אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: אלונה

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 16:45
תסלח לי כן? זו התנהלות של אגו-מניאקית מטורפת.
לא כזה מסובך לשבת לדבר, אפילו הרבה קודם.
אבל אלונה תישאר אלונה.
אתה מכיר הרבה בוסים שהם לא אגו-מניאקים?

תראה מה קרה בין לאפורטה וצ'אבי. על משפט אחד במסיבת עיתונאים, רגע אחרי שהאריך חוזה, צ'אבי פוטר.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 16:49
.

לאור העובדה שזה אליניב שנזרק כמו שנזרק ומצד שני השמות שמפורסמים הם הכי גנרים ובינונים שיש, די ברור מה הולך להיות בקיץ ודי ברור למה היא חושבת ללכת על שם כמו זוסואה.
הולכת להיות לה בעיה קשה עם מכירת המנויים ולאור הודעת הארגון הולכת להיות לה בעיה קשה גם עם האווירה במשחקים.
וכדי להשתיק את העניינים או שהיא תחתים פה את ג׳וס או תתחיל לפתוח קצת את הכיס כדי להראות הנה אליה אמא ככה ועובדה אני משקיעה .
רק חבל שאם באמת היא תשקיע זה יהיה עם מאמן בינוני שלא יוציא מזה יותר מדי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אמור לעודד אותי מה קורה במקומות אחרים?
הפועל באר שבע על מסלול התרסקות. אנחנו כאוהדים חייבים לדרוש שיגידו לנו מה קורה, מה האסטרטגיה, לאן הולכים מכאן. לזרוק סיסמאות חלולות על ריצה לכל התארים גם אני יכול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
02 יוני 2024, 16:24
מתנצל שאני שם את המועדון מעל הכל. פעם הבאה גם אשב שבעה ואקלל את אלונה לפני תפילת שחרית, מנחה וערבית.

איבדת את זה. טירלול מוחלט לראות בהמשך דיונים מקצועיים סביב המועדון ככפיות טובה או כמשהו לא בסדר כי אלונה לא המשיכה עם ברדה ושוחרר פוסט פרידה מביש.
אמרתי כבר את כל מה שיש לי להגיד בנושא. אני בניגוד אליך באמת שם את המועדון מעל כולם ולא משתמש בזה רק כסיסמא(לראיה - מוזמן לחפש מה כתבתי כשאלונה הודיעה שעוזבת את המועדון אחרי הבחירות ואז מה כתבתי כשהיא חזרה).

אני כן אתן למי שטעה הזדמנות לתקן. גם אם אני מאוכזב וכועס. למען המועדון.
אתה לא שם את המועדון מעל הכל אלא את אלונה. כמו שעשית בכל פעם בשנים האחרונות שהעברנו כאן ביקורת בונה וניסית לבטל אותה ולהסית אותה לכיוונים אחרים.
ובמקום שהביקורת הבונה תייצר שינוי אולי תייצר דו שיח עם האוהדים היא הושתקה, והובילה להתנהלות שכאשר תתחיל הקדנציה של המאמן הגנרי מצד אחד, כשהכעס על הדרך שאליניב עזב מצד שני עדין קיים, היא תקח את המועדון הזה לצערי למקומות לא טובים.
טובת המועדון היא ללמוד מטעויות ולהשתפר אבל אם כל הזמן עסוקים בסתימת פיות אז לא מכירים בכלל בטעויות וחוזרים עליהם ואולי אפילו עושים טעויות גדולות מהעבר.
טובת הפועל באר שבע היא לייצר יחסים טובים בין כל הגורמים במועדון ולא להגן רק על הבעלים ולהתעלם מההשלכות שיהיו לזה במציאות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה מה היה מספק אותך מבחינת דרך הפרידה מאליה?
בהינתן כמובן ההודעה הראשונית שהנסיבות שלה ברורות והוסברו ע"י אלונה עצמה...
אם היו כותבים עליו 4 שורות בפוסט זה היה הופך ליותר טוב?
אם היו כותבים חמשיר? טקסט באורך מלא...

אחרי המעשה של יום שישי לא יכולה להיות סיטואציה שתהיה פרידה מכובדת לצערי.
שום פוסט, תמונה או סרטון לא ישנו את זה.
כבר לא אפשרי לקיים מסיבת עיתונאים משותפת, לא משחק הוקרה ולא שום דבר ממה שבאמת הגיע לו.

זה מעשה עשוי ואתה טוחן מים.

