ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי ForeverRed »

המשחק נגמר, כולם חוגגים עם השחקנים והם מקללים את שועה. כרותי אונה אני אומר לכם.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

רמה נמוכה של אנשים. כשהארגון מתנהג ככה אז יש גם קופים בקהל הרחב שמרשים לעצמם לנהום למוזי וג'ורג'.
המצב קשה. עכשיו הראש של כולם במאבק האליפות ועד לא מזמן בבית הדין, בקיץ חייב לעשות סדר בביזיון שהולך ביציעי טרנר מתחילת העונה. זה הולך למקום מזעזע.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

חבל שחזרו. כנראה לא למדו לקח.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

די חברים
חייבים להרגיע את המצב
כולנו

אולי לנסות לארגן מפגש של חברי הארגון עם נציגים מהיציע הדרומי שמאוכזבים ממה שקורה בתקופה האחרונה. אולי אפשר להעזר באנשים שהיו פעם בארגון ומאוד אהובים ומוערכים על שני הצדדים.
אין לי את היכולת. אני לא מכיר אישית את האנשים. אבל מי שכן ויכול לנסות ליזום כזה מהלך, תבוא עליו הברכה.

הקבוצה מעל הכל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

שמעון א כתב:
14 אפריל 2025, 22:03
די חברים
חייבים להרגיע את המצב
כולנו

אולי לנסות לארגן מפגש של חברי הארגון עם נציגים מהיציע הדרומי שמאוכזבים ממה שקורה בתקופה האחרונה. אולי אפשר להעזר באנשים שהיו פעם בארגון ומאוד אהובים ומוערכים על שני הצדדים.
אין לי את היכולת. אני לא מכיר אישית את האנשים. אבל מי שכן ויכול לנסות ליזום כזה מהלך, תבוא עליו הברכה.

הקבוצה מעל הכל.
שמעון אם אירועי סכנין, ההרחקות הארוכות וחיסרון של 4 נקודות שעשויות לגרום לנו להפסיד אליפות היסטורית לא הזיזו להם במילימטר ולא שינו את ההתנהלות - אז זה אבוד.

הם עסוקים רק בעצמם ובאגו הנפוח שלהם.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
14 אפריל 2025, 22:06
שמעון אם אירועי סכנין, ההרחקות הארוכות וחיסרון של 4 נקודות שעשויות לגרום לנו להפסיד אליפות היסטורית לא הזיזו להם במילימטר ולא שינו את ההתנהלות - אז זה אבוד.

הם עסוקים רק בעצמם ובאגו הנפוח שלהם.
אחי היקר, אני לקחתי קשה את אירועי סכנין.
תשאל את דלתא7 מה כתבתי לו בוואטסאפ.

אבל כפרה
עזוב
לא באתי לחנך
בקושי את הילדים שלי אני מצליח

בואו ננסה לשמור על שלום בית ביציע
זה העתיד של הקבוצה שלנו

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

יש לי ביקורת לארגון ולא מעט, להפיל עליהם אבל את ההתעסקות בקקה של כלל הקהל זה פשוט עוול, אין להם חלק בזה שהמזרחי והמערבי יושבים 90% מהזמן כמו עציצים וקמים רק כשצריך לקלל ולרטון, הם לא אשמים בזה שלא מפסיקים לזרוק חפצים מכל נקודה בדרומי...

אני לא יודע מה קורה לנו כקהל שהפכנו להיות סניף קטן של לה פמיליה, יש לארגון חלק בזה אבל יש פה משהו גדול מזה.

בסוף המועדון גם לא מטפל בזה אז אין סיבה שזה ייפסק, לא יודע איך לא שוללים מנויים ומרחיקים לצמיתות מטרנר כל אוהד שמתפרץ לדשא/זורק חפצים.

סמל אישי של משתמש
012net
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי 012net »

הייתה תפאורה היום?

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
14 אפריל 2025, 22:20
יש לי ביקורת לארגון ולא מעט, להפיל עליהם אבל את ההתעסקות בקקה של כלל הקהל זה פשוט עוול, אין להם חלק בזה שהמזרחי והמערבי יושבים 90% מהזמן כמו עציצים וקמים רק כשצריך לקלל ולרטון, הם לא אשמים בזה שלא מפסיקים לזרוק חפצים מכל נקודה בדרומי...

