למען הסר ספק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: למען הסר ספק

שליחה על ידי yedidel »

dardasmiley כתב:כנראה שאתם שוכחים שבקיץ כולם יצאן בהצהרות בומבסטיות על תקציב מפוצץ כדי שנקנה מנויים. ועכשיו אחרי שיש 3,500 מנויים והגענו לגמר גביע הטוטו ולא רכשו אף שחקן בינואר אומרים לנו שהתקציב נמוך בכ-5 מיליון ש"ח ממה שאמרו בקיץ. לי זה מריח רע מאוד. משהו בסגנון של איש מכירות שאומר ועושה הכל כדי שתקנה ממנו ולמחרת בבוקר מתחיל להתחמק ולתת תירוצים...
אז עכשיו יקפצו כולם ויגידו שאני מחפש רק רע ואני רוצה להרוס את המועדון ולי יש אינטרס ואלוהים יודע מה עוד, אבל בשורה התחתונה רימו אותנו כדי שנקנה עוד מנויים, מסבנים אותנו עם מספרים אבל כשמגיעים לתאכלס מסתבר שהדברים לא מחזיקים מים.

נ.ב. אי הגעה לפלייאוף עליון היא כישלון גם עם התקציב השישי בליגה, ובלי קשר לתקציב אי הגעה לפלייאוף העליון היא כשלון ( לפי ראיון של אלונה מהשבוע)
תמצא לי הצהרה או ציטוטו על תקציב של יותר מ23 מיליון של גורם רשמי במועדון. אף פעם לא טענו ככה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yedidel כתב:
תמצא לי הצהרה או ציטוטו על תקציב של יותר מ23 מיליון של גורם רשמי במועדון. אף פעם לא טענו ככה.
גם אף אחד לא מיהר להכחיש... כשהיה נוח.
גם אף אחד לא הכחיש שהמטרה המוצהרת היא פלייאוף עליון, כמו שחלקכם ממהרים עכשיו לומר.
מעניין מתי לשיטתכם זה יהיה כן כישלון ...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב: גם אף אחד לא מיהר להכחיש... כשהיה נוח.
גם אף אחד לא הכחיש שהמטרה המוצהרת היא פלייאוף עליון, כמו שחלקכם ממהרים עכשיו לומר.
זה יעשה לך טוב אם אני אגיד שזה כישלון? במה זה יקדם אותנו?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני לא אמצא לך ציטוט של המועדון כי באמת שאין לי זמן לזה, אבל אתה יודע כמוני שדיברו תמיד על משהו גבוה מאוד ואתה יודע כמוני שהצהירו על התקציב הגבוה בתולדות המועדון והראיה לכך היא שמספר המנויים שילש עצמו מהשנה הקודמת, מה? כולם המציאו?
למועדון היה הרבה יותר מנוח לתת לנו לחשוב משהו אחד ולעשות משהו אחר, בשפה שלי קוראים לזה הונאה... הרי המספרים שנזרקו בכל מקום ומכל אחד לא הגיעו יש מאין, מישהו ביסס את הדברים שלו על משהו...

אגב בנוגע לפלייאוף ראה (והקשב) ציטוט של אלונה מתחילת השבוע בוואן...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yedidel כתב:
זה יעשה לך טוב אם אני אגיד שזה כישלון? במה זה יקדם אותנו?
אני רק אומר שלא צריך (בטח לא האוהדים!!) להמציא תירוצים להנהלת המועדון לבינוניות מינוס שבה אנחנו מתבוססים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב:
אתמול בתכנית הרדיו של אופירע אלונה אמרה במפורש שהמטרה היא פלייאוף עליון.
שאלו אותה ואם לא תגיעו לשם? היא ענתה שזו תהיה אכזבה גדולה מאוד.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:אני לא אמצא לך ציטוט של המועדון כי באמת שאין לי זמן לזה, אבל אתה יודע כמוני שדיברו תמיד על משהו גבוה מאוד ואתה יודע כמוני שהצהירו על התקציב הגבוה בתולדות המועדון והראיה לכך היא שמספר המנויים שילש עצמו מהשנה הקודמת, מה? כולם המציאו?
למועדון היה הרבה יותר מנוח לתת לנו לחשוב משהו אחד ולעשות משהו אחר, בשפה שלי קוראים לזה הונאה... הרי המספרים שנזרקו בכל מקום ומכל אחד לא הגיעו יש מאין, מישהו ביסס את הדברים שלו על משהו...

