איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי bs war »

אם וכאשר מוותרים עליו (וסליחה שאני הולך רחוק)- משקיע את המקום של הזר על קשר מרכזי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

עדיין לא עבר מספיק זמן בכדי להיות נחרץ.
כמות "הפלופים" שבסוף התבררו כהצלחות מוכיחות זאת.
סתם מהראש: קיארטנסון, ראיקוביץ, דייויד קורמן, אבאורוב, פוליקארוב ועוד כאלו ואחרים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא נמאס לכם?עכשיו זה כמו ״באר שבע ביחד״. מסתירים משהו עלק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:אני לא הבנתי את זה ככה.

ואגב FR - דווקא בהסתכלות אחורה באשכול אמנם היית ספקן אבל כתבת משהו בסגנון "למרות הספקות, יש צוות מקצועי ואני סומך עליו". עכשיו זה פחות :קריצה קטנה:
אנחנו אומרים את המשפט הזה 10 פעמים ביום והוא גם נכון, אבל אם תחזור אחורה תראה שמהרגע הראשון לא אהבתי את ההחתמה הזאת.

עדיין מקווה להתבדות, למרות שעם כל יום שעובר הסיכוי לכך פוחת ופוחת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: אנחנו אומרים את המשפט הזה 10 פעמים ביום והוא גם נכון, אבל אם תחזור אחורה תראה שמהרגע הראשון לא אהבתי את ההחתמה הזאת.

עדיין מקווה להתבדות, למרות שעם כל יום שעובר הסיכוי לכך פוחת ופוחת.
מה שנחמד בפורום הזה שבאמת אפשר להסתכל אחורה בקלות, כשהכל מסודר ככה.

ונכון, אתה בהחלט היית ספקן באשר להחתמה. מפה ועד ל"לא אהבת", זה לא משתמע בצורה ברורה מהדברים שכתבת..אבל שוין..מסתכלים קדימה..

אני את דעתי על מצבו העכשווי של איסאק אמרתי בעמוד הקודם. לצערי, אני רואה את זה נופל (בעיקר) בגלל הקהל

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: מה שנחמד בפורום הזה שבאמת אפשר להסתכל אחורה בקלות, כשהכל מסודר ככה.

ונכון, אתה בהחלט היית ספקן באשר להחתמה. מפה ועד ל"לא אהבת", זה לא משתמע בצורה ברורה מהדברים שכתבת..אבל שוין..מסתכלים קדימה..

אני את דעתי על מצבו העכשווי של איסאק אמרתי בעמוד הקודם. לצערי, אני רואה את זה נופל (בעיקר) בגלל הקהל
יכול להגיד לך שלא אהבתי זה תאור מאוד עדין למה שחשבתי על ההחתמה שלו, זכורים לי כמה ויכוחים עם חברי הפורום על כך.

מן הסתם שהתגובות שלי יהיו מעודנות. אתה מצפה ממני לכתוב עליו שהוא בלוף עוד בטרם נחת בישראל נכון?

אבל עזוב זה לא מה שחשוב כרגע.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

גדי כתב:עדיין לא עבר מספיק זמן בכדי להיות נחרץ.
כמות "הפלופים" שבסוף התבררו כהצלחות מוכיחות זאת.
סתם מהראש: קיארטנסון, ראיקוביץ, דייויד קורמן, אבאורוב, פוליקארוב ועוד כאלו ואחרים.
בגדול אתה צודק אבל, את כל השחקנים שציינת ראינו משחקים, גם אם לא פגעו בהתחלה ולקח להם זמן להתאקלם, אבל הם שיחקו.
םה מדובר בשחקן שבגיע בקול תרועה, שמתוך 900 דקות רשמיות העונה, שיחק פחות מרבע שעה... משהו פה מוזר וזה נורמלי שאנחנו מעלים פה תהיות לגביו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ForeverRed כתב: מאמין במה? ראית אותו פעם משחק?

אני אגיד פעם אחת את מה שאני חושב על ההחתמה הזאת, וזה לא קשור בכלל לפציעה כזאת או אחרת או ליכולת.

איסאק קואנקה זאת החתמה שמתאימה למכבי חיפה, לא להפועל באר שבע.
שם נוצץ, שכר מפוצץ, אפס קבלות.

אחרי כל הזרים שלנו בוצע מעקב מעמיק, החל מגון אוגו ועד תומאש פקהארט. איסאק קואנקה הגיע בהחתמת בזק לאחר שהוצע ע"י סוכן.

לא היו לו התכונות שחיפשנו. הוא לא מצטיין בנייחים, לא מכניס קרוסים לרחבה, לא משחק בשתי נגיעות בכדור. הכי רחוק מבוזגלו, הכי רחוק משחקן שיכניס גיוון לחלק ההתקפי הקיים.

גיא לוזון סירב בנימוס, גורדי בכלל לא חשב בכיוון. רק אנחנו הלכנו שבי אחרי השם הגדול שלפני שש שנים ושתי צולבות היה שחקן נישה בברצלונה.

יכול להיות שזה עדיין לא מאוחר. אולי עוד נראה את איסאק מככב על מגרשי ישראל. אבל ההחתמה הזאת הריחה לא טוב כבר מהרגע הראשון.
יש 0% אמת במה שכתבת והרבה מאוד בולשיט. לא מתאים לך... סתם מעורר עוד אנטי כלפי שחקן שלנו

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

RedRock כתב:
יש 0% אמת במה שכתבת והרבה מאוד בולשיט. לא מתאים לך... סתם מעורר עוד אנטי כלפי שחקן שלנו
עזוב את עניין 0% אמת (מסכים איתך). מה מעניין לי את הביצה מה לוזון אמר??
מי זה לוזון ירום הודו? סירב בנימוס עלק. גם יהיה מולו אינייסטה עתידי הוא לא יבחין בו. כל שחקן שהביא השנה
הוא "הטוב בתפקידו בארץ" , ועדיין קיבל שתי בומבות מבני יהודה, ועוד כאפה מאבוקסיס.
לגבי ג'ורדי, יש לו שני שחקנים על אותה משבצת, והוא היה צריך שחקן ישראלי בתפקיד הזה, לא זר
כי הוא יודע שחסרים לו זרים בתפקיד של אוגו וויטור.
לא קרע אף צולבת, נפצע בברך. יאללה, רדו ממנו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

נדב יעקובי ברדיו: " לפי מקורות/אנשים מבפנים, יש הרגשה שקוואנקה לא נותן מעצמו הכל "
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

maor20094 כתב:נדב יעקובי ברדיו: " לפי מקורות/אנשים מבפנים, יש הרגשה שקוואנקה לא נותן מעצמו הכל "
מקווה שזה לא נכון
לא נעים לשמוע את זה :-(

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אם זה אכן כך, מחר לזמן אותו לשיחת "יחסינו לאן?". אם באמת רוצה להשאר יואיל בטובו להשתעורר על עצמו ולעלות בסמי עופר עם טורבו בתחת ואם דחיפה של הקהל. חשוב לזכור שאין עוד הרבה זמן לחלון העברות וכל מה שהקבוצה צריכה עכשיו זה שקט ויציבות

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בסדר אם הוא לא רוצה להיות פה, אפשר להפרד.
אבל צריכים להחליט בימים הקרובים, הזמן אוטוטו נגמר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לשחרר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »