מכבי מכרה כבר 7500 מנויים, הפועל תא 4000 מנויים וחיפה משהו בין שתיהן.
ובב"ש ? מכירת מנויים רשמית תחל רק ב15.7, פשוט הזוי.
לא מחפש את הרע שבטוב, אבל תוסיפו לזה שרק בהגעה פיזית למשרדי 'לונה טורס ' ניתן לרכוש מנוי(למעשה איסוף).
לא באר שבעי ? אתה יכול לחלל, קצת עצוב.
שאלה לגבי מנוי סטודנט (סטודנטים להכנס)
Re: שאלה לגבי מנוי סטודנט (סטודנטים להכנס)
שנה שעברה הזמנתי מ'חבר' , לקחו ממני פרטים מלאים כולל כתובת בבית ואני הייתי בידיעה שיש משלוח. רק אחרי 3 שבועות שזה לא הגיע התקשרתי לברר ונודע לי שאוספים את זה מלונה טורס, ואני גר בראשלצ. מזל שאני הרבה בבאר שבע אז הסתדר לי לאסוף..
אבל באופן כללי הניהול והניתוב של ההזמנות הוא די חובבני אפשר להגיד.
בול !!!Chen כתב:שנה שעברה הזמנתי מ'חבר' , לקחו ממני פרטים מלאים כולל כתובת בבית ואני הייתי בידיעה שיש משלוח. רק אחרי 3 שבועות שזה לא הגיע התקשרתי לברר ונודע לי שאוספים את זה מלונה טורס, ואני גר בראשלצ. מזל שאני הרבה בבאר שבע אז הסתדר לי לאסוף..
חובבני בכל מובן המילה.

תזכירו לי,אבל אני זוכר שעד העונה הקודמת היה ל"לונה הפקות" אתר פעיל שעבד אפילו די טוב ונמכרו בו כרטיסים למשחקי הקבוצה. לא מכרו שם גם מנויים בתחילת העונה הקודמת? אני כמעט משוכנע בוודאות שרכשתי את המנוי שלי דרך האתר ורק אספתי מהחנות.Chen כתב:שנה שעברה הזמנתי מ'חבר' , לקחו ממני פרטים מלאים כולל כתובת בבית ואני הייתי בידיעה שיש משלוח. רק אחרי 3 שבועות שזה לא הגיע התקשרתי לברר ונודע לי שאוספים את זה מלונה טורס, ואני גר בראשלצ. מזל שאני הרבה בבאר שבע אז הסתדר לי לאסוף..
לא שזה נותן פתרון לתושבי חוץ אבל משום מה עכשיו אין אפילו אתר עומד ועובד של לונה הפקות.
אין אופציה כזו.messiah כתב:
תזכירו לי,אבל אני זוכר שעד העונה הקודמת היה ל"לונה הפקות" אתר פעיל שעבד אפילו די טוב ונמכרו בו כרטיסים למשחקי הקבוצה. לא מכרו שם גם מנויים בתחילת העונה הקודמת? אני כמעט משוכנע בוודאות שרכשתי את המנוי שלי דרך האתר ורק אספתי מהחנות.
לא שזה נותן פתרון לתושבי חוץ אבל משום מה עכשיו אין אפילו אתר עומד ועובד של לונה הפקות.
האופציה היחידה זה מאתר חבר, מנוי עולה שם 650 שקל אתה קונה דרך האתר וגם אוסף רק אחרי ה-15 לחודש מב"ש.

אם כבר מדברים על התנהלות חובבנית ומוזרה - אמש התקשרתי למשרדי לונה טורס בשביל לשאול האם ניתן לרכוש מנוי מראש ולאסוף אותו ב15.7.
אותו נציג (אם זכרוני אינו מטעה אותי משיחות קודמות שלי איתו מדובר במנהל הסניף) טען בפניי ש"כנראה" אפשר יהיה להזמין רק מה15.7 ושהמנויים "צפויים להגיע באיזור"
ה15.7.
אתם מבינים? "כנראה" ו"צפויים".
אני לא מתקטנן ואני לא מחפש איפה לעקוץ,ההיפך הוא הנכון, אבל אם אנחנו כבר באמת רוצים להדביק את אותה אמירת "אחת מארבע הגדולות" אז הגיע הזמן שזה יתבטא
בדבר אולי הכי חשוב היום בכדורגל המודרני - מרצ'נדייז ויחס ללקוח,משמע האוהד. איך יכול להיות שהסוכנות שמשווקת את המנויים לא יודעת להגיד ב100 אחוז מתי המנויים ישווקו? איך יכול להיות
שלא ניתן להזמין מנוי בפאקינג אינטרנט? איך יכול להיות שאי אפשר להזמין מנוי מראש? איך יכול להיות שאם אני תושב חוץ אין לי שום דרך לקבל את המנוי מלבד איסוף עצמי
במשרדי לונה טורס או קומבינה דרך חבר?
אם מישהו רוצה להוציא קצת את הלשון ולהפוך לירוק מקנאה (תרתי משמע) שיסתכל איך מתייחסים במכבי חיפה לנושא המנויים:
https://b-way.co.il/2013/06_macabi_haif ... er_id=8333" onclick="window.open(this.href);return false;
ככה מתנהלת "אחת מארבע הגדולות" - זה מתחיל מהשיווק והיחס לאוהד.
לתשומת לב קברניטי המועדון.
