איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
מרגיש כמו טופיק אצל הקופים בפורום,דווקה בגלל שחיפה לא רצו אותו אני יותר אופטימי
כל עוד רצנו בלי "להיפגע" אז לא התייחסו אליו יותר מדי.
היה ברור שברגע שנאבד משהו יפנו אליו את אור הזרקורים.
אסור ליפול לבור הזה. להזכירכם הוא מחליף את בוזגלו שהיה בעצמו מחליף ופצוע לא מעט. אסור לשים עליו תיק כאילו הכל עליו
אסור ליפול לבור הזה. להזכירכם הוא מחליף את בוזגלו שהיה בעצמו מחליף ופצוע לא מעט. אסור לשים עליו תיק כאילו הכל עליו
- ForeverRed
זכורים לי ציטוטים של אסי שדווקא תומכים ב"גרסה" שלי, ככה שמנותק מהמציאות זה לא.RedRock כתב:
יש 0% אמת במה שכתבת והרבה מאוד בולשיט. לא מתאים לך... סתם מעורר עוד אנטי כלפי שחקן שלנו
כמו שכתבתי בראשית ההודעה, מדובר בדעה אישית. מותר לאחרים לא להסכים.
אנטי? נראה לי שהוא מייצר אותו בעצמו. מה שנכתוב כאן לא ישנה יותר מדי. בסוף כולנו כואבים ומתוסכלים מהמצב.
לא מבין אתכם.
הפועל באר שבע תלויה בקוואנקה?
התרגלנו להיות בעמדה שכל זר שנוחת כאן מתאקלם בשניות.
הדינמיקה והפציעות לא איפשרו את זה.
שוב, יש כאן בעיה מסוימת... כנראה מנטלית. כנראה לחץ שהוא לא רגיל אליו (הפכו אותו למנהיג עוד לפני שנתן פס), פחד פסיכולוגי אחרי הפציעה וכו...
שוב, אם הבעיה מנטאלית והוא מודע אליה ומבקש מיוזמתו עוד קצת זמן כדי להרגיש שלם לעלות לדשא זה בסדר ומקובל.
יחד עם זאת בהחלט מוכיח שהוא לא מנהיג ויותר שחקן משלים כשרוני. שזה גם בסדר. מה שבטוח זה הופך אותו לשחקן אחראי.. שזה חשוב.
עכשיו כשהליגה האירופית לפנינו, מאמין שיהיה לו קל יותר להכנס לעניינים.
אני מאמין בו מאוד שיתן תצוגות מדהימות. סבלנות.
אני עדיין מאמין שיאכלו את הכובע לגביו למרות כל הבעיות שיש
הפועל באר שבע תלויה בקוואנקה?
התרגלנו להיות בעמדה שכל זר שנוחת כאן מתאקלם בשניות.
הדינמיקה והפציעות לא איפשרו את זה.
שוב, יש כאן בעיה מסוימת... כנראה מנטלית. כנראה לחץ שהוא לא רגיל אליו (הפכו אותו למנהיג עוד לפני שנתן פס), פחד פסיכולוגי אחרי הפציעה וכו...
שוב, אם הבעיה מנטאלית והוא מודע אליה ומבקש מיוזמתו עוד קצת זמן כדי להרגיש שלם לעלות לדשא זה בסדר ומקובל.
יחד עם זאת בהחלט מוכיח שהוא לא מנהיג ויותר שחקן משלים כשרוני. שזה גם בסדר. מה שבטוח זה הופך אותו לשחקן אחראי.. שזה חשוב.
עכשיו כשהליגה האירופית לפנינו, מאמין שיהיה לו קל יותר להכנס לעניינים.
אני מאמין בו מאוד שיתן תצוגות מדהימות. סבלנות.
אני עדיין מאמין שיאכלו את הכובע לגביו למרות כל הבעיות שיש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבחור כבר חודשיים פצוע בקרסול!yedidel כתב:כל עוד רצנו בלי "להיפגע" אז לא התייחסו אליו יותר מדי.
והוא על תקן זר.
בשביל מה להביא זר שלא משחק?
