אני לא מייחל לכלום ולא מייצר כלום.
היום אפילו כתבתי כמה מילים בקבוצת חברים שיש בה עיתונאים וביקשו להשתמש בשם שלי לכתבה וכתבתי שאני לא מעוניין כי הדברים שאני כותב הם אישים (צפריר גם באותה קבוצה, יכול להעיד על כך).
אני גם לא הגבתי על שום הודעה שנכתבה בפייסבוק, וגם הצעד שהחלטתי עליו של לחכות ליום האחרון של החידוש הוא צעד אישי שלי.
אני כותב את הדעה האישית שלי ותמיד גם מקפיד לכתוב שאסור לנקוט באלימות כי אז כולם יפסידו.
אני הייתי רוצה לראות הבנה אמיתית של הסיטואציה והשבר מצד אלונה עם ניסיון אמיתי לפתור אותו ולא לשלוח הודעה חד צדדית ולהודיע על מינוי של
של מאמן חדש ולהתנהג כאילו כלום לא קרה.
כמו שאני תמיד כותב אי אפשר לשקר את המציאות ולחשוב שאם תתעלם ממנה היא תשתנה.
זאת הדעה שלי, אולי אני טועה והמאמן החדש יוביל אותנו למאבק אליפות עם טרנר סולד אואט ואווירה מדהימה ביציעים…
אז אני שואל את מבחינתך מה היא צריכה לעשות כדי שזה יספק אותך?
סרטון שלה מחילה דמעות יעבוד?
אליה הכי לויאלי שיש, חטף המון אש במקומה ואמר בכל הראיונות שהפועל באר שבע היא שחשובה ומעולם לא אמר עליה מילה רעה כולל בפוסט פרידה אחרי שהעיפה אותו בצורה משפילה (לכו תראו מה אבוקסיס אמר על אלונה אחרי שעזב ותבינו את ההבדלים).
אני מודה שההבדל בינך לביני הוא שאני לא עד כדי כך מעורב במה שקורה בפנים ואולי אתה מעורב רגשית אובר.
אני מסתכל תמיד על דברים בצורה רציונלית יותר ולמטבע יש שני צדדים.
גם אני הייתי בטוח שאליניב ימשיך למרות הביקורת המקצועית שהייתה לי עליו ואם היא קיבלה עליו כזה סיבוב אולי כדאי לחשוב למה.
יכול להיות ואת זה אני אומר בזהירות רבה שאליניב חשב שהוא חסין,יכול להיות שהוא חשב שזה לגיטימי להוציא לתקשורת על מה המחלוקת והיא ראתה את זה בעין לא יפה.
בסוף אליניב הוא עובד של המועדון ומקבל משכורת מאלונה.
אני חושב שבאופן כללי היא לא אוהבת שממרים את פיה שמאמן יעז לבקש ממנה יותר ? שרפה אותו כמו ששרפה את כולם לפניו ומי שיבוא אחריו
זאת האישה לטוב ולרע ונראה לאן פנינו
אמור לעודד אותי מה קורה במקומות אחרים?
הפועל באר שבע על מסלול התרסקות. אנחנו כאוהדים חייבים לדרוש שיגידו לנו מה קורה, מה האסטרטגיה, לאן הולכים מכאן. לזרוק סיסמאות חלולות על ריצה לכל התארים גם אני יכול.
אנחנו מבינים לבד מה קורה ולא צריכים שהיא תגיד
המעשין קובעים ולא הדיבורים וזהו
אם הדברים נכונים, אז יש כאן בעלים שמשקרת באופן מודע לקהל על מנת למנוע ביקורת, למכור מנויים ולשמור על המותג, ושהשתמשה בסמל הכי גדול שהיה כאן בשביל שיעמוד בפרונט ויחטוף את האש וכשהוא ביקש שתעמוד לצידו או שתבנה קבוצה תחרותית היא זרקה אותו מכל המדרגות -
מה זה הגיעו?
היא זרקה את הסמל הכי גדול שהיה כאן בשיחה של 50 שניות ובהודעת פרידה ששמורה לואדים מנזון, היא עשתה את המעשה המלוכלך.
לא יודע אם הדברים נכונים, אבל אם כן מציע להתעסק במהות הדברים ולא בטפל.
יש שני צדדים למטבע
אם ישאלו אותה או את המקורבים שלה התמונות מספורט 5 יראו אחרת
אחי
גם לדעתי היא עשתה טעות חמורה
וזה לפני שאני מדבר על הדרך העקומה והמבזה
מקצועית? זאת אבדה עצומה
זה לא שצריך להשתיק בקהל 10-20 אוהדים
זה אליניב ברדה! זה אלפים!!! כולם(כמעט) תומכים בברדה במקרה הזה
אבל אני מצפה מאנשים שאוהבים את המועדון לא להוסיף שמן למדורה
זה לא יעשה טוב לאף אחד מהצדים
מקווה שהם יעשו בניהם סולחה או משהו כזה
חייבים להרגיע את הרוחות
יצא לי לראות את הפוסט של האולטראס,בחיי איזה ניתוק ״את הראש את אשמה״ עאלק,כמה כפיות טובה.
מציע לח׳ברה האלה שם שרמת העידוד שלהם ירדה מ100% ל20 אולי שיתרכזו עונה הבאה איך הם מרימים על הרגליים את האיצטדיון הכי ביתי בארץ ולא שרים כדורי שינה שמרדימים חצי איצטדיון,ההופעה שלהם בחצי גמר הייתה מביכה ביותר אפרופו ״אתם הראש אתם אשמים״.
מה זה הגיעו?
היא זרקה את הסמל הכי גדול שהיה כאן בשיחה של 50 שניות ובהודעת פרידה ששמורה לואדים מנזון, היא עשתה את המעשה המלוכלך.
נשמע מאוד מוזר, הרי לפי ברדה הם סיכמו..
אז ברדה הסכים לזה?