רוני לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: רוני לוי

שליחה על ידי אדום זקן »

Itay כתב:
02 פברואר 2022, 08:43
אגב רק מזכיר שלוי נשאר לבסוף בבית״ר רק בזכות איזה סעיף שהיה לו בחוזה ועונה לאחר מכן פוטר לאחר משחק אחד או שניים לאחר שבית״ר הפסידה ביערות ליטא.

זכותה של אלונה להתייעץ עם מי שבא לה אין על כך עוררין, אבל שלא תתפלא שהכדורגל השמח אליו היא מכוונת לא יהיה עם מאמנים כמו לוי, לא סתם הוא לא מאמן מוצלח כבר למעלה מעשור.
אהההה כן אם זה אי אפשר להתווכח.
נראה לי שהיא די סיימה עם מאמנים ישראליים אלה אם בן שמעון משוחרר במפתיע מאשדוד.
ואגב לכבי מכבי תא ברור שהם מתייעצים עם הבניון של חו״ל.
אין דבר כזה לבחור מאמן ולא להתייעץ או לקבל חווד דעת צאו מהסרט.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

אדום זקן כתב:
02 פברואר 2022, 08:49
אהההה כן אם זה אי אפשר להתווכח.
נראה לי שהיא די סיימה עם מאמנים ישראליים אלה אם בן שמעון משוחרר במפתיע מאשדוד.
ואגב לכבי מכבי תא ברור שהם מתייעצים עם הבניון של חו״ל.
אין דבר כזה לבחור מאמן ולא להתייעץ או לקבל חווד דעת צאו מהסרט.
לדעתי הוא גם יהיה המאמן הבא, כל עוד הפחד הזה להנחית פה צוות זר ימשיך לרבוץ עלינו גם אנחנו לאט לאט נמצא את עצמנו בלופ של מחזור מאמנים ישראליים. כרגע מתוך הכלום הקיים בשוק רב״ש הכי סביר, ג׳קי לא שחרר אותו לאלונה כי היו עמוק במאבק על הכרטיס לאירופה, בקיץ סביר להניח שיהיה יותר גמיש וגם אולי רב״ש בעצמו ידחוף למעבר לאחר שכבר ביטא את רצונו להגיע לכאן בעתיד, מה עוד שהוא עתיד לאבד את סייף וכנאען.

סמל אישי של משתמש
yosisa
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yosisa »

מעניין איך בניון התהפך ( לטובה) על הדביל הזה.
במכבי חיפה הם היו שנייה מלריב מכות, בנוסף ליכולת הרעה שבניון הציג ( רוני לוי כרגיל מוציא רק רע משחקנים). כנראה מעורבבים פה אינטרסים מוסתרים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

וואלק רוני, בוא נדבר רגע דוגרי.
מי שמכיר אותנו ועוקב יודע, שפה נקייה וקלאסה. אין פרסים, אין משאבת לייקים, אין תמונות של אוגו אוכל שווארמה באילת. נטו מקצועי. מפולפל. בלי חברים. ללא פרות קדושות.

בוא נדבר רגע על יום ראשון בנתניה, זה שהיה.
בטוח שראית. הרי גדלת בנתניה וזה שודר בערוץ הפתוח, לא היית צריך לשלם על צרלטון במיוחד.

בוא נדבר רגע על חבר שלך בני, לם. לא פיליפ, בני.
עד לפני חצי שנה, מאמן נוער. כוכב עבר בערך בגילך, בני והפאלש. על הקווים? כמו אריה מוסקונה במחסן של כאילו. משותלל, מזיע. לבוש בטרנינג של קאפה, גג סריג של רנואר. עמך.

פוגש את ברק. את ברק אנחנו מכירים היטב. מכונת כדורגל. פעם, היינו עמוד אוהדים עם יומרות, ניתחנו מהלכים שלו. אז בני פוגש את ברק. ברק עם סוללת כוכבים כרגיל. פה חסר בלם, מחליף אותו אחר ב-500 אלף יורו שכר. חיסורים רגילים. ברק על סוללת כוכבים.

ובני, קצת יותר מזיו, שבוע קודם, מגיע לפגוש את ברק עם חבורת שחקנים ב-100 אלף משכורת, חלקם אנונימיים.
בני בא לברק מוכן. לוחץ אותו גבוה. מסתער עליו בחצי שלו. ברק מזיע. הקוצים עדיין ישרים בדום. אבל מזיע. בני גורם לו לחשוב. תוקף מימין, לוחץ משמאל. קרוס של אמיר ברקוביץ' (מי זה?), מתפרצת מושלמת בהובלת קארצב, עוד החמצה של מזרחי. וואלק בני עושה לברק בית ספר. הצגה.

גם לבני בנו קבוצה חדשה בקיץ, 8 שחקנים חדשים הגיעו, אף אחד לא בלבל הגבוה. בני איבד את הכוכב הכי גדול שלו ערב פתיחת העונה. בני בעצמו הגיע איפשהו באוקטובר. אבל בני, בלי סיפורים, בא לעבוד. בני הזמין את החבילה השלמה של צרלטון. רואה כדורגל. מבין את נקודות התורפה של היריב, תופס שההגנה הכי טובה היא התקפה, גם אם מאחורה ממתינים קנאברו ונאסטה. נחטוף אחד, ניתן שלוש.

בני לא נותן שלוש. הוא יורד עם המחמאות והנקודה. שיחקו 11 על 11+אצילי. לא כוחות.

הטבלה לא משקרת רוני, אתה צודק. אבל אם כבר קלישאות, אז גם לנו יש אחת; טוב מראה עיניים מאלף ואחד סיפורים (זה הפתגם?).

אנחנו הקבוצה הכי פחות מאומנת בליגה. אלא אם אתה טוען שאתם עובדים על נייחים באימון. רונייייייי, תזמין את הערוצים רוני. 2022. משחקים כדורגל בעולם, מהר, בנגיעה, לחץ בחצי של היריב, תבניות התקפה, עולםםםםםםם. רוני. רונייייייי. רונייייייייייייייייי.

נחנקנו רוני. נהיינו כמו הכורדים של בית''ר. נצחון זה חשוב, אבל מה עם כדורגל אחשלי???????
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

טוטי כל מילה בסלע חוץ מהחלק שבו מכבי חיפה עלו עם 12 שחקנים, הפסדת 3-0 טכני על אף המחמאות.

בנוגע לרוני לוי, הוא מאמן של תוצאות, גם במכבי חיפה הגדולה שלו טענו שהוא סירס אותם. אין לי בעיה עם זה, ברגע שהחלו ההפסדים - חזרה הביקורת למי שתהה איפה היינו. ככה זה.
אנשים רואים הפתיחה השניה בטיבה בהיסטוריה, אני רואה 2 נצחונות דחוקים מול קבוצות תחתית הליגה, 2 הפסדים במאני מול הגדולות, והפסד בגביע מול קבוצת תחתית. כל זה בחודש האחרון.

זה לא משנה שיטת 4 או 5. זה לא משנה מי בהרכב. אנחנו לא מאמינים, אנחנו מפחדים וזה מחלחל לדשא. זה מתחיל בפחדנות ללחוץ כקבוצה גבוה, ממשיך בפחדנות לתקוף עם פחות מ5 שחקנים בכל רגע נתון, ומסתיים בתוצאת המשחק. זה מה שקרה בחודש האחרון.

נתניה בית, אשדוד חוץ,ק"ש בית, הפועל תא חוץ, מכבי פת (גביע) בית. 9/12 וחצי גמר, כל מה שפחות מזה והוא מפוטר. בטרנר הפועל ב"ש צריכה לשחק כדורגל, ויהיה לו מאוד צורם אם זה לא יקרה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

Totti כתב:
02 פברואר 2022, 10:47
וואלק רוני, בוא נדבר רגע דוגרי.
מי שמכיר אותנו ועוקב יודע, שפה נקייה וקלאסה. אין פרסים, אין משאבת לייקים, אין תמונות של אוגו אוכל שווארמה באילת. נטו מקצועי. מפולפל. בלי חברים. ללא פרות קדושות.

בוא נדבר רגע על יום ראשון בנתניה, זה שהיה.
בטוח שראית. הרי גדלת בנתניה וזה שודר בערוץ הפתוח, לא היית צריך לשלם על צרלטון במיוחד.

בוא נדבר רגע על חבר שלך בני, לם. לא פיליפ, בני.
עד לפני חצי שנה, מאמן נוער. כוכב עבר בערך בגילך, בני והפאלש. על הקווים? כמו אריה מוסקונה במחסן של כאילו. משותלל, מזיע. לבוש בטרנינג של קאפה, גג סריג של רנואר. עמך.

פוגש את ברק. את ברק אנחנו מכירים היטב. מכונת כדורגל. פעם, היינו עמוד אוהדים עם יומרות, ניתחנו מהלכים שלו. אז בני פוגש את ברק. ברק עם סוללת כוכבים כרגיל. פה חסר בלם, מחליף אותו אחר ב-500 אלף יורו שכר. חיסורים רגילים. ברק על סוללת כוכבים.

ובני, קצת יותר מזיו, שבוע קודם, מגיע לפגוש את ברק עם חבורת שחקנים ב-100 אלף משכורת, חלקם אנונימיים.
בני בא לברק מוכן. לוחץ אותו גבוה. מסתער עליו בחצי שלו. ברק מזיע. הקוצים עדיין ישרים בדום. אבל מזיע. בני גורם לו לחשוב. תוקף מימין, לוחץ משמאל. קרוס של אמיר ברקוביץ' (מי זה?), מתפרצת מושלמת בהובלת קארצב, עוד החמצה של מזרחי. וואלק בני עושה לברק בית ספר. הצגה.

גם לבני בנו קבוצה חדשה בקיץ, 8 שחקנים חדשים הגיעו, אף אחד לא בלבל הגבוה. בני איבד את הכוכב הכי גדול שלו ערב פתיחת העונה. בני בעצמו הגיע איפשהו באוקטובר. אבל בני, בלי סיפורים, בא לעבוד. בני הזמין את החבילה השלמה של צרלטון. רואה כדורגל. מבין את נקודות התורפה של היריב, תופס שההגנה הכי טובה היא התקפה, גם אם מאחורה ממתינים קנאברו ונאסטה. נחטוף אחד, ניתן שלוש.

בני לא נותן שלוש. הוא יורד עם המחמאות והנקודה. שיחקו 11 על 11+אצילי. לא כוחות.

הטבלה לא משקרת רוני, אתה צודק. אבל אם כבר קלישאות, אז גם לנו יש אחת; טוב מראה עיניים מאלף ואחד סיפורים (זה הפתגם?).

אנחנו הקבוצה הכי פחות מאומנת בליגה. אלא אם אתה טוען שאתם עובדים על נייחים באימון. רונייייייי, תזמין את הערוצים רוני. 2022. משחקים כדורגל בעולם, מהר, בנגיעה, לחץ בחצי של היריב, תבניות התקפה, עולםםםםםםם. רוני. רונייייייי. רונייייייייייייייייי.

נחנקנו רוני. נהיינו כמו הכורדים של בית''ר. נצחון זה חשוב, אבל מה עם כדורגל אחשלי???????
כל מילה.
קורא ומתנגן לי הלחן של ג'וני ברקע

סמל אישי של משתמש
4everb7

שליחה על ידי 4everb7 »

ביקורות על השחקנים? מישהו? משהו?

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

4everb7 כתב:
02 פברואר 2022, 13:20
אתה רציני אחי?
תסתכל בטופיק של המשחק.

יוספי, דדיה, חטואל, אנסה, גורדנה, קלטינס, מיכה, סולומון, יחזקאל

אין שחקן שלא קיבל על הראש אתמול פה בפורום, ובכללי גם בכל יום.

סמל אישי של משתמש
4everb7

שליחה על ידי 4everb7 »

שמעון א כתב:
02 פברואר 2022, 13:23
אתה רציני אחי?
תסתכל בטופיק של המשחק.

יוספי, דדיה, חטואל, אנסה, גורדנה, קלטינס, מיכה, סולומון, יחזקאל

אין שחקן שלא קיבל על הראש אתמול פה בפורום, ובכללי גם בכל יום.
הכל זה - “חייב להתעורר אבל יש לו מאמן חסר מושג”
“הוא גרוע אבל המאמן אשם”

ואללה משחק מחפיר אתמול. מבחינתי כווולם אשמים.
יחד עם זאת כולנו גם עולים באותו ההרכב.
השחקנים מחממים ספסל ולא חושבים אפילו להתחרות על ההרכב.

