אתה טועה ומטעה תהרגו אותם תשברו אותם תעשו מה שאתם רוצים אחרי המשחק לא על חשבון הקבוצה
יש דבר כזה שנקרא הקבוצה מעל הכל!
אתה טועה ומטעה תהרגו אותם תשברו אותם תעשו מה שאתם רוצים אחרי המשחק לא על חשבון הקבוצה
זה אך ורק על הארגון, רק הם יכולים לשנות.yossi כתב: ↑23 אפריל 2025, 12:23הקהל שלנו באמת נורא.
הרבה מפנים אצבע לארגון, אבל אני לא יודע כמה זה מדויק.
הקהל בכללותו פשוט שבע. אין לי מושג למה.
אם הייתי זר הייתי חושב שזה קהל של מכבי סל, קהל רולקסים שבע ונרגן.
איך משנים את זה?
אין לי מושג.
אתמול ראיתי את עידן עולה, אולי הוא יצליח להעיר משהו.
זה הזמן גם שלו, דאבל על הפרק. אנחנו פאקינג 6 משחקים משם, שאפילו לא צריך לנצח את כולם.
כולם צריכים להתגייס בקטע הזה.
אוהדי הפועל תא הם נוף חריג בכדורגל הישראלי וככה צריך להתייחס אליהם הלוואי שכולם היו כמוהם.Melikson24 כתב: ↑23 אפריל 2025, 13:04נטו עידוד הם הקהל הכי טוב בארץ בפער.
וזה אוהדים עם 0 הצלחות. רק חרא.
חנקת אותיdardasmiley כתב: ↑23 אפריל 2025, 13:47הקהל הכי טוב בארץ בפער.
אתמול קיבלנו שיעור באיך מתנהג קהל.
מקבלים גול, שרים
מקבלים עוד גול, שרים יותר חזק
וכן הלאה.
בזמן הזה אצלנו, כרגיל, אצבעות, ידיים, רגליים והולך המומנטום.
אני אתמול קיבלתי וייבים של הקהל הרחב מת לשיר והארגון כרגיל מחרבם את זה ןמתעסק בחרא
כי הם כבר שנים רבות באים רק להנות ולקבל בראש.Melikson24 כתב: ↑23 אפריל 2025, 13:04נטו עידוד הם הקהל הכי טוב בארץ בפער.
וזה אוהדים עם 0 הצלחות. רק חרא.
בוא רגע נרגע עם הסופרלטיבים, נכון זה הקהל האיכותי ביותר בעידוד.dardasmiley כתב: ↑23 אפריל 2025, 13:47הקהל הכי טוב בארץ בפער.
אתמול קיבלנו שיעור באיך מתנהג קהל.
מקבלים גול, שרים
מקבלים עוד גול, שרים יותר חזק
וכן הלאה.
בזמן הזה אצלנו, כרגיל, אצבעות, ידיים, רגליים והולך המומנטום.
אני אתמול קיבלתי וייבים של הקהל הרחב מת לשיר והארגון כרגיל מחרבם את זה ןמתעסק בחרא
קודם כל, על כל קהל בארץ אפשר להגיד שאם הוא מתהפל עליך נגמר לך הסיפור. ולכל קהל גדול (למעט חיפהלה) יש היסטוריה של להעיף בעלים לא מתאים. זה פחות האישיו בעיניי.Red Tiger כתב: ↑23 אפריל 2025, 14:40בוא רגע נרגע עם הסופרלטיבים, נכון זה הקהל האיכותי ביותר בעידוד.
אבל זה גם אותו קהל שהעיף קיבינימאט את סמי סגול,מוטי אורנשטיין,אלי טביב,מושיק תאומים,האחים ניסנוב,חיים רמון,כבירי והאמריקאיים.
זה אותו קהל שמתעלל בעופר ינאי אדם ששם מכיסו מאה מליון שקל.
זה קהל שמקדש לוזריות נצחית(זה אומרים האוהדים הכי מפורסמים שלהם), זה קהל שאם הוא מתהפך עליך נגמר לך הסיפור.
הרצון הוא לא להיות כמוהם,הרצון הוא להיות קהל נורמלי בכדורגל שלפחות שהקבוצה שלו מצליחה הוא נותן לה את האקס פקטור.
הכל בידיים של הארגון, איך אמרת? ידיים,רגליים,כתפיים.
שיתעסקו בעיקר.