המועדון לא יצא בשום הצהרה בעונה הנוכחית לגבי התקציב.
זה שכתבים מסוימים זרקו מספרים לאויר (שהיום מתבררים כשגויים) רק מעיד על רמת הידיעות שהם מביאים מהקבוצה. משמע - קח בערבון מוגבל את כל מה שהם כותבים (כולל דיבורים מחדר ההלבשה, העברות של שחקנים וכו...)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב: גם אף אחד לא מיהר להכחיש... כשהיה נוח.
מסכים אתך בהחלט שאלונה היא לא מנהלת הכי טובה במדינה.
אבל בוא תסביר לי את רמה"ש. תקציב כמעט הכי נמוך בליגה (מקום 13). הנהלה שכונה. החליפו מאמן לפני פתיחת העונה (!!!) ונכון להיום הם בפלייאוף העליון (מה גם שמקום 8 או 9 בסוף העונה ייחשב להצלחה מסחררת).
בקיצור, קבוצת כדורגל זה לא רק ניהול.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

dardasmiley כתב:אני לא אמצא לך ציטוט של המועדון כי באמת שאין לי זמן לזה, אבל אתה יודע כמוני שדיברו תמיד על משהו גבוה מאוד ואתה יודע כמוני שהצהירו על התקציב הגבוה בתולדות המועדון והראיה לכך היא שמספר המנויים שילש עצמו מהשנה הקודמת, מה? כולם המציאו?

יקירי, מס' המינויים גדל הרבה גם בזכות המחירים הנמוכים שבהם הם הוצעו השנה.
צריך לראות גם את נקודות האור ולא לחפש רק את השלילי כל הזמן...

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

אגב, בכל מקרה גם אני חושב שפליאוף תחתון = כישלון, בלי קשר לגודל התקציב!
יש לנו קבוצה ששווה יותר מהמיקום שלה היום!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: בקיצור, קבוצת כדורגל זה לא רק ניהול.
מועדון כדורגל גדול ויציב זה רק ניהול.

לאורך זמן קבוצות כמו רמה"ש לא יחזיקו. השאלה היא לאן אתה רוצה לשאוף- למודל חד-פעמי ומקרי כמו של רמה"ש או למודל שמחזיק עשרים שנה כמו של מכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:
מועדון כדורגל גדול ויציב זה רק ניהול.

לאורך זמן קבוצות כמו רמה"ש לא יחזיקו. השאלה היא לאן אתה רוצה לשאוף- למודל חד-פעמי ומקרי כמו של רמה"ש או למודל שמחזיק עשרים שנה כמו של מכבי חיפה.
אני מאמין שהתשובה שלי ברורה.
אני חושב שמשנה לשנה יש שיפור בניגוד למה שמנסים לצייר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הלינק מאוד בעייתי וקשה לי להאמין שהמספרים בו נכונים.
מי אמר שהתקציבים שפורסמו בלינק הם נכונים? מי אמר שהמידע נלקח מבקרת התקציבים (ולמה שהיא תשחרר את המידע לאתר ONE?) ולא מהשערות?
איך יכול להיות שלהפועל עכו אין תקציב מינימום (11 מיליון)?
ג'קי בן זקן אמר לפני כמה שבועות שהתקציב שלו הוא 13 מיליון שקל (כולל האקדמיה), איך יכול להיות שבלינק זה קפץ ל19 מיליון?
איזי שרצקי אמר בקיץ שהתקציב של קריית שמונה בשנה שעברה היה 20 מיליון, איך בלינק התקציב פתאום יותר מהכפיל את עצמו ל40 מיליון?
ממה התקציבים האלה מורכבים? ראיתי שהם הכניסו בפנים מענקים, האם הם הכניסו בפנים גם את הנושא של החובות? כי לקבוצות כמו בית"ר י"ם (ואולי גם מכבי נתניה) יש לא מעט חובות שהיא סוחבת איתה מידי שנה מה שמנפח לה את התקציב מידי קיץ.

אני לא יודע את המספרים המדויקים אצלנו, אבל בדבר אחד אין ספק, בקיץ ההנהלה דיברה על תקציב גדול ועל פליאוף עליון כמטרה לעונה הנוכחית. צעד שנועד להגדיל את מכירת המנוים? בהחלט יתכן, אבל אף אחד בקבוצה לא הכחיש את הפרסומים בנוגע לתקציב (בשיחה שהייתה לי עם מישהו מההנהלה בקיץ הוא גם דיבר איתי על סביבות ה30 מיליון שקל) ולכן מבחינתי השנה העמדנו תקציב גדול והצבנו מטרה להגיע לפליאוף עליון, אם לא נגיע לשם, זה יהיה כישלון.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

