גדי ברומר/סתיו אלימלך לניהול מחלקת הנוער? איוניר על סף סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: גדי ברומר לניהול מחלקת הנוער??

שליחה על ידי אביאל »

הסניגור האדום כתב:אני לא מאמין שהיא עדיין מקבלת עצות אחיתופל ואתם מחזקים אותה, ידידיאל ומשפחת אלחייני דר וחבריו, מי זה ברומר? אביאל ממתי הוא ווינר? היה בלם בנוני ומטה,
יש כאן אנשים נפלאים ואלונה פשוט לא מוכנה לשמוע ולא רוצה אותם ואין לי מושג למה? (בעצם כן ראה הכישלון המתמשך של שש השנים)
קובי טובול מורה ומחנך מעל 15 שנה, מסיים תואר שני בחינוך, מאמן כדורגל, מפעיל את קייטנת הספורט בשיתוף הפועל באר שבע מעל 10 שנים,
גדל במחלקת הנוער של הפועל באר שבע עד קבוצת הנוער איש מדהים בעל נשמה ענקית,
הוצג שנה שעברה בפני אלונה אחרי התפטרותו של שלגי היקר,
אלונה העדיפה את הבחור הנחמד והטוב ריצ'רד שיחליף את שלגי, שנשאלה לפשר המינוי ענתה לכל שואל שריצ'רד היקר הציג מאזן גביה מלא מכל השחקנים!!! כן גחכתי למשמע הדבר , כן אין תוכניות אין עתיד אין פעילות חינוכית אין פעילות חברתית קהילתית יש גביה מלאה,
ונחזור לקובי שצר לי שהאיש הראוי לא התקבל למשרה החשובה הזו, צר שהמועדון דוחה אנשים ראויים מבני המקום ואתם הגולשים מחזיקים זאת, וזה רק בגלל שאינכם נחשפים לאותם אלו הראויים,
כן עם אלונה אין עתיד ואני מצטרף לחברי ניר.
שבת שלום.
(דרך אגב תנאי העסקתו של קובי אם במידה היו מתקבלים היו עלובים ומעליבים)
מיצ'ל - לא טענתי שהוא ווינר.. רק אמרתי שזה ממש לא מעניין אותי איפה הוא הולך לישון. מעניינת אותי המקצוענות.

אגב, אם מדובר באותו קובי טובול שאני מכיר(איש חינוך) - הוא היה מורה בתיכון שלי וריכז את חוג התיאטרון :D

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

izguy83 כתב:
ועל סמך מה קבעת בדיוק שקובי טובול יותר טוב מגדי ברומר? ברומר מאמן בטוברוק וטובול בקייטנה. על סמך הנתון הזה אפשר לקבוע בוודאות שברומר מתאים יותר. אני ממש לא יודע מי מביניהם טוב יותר, אבל אל תקבע סתם דברים על סמך הדעה שלך (הלא אובייקטיבית) בלבד.
אתה צודק אני לא יכול להיות אובייקטיבי מפאת זה שאני מכיר את אנשי הכדורגל של העיר באר שבע קצת יותר מכל הגולשים כאן,
קובי מורה ומחנך בבית הספר בדימונה שם הוא יועד לנהל אותו בסיום התואר,קובי מאמן כדורגל קצת יותר שנים מברומר והוא מנהל את הקייטנת כדורגל בשיתוף המועדון, וזה הוזכר לא על מנת שזה יתן לך הרמה לעקיצה ליכולות שלו אלה שהמועדון מכיר אותו וגם תתפלא שויקו ואסי תמכו במועמדות שלו אבל היא כרגיל מקבלת את העצות ממקום אחר לצערי,
אם שכמותך לא ישנו את הגישה המועדון הזה ימשיך להראות כך גם עוד שש שנים לצערי,
דרך אגב על אותו משקל דברים בתגובתך, לא מאמינים בנוער שלנו ואז העונה תקבל עוד סבע ועוד קהת,
באו נתחיל לחבר את הקבוצה לעיר כי רק ככה נגיע להשגים .

