הארגון מושיט יד ועושה פעולות רבות בשבועיים שלושה האחרונה.
הם מדברים לקהל, מקרבים אותו ועושים כל שביכולתם כדי לשפר, אפ הקהל יושיט יד בחזרה זה יעבוד, רואים את השיפור מאז הכאפה שאכלנו בחצי גמר, זה קורה בצעדים קטנים ומשתפר לאט לאט וכבר רואים שינוי חיובי גם באווירה, גם במסרים וגם בחיבור ביציע.
כולם צריכים להתאחד לעוד 3 גמרים, הארגון מושיט יד ועושה פעולות רבות בשבועיים שלושה האחרונה.
הם מדברים לקהל, מקרבים אותו ועושים כל שביכולתם כדי לשפר, אפ הקהל יושיט יד בחזרה זה יעבוד, רואים את השיפור מאז הכאפה שאכלנו בחצי גמר, זה קורה בצעדים קטנים ומשתפר לאט לאט וכבר רואים שינוי חיובי גם באווירה, גם במסרים וגם בחיבור ביציע.
צריכים להביא את הצלחת המזוינת הזו והכל יהיה בסדר, עמה עמה עמה כמובן.
תודה על המילים החמות, מוערך
אורן - חבל שלא היית בסביבה כשחבורת רפי השכל החליטה ללמד את אוהדי סכנין לקח.
עם אנשים כמוך, כמו עידן וכמו כמה "לשעברים" נוספים (שיסלחו לי שאני לא נוקב בשמם) הכל היה נראה אחרת.
אורן - חבל שלא היית בסביבה כשחבורת רפי השכל החליטה ללמד את אוהדי סכנין לקח.
עם אנשים כמוך, כמו עידן וכמו כמה "לשעברים" נוספים (שיסלחו לי שאני לא נוקב בשמם) הכל היה נראה אחרת.
אני רוצה להאמין שהתהליך כבר החל.
אין לי מושג מה השתנה, אבל המצב היום שונה בתכלית ממה שהיה לפני חודשיים.
הרבה יותר התעסקות בהפועל ב"ש, הרבה פחות בלקלל כל אחד שלא בא טוב בעין, העידוד כולו השתפר פלאים.
והיום בעיניי זה עוד יום סופר חיובי לקהל שפשוט התנהג למופת.
כולי תקווה שבאמת היה פה משהו שבעונה הבאה הגרף יימשך ממנו כי לניצני לה פמיליה שהיו פה ובענק אסור שנחזור.
אני רוצה להאמין שהתהליך כבר החל.
אין לי מושג מה השתנה, אבל המצב היום שונה בתכלית ממה שהיה לפני חודשיים.
הרבה יותר התעסקות בהפועל ב"ש, הרבה פחות בלקלל כל אחד שלא בא טוב בעין, העידוד כולו השתפר פלאים.
והיום בעיניי זה עוד יום סופר חיובי לקהל שפשוט התנהג למופת.
כולי תקווה שבאמת היה פה משהו שבעונה הבאה הגרף יימשך ממנו כי לניצני לה פמיליה שהיו פה ובענק אסור שנחזור.