעלה,כדי לא לקבל גול במתפרצת,לאור העובדה ששתי הבלמים לא משחקים אני הייתי עובד על כדורים לגובה,יש לנו נוגחים טובים,והגנה לא מתואמת קשה לה עם כדורי גובה חדים ומסוכנים כמו שיודעים להרים בוזגלו,נאסר ודוידזאדה.
בכל מקרה הסבלנות צריכה להיות גם מנת חלקו של הקהל שצריך לדחוף את הקבוצה אם וכאשר היא תתקשה.
שיהיה בהצלחה.
נ.ב
אני מאוד מקווה שבקבלת שבת פרימו הסתום יהמר נגדנו,כי אז...

השעה קצת מבאסת מבחינתי, כי אני נמצא בערך שעה משם אבל בגלל שבת לא אוכל לבוא.
סומך על האוהדים שכן נוסעים שלא יתנו לשחקנים לחזור בלי ניצחון!
גם על הדשא וגם ביציעים אנחנו מנצחים אותם באיכות ובכמות! שיהיה בהצלחה!
סומך על האוהדים שכן נוסעים שלא יתנו לשחקנים לחזור בלי ניצחון!
גם על הדשא וגם ביציעים אנחנו מנצחים אותם באיכות ובכמות! שיהיה בהצלחה!
לדעתי בלי שום קשר למצב הבריאותי של פאיוביץ מרקוביץ חייבלפתוח
הגובה שלו במצבים נייחים יכול לעשות את ההבדל
- המשוגע האדום
יש את נאסר חחחחחאלדר כתב:לדעתי בלי שום קשר למצב הבריאותי של פאיוביץ מרקוביץ חייבלפתוח
המשוגע האדום כתב:
יש את נאסר חחחחח

אגב גם פאיוביץ' לא רע במצבים נייחים.
- המשוגע האדום
כן הוא וסוארס תמיד עולים בקרנות ובעיטות חופשיות(משאירים את הצימוקים בהגנה חחח אילוז ודג'אני)CrazyRed7 כתב:![]()
אגב גם פאיוביץ' לא רע במצבים נייחים.
מוזמנים לשתף בפייסבוק ובכל מקום 
https://srv2.jpg.co.il/6/52362544ab22f.png" onclick="window.open(this.href);return false;

https://srv2.jpg.co.il/6/52362544ab22f.png" onclick="window.open(this.href);return false;