אני רק אציין שאליה עם כל האהבה אליו התנהל בצורה לא מקצועית עם אמירות שלא היו מקובלות על אף בעל בית,
והדברים נאמרו בזמן אמת.
אליה השחיר את אלונה והוציא החוצה מחלוקות פנימיות שהיו ביניהם,
וכשאתה מוסיף את כל זה ליכולת הולכת ודועכת ובשיאה השמטה של הגביע וההזדמנות האדירה שהוא אפשר לנו מקצועית וכלכלית בשל ההשלכות על אירופה, ההחלטה שלה מובנת.

לגבי העתיד אני באמת לא מבין מה אתם מצפים,
שהיא תתייעץ עם הקהל לגבי כל מהלך?
לעשות סקר מנויים?
היא לא מעוניינת להשקיע מעבר למה שמשקיעה.
היא לא מעוניינת לפרוץ את תקרת השכר של 300 אלף.
היא לא מעוניינת להשקיע מעבר במחלקת נוער.
ועדיין היא רוצה לשאוף להשגיות.
זכותה.

לא מבין את הדרישות
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 17:05
אתה לא שם את המועדון מעל הכל אלא את אלונה. כמו שעשית בכל פעם בשנים האחרונות שהעברנו כאן ביקורת בונה וניסית לבטל אותה ולהסית אותה לכיוונים אחרים.
ובמקום שהביקורת הבונה תייצר שינוי אולי תייצר דו שיח עם האוהדים היא הושתקה, והובילה להתנהלות שכאשר תתחיל הקדנציה של המאמן הגנרי מצד אחד, כשהכעס על הדרך שאליניב עזב מצד שני עדין קיים, היא תקח את המועדון הזה לצערי למקומות לא טובים.
טובת המועדון היא ללמוד מטעויות ולהשתפר אבל אם כל הזמן עסוקים בסתימת פיות אז לא מכירים בכלל בטעויות וחוזרים עליהם ואולי אפילו עושים טעויות גדולות מהעבר.
טובת הפועל באר שבע היא לייצר יחסים טובים בין כל הגורמים במועדון ולא להגן רק על הבעלים ולהתעלם מההשלכות שיהיו לזה במציאות.
אתה כל הזמן רב עם עצמך,תכיר בעניין ששניהם לא היו סגורים על המשך ההתקשרות וזה יצא בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות.
אם שניהם באמת היו רוצים לא היו תנאים ולא בטיח והייתה חתימה כבר לפני חודש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:
02 יוני 2024, 17:25
משה מה היה מספק אותך מבחינת דרך הפרידה מאליה?
בהינתן כמובן ההודעה הראשונית שהנסיבות שלה ברורות והוסברו ע"י אלונה עצמה...
אם היו כותבים עליו 4 שורות בפוסט זה היה הופך ליותר טוב?
אם היו כותבים חמשיר? טקסט באורך מלא...

אחרי המעשה של יום שישי לא יכולה להיות סיטואציה שתהיה פרידה מכובדת לצערי.
שום פוסט, תמונה או סרטון לא ישנו את זה.
כבר לא אפשרי לקיים מסיבת עיתונאים משותפת, לא משחק הוקרה ולא שום דבר ממה שבאמת הגיע לו.

זה מעשה עשוי ואתה טוחן מים.

אני רק אציין שאליה עם כל האהבה אליו התנהל בצורה לא מקצועית עם אמירות שלא היו מקובלות על אף בעל בית,
והדברים נאמרו בזמן אמת.
אליה השחיר את אלונה והוציא החוצה מחלוקות פנימיות שהיו ביניהם,
וכשאתה מוסיף את כל זה ליכולת הולכת ודועכת ובשיאה השמטה של הגביע וההזדמנות האדירה שהוא אפשר לנו מקצועית וכלכלית בשל ההשלכות על אירופה, ההחלטה שלה מובנת.

לגבי העתיד אני באמת לא מבין מה אתם מצפים,
שהיא תתייעץ עם הקהל לגבי כל מהלך?
לעשות סקר מנויים?
היא לא מעוניינת להשקיע מעבר למה שמשקיעה.
היא לא מעוניינת לפרוץ את תקרת השכר של 300 אלף.
היא לא מעוניינת להשקיע מעבר במחלקת נוער.
ועדיין היא רוצה לשאוף להשגיות.
זכותה.

