אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלונה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
02 יוני 2024, 16:04
תמצא לי מישהו אחד שאמר את זה

The Red Diamond כתב:
01 יוני 2024, 13:24
ודבר אחרון,
אתה כפוי טובה.
המקסימום שתרמת זה מנוי וכמה קללות ושירים ביציע (אני תרמתי בדיוק כמוך), היא כבר שמה מהכסף של הילדים והנינים שלה 150 מיליון ש"ח.
יחי ההבדל הקטן.
Itay כתב:
26 ספטמבר 2022, 18:57
גם אני בדעה שבתים בקונפרנס אמורה להיות מטרת על מבחינתנו בטח בשנים בהם אנחנו לא האלופים, זו הדרך היחידה להגדיל את התקציב ולהמשיך למתג את עצמנו כמועדון טופ בארץ שיכול למשוך אליו שוברי שוויון. אולי הובן איכשהו שאני אומר ״הגענו לבתים עשינו את שלנו״, אז לא, כמובן כמו בכל ענף ספורט צריך לשאוף להגיע כמה שיותר רחוק ולשבור תקרות זכוכית, הוכחנו גם לא פעם שאנחנו מסוגלים לכך. מה שאני טוען זה שחלק פה איבדו פרופורציות ומבחינתם הישג כמו העפלה לבתים זה כבר שגרה ומזמן לא מרגש, לא מצליח להתחבר לאמירות כפי שציינתי למעלה ״מסתפקים בבתים כמו קבוצה קטנה״, זה האמא של הלהקטין הישגים, זה אמירה מהמשפחה של ״גביע זה מפעל של נוקאאוט״ גם אני כמו 99.9% מחברי הפורום מלא ביקורת על ההתנהלות בקיץ הזה,כל כך הרבה טעויות שאילו היה על הקווים מישהו בשם יניב ברדה היו כבר כתובות נאצה בבית האדום.

הביקורת והשאיפה למצויינות היא הכרחית בכל תחום בעולם גם מעבר לספורט אך לביקורת יש צורה איך מעבירים אותה, ממה שאני מסיק מתגובות פה זה שמטילים ביקורת באמצעות הקטנת הישגים ולי זה נראה מאוד כפוי טובה, מותר ולא צריך אלא חייב את לבקר את המועדון, אם לנו לא יהיה אכפת למי יהיה? אך צריך לעשות את זה בטעם, אם בן אדם רנדומלי שלא מכיר את המועדון יקרא מפה תגובות הוא יחשוב שחובבנים שלא עשו דבר בחיים שלהם מנהלים את הפועל ב״ש.

שורה תחתונה- פרופורציות. (ולא אף אחד פה לא חייל של אלונה ולא מחפש את הטייטל של הפטריוט, נטו מתוך הערכה לצוות שמבין דבר או שניים)
CrazyRed7 כתב:
21 אוקטובר 2022, 22:21
אני לא יודע מה אתה יותר - מטומטם או כפוי טובה.

אתה כל מה שרע בקהל שלנו. הפרצוף של אוהדי הצלחות. קודם תגיע למשחקים, אחר כך תטיף.
לסתום לכמותך את הפה זה אינטרס לכל מי שאוהב כדורגל.

עד לא מזמן חשבתי שאתה סתם אוהד עלוב שמתבכיין כל הזמן. כעת התחושה שלי שאתה טרול שאוהד קבוצה אחרת ובא להשחיר כאן כל דבר.
Red Tiger כתב:
17 ספטמבר 2023, 13:39
מליון+
חרפה,אין מילה אחרת.
ועוד נותנים לנו הרצאות אח״כ על משטרת מחשבות.
אבל זה אוהד כדורגל ישראלי,מנאייק כפוי טובה מיסודו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dh2311
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי dh2311 »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 16:14
עזוב משה אל תיקח אותם ללב. בלי ביקורת אין התקדמות ובלי ביקורת הולכים ומתנוונים.
אבל חלק מהקהל רוצה לחזור לנחשלות שהוא כל כך אוהב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
02 יוני 2024, 16:03
אני נפגע הרבה יותר מאנשים שאני אוהב ופגעו בי מכאלה שאני לא סופר ושם עליהם ז**
אבל זה אני.
אני מתחיל לחשוש שתפתח לי gate 10 עם חולצות שחורות.
1. אהבתי את אלונה ובכל פעם שהודיעה שהיא עזבה עשיתי הרבה מאחורי הקלעים כדי להחזיר אותה.

2. מודה שהייתי בטוח שברדה ימשיך, אבל גם אם יעזוב, לא האמנתי שהפרידה תהיה כל כך קרה ומנוכרת.

3. אליניב ברדה זה אנחנו וכשהיא התייחסה אליו ככה היא התייחסה ככה לכל אחד ואחד מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מה שלפת לי פה הודעות מהבוידם של משתמשים שלא פה או משתמשים שהצטרפו אתמול.