אני לא יודע מה קורה לנו כקהל שהפכנו להיות סניף קטן של לה פמיליה, יש לארגון חלק בזה אבל יש פה משהו גדול מזה.

בסוף המועדון גם לא מטפל בזה אז אין סיבה שזה ייפסק, לא יודע איך לא שוללים מנויים ומרחיקים לצמיתות מטרנר כל אוהד שמתפרץ לדשא/זורק חפצים.
גבר בוא בוא.. על מה אתה מדבר תגיד לי?
התפקיד של הארגון וכל היציע הדרומי הוא לדחוף את כל האיצטדיון,ככה זה עובד בכל מגרש.
אני בסיפור של סכנין הגנתי עליהם מתוך כוונה ברורה, אתם עכשיו צריכים לדחוף את הקבוצה ולהוכיח שאתם לא רק מגני העם היהודי.
זה שער מת לגמרי,לא יודעים לבחור שירים,לא יודעים להכניס למומנטום את הקבוצה,אין להם מושג באיך להכניס את הקבוצה לאטרף אז מה הם בעצם עושים שם?
לא יצא להגיע היום,שמעתי בטלויזיה היום רק את אוהדי בית״ר.
דווקא שהקבוצה הייתה צריכה אותם הם לא היו שם.
10 אנשים קופצים שם שרים לעצמם,הקהל לא מבין מי נגד מי וככה זה נראה.
הדרומי התפקיד שלו זה להעיר את כולם,להכניס אטרף בשחקנים זה לא קורה.
הבחור שמנהל שם את העיניינים לא שולט,אין לו מושג.
מבקיעים גול,שקט באיצטדיון,בית״ר מבקיעים שקט באיצטדיון.
5 דקות של עידוד שנגרמו אך ורק מהעובדה שהקבוצה לחצה ולחצה ממש לא מהקהל.
היום אנשים מבינים מצויין מה אני אומר כבר שנתיים,זאת קבוצה שלא מגיע לה קהל כזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
14 אפריל 2025, 22:59
התפקיד של הארגון וכל היציע הדרומי הוא לדחוף את כל האיצטדיון,ככה זה עובד בכל מגרש.
אני בסיפור של סכנין הגנתי עליהם מתוך כוונה ברורה, אתם עכשיו צריכים לדחוף את הקבוצה ולהוכיח שאתם לא רק מגני העם היהודי.
זה שער מת לגמרי,לא יודעים לבחור שירים,לא יודעים להכניס למומנטום את הקבוצה,אין להם מושג באיך להכניס את הקבוצה לאטרף אז מה הם בעצם עושים שם?
על העניין עם הטלוויזיה אני שומע לא בפעם הראשונה.
השידורים לא עושים חסד עם הדרומי משום מה.
היום ספציפית באמת היו מעט מדי דקות של עידוד טוב.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
14 אפריל 2025, 23:14
על העניין עם הטלוויזיה אני שומע לא בפעם הראשונה.
השידורים לא עושים חסד עם הדרומי משום מה.
היום ספציפית באמת היו מעט מדי דקות של עידוד טוב.
עזוב אותך אם יעודדו ישמעו אותם יופי.
מתוך גוש של 3500 אלף שרים 20 איך ישמעו? איך הקהל יכנס לעיניינים?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כמו שכתבתי בנושא משחק, ביום שאת הקהל הזה ינהיג מישהו שהאהבה להפועל בש היא מקום ראשון אצלו, אז יהיה טוב יותר.
ולא, אני לא מטיל ספק בזה שאופיר והשאר שם אוהבים את הקבוצה. אבל שהם כל משחק מתעסקים בערבי התורן, עסוקים בלקלל את שועה שנייה אחרי ניצחון כזה, אז מה אגיד. אין מילים.

יש גם סחלה שלא קשור אליהם. מחצית שנייה יושבים על ביתר ולא מפסיקים לזרוק חפצים כמו חסרי מוח כדי לעצור לנו את המומנטום ולעזור ליריב.
עולים ליתרון בסמי ועסוקים בלריב עם הקהל הקרוב של חיפה במערבי שלהם, פשוט סתם בלזרוק עליהם חפצים.
לא כיף לחלוק יציע עם כזו תת רמה של אנשים.