לא מבין את הדרישות
אני צדקתי בנבואות שלי בשנים האחרונות, כי אני גדלתי עם הקהילה של הפועל באר שבע מגיל 10, ויש לי ניסיון של 17 שנה עם אלונה כולל מפגשים ישירים איתה ועם מנכ"לים שעבדו תחתיה ועובדים במערכת.
אני יודע לקרוא את המפה שקוראים לה הפועל באר שבע כי אני חיי אותה שנים.
אי אפשר מצד אחד לזרוק סמל כמו אליניב (וכן, פוסט מושקע היום עם דברי פרידה אמיתיות מהלב כן היו יכולות לרכך את המכה אבל לצערי אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק והאגו עולה על הכל גם על טובת המועדון), ומצד שני למנות איזה מימר כשאתה שוב מייצר ציפיות לא ריאליות של אליפות.
זאת לא טובת הפועל באר שבע כי ברור לכולם לאן זה הולך ומה הולך להיות כאן בקיץ הקרוב ובעונה הקרובה.
מי שרוצה לעבור הלאה ולטמון את הראש בחול ולדבר על מי יגיע שרון "פפ" מימר או מסאי "קלופ" דגו והאם צריך להחזיר את יוספי או ללכת על מאור לוי לא מבין את גודל האירוע.
מי שקורא אותי חושב שהדברים שאני כותב הם סתם דעות של אוהד שכואב לו, אבל מי שקרא את הפוסט של הארגון שהוא אחראי לעידוד ולאווירה במגרש, ומי שקרא את התגובות של מובילי הדעת בקהל, מבין שיש כאן שבר גדול וקרע ענק ואם לא יעשו פעולות כדי לאחות את הקרע אנחנו הולכים לפיצוץ גדול בין הקהל להנהלה.
טובת המועדון היא לא לטמון את הראש בחול ואז כשיהיה הפיצוץ לחפש את האשמים (כמו תמיד אלה יהיו האוהדים), אלא להבין את הסיטואציה ולנסות לפתור אותה לפני הפיצוץ.
מי שמזלזל בסיטואציה, או מוציא הודעה רק בגלל הלחץ של הקהל שבה הוא שוב עושה את אותם טעויות, רק מגדיל את הקרע לצערי ובגלל שאני מכיר את כל הגורמים המעורבים, די ברור לי לקראת מה אנחנו הולכים, ואת זה אני כותב בכאב וצער רב.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

יאללה הביתה מה זה המאמנים האלה בחייאת, בשביל זה ויתרנו על ברדה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 17:42
אני צדקתי בנבואות שלי בשנים האחרונות, כי אני גדלתי עם הקהילה של הפועל באר שבע מגיל 10, ויש לי ניסיון של 17 שנה עם אלונה כולל מפגשים ישירים איתה ועם מנכ"לים שעבדו תחתיה ועובדים במערכת.
אי אפשר מצד אחד לזרוק סמל כמו אליניב (וכן, פוסט מושקע היום עם דברי פרידה אמיתיות מהלב כן היו יכולות לרכך את המכה אבל לצערי אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק והאגו עולה על הכל גם על טובת המועדון), ומצד שני למנות איזה מימר כשאתה שוב מייצר ציפיות לא ריאליות של אליפות.
זאת לא טובת הפועל באר שבע כי ברור לכולם לאן זה הולך ומה הולך להיות כאן בקיץ הקרוב ובעונה הקרובה.
מי שרוצה לעבור הלאה ולטמון את הראש בחול ולדבר על מי יגיע שרון "פפ" מימר או מסאי "קלופ" דגו והאם צריך להחזיר את יוספי או ללכת על מאור לוי לא מבין את גודל האירוע.
מי שקורא אותי חושב שהדברים שאני כותב הם סתם דעות של אוהד שכואב לו, אבל מי שקרא את הפוסט של הארגון שהוא אחראי לעידוד ולאווירה במגרש, ומי שקרא את התגובות של מובילי הדעת בקהל, מבין שיש כאן שבר גדול וקרע ענק ואם לא יעשו פעולות כדי לאחות את הקרע אנחנו הולכים לפיצוץ גדול בין הקהל להנהלה.
טובת המועדון היא לא לטמון את הראש בחול ואז כשיהיה הפיצוץ לחפש את האשמים (כמו תמיד אלה יהיו האוהדים), אלא להבין את הסיטואציה ולנסות לפתור אותה לפני הפיצוץ.
מי שמזלזל בסיטואציה, או מוציא הודעה רק בגלל הלחץ של הקהל שבה הוא שוב עושה את אותם טעויות, רק מגדיל את הקרע לצערי ובגלל שאני מכיר את כל הגורמים המעורבים, די ברור לי לקראת מה אנחנו הולכים, ואת זה אני כותב בכאב וצער רב.
רגע רגע רגע אז מה אתה אומר לי כאן בעצם?
שזה הולך להיות נימני 2?
שארגון אוהדים מכובד ככל שיהיה יחריב עכשיו מועדון?
אתה מבין מה שאתה אומר כן?
אתה מבין גם שאם דבר כזה קורה זה חא קרע בין ההנהלה לאוהדים זה קרע בין האוהדים לאוהדים?
ואתה מבין שהרוב הגדול של אוהדי הפועל בש לא יקבל את זה כן?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
02 יוני 2024, 18:18
רגע רגע רגע אז מה אתה אומר לי כאן בעצם?
שזה הולך להיות נימני 2?
שארגון אוהדים מכובד ככל שיהיה יחריב עכשיו מועדון?
אתה מבין מה שאתה אומר כן?
אתה מבין גם שאם דבר כזה קורה זה חא קרע בין ההנהלה לאוהדים זה קרע בין האוהדים לאוהדים?
ואתה מבין שהרוב הגדול של אוהדי הפועל בש לא יקבל את זה כן?
אני מקווה שלא יקרו דברים שיגרמו לכולנו להפסיד.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 18:27
הדרך הזאת הובילה מועדונים לפירוק,שכל אחד יחשוב טוב טוב אם זה מה שהוא רוצה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 17:42
לא ענית או התייחסת לשום דבר ממה שכתבתי.
אני בכל מקרה כן אתייחס למה שכתבת,
השבר הוא רגשי, כי זה ברדה.
אלונה תמשיך להכניס את היד לכיס ולהוציא משם 15 מיל ש"ח לעונה.
התקציב ימשיך להיות השלישי בגודלו בליגה.
אם יהיה כאוס זה כי אתה ושכמותך מייחלים לו ויוצרים אותו.

