האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
גד זאבי חיפאי שנולד בקיבוץ בצפון.
אריק יליד בני ברק
אריק יליד בני ברק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אתה הזיה.דר אדום בנשמה כתב: הוא כן אני כמעט בטוח בזה...
+100RedRock כתב:
אתה הזיה.
אני זוכר רגע אחד ששינה את חיי. זה היה יום סגרירי בשער 6. משחק בין שתי אימפריות - הפועל באר שבע וצפרירים חולון. שחקן של צפרירים מרים קרן, ומישהו צועק "אסייייייייייייייייייייי דגיייייייייייייייייםםםםם!"delta7 כתב:אם כבר מדברים על להפרד מווסרמיל - האיצטדיון אירח אינספור משחקים במשך עשרות שנים - מהם הרגעים שתיקחו עימכם למזכרת? מהו הרגע שריגש אתכם ביותר? מהו הרגע העצוב ביותר שאתם זוכרים מהאיצטדיון?
היות ואני מבקר באיצטדיון זה מעל 40 שנה, ארשה לעצמי למנות כמה.
- אליפות ראשונה - משחק וניצחון בית מול הכח מכבי רמת גן במשחק ההכתרה.
- אליפות שניה - משחק אחרון בבית מול מכבי יפו החלשה. ניצחון והאליפות מובטחת. הפסד וצריך לקוות לתוצאה הנכונה בבלומפילד בין מכבי ת"א לבית"ר ירושלים. למניעת קומבינות כל המשחקים באותה השעה ובשירים ושערים מפטפטים אותנו למוות אבל לא מעדכנים מה קורה במגרשים. פלאפונים לא היו אז כמובן. יפו מנצחת בבאר שבע 0-1 משער של משה אוננה בפנדל. המשחק מסתיים, אף אחד לא הולך הביתה, המתח עצום ואז עולה לשידור הכתב מבלומפילד והאלפים בבאר שבע חוגגים בשנית...
- ברצלונה הגדולה בראשות הפורטוגלי האדיר מנואל פיגו מגיעה לבאר שבע. אין ספק בשאלה מיהי הקבוצה הגדולה ביותר ששיחקה אי פעם בווסרמיל.
- משחק אחרון בעונת הירידה הראשונה - מכבי חיפה בבאר שבע. באר שבע מנצחת בדקה האחרונה מפנדל של בניון הילד אשר רץ לקהל באושר אדיר, רואה שאף אחד לא מריע לו ומבין שבעצם שער זה לא הועיל ובאר שבע יורדת ופורץ בבכי.
- גביע המדינה, הפועל באר שבע מהליגה הלאומית מארחת את בית"ר הגדולה והעשירה של גאידמק ומנצחת 2-3 במשחק מרגש ובילתי נשכח.
יאללה חברים, תרביצו במקלדת.
לעולם לא אשכח זאת.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אסי, דגים כתב:
אני זוכר רגע אחד ששינה את חיי. זה היה יום סגרירי בשער 6. משחק בין שתי אימפריות - הפועל באר שבע וצפרירים חולון. שחקן של צפרירים מרים קרן, ומישהו צועק "אסייייייייייייייייייייי דגיייייייייייייייייםםםםם!"
לעולם לא אשכח זאת.

https://www.facebook.com/ruvik.danilovi ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
יששששששששששששששששש
יששששששששששששששששש
איזה גבר רוביק! ההחלטה הזאת הרבה יותר משמעותית משנדמה לנו! טרנר הולך להיות מ-ב-צ-ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דיייייייייייייי יששששששששששש וואו האיצטדיון הזה הולך להיות הכי ביתי שיש!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איזה מלך רוביק!
שנים העיר הזו חיכתה לראש עיר כזה, שאפו !!
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

איזה אח הרוביק הזה!
לא רוצה אליפות, לא רוצה גביע לא רוצה כלום תנו לי שהעונה הזו כבר תגמר תנו לי כבר להיכנס לאצטדיון החדש!
לא רוצה אליפות, לא רוצה גביע לא רוצה כלום תנו לי שהעונה הזו כבר תגמר תנו לי כבר להיכנס לאצטדיון החדש!
מה רוביק מה?אם לא הלחץ של האוהדים היינו עכשיו עם צבע כחול.
הקרדיט הוא לכל האוהדים השתתפו בלחץ על מי שרק אפשר.
נכון צודק.CrazyRed7 כתב:מה רוביק מה?אם לא הלחץ של האוהדים היינו עכשיו עם צבע כחול.
ראינו איך הלחץ של אוהדי נתניה לגבי צבע המושבים באצטדיון שלהם נתן פרי.
רוביק הוא ראש עיר שמאוד אכפת לו מה אומרים עליו (במיוחד בפרוייקט מתוקשר כזה)
ולכן לקח את ההחלטה הנכונה לגבי צבע המושבים.
אני בטוח שהתכנון המקורי היה כסאות כחולים , והאדריכל לחץ לכסאות כחולים , ואולי אפילו היה לחץ מהטוטו.
אני שמח שהצלחנו במשימה.
שהתחילה לפני שנה עם העצומה שפתחנו שבעקבותיה קיבלנו הבטחה לראשונה לצבע מושבים בגוון בורדו.
לאחר מכן את העבודה היפה של עמוד הפייסבוק שעזר לכך שסוף סוף פרסמו רשמית שיהיו מושבים אדומים.
וכן , את כל האוהדים שהציפו את רוביק בפניות לגבי צבע המושבים . משיחה איתו ניתן היה לשמוע ממנו שהוא מוצף בפניות כאלה , ואף יכול "לנחש" מה רצינו לבקש ממנו.
אין כוח חזק מהציבור. כל הכבוד.