משה אוחיון כתב:הלינק מאוד בעייתי וקשה לי להאמין שהמספרים בו נכונים.
מי אמר שהתקציבים שפורסמו בלינק הם נכונים? מי אמר שהמידע נלקח מבקרת התקציבים (ולמה שהיא תשחרר את המידע לאתר ONE?) ולא מהשערות?
איך יכול להיות שלהפועל עכו אין תקציב מינימום (11 מיליון)?
ג'קי בן זקן אמר לפני כמה שבועות שהתקציב שלו הוא 13 מיליון שקל (כולל האקדמיה), איך יכול להיות שבלינק זה קפץ ל19 מיליון?
איזי שרצקי אמר בקיץ שהתקציב של קריית שמונה בשנה שעברה היה 20 מיליון, איך בלינק התקציב פתאום יותר מהכפיל את עצמו ל40 מיליון?
ממה התקציבים האלה מורכבים? ראיתי שהם הכניסו בפנים מענקים, האם הם הכניסו בפנים גם את הנושא של החובות? כי לקבוצות כמו בית"ר י"ם (ואולי גם מכבי נתניה) יש לא מעט חובות שהיא סוחבת איתה מידי שנה מה שמנפח לה את התקציב מידי קיץ.

אני לא יודע את המספרים המדויקים אצלנו, אבל בדבר אחד אין ספק, בקיץ ההנהלה דיברה על תקציב גדול ועל פליאוף עליון כמטרה לעונה הנוכחית. צעד שנועד להגדיל את מכירת המנוים? בהחלט יתכן, אבל אף אחד בקבוצה לא הכחיש את הפרסומים בנוגע לתקציב (בשיחה שהייתה לי עם מישהו מההנהלה בקיץ הוא גם דיבר איתי על סביבות ה30 מיליון שקל) ולכן מבחינתי השנה העמדנו תקציב גדול והצבנו מטרה להגיע לפליאוף עליון, אם לא נגיע לשם, זה יהיה כישלון.
אז מי אמר שהצד השלישי והרביעי שלך אומרים אמת ? מי אמר ?
אתה רושם ואומר מה שאתה רוצה ומכוון את זה לכך שיצא מה שאתה רוצה להגיד - כישלון.

לא מבין איך לא נמאס לך..איך אתה לא עושה חושבים עם עצמך ורואה שזה רק מזיק לקבוצה מה שאתה עושה.. אתה מחפש רק מה שרע - לא נמאס לך ?

לא תדגיש את זה שאנחנו סהכ 3 נקודות מפליאוף עליון מאשר את זה שאתה לא מפסיק להזכיר " אם לא נגמור בפליאוף עליון זה כישלון " - חאלס.

מכבי תא, מכבי חיפה, הפ' תא, ביתר ירושלים, קש, בני יהודה, אשדוד, באר שבע, רמהש - מתוך ה 9 יצאו 6.. וכל אחת מהקבוצות כאן ראויות לפליאוף עליון, אבל מה לעשות שאין מקום לכולן ?

הכי קל לחשוב שלילי ולהגיד מה לא בסדר.. די כבר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

gate5 כתב:
אז מי אמר שהצד השלישי והרביעי שלך אומרים אמת ? מי אמר ?
אתה רושם ואומר מה שאתה רוצה ומכוון את זה לכך שיצא מה שאתה רוצה להגיד - כישלון.

לא מבין איך לא נמאס לך..איך אתה לא עושה חושבים עם עצמך ורואה שזה רק מזיק לקבוצה מה שאתה עושה.. אתה מחפש רק מה שרע - לא נמאס לך ?

לא תדגיש את זה שאנחנו סהכ 3 נקודות מפליאוף עליון מאשר את זה שאתה לא מפסיק להזכיר " אם לא נגמור בפליאוף עליון זה כישלון " - חאלס.

מכבי תא, מכבי חיפה, הפ' תא, ביתר ירושלים, קש, בני יהודה, אשדוד, באר שבע, רמהש - מתוך ה 9 יצאו 6.. וכל אחת מהקבוצות כאן ראויות לפליאוף עליון, אבל מה לעשות שאין מקום לכולן ?

הכי קל לחשוב שלילי ולהגיד מה לא בסדר.. די כבר.
הגיע הזמן שאנחנו כאוהדים נתחיל להציב רף גבוה לקבוצה, בטח אם גם בקבוצה אמרו מאז הקיץ שהמטרה היא פליאוף עליון.
הפועל רמת השרון ראויה לפליאוף עליון? באיזה תחום היא טובה מאיתנו שהיא ראויה להיות שם ואנחנו לא? תקציבית? קהל? היסטוריה?
הלוואי ונצליח לעשות רצף של משחקים ונגיע לפליאוף העליון אבל אם לא מדובר בכישלון, לא פחות.

שלח תגובה