עדיין לא ברור לי מה אתה בעצם רוצה שיקרה עכשיו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 18:27
אז תפסיק להסתובב עם מיכל דלק ובקבוק שמן ליד המדורה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:
02 יוני 2024, 18:35
לא ענית או התייחסת לשום דבר ממה שכתבתי.
אני בכל מקרה כן אתייחס למה שכתבת,
השבר הוא רגשי, כי זה ברדה.
אלונה תמשיך להכניס את היד לכיס ולהוציא משם 15 מיל ש"ח לעונה.
התקציב ימשיך להיות השלישי בגודלו בליגה.
אם יהיה כאוס זה כי אתה ושכמותך מייחלים לו ויוצרים אותו.

עדיין לא ברור לי מה אתה בעצם רוצה שיקרה עכשיו
אני לא מייחל לכלום ולא מייצר כלום.
היום אפילו כתבתי כמה מילים בקבוצת חברים שיש בה עיתונאים וביקשו להשתמש בשם שלי לכתבה וכתבתי שאני לא מעוניין כי הדברים שאני כותב הם אישים (צפריר גם באותה קבוצה, יכול להעיד על כך).
אני גם לא הגבתי על שום הודעה שנכתבה בפייסבוק, וגם הצעד שהחלטתי עליו של לחכות ליום האחרון של החידוש הוא צעד אישי שלי.
אני כותב את הדעה האישית שלי ותמיד גם מקפיד לכתוב שאסור לנקוט באלימות כי אז כולם יפסידו.
אני הייתי רוצה לראות הבנה אמיתית של הסיטואציה והשבר מצד אלונה עם ניסיון אמיתי לפתור אותו ולא לשלוח הודעה חד צדדית ולהודיע על מינוי של
של מאמן חדש ולהתנהג כאילו כלום לא קרה.
כמו שאני תמיד כותב אי אפשר לשקר את המציאות ולחשוב שאם תתעלם ממנה היא תשתנה.
זאת הדעה שלי, אולי אני טועה והמאמן החדש יוביל אותנו למאבק אליפות עם טרנר סולד אואט ואווירה מדהימה ביציעים…

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

אין מצב שאלונה הולכת על מהלך כזה ולא תיתן לו כלים להצליח אין מצב.
ומי שאומר ״אז למה לא נתנה לברדה״? כי היא לא הייתה סגורה עליו מקצועית,זהו.

שלח תגובה