קניתיRed Temple כתב: מחזור עשירי הוא חוזר
מיגל ויטור
- red ultras
Re: מיגל ויטור
וויטור נראה סובל יותר בפציעה מול בני יהודה ולא מול ביתר
נכון, התפתל שם מכאבים על הדשא עד שעצרו את המשחקhb7 כתב:וויטור נראה סובל יותר בפציעה מול בני יהודה ולא מול ביתר
red ultras כתב:שמועה על קרע חלקי ברצועה הצידית.
מי שיודע מה ההשלכות, נשמח לשמוע
איך זה מסתדר עם ההודעה של המועדון על הרצועה הצולבת?
מסתדר עם המילה שמועהyakar כתב:
יחי המלך החדש!
https://youtu.be/c8haGz56NAo" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/c8haGz56NAo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- red ultras
אין לי מושג יקיר אני לא רופא ולא מתיימר. לא יודע אם צולבת וצידית יכול להיות אותו דבר או שזה סותר. כמו שציינתי מדובר בשמועה. אף על פי שהשמועה הגיעה מתוך המועדון - אין לזה אישור רשמי כרגע.yakar כתב:
- ForeverRed
לא סביר שהמועדון יוציא הודעה כל כך מדאיגה על קרע חלקי בצידית.
מערכת הדירוג הפשוטה ביותר לפציעה קשורה למידת הרפיון או העודף ברצועה. 0 - 5 מ"מ הוא קרע בדרגה 1, בדרך כלל קריעה של חלק מן הסיבים בה המבנה מתארך מעט, אבל לא נקרע (ללא פגיעה מבנית). נזק בדרגה 2 נקבע כשיש 6 - 10 מ"מ של רפיון, קרע חלקי, ואבחנה לדרגה 3 כוללת 11 - 15 מ"מ של רפיון, ולעיתים קרובות קרע מלא.
חחח יש הרבה אופציות ל"פגיעה"
חחח יש הרבה אופציות ל"פגיעה"
מישהו ראה את הברך שלו מתנפחת?
אפשר לתרום רצועה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
למה לוותר מראש אם אפשר לשחק את המשחק במועד נוח יותר?CrazyRed7 כתב: למה לדחות רוני?בחייאת מה היה קורה אם היינו מוותרים על גביע הטוטו?!
ההתעקשות ללכת בכל החזיתות, גם במפעלים עלובים ולא מעניינים, היא טיפשית ועלתה לנו בפציעות ועומס גם בעונה שעברה ותעלה לנו גם העונה.
צר לי, אחי, כזה אני, לא יודע לקחת בחצי קלאץ', אחרי ההפסד לבית"ר לקח לי יומיים להתחיל להירגע. אם עושה משהו מנסה לעשות הכי טוב שיכול. לצערי וכפי שכולנו מבינים לא לעולם חוסן, ראיתי את הקבוצה בעשרות שנים של כלום ושום דבר כך שכעת כשאנחנו על הגל רוצה שנאסוף כמה שיותר הצלחות, כן, גם אם קוראים להן גביע הטוטו או אלוף האלופים.
מסכיםdelta7 כתב: למה לוותר מראש אם אפשר לשחק את המשחק במועד נוח יותר?
צר לי, אחי, כזה אני, לא יודע לקחת בחצי קלאץ', אחרי ההפסד לבית"ר לקח לי יומיים להתחיל להירגע. אם עושה משהו מנסה לעשות הכי טוב שיכול. לצערי וכפי שכולנו מבינים לא לעולם חוסן, ראיתי את הקבוצה בעשרות שנים של כלום ושום דבר כך שכעת כשאנחנו על הגל רוצה שנאסוף כמה שיותר הצלחות, כן, גם אם קוראים להן גביע הטוטו או אלוף האלופים.
צריך ללכת על כל החזיתות אין מה לעשות.. בסופו של דבר מורשת והיסטוריה של מועדון זה בעיקר תארים.. עוד 100 שנה יהיה חקוק בש מחזיקת אלוף האלופים לשנת 2017.. אף אחד לא יזכור/ ידע שזה עלה בפציעה שאולי שינתה עונה שלמה (חוץ מהנכד של אורי אולי

פציעות זה חלק מהמשחק.. זה קרה גם לגדול מכולם ועוד בגמר היורו..
עזוב, לא ניכנס לזה יותר מדיnir767676 כתב: רק אל תיקח את זה אישית אחי.
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה, הבן אדם ימשיך לשחק כדורגל, אם זה לא יהיה אצלנו אנחנו רעים ומרושעים?
אף אחד לא הציע לערוף לו את הראש
ובמיוחד שממה שהספקתי לקרוא ממך אתה מהטובים בדרך כלל
אני מניח שאם תקרא את ההודעות הנחרצות והנמרצות שלך בשרשור פה בעוד כמה ימים לכשתירגע
תבין כמה זה בבחינת עוד לא התקררה הגופה וכו'
אבל אין שופטים אדם בשעת צערו, וכרגע זה וואחד צער
החלקנו
תשמע הסגנון כתיבה שלך מציק בעין להרבה משתמשים כאן חלק מבליגים וחלק גם מגיבים לך על זה, אני אישית לא הגבתי לך כי אתה בדרך כלל לא כזה אנטי ומדבר לעניין ואני באמת מאמין שאתה אומר את מה שאתה חושב רק לא מתחבר לדרך שבה אתה אומר את זה.nir767676 כתב: שחקן שמשחק רבע עונה, עונה שנייה ברציפות, ותופס נתח שמן מהתקציב זה התאבדות של המועדון שלנו, בטח עם השאיפות שלנו.
אוהב את ויטור אבל יש עוד שחקנים בעולם
אבל ההודעה הזאת?
ויטור שנה שעברה שיחק 2/3 עונה, כל הסיבוב הראשון, כל הפלייאוף וכל האירופית.
להגיד ששחקן משחק רבע עונה פעם שנייה ברציפות כשזה ממש לא קרוב (עונה שעברה שיחק 2/3) וכשעדיין לא יודעים כלום לגבי העונה הקרובה וכמה באמת ישחק זה לא מכובד אחי, זה מוציא אותו משהו שהוא לא ואם כבר אתה שם דגש על הפציעות שים דגש גם על החזרה המהירה יחסית לפציעה כזאת קשנ בעונה שעברה ובכושר מפחיד.
ואני לא מנסה להיכנס לוויכוח על איך שאתה מתנסח זאת זכותך לדבר איך שאתה רואה לנכון אני אישית לא מתחבר לסגנון, אני מדבר על התוכן שעד עכשיו היה דיעה לגיטימית (גם אם קרת רוח) והפך לפייק ניוז.