ובבקשה אל תשוו את ויטור אליו.
ויטור שיחק פה סיבוב שלם ורק אז נפצע.
קוואנקה כבר חודשיים פצוע בקרסול ושיחק 8 דקות.
זה לא רציני!
יש משהו מסריח בכל הסיפור איתו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סבלנות זאת לא מילה גסה.
עם כל האכזבה מההדחה מליגת האלופות והעובדה שהוא לא נטל חלק בקמפיין, החתמנו אותו לשנתיים עם אופציה, אנחנו בונים עליו לטווח הרחוק ולכן לא נכון לסכם את הקדנציה שלו כאן כבר עכשיו.
עם כל האכזבה מההדחה מליגת האלופות והעובדה שהוא לא נטל חלק בקמפיין, החתמנו אותו לשנתיים עם אופציה, אנחנו בונים עליו לטווח הרחוק ולכן לא נכון לסכם את הקדנציה שלו כאן כבר עכשיו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה טווח ארוך.Sir Alex Ferguson כתב:סבלנות זאת לא מילה גסה.
פציעה בקרסול משביתה אותו לחודשיים.
זה נראה לך תקין?
במצב כזה אם הוא יקרע את הרצועה בברך הוא יעדר 5 חודשים.
זה ממש לא רציני ועוד לבזבז עליו עמדה של זר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך להבין מה קורה עם הפציעה שלו , זה קרסול ? זה שריר ? הסודיות הזו של המועדון בנוגע לפציעות השחקנים שלנו כבר עלובה , כאילו זה סוד מדינה , מסתירים ומחביאים שאף אחד לא ידע.
שחקן ששיחק 10 דק' במשחק רשמי ובטח עשה כמה אימונים לא יכול להיות שהוא עדיין פצוע בקרסול , זו כבר פציעה אחרת .
אבל המועדון צריך להתחיל לקבל החלטה , השחקן תופס עמדה של זר , אם הוא הולך לשבת בחוץ עוד חודש חודשיים אז עדיף כבר לקפל ולהביא זר אחר חדש וטוב .
ואני בטוח שאם קוואנקה כשיר ומשחק הוא יסתום הרבה פיות להמון אנשים.
שחקן ששיחק 10 דק' במשחק רשמי ובטח עשה כמה אימונים לא יכול להיות שהוא עדיין פצוע בקרסול , זו כבר פציעה אחרת .
אבל המועדון צריך להתחיל לקבל החלטה , השחקן תופס עמדה של זר , אם הוא הולך לשבת בחוץ עוד חודש חודשיים אז עדיף כבר לקפל ולהביא זר אחר חדש וטוב .
ואני בטוח שאם קוואנקה כשיר ומשחק הוא יסתום הרבה פיות להמון אנשים.
Soccer Machine by Mehmet Sunaדר אדום בנשמה כתב:איזה טווח ארוך.
פציעה בקרסול משביתה אותו לחודשיים.
זה נראה לך תקין?
במצב כזה אם הוא יקרע את הרצועה בברך הוא יעדר 5 חודשים.
זה ממש לא רציני ועוד לבזבז עליו עמדה של זר?
https://itunes.apple.com/il/app/soccer- ... 33175?mt=8" onclick="window.open(this.href);return false;
קח משחק. כדורגל מכונות
גורדי גם אמר לא לויטור וסטנוייביץ ויתר על וואקמה כי טען שהוא לא מספיק טוב למכבי חיפה, זה שבמקום אחר לא החתימו לא מעיד שום דבר על איכות ההחתמה.ForeverRed כתב: מאמין במה? ראית אותו פעם משחק?
אני אגיד פעם אחת את מה שאני חושב על ההחתמה הזאת, וזה לא קשור בכלל לפציעה כזאת או אחרת או ליכולת.
איסאק קואנקה זאת החתמה שמתאימה למכבי חיפה, לא להפועל באר שבע.
שם נוצץ, שכר מפוצץ, אפס קבלות.
