אדום זקן כתב:יש משהו עם הנחישות להיפטר משהר שהוא לדעתי הרבה יותר מרצון לחסוך את חוזהו.
מה גם שמדובר כאן בהשתתפות של חצי חוזה.
יכול להיות שבכר דלוק עליו.
זה עדיין לא משנה את העובדה שזה דבילי.
גם אם יש משהו מאחוריי זה.
שימכרו.
למה לתת בחינם או להשתתף בשכר???
"כפי שכבר פרסמנו בערוץ הספורט, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים הגיעו להבנות בנוגע להעברתו של שהר ועל פי המתווה המסתמן, האלופה תשלם 50 אחוז משכרו של החלוץ בבירה בחמש השנים הקרובות והוא צפוי להצטרף בהעברה חופשית, כשההחלטה הסופית נמצאת בידיים שלו".
אם זה נכון נפלו אצלנו על הראש.
לשלם לביתר מעל למיליון יורו על מנת שיקחו את בן שהר? בדיחה לא מצחיקה.
תמיד נזכרים בסוף....הלו חברה בונים ביוני יולי ולא בספטמבר.
טרייד של סאבו איינבינדר סבבה.
לשלם חמישים אחוז מהשכר של בן ב5 שנים הקרובות? זה החסכון שכולם מדברים עליו?
מוזר
ForeverRed כתב:"כפי שכבר פרסמנו בערוץ הספורט, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים הגיעו להבנות בנוגע להעברתו של שהר ועל פי המתווה המסתמן, האלופה תשלם 50 אחוז משכרו של החלוץ בבירה בחמש השנים הקרובות והוא צפוי להצטרף בהעברה חופשית, כשההחלטה הסופית נמצאת בידיים שלו".
פסיכיות.
לתת אותו בחינם זה הזוי.
לתת אותו בחינם ולהשתתף בשכר שלו למשך 5 שנים זה פסיכי.
אם זה נכון זה פשוט הזוי.
זה נראה כאילו אלונה רוצה לחזק את ביתר בשביל מטרה מסוימת ולא רק להפטר משומן עודף.
שיש כתב:תמיד נזכרים בסוף....הלו חברה בונים ביוני יולי ולא בספטמבר.
טרייד של סאבו איינבינדר סבבה.
לשלם חמישים אחוז מהשכר של בן ב5 שנים הקרובות? זה החסכון שכולם מדברים עליו?
מוזר
גם סאבו תמורת איינבינדר זה מוזר כי זה להחליף בינוני בינוני עם פוטנציאל.
והבינוני הראשון ישראלי מה שדיי נחשב למצרך מבוקש.
ForeverRed כתב:"כפי שכבר פרסמנו בערוץ הספורט, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים הגיעו להבנות בנוגע להעברתו של שהר ועל פי המתווה המסתמן, האלופה תשלם 50 אחוז משכרו של החלוץ בבירה בחמש השנים הקרובות והוא צפוי להצטרף בהעברה חופשית, כשההחלטה הסופית נמצאת בידיים שלו".
בוא נקווה ששהר יטיל וטו...אבל בכל מקרה איבדנו אותו בגלל כל הדיבורים וכרגיל אם לא הולכים על מהלך כזה עד הסוף נשארים עם כל הזין.
תמיד לקראת סוף חלון אנחנו שורפים שחקנים באהלן אהלן
eitam כתב:
סורי, אבל אייבנדר זה שומן טוב. לא הייתי משחרר בחיים
אני אישית מאוכזב מאיינבינדר, אבל מבין אותך. הוא מסמל בעיניי את הקישור האנמי שנהיה לנו. סבבה, הוא נותן את הנשמה כל משחק, לא אקח לו את זה, אבל ראית מה הוא עשה מול הברסקים והגלזרים במכבי. קיצוץ שומן זה טוב, אני לא נמצא באימונים אבל הניחוש שלי זה שברק רואה שלשחקנים נהיה נוח מדי בקבוצה.