רוני לוי
Re: רוני לוי
מסכנים השחקנים שיש להם מאמן חסר מושג כזה.
גם נוף הגליל והפועל ירושלים בעטו למסגרת נגד פ״ת, רק אנחנו לא. כבר שנה שהכלומניק הזה פה ואנחנו יכולים לספור על כף יד אחת בכמה משחקים נראינו טוב והקהל נהנה. תת רמה של מאמן חד משמעית, מה אנחנו רואים על הדשא שבא כתוצאה מעבודת אימון? דוגל בשיטת קחו כדור ותשחקו אה ותייצרו מצבים נייחים רק ככה נכבוש. הבן אדם יכול להרדים אנשים לפני ניתוח. בשיא הכנות לא רואה הבדל בינו לבין כל המימרים למיניהם.
לא רוצה רכש. רק שיחליפו לי מאמן. החיזוק הכי טוב שיכול לצאת מהחלון הזה.
אלונה בפיטורים של יוסי אבוקסיס אמרה שהיא מקווה שהפועל באר שבע תחזור לשחק כדורגל שמח.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבעיה שרוני אדם מיושן ומקובע, ימשיך עם אותו קו, חילופים בדקות קבועות, חילופים מהבית, שום תבניות בהתקפה, שום משחק לחץ, להרדים תמשחק ולעקוץ, לאורך זמן הוא מאבד עוד ועוד חלקים מהקהל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עזוב חילופים,Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:50הבעיה שרוני אדם מיושן ומקובע, ימשיך עם אותו קו, חילופים בדקות קבועות, חילופים מהבית, שום תבניות בהתקפה, שום משחק לחץ, להרדים תמשחק ולעקוץ, לאורך זמן הוא מאבד עוד ועוד חלקים מהקהל.
יש לך ספק בכלל שבכר בדקה 70 עוד לא משנה ל3 בלמים 4 חלוצים ושני שחקני כנף טבעיים פלוס בלמים עולים?
רק מלראות את הקווים שלנו בא לי לשבור את הראש בקיר.
הרי מתי שיחקנו הכי טוב?כשעברנו ל3 בלמים ו2 מגנים תוקפים עם אספרייה ולופז שקיבלו חופש לרוץ קדימה.
אחר כך הפחדן הזה סירס את המגנים ולאט לאט הוריד אותם אחורה והתחיל לתקוף עם 3 שחקנים בלחץ.
עכשיו הוא עבר לקו 4 בהגנה - שטוח כמו המוח שלו - ושוב המגנים מסורסים, לא עוברים את החצי ותוקפים עם 3 שחקנים(כשאחד מהם זה חטואל).
הרי מתי שיחקנו הכי טוב?כשעברנו ל3 בלמים ו2 מגנים תוקפים עם אספרייה ולופז שקיבלו חופש לרוץ קדימה.
אחר כך הפחדן הזה סירס את המגנים ולאט לאט הוריד אותם אחורה והתחיל לתקוף עם 3 שחקנים בלחץ.
עכשיו הוא עבר לקו 4 בהגנה - שטוח כמו המוח שלו - ושוב המגנים מסורסים, לא עוברים את החצי ותוקפים עם 3 שחקנים(כשאחד מהם זה חטואל).
לכל הטוויטרז שפה,
ממליץ לכם לראות את השרשור המעולה הזה
https://twitter.com/FishmanGal/status/1 ... jpRiQ&s=19
סקירה של קרלוס גרסיה בביתר ת"א.
נגד פיטורי מאמן באמצע עונה בלי קשר (לופ שהוא לא בריא ואנחנו צריכים לצאת ממנו).
אבל מעכשיו צריך לחפש מאמן בסגנון הזה לעונה הבאה.
פילוסופיה של קרויף, positional play, קאונטר פרס, והבעיה היחידה שתהיה לנו היא למצוא שחקנים טובים שיתאימו לסגנון הזה.
ממליץ לכם לראות את השרשור המעולה הזה
https://twitter.com/FishmanGal/status/1 ... jpRiQ&s=19
סקירה של קרלוס גרסיה בביתר ת"א.
נגד פיטורי מאמן באמצע עונה בלי קשר (לופ שהוא לא בריא ואנחנו צריכים לצאת ממנו).
אבל מעכשיו צריך לחפש מאמן בסגנון הזה לעונה הבאה.
פילוסופיה של קרויף, positional play, קאונטר פרס, והבעיה היחידה שתהיה לנו היא למצוא שחקנים טובים שיתאימו לסגנון הזה.
צריך לנסות לגנוב לביתר את מימר
אני רושם לך פה על טיקי טקה, טוטאל פוטבול ואתה מציע לי את מימר?
חלאס עם הסל מחזור הזה.
רק מאמן זר, או לחלופין מישהו צעיר שכבר עשה איזו השתלמות באייאקס ויודע תעבודה.
נערך לאחרונה על ידי galaaa ב 01 פברואר 2022, 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל המאמנים פה בארץ שייכים לאותה גווארדיה וכולם דומים
(חוץ מבכר)
סילבס, מימר, קלינגר, בני בן זקן אבוקסיס
(חוץ מבכר)
סילבס, מימר, קלינגר, בני בן זקן אבוקסיס
באמא העונה לא מעניינת..
שיתנו לשכטר להיות מאמן שחקן מצידי.
שיתנו לשכטר להיות מאמן שחקן מצידי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הייתי מציע לשחקנים לארגן לו שביתה איטלקית אבל ספק אם אפשר להיראות יותר גרוע מאיך שנראים היום, לוי עושה לעצמו סבוטאז׳ איכותי ביותר.