The Red Diamond כתב: ↑01 יוני 2024, 13:24ודבר אחרון,
אתה כפוי טובה.
המקסימום שתרמת זה מנוי וכמה קללות ושירים ביציע (אני תרמתי בדיוק כמוך), היא כבר שמה מהכסף של הילדים והנינים שלה 150 מיליון ש"ח.
יחי ההבדל הקטן.
Itay כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 18:57גם אני בדעה שבתים בקונפרנס אמורה להיות מטרת על מבחינתנו בטח בשנים בהם אנחנו לא האלופים, זו הדרך היחידה להגדיל את התקציב ולהמשיך למתג את עצמנו כמועדון טופ בארץ שיכול למשוך אליו שוברי שוויון. אולי הובן איכשהו שאני אומר ״הגענו לבתים עשינו את שלנו״, אז לא, כמובן כמו בכל ענף ספורט צריך לשאוף להגיע כמה שיותר רחוק ולשבור תקרות זכוכית, הוכחנו גם לא פעם שאנחנו מסוגלים לכך. מה שאני טוען זה שחלק פה איבדו פרופורציות ומבחינתם הישג כמו העפלה לבתים זה כבר שגרה ומזמן לא מרגש, לא מצליח להתחבר לאמירות כפי שציינתי למעלה ״מסתפקים בבתים כמו קבוצה קטנה״, זה האמא של הלהקטין הישגים, זה אמירה מהמשפחה של ״גביע זה מפעל של נוקאאוט״ גם אני כמו 99.9% מחברי הפורום מלא ביקורת על ההתנהלות בקיץ הזה,כל כך הרבה טעויות שאילו היה על הקווים מישהו בשם יניב ברדה היו כבר כתובות נאצה בבית האדום.
הביקורת והשאיפה למצויינות היא הכרחית בכל תחום בעולם גם מעבר לספורט אך לביקורת יש צורה איך מעבירים אותה, ממה שאני מסיק מתגובות פה זה שמטילים ביקורת באמצעות הקטנת הישגים ולי זה נראה מאוד כפוי טובה, מותר ולא צריך אלא חייב את לבקר את המועדון, אם לנו לא יהיה אכפת למי יהיה? אך צריך לעשות את זה בטעם, אם בן אדם רנדומלי שלא מכיר את המועדון יקרא מפה תגובות הוא יחשוב שחובבנים שלא עשו דבר בחיים שלהם מנהלים את הפועל ב״ש.
שורה תחתונה- פרופורציות. (ולא אף אחד פה לא חייל של אלונה ולא מחפש את הטייטל של הפטריוט, נטו מתוך הערכה לצוות שמבין דבר או שניים)
CrazyRed7 כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 22:21אני לא יודע מה אתה יותר - מטומטם או כפוי טובה.
אתה כל מה שרע בקהל שלנו. הפרצוף של אוהדי הצלחות. קודם תגיע למשחקים, אחר כך תטיף.
לסתום לכמותך את הפה זה אינטרס לכל מי שאוהב כדורגל.
עד לא מזמן חשבתי שאתה סתם אוהד עלוב שמתבכיין כל הזמן. כעת התחושה שלי שאתה טרול שאוהד קבוצה אחרת ובא להשחיר כאן כל דבר.