אבל מה המספרים שלו לאורך הקריירה? אם אני זוכר נכון, לא מדובר בשחקן שמעמיד מספרים עונה אחרי עונה ונראה לי שאנחנו בונים עליו כאילו יתן את המספרים של זהבי
ות׳כלס, אין לנו היום אפילו שחקן אחד בקבוצה שהוא שחקן של מספרים
אבל מה המספרים שלו לאורך הקריירה? אם אני זוכר נכון, לא מדובר בשחקן שמעמיד מספרים עונה אחרי עונה ונראה לי שאנחנו בונים עליו כאילו יתן את המספרים של זהבי
גם טוני לא היה שחקן של מספרים לאורך כל הקריירה.
ובן שהר לא שחקן של מספרים?12-13 גולים כל עונה
מה שמעודד בנייגל זה המספר הבישולים שסיים עונה שעברה 9
ובמידה והיו משחקים לצידו שחקנים פחות מחמיצנים בקש היה מגיע ל15 לפחות .
ואני מנסה לעלות את הקובץ אם המספרים שלו לאורך הקריירה , לא מצליח לי בנתיים.
נערך לאחרונה על ידי tomer224 ב 08 ספטמבר 2018, 12:10, נערך 3 פעמים בסך הכל.
גם וואקמה לא נתן מספרים גדולים לפניי שהוא הגיע אלינו.
אני חושב שעדיין חסר לנו חיזוק לחלק הקדמי.
הרי כבר בעונה שעברה דובר כאן על הצורך לחזק את ההתקפה. בינתיים מליקסון התבגר בשנה, שהר הלך לאחור וטוני עזב ובמקומו אמור להגיע האסלביינק. בראייה כוללת עדיין נחלשנו (לא מחשיב את עזרא ועדן כחיזוק להרכב).
אנחנו חסרים עוד שחקן הכרעה בחלק הקדמי. מעניין מאוד לראות לאיזה תפקיד ברק מייעד את האסלביינק. בקרית שמונה הוא שיחק לרוב את החופשי באמצע. אצלנו לדעתי יוצב באגף או בהתקפה. אם באגף, נצטרך חלוץ נוסף. אם כחלוץ, נצטרך שחקן יוצר.
לא יודע כמה ריאלי מה שכתבתי פה לאור המצב. נתחיל מהאסלביינק וקשר אמצע ונתקדם משם.
ForeverRed כתב:אני חושב שעדיין חסר לנו חיזוק לחלק הקדמי.
הרי כבר בעונה שעברה דובר כאן על הצורך לחזק את ההתקפה. בינתיים מליקסון התבגר בשנה, שהר הלך לאחור וטוני עזב ובמקומו אמור להגיע האסלביינק. בראייה כוללת עדיין נחלשנו (לא מחשיב את עזרא ועדן כחיזוק להרכב).
אנחנו חסרים עוד שחקן הכרעה בחלק הקדמי. מעניין מאוד לראות לאיזה תפקיד ברק מייעד את האסלביינק. בקרית שמונה הוא שיחק לרוב את החופשי באמצע. אצלנו לדעתי יוצב באגף או בהתקפה. אם באגף, נצטרך חלוץ נוסף. אם כחלוץ, נצטרך שחקן יוצר.
לא יודע כמה ריאלי מה שכתבתי פה לאור המצב. נתחיל מהאסלביינק וקשר אמצע ונתקדם משם.
יש מצב שיביאו חלוץ בנוסף לקשר אמצע.
אבל קודם כל חיזוק לאמצע ולהחתים את האסלבנק.
אם יש אופציה להביא חיזוק להתקפה זה יהיה מבורך.