אותו נציג (אם זכרוני אינו מטעה אותי משיחות קודמות שלי איתו מדובר במנהל הסניף) טען בפניי ש"כנראה" אפשר יהיה להזמין רק מה15.7 ושהמנויים "צפויים להגיע באיזור"
ה15.7.
אני לא מתקטנן ואני לא מחפש איפה לעקוץ,ההיפך הוא הנכון, אבל אם אנחנו כבר באמת רוצים להדביק את אותה אמירת "אחת מארבע הגדולות" אז הגיע הזמן שזה יתבטא
בדבר אולי הכי חשוב היום בכדורגל המודרני - מרצ'נדייז ויחס ללקוח,משמע האוהד. איך יכול להיות שהסוכנות שמשווקת את המנויים לא יודעת להגיד ב100 אחוז מתי המנויים ישווקו? איך יכול להיות
שלא ניתן להזמין מנוי בפאקינג אינטרנט? איך יכול להיות שאי אפשר להזמין מנוי מראש? איך יכול להיות שאם אני תושב חוץ אין לי שום דרך לקבל את המנוי מלבד איסוף עצמי
אם מישהו רוצה להוציא קצת את הלשון ולהפוך לירוק מקנאה (תרתי משמע) שיסתכל איך מתייחסים במכבי חיפה לנושא המנויים:
https://b-way.co.il/2013/06_macabi_haif ... er_id=8333" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש דבר אחד שמעצבן אותי, איך מכבי פתח תקווה לאצטדיון מדהים כמו המושבה לוקחת 300 שקל למנוי מבוגר ואצלנו לאצטדון הפח וסרמיל לוקחים 850 למבוגר.
היה עדיף להשאיר את המחיר כמו שהוא עד המעבר לאצטדיון החדש ואז לדרוש 1,000 ש"ח שזה היה מחיר לגיטימי...
היה עדיף להשאיר את המחיר כמו שהוא עד המעבר לאצטדיון החדש ואז לדרוש 1,000 ש"ח שזה היה מחיר לגיטימי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים עם רוב החברים פה. כל ההתנהלות של המועדון בנושא השיווקי הוא פשוט מתחת לכל ביקורת.
אי אפשר לבוא בטענות ללונה טורס, הנהלת המועדון בחרה לעבור איתם ואף אחד לא הכריח אותם. המועדון ידע טוב מאוד איזה סוג של שירות יתקבל מהם.
לא רק בנושא המנויים ישנה בעיה אלא גם ברכישת כרטיסים למשחק בודד. תחשוב שאם יש אוהד שאינו גר בעיר או שאין באפשרותו להגיע ללונה טורס במהלך שעות היממה, הוא לא יכול לקנות כרטיס מראש ולהבטיח את מקומו בשער שהוא רוצה לשבת פה.
אלונה ואסי הגיע הזמן להתעורר ולשנות את הטיפול בכל הקשור לשיווק. הגיע הזמן להתחיל לחשוב בגדול ולהצדיק את עצם הרצון שלכם להחשב לאחד המועדונים הגדולים במדינה.
אי אפשר לבוא בטענות ללונה טורס, הנהלת המועדון בחרה לעבור איתם ואף אחד לא הכריח אותם. המועדון ידע טוב מאוד איזה סוג של שירות יתקבל מהם.
לא רק בנושא המנויים ישנה בעיה אלא גם ברכישת כרטיסים למשחק בודד. תחשוב שאם יש אוהד שאינו גר בעיר או שאין באפשרותו להגיע ללונה טורס במהלך שעות היממה, הוא לא יכול לקנות כרטיס מראש ולהבטיח את מקומו בשער שהוא רוצה לשבת פה.
אלונה ואסי הגיע הזמן להתעורר ולשנות את הטיפול בכל הקשור לשיווק. הגיע הזמן להתחיל לחשוב בגדול ולהצדיק את עצם הרצון שלכם להחשב לאחד המועדונים הגדולים במדינה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- ForeverRed
אני הייתי שולח את הטענות האלה להנהלת הקבוצה. שיהיו ערים לבעיות ויפיקו לקחים.messiah כתב:אם כבר מדברים על התנהלות חובבנית ומוזרה - אמש התקשרתי למשרדי לונה טורס בשביל לשאול האם ניתן לרכוש מנוי מראש ולאסוף אותו ב15.7.
ה15.7.
חלאס עם המחיר של המנוי. דשנו בזה מספיק. לך תהיה אחד מ-30 אוהדי מכבי פתח תקווה שמעמידה תקציב מינימום ותקבלדר אדום בנשמה כתב:יש דבר אחד שמעצבן אותי, איך מכבי פתח תקווה לאצטדיון מדהים כמו המושבה לוקחת 300 שקל למנוי מבוגר ואצלנו לאצטדון הפח וסרמיל לוקחים 850 למבוגר.
מנוי עם מחיר בהתאם. קבוצה עם שאיפות צריכה להכניס כסף ממנויים, והתפקיד שלנו הוא לתת יד ולעזור.
למיטב הבנתי התגובה שלי אכן הועברה לידי גורמים בהנהלה.
מקווה שזה יזיז אפילו שערה בביצים של מישהו שם, זה כבר יהיה שווה משהו.
- ForeverRed
ראיתי ששלחת, כל הכבוד.messiah כתב:למיטב הבנתי התגובה שלי אכן הועברה לידי גורמים בהנהלה.