מיצ'ל - לא טענתי שהוא ווינר.. רק אמרתי שזה ממש לא מעניין אותי איפה הוא הולך לישון. מעניינת אותי המקצוענות.הסניגור האדום כתב:אני לא מאמין שהיא עדיין מקבלת עצות אחיתופל ואתם מחזקים אותה, ידידיאל ומשפחת אלחייני דר וחבריו, מי זה ברומר? אביאל ממתי הוא ווינר? היה בלם בנוני ומטה,
יש כאן אנשים נפלאים ואלונה פשוט לא מוכנה לשמוע ולא רוצה אותם ואין לי מושג למה? (בעצם כן ראה הכישלון המתמשך של שש השנים)
קובי טובול מורה ומחנך מעל 15 שנה, מסיים תואר שני בחינוך, מאמן כדורגל, מפעיל את קייטנת הספורט בשיתוף הפועל באר שבע מעל 10 שנים,
גדל במחלקת הנוער של הפועל באר שבע עד קבוצת הנוער איש מדהים בעל נשמה ענקית,
הוצג שנה שעברה בפני אלונה אחרי התפטרותו של שלגי היקר,
אלונה העדיפה את הבחור הנחמד והטוב ריצ'רד שיחליף את שלגי, שנשאלה לפשר המינוי ענתה לכל שואל שריצ'רד היקר הציג מאזן גביה מלא מכל השחקנים!!! כן גחכתי למשמע הדבר , כן אין תוכניות אין עתיד אין פעילות חינוכית אין פעילות חברתית קהילתית יש גביה מלאה,
ונחזור לקובי שצר לי שהאיש הראוי לא התקבל למשרה החשובה הזו, צר שהמועדון דוחה אנשים ראויים מבני המקום ואתם הגולשים מחזיקים זאת, וזה רק בגלל שאינכם נחשפים לאותם אלו הראויים,
כן עם אלונה אין עתיד ואני מצטרף לחברי ניר.
שבת שלום.
(דרך אגב תנאי העסקתו של קובי אם במידה היו מתקבלים היו עלובים ומעליבים)
אגב, אם מדובר באותו קובי טובול שאני מכיר(איש חינוך) - הוא היה מורה בתיכון שלי וריכז את חוג התיאטרון