אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
אפשר לרדת על הרכש עד מחר, אבל כדי ששחקנים יצליחו, הם צריכים קבוצה נורמלית ומתפקדת.
מעטים מאוד יצליחו בהופעות ראשונות להביא את עצמם במדינה חדשה, קבוצה חדשה, שנמצאת בכאוס וחוסר ביטחון.
וזה האחריות של הצוות המקצועי. וגם זה שעד היום לא הביאו קשר אמצע, עמדה שאמרנו מday one שהיא מאסט, שבלעדיה יהיה קשה ליצור קבוצה טובה, זה גם על הצוות המקצועי בלבד.
מעטים מאוד יצליחו בהופעות ראשונות להביא את עצמם במדינה חדשה, קבוצה חדשה, שנמצאת בכאוס וחוסר ביטחון.
וזה האחריות של הצוות המקצועי. וגם זה שעד היום לא הביאו קשר אמצע, עמדה שאמרנו מday one שהיא מאסט, שבלעדיה יהיה קשה ליצור קבוצה טובה, זה גם על הצוות המקצועי בלבד.
- ForeverRed
יש לי תחושה שנמשיך לדבר על קשר אמצע גם בקיץ הבא.yossi כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 12:06אפשר לרדת על הרכש עד מחר, אבל כדי ששחקנים יצליחו, הם צריכים קבוצה נורמלית ומתפקדת.
גם אני הייתי מחלק את העוגה אחרת.
כשאין לך איכות מספקת בהרכב - לטעמי עדיף סגל קצר יותר אבל איכותי יותר עם היררכיה מאוד ברורה.
סגל ארוך ועמוק זה דרישה של הצוות המקצועי.
אני לא חושב שהבחירה היא בהכרח כזאת קיצונית, יש הרבה ״שטח אפור״ באמצע. העניין הוא שבהיעדר מחלקת נוער מתפקדת נדרש מאיתנו לשים סכומים יחסית לא פרופורציונלים גם בשחקני קצה ספסל וסגל רחב במקום שינותבו לחיזוק הזר, אם תחבר את החוזים של אלו מדובר בסכומים שלחלוטין עושים את ההבדל.
אני לא רואה הבדל לדוגמא בין התרומה של שחקן כמו סולומון שנה שעברה לתרומה פוטנציאלית של שחקן נוער שעולה הרבה פחות. אותו דבר בהתקפה עם ההבדל בין שכטר/חמד לשחקן כמו גנאח שגם יש לו עתיד.
יודע ואין צורך לפרט כיצד.yarinbenizri94 כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 10:06חוץ מעובדות שמאז העונה האחרונה הכושלת של בכר הפסקנו עם רכישות גדולות, מאיפה כל שאר המידע ?
1. מאיפה אתה יודע שבקורונה הם הפסידו כסף ו"אכלו כאפה"?
2. מאיפה אתה יודע ש"אלי אמר לאלונה שאי אפשר להחזיק את הקבוצה"?
זה פשוט נשמע מונפץ תסלח לי
שורה תחתונה הקורונה נתנה כאפה להרבה אנשים,הרבה חזרו מזה והיום הם זהירים יותר,זאת עובדה.
אם אתה כל כך יודע אז למה היא סירבה להצעה לקנות ממנה את הקבוצה בתקופת הקורנה כשאמרה שהיא "עוזבת" ?
- ForeverRed
שום פוזיציה,אני ריאלי ולא חי בחלומות כמוכם,מסתפק במה שיש על היתרונות והחסרונות.ForeverRed כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 23:13גם את הסיטואציה הכי מביכה שלה פה אתה איכשהו הופך לטובתה. זה אומר הכל על הפוזיציה שלך בעניינה.
״ומה שיש״ זה אחד משלושת הבעלים הטובים ביותר בליגת העל.
נקסט
- ForeverRed
מה שיש זה אדם שגם עושה טעויות ומותר לבקר אותו.
בטח לא להצדיק מהלך בזוי שכזה ועוד להגיד תודה ולהגיש את הלחי השנייה.
כשאמרתי שאתה פסול עדות בנושאים שקשורים אליה בדיוק לזה התכוונתי.
כישלון ראשון. זה בסדר, טובים וגדולים ממנו נכשלו.
החוכמה תהיה ללמוד ולתקן. ויש המון מה לתקן והרבה בלאגן לסדר.
החוכמה תהיה ללמוד ולתקן. ויש המון מה לתקן והרבה בלאגן לסדר.