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הסניגור האדום כתב: אתה צודק אני לא יכול להיות אובייקטיבי מפאת זה שאני מכיר את אנשי הכדורגל של העיר באר שבע קצת יותר מכל הגולשים כאן,
קובי מורה ומחנך בבית הספר בדימונה שם הוא יועד לנהל אותו בסיום התואר,קובי מאמן כדורגל קצת יותר שנים מברומר והוא מנהל את הקייטנת כדורגל בשיתוף המועדון, וזה הוזכר לא על מנת שזה יתן לך הרמה לעקיצה ליכולות שלו אלה שהמועדון מכיר אותו וגם תתפלא שויקו ואסי תמכו במועמדות שלו אבל היא כרגיל מקבלת את העצות ממקום אחר לצערי,
דרך אגב על אותו משקל דברים בתגובתך, לא מאמינים בנוער שלנו ואז העונה תקבל עוד סבע ועוד קהת,
אני בין אלה שרוצים לראות שחקני בית. גם אם זה אומר לשלם שכר לימוד מתוך כוונה שהם יבשילו תוך עונה או שתיים לשחקני הרכב לגיטימיים. במיוחד הדברים אמורים לגבי לוטם ואבולאבן.
לא דיברו על להביא איזה עסקן. דיברו על להביא את גדי ברומר שמביא קבלות בתחום אימון נוער.
אי אפשר לשלול כל דבר.
גם לא אמרתי שגדי ברומר יותר טוב מקובי טובול.
רק אמרתי שאי אפשר לשלול אותו ואי אפשר לקבוע מראש שהוא לא מספיק טוב.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הסניגור האדום כתב:, מי זה ברומר? אביאל ממתי הוא ווינר? היה בלם בנוני ומטה,)
א. 14 שנים במכבי תל אביב בשנים מאוד יפות שלה
ב. 24 הופעות בנבחרת ישראל
ג. כמעט חתימה במנצ׳סטר יונייטד
ד. 4 אליפויות ו-4 גביעים

עוד כמה ״בינוניים״ כאלה ואני אוכל לישון בשקט בלילה.

הדיבור הלא אובייקטיבי שלך רק גורם לאנטי כלפי אותו קובי טובול (שכבודו במקומו מונח)

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הסניגור האדום כתב: אתה צודק אני לא יכול להיות אובייקטיבי מפאת זה שאני מכיר את אנשי הכדורגל של העיר באר שבע קצת יותר מכל הגולשים כאן,
כמעט כל המאמנים במחלקה הם מקומיים, מנכ"ל המועדון מקומי, מנהל מחלקת הנוער מקומי, עוזר מאמן הבוגרים
מקומי ומאמן הנוער 4 שנים מקומי. אין בעיה עם צוות מקומי, הבעיה היא שאין שחקנים מקומיים ואת זה צריך לפתור.
למה כל כך בוער לך שדווקא מנהל המחלקה יהיה מקומי? לא שמעתי תלונות מאיש שלי-אור שלגי היה במועדון, הוא
היה הדמות הבולטת לחיוב אולי היחידה בכל המועדון. לא יודע מה הרזומה של ברומר, אבל טוברוק הוא המועדון מס' 1
בארץ בהצמחת שחקנים צעירים וזה לא בושה ללמוד מהטובים. זה מועדון שכבר מעל 10 שנים מצמיח עשרות שחקנים,
אז כנראה שיודעים מה לעשות שם. מעבר לכך, מנהל מחלקה זה פול טיים ג'וב ודרוש אדם שמוכן להקדיש 100% מזמנו
למחלקה. לא נראה לי שאת אוהדי מכבי מעניין שניר לוין גדל בפ"ת, שהם רואים את מיכה, דאבור, לוגסי, ייני, מרגוליס,
ברק לוי ועוד, זה מעיד שהמחלקה מצליחה לייצר שחקנים. אגב מאמן הנוער מאשדוד, האיש החזק במועדון יווני והצוות
ספרדי, שיש הצלחות והדרך טובה, זה זניח. הכי חשוב זה להצמיח שחקנים מקומיים, לא מנהלים מקומיים.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

RedRock כתב:
א. 14 שנים במכבי תל אביב בשנים מאוד יפות שלה
ב. 24 הופעות בנבחרת ישראל
ג. כמעט חתימה במנצ׳סטר יונייטד
ד. 4 אליפויות ו-4 גביעים

עוד כמה ״בינוניים״ כאלה ואני אוכל לישון בשקט בלילה.

הדיבור הלא אובייקטיבי שלך רק גורם לאנטי כלפי אותו קובי טובול (שכבודו במקומו מונח)
וכן אדון אליק הוא היה בנוני ומטה, למרות כל מה שנכתב ע"י ודרך אגב כמעט חתימה? מפאת כבודו של הפורום אני לא אציין היכן,
היה עוד שחקן ממדינת תל אביב בנבחרת היו טובים ממנו,
מתי תחליט לפקוח את עינך ולהסיר את מחסום עיני הסוס מפניך על מנת להבין שאנו חיים בכישלון מתמשך?
טוב זה לא יעזור אתה תמשיך עם הטעונים לפסילת כל מי שההנהלה והבעלים הכושלים גם יפסול,
את הטעונים הלא אובייקטיבים שלי הסברתי כבר למעלה לא אחזור עליהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אני כרגע לא רואה מישהו מבאר שבע שיכול להיכנס לתפקיד ולכן אי אפשר לפסול מועמד מבחוץ. למעשה, השנים האחרונות של ויקו חדד במועדון, באר שבעי למי ששכח, רק גרמו לנזק גם למועדון וגם לתדמית של אנשי המקצוע בבאר שבע.