אחרי כל הזרים שלנו בוצע מעקב מעמיק, החל מגון אוגו ועד תומאש פקהארט. איסאק קואנקה הגיע בהחתמת בזק לאחר שהוצע ע"י סוכן.
לא היו לו התכונות שחיפשנו. הוא לא מצטיין בנייחים, לא מכניס קרוסים לרחבה, לא משחק בשתי נגיעות בכדור. הכי רחוק מבוזגלו, הכי רחוק משחקן שיכניס גיוון לחלק ההתקפי הקיים.
גיא לוזון סירב בנימוס, גורדי בכלל לא חשב בכיוון. רק אנחנו הלכנו שבי אחרי השם הגדול שלפני שש שנים ושתי צולבות היה שחקן נישה בברצלונה.
יכול להיות שזה עדיין לא מאוחר. אולי עוד נראה את איסאק מככב על מגרשי ישראל. אבל ההחתמה הזאת הריחה לא טוב כבר מהרגע הראשון.
עם שאר הדברים אני מסכים, החתמה שבדרך כלל לא מחתימים אצלנו והיא הימור גדול שכרגע נראית כהימור לא טוב.
אני עדיין מאמין שאם יהיה כשיר הוא יהיה כוכב בליגה הזאת, אם יש בעיה מנטלית ואין לו ז** לתת מעצמו שום דבר מקצועי לא יעזור כלום, מקווה שאנשי המועדון ואיתן עזריה במיוחד יתעלו עם המקרה שלו.
- red ultras
אני חושב שקוואנקה זקוק לתמיכת הקהל.
משהו שייתן לו את הדרייב להלחם עבור הקהל בראש ובראשונה. שחקני כדורגל חיים מהדברים האלו.
משהו שייתן לו את הדרייב להלחם עבור הקהל בראש ובראשונה. שחקני כדורגל חיים מהדברים האלו.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מה אתה רציניred ultras כתב:אני חושב שקוואנקה זקוק לתמיכת הקהל.
איך שהוא הגיע קיבל קבלת פנים של החיים
קם להתחמם טרנר עומד על הרגליים כאילו יש גול.
לא יודע מה הסיפור שלו אבל זה מוגזם שגם נגד חיפה לא ישחק למרות שהוא עושה אימונים אישים
לפעמים צריך קצת מזל וסבלנות תשאלו את אנדלובו
- red ultras
אתה צודק אבל מאז עברו הרבה מים בנהר ואני חושב שאיסאק מרגיש את הלך הרוח מהקהל ומהתקשורת.Red Temple כתב: מה אתה רציני
איך שהוא הגיע קיבל קבלת פנים של החיים
קם להתחמם טרנר עומד על הרגליים כאילו יש גול.
לא יודע מה הסיפור שלו אבל זה מוגזם שגם נגד חיפה לא ישחק למרות שהוא עושה אימונים אישים
קוואנקה כשחקן שכח איך מרגישים שיש ממנו ציפיות גבוהות.
פתאום להיות באור הזרקורים, כולם בציפיה שתעשה משהו, שתתן מעצמך הכל ותתפוצץ על הדשא.
ואללה זה יכול להלחיץ גם גדולים ממנו, עדיף שיתכונן מנטאלית לרגע הזה בדרך הכי טובה שיש. ויחזור חזק. מאשר שיתרסק.
אל תשכחו שגם מבחינתו זו ההזדמנות האחרונה בקריירה שלו.
צריך להרים אותו ולבנות אותו נכון.
מספיק עם הביקורות, צריך לעזור לו לעזור לנו להצליח
פתאום להיות באור הזרקורים, כולם בציפיה שתעשה משהו, שתתן מעצמך הכל ותתפוצץ על הדשא.
ואללה זה יכול להלחיץ גם גדולים ממנו, עדיף שיתכונן מנטאלית לרגע הזה בדרך הכי טובה שיש. ויחזור חזק. מאשר שיתרסק.
אל תשכחו שגם מבחינתו זו ההזדמנות האחרונה בקריירה שלו.
צריך להרים אותו ולבנות אותו נכון.
מספיק עם הביקורות, צריך לעזור לו לעזור לנו להצליח