איך שחקני ההרכב ישתפרו אם אין מי שידחוף אותם קדימה מהספסל?
מה זה חוג?

לא ראיתי שחקן אחדד שאמר ״הנה זה ההזדמנות שלי לתפוס מקום בהרכב״
אחד!

משחק מחפיר.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

4everb7 כתב:
02 פברואר 2022, 13:30
“הוא גרוע אבל המאמן אשם”

מה זה חוג?

״לא ראיתי שחקן אחדד שאמר הנה זה ההזדמנות שלי לתפוס מקום בהרכב״
אחד!

משחק מחפיר.
א. הקבוצה לא מאומנת, אחי. אני בטוח שגם אתה רואה את זה.
ב. לכל חבר פה בפורום יש לפחות 4-5 שחקנים שהוא היה שמח שישחררו אותם עוד היום (בלי קשר למאמן, גם אם פפ גוארדיולה יחתום בב"ש).

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

4everb7 כתב:
02 פברואר 2022, 13:30
“הוא גרוע אבל המאמן אשם”

מה זה חוג?

לא ראיתי שחקן אחדד שאמר ״הנה זה ההזדמנות שלי לתפוס מקום בהרכב״
אחד!

משחק מחפיר.
רועי גורדנה נתן עונה טובה שנה שעברה וזהו, איפה איפה הקשר שהיה בראש טבלת המאבקים בליגת העל 2020-21. מאז שהגיע כלום.
אסור לתת לו דשא יותר הוא חבלן רציני, אדום, החמצת פנדל ועידו שחר עשה ממנו סביבון אתמול זה מביך כבר שזה שחקן בשורותינו.
חטואל ויוספי הלוואי הלוואי היו נותנים לנוער שלנו את הדקות שהם שודדים לנו.
מבחינת מקצוענות חטואל וקלטינס בתחרות מי יותר גרוע, אז קשה לחשוב שיכול לצאת מהם משהו עם מוסר העבודה שלהם.
לגבי קלטינס ודדיה זה בעיניי עניין של הצבה. קלטינס עצמו בעיניי הוא מגן ימני לא רע, ולדדיה צריך לתת הזדמנות ככנף כי הוא לא רע התקפית למרות ששחקן לחיץ ולא יוצר.
יוג'ין אנסה שנכנס כמחליף בנתיים בראש טבלת הגרועים, כמות האיבודים והמאבקים שהוא מפסיד זה אכזבה ענקית.

יש שחקנים צעירים, בני 17-19 בנוער שלנו שרק מחכים להזדמנות. צריך להתחיל לשלב אותם במקום מי שאנחנו יודעים שלא נראה ממנו אפילו לא יכולת מינימלית.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

shovalb9 כתב:
02 פברואר 2022, 13:53
רועי גורדנה נתן עונה טובה שנה שעברה וזהו, איפה איפה הקשר שהיה בראש טבלת המאבקים בליגת העל 2020-21. מאז שהגיע כלום.
אסור לתת לו דשא יותר הוא חבלן רציני, אדום, החמצת פנדל ועידו שחר עשה ממנו סביבון אתמול זה מביך כבר שזה שחקן בשורותינו.
חטואל ויוספי הלוואי הלוואי היו נותנים לנוער שלנו את הדקות שהם שודדים לנו.
מבחינת מקצוענות חטואל וקלטינס בתחרות מי יותר גרוע, אז קשה לחשוב שיכול לצאת מהם משהו עם מוסר העבודה שלהם.
לגבי קלטינס ודדיה זה בעיניי עניין של הצבה. קלטינס עצמו בעיניי הוא מגן ימני לא רע, ולדדיה צריך לתת הזדמנות ככנף כי הוא לא רע התקפית למרות ששחקן לחיץ ולא יוצר.
יוג'ין אנסה שנכנס כמחליף בנתיים בראש טבלת הגרועים, כמות האיבודים והמאבקים שהוא מפסיד זה אכזבה ענקית.

יש שחקנים צעירים, בני 17-19 בנוער שלנו שרק מחכים להזדמנות. צריך להתחיל לשלב אותם במקום מי שאנחנו יודעים שלא נראה ממנו אפילו לא יכולת מינימלית.