כמו שאמרתי, אף אחד לא אמר לא לבקר, הדיבור על כפיות הטובה היה על צורת הביקורת.
יש ביקורת ויש להגיד סמרטוטה ושתלך קיבינימט.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 16:04
מה שיח רדוד? שאני מצפה לפרידה ראויה לסמל כמו ברדה? אתה דיברת כאן על כפוי טובה, אתה הכפוי טובה הכי גדול כאן, שתוך יום שכחת כל מה שברדה עשה כאן למען המועדון, עכשיו לך לכל הטופיקים המקצועיים ותנסה להזרים כמה שיותר כדי לנסות להשכיח את מה שקרה ולנרמל אותו, לעשות הכל כדי להקטין את מה שקרה כדי להמשיך הלאה כאילו לא קרה כאן כלום.
מתנצל שאני שם את המועדון מעל הכל. פעם הבאה גם אשב שבעה ואקלל את אלונה לפני תפילת שחרית, מנחה וערבית.

איבדת את זה. טירלול מוחלט לראות בהמשך דיונים מקצועיים סביב המועדון ככפיות טובה או כמשהו לא בסדר כי אלונה לא המשיכה עם ברדה ושוחרר פוסט פרידה מביש.
אמרתי כבר את כל מה שיש לי להגיד בנושא. אני בניגוד אליך באמת שם את המועדון מעל כולם ולא משתמש בזה רק כסיסמא(לראיה - מוזמן לחפש מה כתבתי כשאלונה הודיעה שעוזבת את המועדון אחרי הבחירות ואז מה כתבתי כשהיא חזרה).

אני כן אתן למי שטעה הזדמנות לתקן. גם אם אני מאוכזב וכועס. למען המועדון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני חושב שזה שהנושא עדיין נסוב סביב אליניב מסב נזק כבד לשיח שהדבר הזה העיר.
1. אלונה עשתה טעות עצומה בנושא של ברדה, טעות פוליטית יותר מהכל.
2. אליניב ברדה לא יחזור להפועל באר שבע של אלונה ברקת, אפשר להתקדם מפה הלאה.
3. ההודעה שלה אתמול הכינה תשתית לשיח האמיתי - סביב המועדון הזה לאן. זה צריך להיות על הפרק הרבה יותר מאיזה מאמן יאמן או איזה שחקן ישחק כי אלו זוטות נכון לעכשיו. יש שבר רציני בין הקהל למועדון ולדעתי המילה האחרונה עוד לא נאמרה בנושא.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 16:21
1. אהבתי את אלונה ובכל פעם שהודיעה שהיא עזבה עשיתי הרבה מאחורי הקלעים כדי להחזיר אותה.

2. מודה שהייתי בטוח שברדה ימשיך, אבל גם אם יעזוב, לא האמנתי שהפרידה תהיה כל כך קרה ומנוכרת.
אני מודה שההבדל בינך לביני הוא שאני לא עד כדי כך מעורב במה שקורה בפנים ואולי אתה מעורב רגשית אובר.
אני מסתכל תמיד על דברים בצורה רציונלית יותר ולמטבע יש שני צדדים.
גם אני הייתי בטוח שאליניב ימשיך למרות הביקורת המקצועית שהייתה לי עליו ואם היא קיבלה עליו כזה סיבוב אולי כדאי לחשוב למה.
יכול להיות ואת זה אני אומר בזהירות רבה שאליניב חשב שהוא חסין,יכול להיות שהוא חשב שזה לגיטימי להוציא לתקשורת על מה המחלוקת והיא ראתה את זה בעין לא יפה.
בסוף אליניב הוא עובד של המועדון ומקבל משכורת מאלונה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
02 יוני 2024, 16:24
3. ההודעה שלה אתמול הכינה תשתית לשיח האמיתי - סביב המועדון הזה לאן. זה צריך להיות על הפרק הרבה יותר מאיזה מאמן יאמן או איזה שחקן ישחק כי אלו זוטות נכון לעכשיו. יש שבר רציני בין הקהל למועדון ולדעתי המילה האחרונה עוד לא נאמרה בנושא.
מקווה מאוד ש2 לא נכון. אבל לצערי אני נוטה להסכים

