אנחנו עוד לא בספטמבר תנשמו.
גם הוא וגם אליאס יראו המון דקות.
אתם מפספסים, זאת לא בחירה זאת תוצאה.
שחקן שקיבלתי אולי 45 - 50 דקות משחק לדעתי בחודשיים פעילות לא יוכל לתרום לך הרבה בעוד שבועיים.
צריך להתחיל להריץ אותם זה כל הסיפור.
אתמול הייתה הזדמנות טובה וזה לא קרה.
זה גורם לי לחשוב שקוזוך לא חזק בניהול סגל ושאולי בטעות הוא קצר רואי.
אם זה ככה זה יעלה לו ולנו.
שחקן שקיבלתי אולי 45 - 50 דקות משחק לדעתי בחודשיים פעילות לא יוכל לתרום לך הרבה בעוד שבועיים.
אבל רק 5 מחליפים יכולים להיכנס.
מה אילון אלמוג מיוחד מהאחרים שנכנסו? כי הוא פעם היה במכבי? בינתיים אחמד תרם יותר ממנו.
אם כבר אולי אני חושב שונטורה לא היה צריך להיכנס בסיטואציה כזאת שלא באמת היה חייב אותו על המגרש
רועי לוי ואליאס לא בדרך להיזרק החוצה תירגעו.
למה הכל פה סקנדל או פסטיבל.
יש המון משחקים ואתם רואים איך בכל עונה בסוף אנחנו מגיעים למצב שקצה הספסל פותח בהרכב בגלל פציעות.
אל תחשבו שהסגל הזה עמוק, יש בו גם חוסר איכות בעיקר בספסל ונצטרך לשפר את זה.
רועי לוי עוד ישחק וגם אליאס, לשניהם יש באנקר בעמדה ולרוב גם שחקנים שלא אמורים לגעת בהם בהרכב, בד״כ רוטציות קורות בקישור ההתקפי ובהתקפה.
לגבי אלמוג, מת על ההחלטה של קוז׳וך. אלמוג עלה בנתניה ל-30 דק׳ ועשה טובה שהוא רץ. לא אוהב את הגישה שלו בכלל ואם אתמול הוא הבין שבלי להילחם הוא לא יקבל דקות אז קוזוך עשה את שלו.
תורג׳מן עדיף עליו עוד 100 פעם.
בהמשך לדברים הפחות טובים, אני פחות אהבתי לראות את חמודי נצמד לקו שמאל עד השינוי הטקטי לקראת הסיום. זה לא צריך להיות התפקיד שלו וסתם יסרס אותו. לא בשביל זה שילמו עליו כל כך הרבה כסף.
לוי עוד יקבל דקות והרבה.
הוא קיבל 45 מול לבסקי במצטבר, רבע שעה מול אתונה, 20 דקות מול נתניה, היה מקבל 90 מול מכבי אילו לא היה עושה את השטות שעשה וכאמור מול הפועל ת״א היה מורחק.
מפה ועד ״להידחק החוצה״... דימיון פורה ביותר, עוד לא התחלנו את ספטמבר.
הרבה קוראים לרן מקובע, זה נכון במידה מסוימת אבל גם יש לו את הקטע שהוא עובר מ-0 ל-100, כמו עם אליאס שהיה נראה שכמעט כל משחק ב-11 אתמול שחקן נוער הועדף על פניו... אצל רן אין מקום לזגזג, מי שלא עובד מספיק קשה מוצא את עצמו בחוץ מהר מאוד.
לוי עוד יקבל דקות והרבה.
הוא קיבל 45 מול לבסקי במצטבר, רבע שעה מול אתונה, 20 דקות מול נתניה, היה מקבל 90 מול מכבי אילו לא היה עושה את השטות שעשה וכאמור מול הפועל ת״א היה מורחק.
מפה ועד ״להידחק החוצה״... דימיון פורה ביותר, עוד לא התחלנו את ספטמבר.
הרבה קוראים לרן מקובע, זה נכון במידה מסוימת אבל גם יש לו את הקטע שהוא עובר מ-0 ל-100, כמו עם אליאס שהיה נראה שכמעט כל משחק ב-11 אתמול שחקן נוער הועדף על פניו... אצל רן אין מקום לזגזג, מי שלא עובד מספיק קשה מוצא את עצמו בחוץ מהר מאוד.
+1
מזכיר לי את האמירות של "קוז'וך לא מחזיק מאליאל פרץ" בתחילת העונה הקודמת.
אתמול נוצר מצב שהמשחק כל כך קל שאפשר לתת לכמה וכמה שחקנים יותר דקות לשחק , לנסות עוד שיטה מסויימת (שלקראת הסוף עברנו ל3 בלמים ששני הקיצוניים זה כנטען וביטון) , וגם לתת לילד מהנוער לשחק.
המשחק אתמול לא מדד לכלום ולא צריך לצאת בהצהרות שאם שחקן x לא שותף אז הוא בדרך החוצה.
להפועל בש יש סגל איכותי ומאוד.
אם אתמול עולים מחליפים ונטורה,דוידזאדה,כנעאן,תורג׳מן,חזות ולא עלו אלמוג ורועי לוי,גריטה שסאבובו מחוץ לסגל שזה חבורת שחקנים שיכולה לשחק בהרכב הראשון בכל קבוצת צמרת ישראלית אז מצבנו מצויין.
ועדיין לא דיברנו על ויטור שיחזור,בלם שיגיע וכנראה עוד קיצוני ורן יצטרך ללמוד משנה שעברה ולחלק את הדקות כדי שכולם יגיעו למאני טיים בכושר טוב.