2. אחד מהיתרונות של איש מקצוע מבחוץ הוא שמדובר באדם שלא מכיר את "הקומבינות" של באר שבע והוא יוכל להתחיל עם לוח נקי.

3. לגדי ברומר הייתה קרירה יפה מאוד, כולל 24 הופעות בנבחרת ישראל וכולל 13 שנים במכבי ת"א (שבהן זכה ב4 אליפויות וב4 גביעי מדינה). גדי ברומר מאז הפרישה עבד גם בטוברוק וגם כעוזר מאמן בנבחרת הנערים של ישראל, גם בזה לא הייתי מזלזל, שתי מסגרות שבהם יצא לו לנהל את המוכשרים מהילדים שבישראל.

4. כל הדברים שכתבתי למעלה לא קשורים כמובן לעובדה שהמועדון צריך לדרוש מברומר להתמסר לתפקיד ב-100%, כולל לגור בבאר שבע, שיחיה וינשום את הקבוצה והעיר בכל רגע וכל יום.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

עזוב מישל, אין לי מה להתאמץ בשביל להגיב לך אפילו. התגובה שלך בעיקר מצחיקה אותי.

רק לצורך הבהרה - בשביל לא להיכנס לעימות, השתדלתי להקפיד על לציין שתי עובדות בתגובה הקודמת שלי ותו לא.
כי ידעתי איפה אני מקוטלג מבחינתך ומבחינת מס' אנשים אחרים פה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

Sir Alex Ferguson כתב:1.

2. אחד מהיתרונות של איש מקצוע מבחוץ הוא שמדובר באדם שלא מכיר את "הקומבינות" של באר שבע והוא יוכל להתחיל עם לוח נקי.
בינתיים אנחנו סובלים לא פחות מהקומבינות של אנשי המרכז כמו אבי נמני ועוד כל מיני אנשים מהמיליה של אלונה באזור ת"א.
לא מכיר את ברומר ואת פועלו - אבל נמאס לי לראות כל מיני ישראלים בינוניים מתגלחים לנו פה על הזקן בזמן שאת החבר'ה המקומיים פשוט לא סופרים ממטר וזורקים אותם לכלבים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב: בינתיים אנחנו סובלים לא פחות מהקומבינות של אנשי המרכז כמו אבי נמני ועוד כל מיני אנשים מהמיליה של אלונה באזור ת"א.
לא מכיר את ברומר ואת פועלו - אבל נמאס לי לראות כל מיני ישראלים בינוניים מתגלחים לנו פה על הזקן בזמן שאת החבר'ה המקומיים פשוט לא סופרים ממטר וזורקים אותם לכלבים.
ואני שואל בכנות, לא נמאס לכם עם כל הביטויי קיפוח האלה? "אנשי המרכז"? "חבר'ה מקומיים"?

אנחנו מדינה של מטר על מטר, ואם גדי ברומר מחזיק בנסיון יותר טוב מכל אחד אחר באזור הדרום אז שהמאמנים באזור הדרום יעשו חושבים את עצמם במקום לבכות לעיתונות כל היום.
אנחנו רואים את ההצלחות המסחררות של שרון אביטן ודורון ממן, "בכירי" המאמנים פה.

ולא, לא צריך להכריח אף אחד לגור בבאר שבע. יש אלפי באר שבעים שעובדים במרכז ונוסעים כל יום הלוך חזור, אף אחד לא דרש מהם לעבור לגור במרכז, ואף אחד לא מתלונן שהם תופסים עבודות של "אנשי מרכז".

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי האישית הדרישה היחידה שצריך לדרוש מגדי ברומר היא לקדם את הנוער לטופ של הטופ, ששחקנים יהיו באמת טובים כמו בחיפה ובתל אביב ובנתניה ולא שחקנים בינוניים ואפילו גרועים (השחקנים שנמצאים היום חוץ מאוזן שהחזיק את רובם הם גרועים) וזה כולל גם לדרוש מברקת מאמן כושר או ליתר דיוק מאמני כושר למחלקה ומאמני שוערים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yedidel כתב:
ואני שואל בכנות, לא נמאס לכם עם כל הביטויי קיפוח האלה? "אנשי המרכז"? "חבר'ה מקומיים"?

אנחנו מדינה של מטר על מטר, ואם גדי ברומר מחזיק בנסיון יותר טוב מכל אחד אחר באזור הדרום אז שהמאמנים באזור הדרום יעשו חושבים את עצמם במקום לבכות לעיתונות כל היום.
אנחנו רואים את ההצלחות המסחררות של שרון אביטן ודורון ממן, "בכירי" המאמנים פה.

ולא, לא צריך להכריח אף אחד לגור בבאר שבע. יש אלפי באר שבעים שעובדים במרכז ונוסעים כל יום הלוך חזור, אף אחד לא דרש מהם לעבור לגור במרכז, ואף אחד לא מתלונן שהם תופסים עבודות של "אנשי מרכז".
1. הפרובינציאלים הם אתם, שחושבים שכל מי שבא מבחוץ הוא טהור וחף מקומבינות. אולי שכחתם את העקיצות שאכלה אלונה מהסוכנים ומכל מיני אינטרסנטים שמקום המגורים שלהם נמצא באזור חיוג 03.
2. מועדון כדורגל ובמיוחד הפועל באר שבע אינו עוד סוג של מקום עבודה. הוא אמור להוות מקור להזדהות, לגאווה, לחיבור עם אלפי האוהדים ועם העיר. לצערי כבר קרוב ל-4 שנים הוא לא כזה, בדיוק בגלל שיש אצלנו העדפה עיוורת לכל מי שבא מבחוץ ומצד שני בוז ושלילה של כמעט כל מי שהוא מקומי, שנובע מדעות קדומות ומחוסר בחשיפה תקשורתית של מועמדים מקומיים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב: 1. הפרובינציאלים הם אתם, שחושבים שכל מי שבא מבחוץ הוא טהור וחף מקומבינות. אולי שכחתם את העקיצות שאכלה אלונה מהסוכנים ומכל מיני אינטרסנטים שמקום המגורים שלהם נמצא באזור חיוג 03.
2. מועדון כדורגל ובמיוחד הפועל באר שבע אינו עוד סוג של מקום עבודה. הוא אמור להוות מקור להזדהות, לגאווה, לחיבור עם אלפי האוהדים ועם העיר. לצערי כבר קרוב ל-4 שנים הוא לא כזה, בדיוק בגלל שיש אצלנו העדפה עיוורת לכל מי שבא מבחוץ ומצד שני בוז ושלילה של כמעט כל מי שהוא מקומי, שנובע מדעות קדומות ומחוסר בחשיפה תקשורתית של מועמדים מקומיים.
תגיד לי מה קשור דעות קדומות וחוסר של חשיפה תקשורתית לעובדה שאין אפילו מאמן כדורגל אחד ברמה של ליגה שנייה בדרום?
ואין שום קשר לטהור וחף מקומבינות... בינתיים זה מסתמן שאת העוקץ הכי גדול אלונה מקבלת ממישהו מאוד מקומי במחלקת הנוער.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

בסדר לא אמרתי שכולם פה צדיקים ושכל מי שגר מצפון לגדרה רשע.
אני רק אומר שגם פה יש אנשי מקצוע לא פחות טובים, כמו שיש פה שחקנים שגדלו פה שהם לא פחות טובים, שכמו כל דבר במדינה הזאת - היה להם יותר אפשרויות קידום והתפתחות אם היו נמצאים במרכז. זאת פשוט עובדה.
ברור לי שיש פה בעיה כפולה במסר שהמועדון משדר - גם מציב בראש מחלקת הנוער אדם שמשמר לכאורה את השכונתיות ואת השמור לי ואשמור לך. אבל המועדון גם לא מראה שום סבלנות ורצון לקדם את הצעירים המקומיים ולכן בשילוב של שני הדברים אנחנו מגלים ששחקנים מעדיפים לעבור למחלקות נוער אחרות.
אם אדם כזה או אחר ולא חשוב מי הוא ואיפה הוא גר יצליח לתקן את שני הדברים האלו - אז אהלן וסהלן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי האישית הדרישה היחידה שצריך לדרוש מגדי ברומר היא לקדם את הנוער לטופ של הטופ, ששחקנים יהיו באמת טובים כמו בחיפה ובתל אביב ובנתניה ולא שחקנים בינוניים ואפילו גרועים (השחקנים שנמצאים היום חוץ מאוזן שהחזיק את רובם הם גרועים) וזה כולל גם לדרוש מברקת מאמן כושר או ליתר דיוק מאמני כושר למחלקה ומאמני שוערים.
זה בעיקר דורש לתת לו לעבוד כמה שנים טובות.

שלח תגובה