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

dor69 כתב:
סעיף 3 שלך בול.
שינוי מהותי צריך להיות בעיקר בשקיפות אל מול האוהדים והגדרת ציפיות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
לא יודע על איזה שיח אתה מדבר.
הוציאה איזה גיבוב של מילים, כצפוי כולם מחאו כפיים ויאללה ממשיכים הלאה.
מה שהיה הוא שיהיה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
02 יוני 2024, 16:27
אני מודה שההבדל בינך לביני הוא שאני לא עד כדי כך מעורב במה שקורה בפנים ואולי אתה מעורב רגשית אובר.
אני מסתכל תמיד על דברים בצורה רציונלית יותר ולמטבע יש שני צדדים.
גם אני הייתי בטוח שאליניב ימשיך למרות הביקורת המקצועית שהייתה לי עליו ואם היא קיבלה עליו כזה סיבוב אולי כדאי לחשוב למה.
יכול להיות ואת זה אני אומר בזהירות רבה שאליניב חשב שהוא חסין,יכול להיות שהוא חשב שזה לגיטימי להוציא לתקשורת על מה המחלוקת והיא ראתה את זה בעין לא יפה.
בסוף אליניב הוא עובד של המועדון ומקבל משכורת מאלונה.
תסלח לי כן? זו התנהלות של אגו-מניאקית מטורפת.
לא כזה מסובך לשבת לדבר, אפילו הרבה קודם.
אבל אלונה תישאר אלונה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 16:43
לא יודע על איזה שיח אתה מדבר.
הוציאה איזה גיבוב של מילים, כצפוי כולם מחאו כפיים ויאללה ממשיכים הלאה.
מה שהיה הוא שיהיה.
זה שיש אנשים שחזרו למחילות מהפחד ברגע שראו פוש מנשיאת המועדון היה צפוי. יש גם מספיק אנשים משמעותיים שלא

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
02 יוני 2024, 16:38
סעיף 3 שלך בול.
שינוי מהותי צריך להיות בעיקר בשקיפות אל מול האוהדים והגדרת ציפיות.
כתבה אתמול הודעה לאוהדים בעקבות הביקורת וכאן זה הסתיים מבחינתה.
תהיה הודעה רשמית על המאמן החדש כאילו כלום לא קרה ומבחינתה ממשיכים הלאה כמו שחלק מהכותבים מנסים לעשות כאן.
לא תהיה שום שקיפות או שינוי ניהולי, מבחינתה יש אשם והוא עזב.

לאור העובדה שזה אליניב שנזרק כמו שנזרק ומצד שני השמות שמפורסמים הם הכי גנרים ובינונים שיש, די ברור מה הולך להיות בקיץ ודי ברור למה היא חושבת ללכת על שם כמו זוסואה.
הולכת להיות לה בעיה קשה עם מכירת המנויים ולאור הודעת הארגון הולכת להיות לה בעיה קשה גם עם האווירה במשחקים.

לצערי, אתם בעתיד תבינו את ההשפעה האמיתית של ההתנהלות שלה הקיץ.
אני כתבתי את הדברים כדי שאולי יהיה שינוי, כי אני לצערי מנחש לאן העונה הבאה תלך, ולכן אם טובת הפועל באר שבע חשובה לה, היא תעשה צעדים כדי למנוע מהקרע עם הקהל לגדול, אם תתעלם מהמצב ותחשוב שההודעה שפרסמה מספיקה זה יתפוצץ לה בפנים וכולנו נשלם על זה מחיר.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 16:45
תסלח לי כן? זו התנהלות של אגו-מניאקית מטורפת.
לא כזה מסובך לשבת לדבר, אפילו הרבה קודם.
אבל אלונה תישאר אלונה.
אין בעלים מושלם זאת הכלה אלה הקפריזות שלה לצד יתרונות אחרים.
אין מועדון בארץ כולל הגדולות ביותר שלאוהדים שלו אין טענות לבעלים והיא כרגע הבעלים.
אם מישהו חושב שחרם מנויים או משהו בסגנון של מחאות וכאלה ישפר את המצב הוא יגלה באמת את המחיר.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 16:49
כתבה אתמול הודעה לאוהדים בעקבות הביקורת וכאן זה הסתיים מבחינתה.
תהיה הודעה רשמית על המאמן החדש כאילו כלום לא קרה ומבחינתה ממשיכים הלאה כמו שחלק מהכותבים מנסים לעשות כאן.
לא תהיה שום שקיפות או שינוי ניהולי, מבחינתה יש אשם והוא עזב.

לאור העובדה שזה אליניב שנזרק כמו שנזרק ומצד שני השמות שמפורסמים הם הכי גנרים ובינונים שיש, די ברור מה הולך להיות בקיץ ודי ברור למה היא חושבת ללכת על שם כמו זוסואה.
הולכת להיות לה בעיה קשה עם מכירת המנויים ולאור הודעת הארגון הולכת להיות לה בעיה קשה גם עם האווירה במשחקים.

לצערי, אתם בעתיד תבינו את ההשפעה האמיתית של ההתנהלות שלה הקיץ.
אני כתבתי את הדברים כדי שאולי יהיה שינוי, כי אני לצערי מנחש לאן העונה הבאה תלך, ולכן אם טובת הפועל באר שבע חשובה לה, היא תעשה צעדים כדי למנוע מהקרע עם הקהל לגדול, אם תתעלם מהמצב ותחשוב שההודעה שפרסמה מספיקה זה יתפוצץ לה בפנים וכולנו נשלם על זה מחיר.
איזה צעדים?

שלח תגובה