אל תיקח את זה אישית כי זה לא מכוון אליך , זה בכלליות .
אבל חלאס כבר עם הדמגוגיה של שילוב צעירים .
אין לנו צעירים מספיק טובים . אין מה לעשות - אין לנו .
ואני לא מאשים רק את הצעירים אגב .
אני בטוח שיש פה לא פחות כישרונות מדורטמונד או מכל אקדמיה בעולם . כישרונות מקומיים - לא מיובאים . מה עושים איתם ? זאת השאלה . אני חושב שהמצב הרבה יותר טוב מפעם . פעם זה היה חוג לכדורגל . היום זה נקרא בית ספר לכדורגל . הכיוון נכון ועדיין משהו לא עובד נכון .
זוכר ששידרו פעם יום בחיי דוד רביבו מול יום בחיי טל בן חיים הבלם כשהיה בצ'לסי ? בוא נתחיל לעבוד מהנקודה הזאת .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

4everb7 כתב:
02 פברואר 2022, 13:20
יש שחקנים שמתעלים על מאמן ויש כאלה שלא. אתמול היו כאלה שלא וככה זה נראה

אם היה מליקסון וטוני אז היו עושים קסמים גם בלי מאמן

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

4 לב אדום כתב:
02 פברואר 2022, 14:20
אל תיקח את זה אישית כי זה לא מכוון אליך , זה בכלליות .
אבל חלאס כבר עם הדמגוגיה של שילוב צעירים .
אין לנו צעירים מספיק טובים . אין מה לעשות - אין לנו .
ואני לא מאשים רק את הצעירים אגב .
אני בטוח שיש פה לא פחות כישרונות מדורטמונד או מכל אקדמיה בעולם . כישרונות מקומיים - לא מיובאים . מה עושים איתם ? זאת השאלה . אני חושב שהמצב הרבה יותר טוב מפעם . פעם זה היה חוג לכדורגל . היום זה נקרא בית ספר לכדורגל . הכיוון נכון ועדיין משהו לא עובד נכון .
זוכר ששידרו פעם יום בחיי דוד רביבו מול יום בחיי טל בן חיים הבלם כשהיה בצ'לסי ? בוא נתחיל לעבוד מהנקודה הזאת .
שמע חנקת אותי עכשיו עם הרפרנס.
טל בן חיים בתכנית עם פדחת של מסי למי שעוקב היום זה נראה כאילו הוא החיקוי של עצמו מבובה של לילה. ברקו בדיוק פרש. לאן הלכת? ובצדק. ממש אהבתי את התגובה.

מרגיש לי שכל פעם לתת הזדמנות לאותם שחקנים שאני יודע ורואה מהיכרות לא קצרה עמם ששונה זה לא יהיה, ובהרבה פעמים הם גם רעים ליכולת הקבוצה. אוקיי אז הם נגיד יהיו טיפה יותר גרועים משחקני עומק הספסל שלנו? חאלד זייד מגן ימני נבחרת הנוער, שחקן שלנו כבר בן 18. אני בספק אם 10 אנשים שהגיבו לפניי זכרו אותו/יודעים על קיומו. החשיפה לנוער בליגה המקומית ברצפה. אני אתן דוגמה, אוסקר גלוך אמור להיות כישרון ענק של מכבי תא, ושחקן מוביל של נבחרת הנוער. אף אחד בפורום לא יודע מי זה, וזה לא אומר שהוא לא יהיה שחקן משפיע בליגה שלנו.

שלא תטעה, אנחנו קבוצת צמרת קבועה ואנחנו צריכים לשאוף להשתפר בכל פעם, אבל בכדי שנשמור על יציבות תקציבית וכן גם ייתן לנו יכולת להתחזק יותר לעומק ולא לרוחב. וצעירים, להביא לי את דודי טוויטו בן 26 אחרי שקריירה שלמה היה בלאומית או שבירו בן 24 (למה הזכרתי לעצמי את עונה הבאה) זה לא לקדם צעירים. גם לא חטואל שחתם אצלנו בגיל 22 ובעוד חודשיים הצעיר כבר בן 24. מנור הוא כבר לא יהיה כי מנור וגם עבדה קיבלו דקות בגיל 17. לשם השוואה גם דור פרץ.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בסגל אין לך תירוצים אחריי החתמת מרמנטיני, יאללה תוכיח אחרת מאמן מיושן שכמוך
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה