מיגל ויטור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: מיגל ויטור

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב: בסדר...אז בוא נשאר 3/4 עונה בלי בלם מוביל כי "זה משדר לשחקנים שהם פיונים".

אני לא אומר לזרוק, חלילה, אבל אם צריך להקפיא מישהו כדי לרשום זר אחר, מה אתה מציע?
הקפאה=שחרור.
השחקן רשאי לחתום בכל קבוצה אחרת באותו רגע בלי שקל פיצוי.
מעבר לזה שלא עושים את זה מבחינה מוסרית זה גם יפגע קשות תדמיתית במועדון ובמדיניות שהתווה לעצמו ביחס שלו לשחקנים בטח בשחקן מוביל ומקצוען שנפצע.

חבל חבל חבל הרבה מאוד חוסר מזל עם כל הדיבורים שהוא שחקן פציע לפני ההחתמה רק הוחמר המצב.
לא נפצע בעבר לתקופות ממושכות ובטח שלא קרע את הרצועות, פעמיים באותה שנה ובשתי ברכיים שונות הופך אותו רשמית לשחקן סופר פציע וזה יכול לשנות המון תוכניות להמשך.

שורה תחתונה -
נקווה להיעדרות כמה שיותר קצרה, בתאכלס סומך על האנשים במועדון בעיניים עצומות שיעשו כל מה שצריך לעשוץ ובהתאם למשך ההחלמה וחומרת הפציעה, גם בפן האנושי כלפי ויטור וגם בפן המקצועי לטובת המועדון.

מי שמדבר פה על הקפאה או על שיקום ומככירה לא מכיר מספיק טוב את אלונה כנראה.

ויטור יישאר שחקן הפועל באר שבע לפחות עד סיום החוזה שלו בסוף העונה הבאה, לא אתפלא גם אם יותר אבל זה כבר תלוי במה יהיה בהמשך.

בכל מקרה במצב של היעדרות ממושכת המועדון בטוח יעשה מהלך כזה או אחר (ממש לא חד צדדי ובהסכמתו של השחקן)
כרגע עדיין לא התבהרה כל התמונה וברגע שבמועדון ידעו יותר גם לגבי חומרת הפציעה וגם לגבי זהות שלב הבתים שבו נשחק בטוח שיסיקו את המסקנות הנכונות.

תנשמו עמוק, יש לנו פה מעטפת ניהולית משובחת, מאורגנת, מקצועית ומנוסה מספיק להתמודד בצורה טובה עם כל תרחיש והכי חשוב - מערכת רעבה ששואפת להתקדם משנה לשנה ולא מסתפקת במה שיש.

אז לא תמיד הדברים הולכים כמו שרוצים אבל גם לא הכל תלוי בנו, מסתכלים קדימה ונותנים אמון באנשים שהביאו אותנו עד הלום, תסמכו עליי הם ראויים לאמון הזה ואין מעטפת כזאת בשום מועדון אחר בארץ.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הכותרת בידיעות זועקת: ״חודשיים בחוץ״

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב:הכותרת בידיעות זועקת: ״חודשיים בחוץ״
איפה חותמים?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יש מצב שזה נכון, בכל זאת שי מוגלבסקי עובד גם כטכנאי רנטגן במחלקת הקרנות לחוליסרטן אז אולי הוא הצליח להשיג את הבדיקת mri או משהו :p
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אז אחרי שישנתי על זה הגעתי למסקנה אחת.
עם כל הכבוד והאהבה למיגל, אם הכל קורס ברגע שהוא לא משחק כנראה שאנחנו קבוצה פחות גדולה ממה שחשבנו.
קבוצה ברמה שאנחנו מחזיקים מעצמנו צריכה לדעת להסתדר גם עם מצבים כאלה. אם זה במציאת מחליף ראוי (גם אם לא באותה רמה) או בשינוי של שיטה/סגנון כדי לחפות על החוסר.

מבחינתי גם אם מדובר בהיעדרות ארוכה זה עוד אתגר שכדאי שנעבור. קבוצה גדולה לא יכולה להיות תלויה בשחקן אחד, טוב ככל שיהיה.
ידעו כבר בעונה שעברה שמדובר בשחקן פציע, וגם ידעו את ההשפעה שלו על הקבוצה. לא נוכל להגיד שהופתענו.

אם לא נשיג את המטרות שלנו העונה, זה לא יוכל להוות תירוץ.

סמל אישי של משתמש
Red Temple
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Temple »

bs war כתב:אז אחרי שישנתי על זה הגעתי למסקנה אחת.
עם כל הכבוד והאהבה למיגל, אם הכל קורס ברגע שהוא לא משחק כנראה שאנחנו קבוצה פחות גדולה ממה שחשבנו.
קבוצה ברמה שאנחנו מחזיקים מעצמנו צריכה לדעת להסתדר גם עם מצבים כאלה. אם זה במציאת מחליף ראוי (גם אם לא באותה רמה) או בשינוי של שיטה/סגנון כדי לחפות על החוסר.

מבחינתי גם אם מדובר בהיעדרות ארוכה זה עוד אתגר שכדאי שנעבור. קבוצה גדולה לא יכולה להיות תלויה בשחקן אחד, טוב ככל שיהיה.
ידעו כבר בעונה שעברה שמדובר בשחקן פציע, וגם ידעו את ההשפעה שלו על הקבוצה. לא נוכל להגיד שהופתענו.

תראה לי איפה קרסנו

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב:הכותרת בידיעות זועקת: ״חודשיים בחוץ״
הלוואי.
חושש מהרבה יותר גרוע.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

bs war כתב:אז אחרי שישנתי על זה הגעתי למסקנה אחת.

בינתיים הדבר היחיד שקרה זה השרת של הפורום הזה.

אין לי בכלל ספק שבכר ידע להתמודד עם זה טוב יותר מכל אחד אחר

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

oranu כתב: תשמע הסגנון כתיבה שלך מציק בעין להרבה משתמשים כאן חלק מבליגים וחלק גם מגיבים לך על זה, אני אישית לא הגבתי לך כי אתה בדרך כלל לא כזה אנטי ומדבר לעניין ואני באמת מאמין שאתה אומר את מה שאתה חושב רק לא מתחבר לדרך שבה אתה אומר את זה.
אבל ההודעה הזאת?
ויטור שנה שעברה שיחק 2/3 עונה, כל הסיבוב הראשון, כל הפלייאוף וכל האירופית.
להגיד ששחקן משחק רבע עונה פעם שנייה ברציפות כשזה ממש לא קרוב (עונה שעברה שיחק 2/3) וכשעדיין לא יודעים כלום לגבי העונה הקרובה וכמה באמת ישחק זה לא מכובד אחי, זה מוציא אותו משהו שהוא לא ואם כבר אתה שם דגש על הפציעות שים דגש גם על החזרה המהירה יחסית לפציעה כזאת קשנ בעונה שעברה ובכושר מפחיד.

ואני לא מנסה להיכנס לוויכוח על איך שאתה מתנסח זאת זכותך לדבר איך שאתה רואה לנכון אני אישית לא מתחבר לסגנון, אני מדבר על התוכן שעד עכשיו היה דיעה לגיטימית (גם אם קרת רוח) והפך לפייק ניוז.
רבע עונה, חצי עונה, זה לא כ"כ משנה.
עובדתית עונה שעברה שיחק חצי עונה, 20 משחקים בליגת העל מתוך 36.
ויטור שיחק 2300 דק בזמן שלואי טאהא שיחק 1900 דק'.
וגם העונה ישחק חצי עונה בלחץ

אז עם כמה שזה כואב לאנשים לשמוע, וזה מבאס גם אותי, ויטור שחקן עצום, אנחנו לא יכולים להרשות את זה לעצמנו.

מי שחושב אחרת זכותו,
אני חושב שבתקווה שהוא לא יפצע שוב העונה, אם ישחק טוב עד סופה נוכל למכור אותו בסכום יפה, אפילו לקבוצה יותר גדולה מאיתנו שכן יכולה להרשות לעצמה שחקן מותרות שכזה, ושני הצדדים יוכלו להמשיך הלאה.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אחוזי ההצלחה עם ובלי ויטור קצת מטעים. הנפילה בסיבוב השני הגיעה בגלל ירידה ביכולת של טוני ובן שהר, והסרחה מאסיבית של מאור בוזגלו בדשא. החזרה לסריית הניצחונות הייתה כשבוזגלו נפצע, לא כשויטור חזר.
כן, היה יומרני לפתוח מול בשיקטאש עם סוארז ותורג׳מן, אבל אני בטוח שהבאה אפשרית של אל-חמיד תפתור את הבור הזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

במידה וזה באמת יהיה נכון, יחזור במחזור שביעי נגד רעננה. ייכנס חילוף דקה 70 ושבוע אחרי זה 90 דק נגד מכבי? לוקח!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אנחנו חייבים להזדרז בלם נוסף.
יש לנו 4 משחקים בטווח זמן של שבוע וחצי וכרגע אחד הבלמים לפחות הולך לשחק את כל הארבעה.
ותוסיפו לזה שאין לנו מחליף בעמדת המגן השמאלי.
פתיחה לא טובה של העונה יכולה לפגוע בנו בהמשך.
ולא,מתן אוחיון זה לא פתרון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:אנחנו חייבים להזדרז בלם נוסף.
יש לנו 4 משחקים בטווח זמן של שבוע וחצי וכרגע אחד הבלמים לפחות הולך לשחק את כל הארבעה.
ותוסיפו לזה שאין לנו מחליף בעמדת המגן השמאלי.
פתיחה לא טובה של העונה יכולה לפגוע בנו בהמשך.
ולא,מתן אוחיון זה לא פתרון.
יגיעו היום, חתאם אלחמיד או צבר דניאל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: יגיעו היום, חתאם אלחמיד או צבר דניאל
או סולוב.
שמעתי התאזרח

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום זקן כתב: או סולוב.
שמעתי התאזרח
אחד הטובים!
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה