אשכרה. לא מבין איך אנשים מאמינים לקשקוש הזה.oranu כתב:אין שום סיכוי שאלונה משלימה לבן שהר 250 אלף יורו בעונה למשך 4 עונות, שום סיכוי.
מי שרשם את זה הטריל לכם את הצורה ואתם עוד נסחפים בדיבורים ולא מבינים מה קורה.
קשקוש של החיים, אם זה קורה לא כחלק מעסקה שמבטיחה סופר סטאר שנוחת פה אני מפסיק לכתוב כאן בחודש הקרוב,תירגעו.
בן שהר
Re: בן שהר חתם רשמית עד 2022/23
מדויק.oranu כתב:אין שום סיכוי שאלונה משלימה לבן שהר 250 אלף יורו בעונה למשך 4 עונות, שום סיכוי.
קשקוש של החיים, אם זה קורה לא כחלק מעסקה שמבטיחה סופר סטאר שנוחת פה אני מפסיק לכתוב כאן בחודש הקרוב,תירגעו.
הלוואי. בנתיים הסופרסטאר שמדברים עליו זה סאבוoranu כתב:אין שום סיכוי שאלונה משלימה לבן שהר 250 אלף יורו בעונה למשך 4 עונות, שום סיכוי.
מה שיחליטו מקובל עליי. רק בחייאת, אל תשרפו גשרים לפני שאתם בטוחים שלא תרצו להסתובב אחורה.
סוף מעשה במחשבה תחילה. כמו במקרה חיימוב, שלבסוף המעבר של שטקוס לא צלח אבל שרפנו את הגשר עם השוער הישראלי בכושר הטוב ביותר כיום.
גם כלכלית זה הרבה יותר נבון. אם שרפנו את בן שהר יתפסו אותנו בביצים בדיוק כמו שחיימוב עזב ללא תמורה.
סוף מעשה במחשבה תחילה. כמו במקרה חיימוב, שלבסוף המעבר של שטקוס לא צלח אבל שרפנו את הגשר עם השוער הישראלי בכושר הטוב ביותר כיום.
גם כלכלית זה הרבה יותר נבון. אם שרפנו את בן שהר יתפסו אותנו בביצים בדיוק כמו שחיימוב עזב ללא תמורה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
בינתיים שורפים גם את איינבינדר.Guevara כתב:מה שיחליטו מקובל עליי. רק בחייאת, אל תשרפו גשרים לפני שאתם בטוחים שלא תרצו להסתובב אחורה.
אל תשכח שהוא גם יושב על שכר של כוכב,למרות שהוא לא כזה.ForeverRed כתב: בינתיים שורפים גם את איינבינדר.
שילמדו לא לתת לכל "כוכב" משכורת עתק ואח"כ לשרוף אותו על זה.REDZED כתב: אל תשכח שהוא גם יושב על שכר של כוכב,למרות שהוא לא כזה.
שוב מהלך שאם לא יצא לפועל זה ירייה ברגל
יצא יצא, בעונה כזאת שביתר מפורקת ואוספת את השברים אייבנדר זה הפתרון המושלם עבורםשיש כתב: שילמדו לא לתת לכל "כוכב" משכורת עתק ואח"כ לשרוף אותו על זה.
שוב מהלך שאם לא יצא לפועל זה ירייה ברגל
- simply-red
טוב, הגענו ל 100 עמודים, מה עכשיו?
השחקן יחליט לאן יעבור מסתברREDZED כתב: יצא יצא, בעונה כזאת שביתר מפורקת ואוספת את השברים אייבנדר זה הפתרון המושלם עבורם
בן שהר ואיינבינדר זה שבורים?REDZED כתב: יצא יצא, בעונה כזאת שביתר מפורקת ואוספת את השברים אייבנדר זה הפתרון המושלם עבורם
אתה עצבני יא שמעוןשמעון א כתב: בן שהר ואיינבינדר זה שבורים?
אוספת שברים לא שבורים

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
די ברור שרוצים ללכת על עסקת סבע (כן, גם אני הייתי רוצה לראות את סבע בנוסף לשהר ולא במקומו, אבל כניראה שכלכלית זה לא אפשרי) והדרך לפנות כסף היא לחסוך את עלות השכר של שהר לחמש השנים הקרובות (גם אם נשתתף בחלק מהשכר בעונה הנוכחית אם הסכומים נכונים והוא מרוויח 400 אלף יורו וצפונה העלות למערכת היא עצומה יחסית לתרומה המקצועית).oranu כתב:אין שום סיכוי שאלונה משלימה לבן שהר 250 אלף יורו בעונה למשך 4 עונות, שום סיכוי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קצב: ״אני מייעץ לבן להישאר בבאר שבע״
ציטוט לא פחות מעניין: "רק מלפני חודש החוזה החדש שלו נכנס לתוקף"CrazyRed7 כתב:קצב: ״אני מייעץ לבן להישאר בבאר שבע״