nitsande כתב: ↑02 יוני 2024, 17:25
משה מה היה מספק אותך מבחינת דרך הפרידה מאליה?
בהינתן כמובן ההודעה הראשונית שהנסיבות שלה ברורות והוסברו ע"י אלונה עצמה...
אם היו כותבים עליו 4 שורות בפוסט זה היה הופך ליותר טוב?
אם היו כותבים חמשיר? טקסט באורך מלא...
אחרי המעשה של יום שישי לא יכולה להיות סיטואציה שתהיה פרידה מכובדת לצערי.
שום פוסט, תמונה או סרטון לא ישנו את זה.
כבר לא אפשרי לקיים מסיבת עיתונאים משותפת, לא משחק הוקרה ולא שום דבר ממה שבאמת הגיע לו.
זה מעשה עשוי ואתה טוחן מים.
אני רק אציין שאליה עם כל האהבה אליו התנהל בצורה לא מקצועית עם אמירות שלא היו מקובלות על אף בעל בית,
והדברים נאמרו בזמן אמת.
אליה השחיר את אלונה והוציא החוצה מחלוקות פנימיות שהיו ביניהם,
וכשאתה מוסיף את כל זה ליכולת הולכת ודועכת ובשיאה השמטה של הגביע וההזדמנות האדירה שהוא אפשר לנו מקצועית וכלכלית בשל ההשלכות על אירופה, ההחלטה שלה מובנת.
לגבי העתיד אני באמת לא מבין מה אתם מצפים,
שהיא תתייעץ עם הקהל לגבי כל מהלך?
לעשות סקר מנויים?
היא לא מעוניינת להשקיע מעבר למה שמשקיעה.
היא לא מעוניינת לפרוץ את תקרת השכר של 300 אלף.
היא לא מעוניינת להשקיע מעבר במחלקת נוער.
ועדיין היא רוצה לשאוף להשגיות.
זכותה.
לא מבין את הדרישות
אני צדקתי בנבואות שלי בשנים האחרונות, כי אני גדלתי עם הקהילה של הפועל באר שבע מגיל 10, ויש לי ניסיון של 17 שנה עם אלונה כולל מפגשים ישירים איתה ועם מנכ"לים שעבדו תחתיה ועובדים במערכת.
אני יודע לקרוא את המפה שקוראים לה הפועל באר שבע כי אני חיי אותה שנים.
אי אפשר מצד אחד לזרוק סמל כמו אליניב (וכן, פוסט מושקע היום עם דברי פרידה אמיתיות מהלב כן היו יכולות לרכך את המכה אבל לצערי אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק והאגו עולה על הכל גם על טובת המועדון), ומצד שני למנות איזה מימר כשאתה שוב מייצר ציפיות לא ריאליות של אליפות.
זאת לא טובת הפועל באר שבע כי ברור לכולם לאן זה הולך ומה הולך להיות כאן בקיץ הקרוב ובעונה הקרובה.
מי שרוצה לעבור הלאה ולטמון את הראש בחול ולדבר על מי יגיע שרון "פפ" מימר או מסאי "קלופ" דגו והאם צריך להחזיר את יוספי או ללכת על מאור לוי לא מבין את גודל האירוע.
מי שקורא אותי חושב שהדברים שאני כותב הם סתם דעות של אוהד שכואב לו, אבל מי שקרא את הפוסט של הארגון שהוא אחראי לעידוד ולאווירה במגרש, ומי שקרא את התגובות של מובילי הדעת בקהל, מבין שיש כאן שבר גדול וקרע ענק ואם לא יעשו פעולות כדי לאחות את הקרע אנחנו הולכים לפיצוץ גדול בין הקהל להנהלה.
טובת המועדון היא לא לטמון את הראש בחול ואז כשיהיה הפיצוץ לחפש את האשמים (כמו תמיד אלה יהיו האוהדים), אלא להבין את הסיטואציה ולנסות לפתור אותה לפני הפיצוץ.
מי שמזלזל בסיטואציה, או מוציא הודעה רק בגלל הלחץ של הקהל שבה הוא שוב עושה את אותם טעויות, רק מגדיל את הקרע לצערי ובגלל שאני מכיר את כל הגורמים המעורבים, די ברור לי לקראת מה אנחנו הולכים, ואת זה אני כותב בכאב וצער רב.