היו שני משחקים שזכורים לי במיוחד מול הכתומים מהשכונה הראשון 1997חצי גמר גביע המדינה ניצחנו 5 2 בקונצרט כבשו גדי חזות לירון בסיס שי הולצמן וצמד של שרון אביטן ,המשחק השני שנה מאוחר יותר מחזור פתיחה ניצחנו 2 0 כבשו שימו לב אורן בגרון וילד הפלא שנכנס כמחליף יוסי בניון ,זה שי !
המשחק שהכי זכור לי דווקא היה דווקא בשכונה בעונה היפה של גוטמן עם רמיק וסיסטון.
ניצחנו 1:0 בקור אימים, ירד ברד והיינו איזה 10-15 אוהדים ביציע. אם אני זוכר נכון
רמיק פתח שם רגליים ואופיר חיים הבקיע.
אריק כתב:המשחק שהכי זכור לי דווקא היה דווקא בשכונה בעונה היפה של גוטמן עם רמיק וסיסטון.
ניצחנו 1:0 בקור אימים, ירד ברד והיינו איזה 10-15 אוהדים ביציע. אם אני זוכר נכון
רמיק פתח שם רגליים ואופיר חיים הבקיע.
משחק חייו של יניב אלול אם אני לא טועה. יכול להיות אפילו שהוא היה זה שפתח רגליים בגול של אופיר.
משחק המשחקים מולם לטעמי היה במחזור ה-2 של עונת 91/92.
בני יהודה הגיעה לוסרמיל כאלופה הגאה, ובאר שבע מול 12,000 איש ביציעים לא ביישה את הפירמה והכתה אותה שוק על ירך 1-5, עם שלושער של מריאן בקו וצמד של שמעון ביטון. לאחר שריקת הסיום, אלפים נשארו עומדים ביציעים ומחאו כפיים וחגגו עם השחקנים במשך דקות ארוכות.. היו זמנים
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 06 ינואר 2014, 14:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
1989/90 בני יהודה רצה לאליפות עם משה סיני וגיורא שפיגל על הקווים מגיעה לב"ש שנלחמה בתחתית ומפסידה 2:0 משערים של דיקסטרה הארגנטינאי האגדי לעיניי 10,000 צופים משולהבים
הניצחון 1-5 אכן היה אולם השערים היו כך: אלי בן אמו הדהים בדקה השניה 0-1 לבני יהודה. מריאן בקו השווה לפני המחצית 1-1. . מחצית שניה , דקה 46 בקו עם השני 2-1 לבאר שבע ותוך דקה אחת , שמעון ביטון 1-3, אחר כך לפני הדקה השבעים למיטב זיכרוני 1-4 לא זוכר את המבקיע, ולפני הסיום בקו משלים שלושער 1-5
בעונת 94/95 אם אני זוכר נכון... 3-3 מטורף בבית מול בני יהודה.
1 0 לבני יהודה. גרסימץ
1 1 ויקטור מורוז
2 1 לבני יהודה. גרסימץ
2 2 ויקטור מורוז
3 2 לבני יהודה. גרסימץ
דקה 87 3 3 !! סגרון