וכן בדקות הקשות היום, העידוד היה בקושי קיים.
זה גם בחירת שירים לקויה מאוד, גם חוסר כריזמה שסוחפת.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

מישהו צריך לנער את העסק שם,יכול להיות שזה גם כאלו שכבר לא בפרונט.
הדרומי של לפני 8 שנים והדרומי של עכשיו זה שמיים וארץ.
המנויים כמעט ולא התחלפו בתקופה הזאת משמע זה אומר שאותם אילו שעודדו מעולה לפני 8 שנים עכשיו הם עדר ללא רועה.
השינוי חייב לקרות,היתרון של ב״ש על היריבות שלה שהם גדולות ממנה תקציבית זה האיצטדיון שלה.
כך היה בעונות האליפות וכך צריך להיות עכשיו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
14 אפריל 2025, 22:59
בסוף יש גם חשיבות רבה לאיש גדר, אני לא מזלזל בנוכחיים אבל
זה לא סוד שמאז עידן אין שם תחליף שאפילו מתקרב.

כפי שאמרתי יש לי המון ביקורת כלפי הארגון אבל הסחלה שבקהל שלנו הרבה יותר גדול מהם, כבר כמה עונות שאנחנו קהל של פנסיונרים אבל מתחילת העונה יש תחושה גדולה שמשהו שם פשוט מת.

אם צריך לנסות לשים את האצבע על אירוע ספציפי זה המשחק מול סכנין ולא רק בגלל האלימות שהייתה שם, מאז אותו משחק אנחנו ברדיפה אחרי בתי הדין והשתלחויות מבזות של ההתאחדות, חוסר צדק משווע, שנאה תהומית לב״ש בכל פינה, שופטים מגויסים לטובת המכביות, אולי משהו בתחושת הכולם נגדנו מביאה אותנו להתנהגויות האלו. בסוף אבל גם חשוב לזכור שאנחנו מכירים את עצמנו טוב מאוד, כתמיד אנחנו נדע להוקיע מתוכנו את העשבים השוטים, אין לי ספק ש-99% מהקהל שלנו הוא טוב ושלא כל כך מהר יצליחו לדרדר את מה שנבנה פה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
14 אפריל 2025, 23:56
בסוף יש גם חשיבות רבה לאיש גדר, אני לא מזלזל בנוכחיים אבל
זה לא סוד שמאז עידן אין שם תחליף שאפילו מתקרב.

כפי שאמרתי יש לי המון ביקורת כלפי הארגון אבל הסחלה שבקהל שלנו הרבה יותר גדול מהם, כבר כמה עונות שאנחנו קהל של פנסיונרים אבל מתחילת העונה יש תחושה גדולה שמשהו שם פשוט מת.

אם צריך לנסות לשים את האצבע על אירוע ספציפי זה המשחק מול סכנין ולא רק בגלל האלימות שהייתה שם, מאז אותו משחק אנחנו ברדיפה אחרי בתי הדין והשתלחויות מבזות של ההתאחדות, חוסר צדק משווע, שנאה תהומית לב״ש בכל פינה, שופטים מגויסים לטובת המכביות, אולי משהו בתחושת הכולם נגדנו מביאה אותנו להתנהגויות האלו. בסוף אבל גם חשוב לזכור שאנחנו מכירים את עצמנו טוב מאוד, כתמיד אנחנו נדע להוקיע מתוכנו את העשבים השוטים, אין לי ספק ש-99% מהקהל שלנו הוא טוב ושלא כל כך מהר יצליחו לדרדר את מה שנבנה פה.
סחלה יש בכל קהל והרבה יותר, זה לא מונע מהגוש המעודד לתת הצגות ולהעיף את המגרש באוויר בטדי,סמי ובלומפילד ולכן כל מה שכתבת לגבי שיפוט וכל העולם נגדנו וכו׳ לא רלוונטי ההיפך,זה צריך להדליק עוד יותר.
יותר טוב שנבין שיש שם בעיה ולא נחפש תירוצים.

שלח תגובה